אילוסטרציה
אילוסטרציה צילום: ISTOCK

ווטסאפ הודיעה הלילה (ד') על השקת תכונה חדשה בשם "צפייה חד-פעמית" או View Once ושמיועדת לשליחה של תמונות או סרטונים שנמחקים מעצמם לאחר הצפייה או זמן קצוב מראש.

אתר כלכליסט דיווח כי כדי להמיר תמונה או סרטון לצפייה חד פעמית כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ על כפתור "1" המופיע לצד הודעת השליחה. כשהנמען יפתח את ההודעה התוכן שלה ימחק מעצמו לאחר הצפייה.

בווטסאפ מציינים שההודעות לא יישמרו בתמונות ובגלריה של הנמען בכל מקרה. כמו כן לא ניתן לצפות בהן שוב לאחר שיצאתם מהצ'ט.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו