ח"כ רגב מבשלת לחג
ח"כ רגב מבשלת לחג צילום: דוברות

כמו שהבטחתי לכם, הנה המתכון של קרעי תפוחי אדמה בתנור. פשוט וטעים שאין דברים כאלה.

שוטפים את תפוחי האדמה ומרתיחים כמות רצויה עם הקליפה.(בתבנית שבתמונה הרתחתי כ10 תפוחי אדמה בינוניים. )

לאחר שתפוחי האדמה רכים, שופכים את המים ומצננים מעט את תפוחי האדמה.

מועכים אותם על התבנית בצורה חופשית ולא סימטרית.

מערבבים בקערה רבע עד חצי כוס שמן זית, 2 כפות אבקת מרק פטריות, 2 כפות אבקת מרק בצל (אפשר להוסיף כפית דבש ברוח החג.)

בוזקים את הרוטב על תפוחי האדמה ומכניסים לתנור כ-רבע שעה עם נייר כסף מעל, ועוד כ-20 דק' ללא נייר כסף, או עד שתפוחי האדמה מזהיבים ויוצאים קריספיים.

אזהרה: שלא תגידו שלא אמרתי, אם תכינו את תפוחי האדמה מוקדם מדי, המנה תיגמר לפני ארוחת החג. כל מי שנכנס למטבח לא מתאפק ולוקח ביס.

עוד באותו נושא:
מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו