
מרכיבים:
- 1 ק"ג חזה עוף שלם
- 4 כוסות פירורי קורנפלקס
- 2 כפות אבקת שום
- 2 כפות אבקת בצל
- 3 ביצים
לרוטב:
- כוס רוטב צ'ילי חריף
- רבע כוס דבש
- חצי כוס סוכר לבן
- רבע כוס סוכר חום
- לקישוט: בצל ירוק וסומסום
אופן ההכנה:
חותכים את חזה העוף לקוביות של 2 ס"מ
בקערה טורפים את הביצים, מוסיפים אבקת שום ואבקת בצל
מניחים את קוביות העוף בתוך תערובת הביצים
במעבד מזון טוחנים קורנפלקס לפירורים (אם משתמשים בחבילת פירורי קורנפלקס קנויים)
מעבירים בכל פעם 5 /6 קוביות עוף לקערת הפירורים עד שמצופים לחלוטין ומניחים בצד.
כך עושים עם כל כמות העוף.
מטגנים את הפופרס בשמן עמוק עד הזהבה יפה.
בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב (זה המון סוכר, שיתקרמל ויהפוך לגלייז)
מסדרים את הפופרס המטוגנים בתבנית , שופכים את הרוטב על הפופרס.
אופים על 170 מעלות, רבע שעה - 20 דק עד שהרוטב מתקרמל.
בעזרת כף אוספים רוטב מתחתית התבנית ומפזרים על הפופרס.
להגשה: מפזרים סומסום ובצל ירוק.