קמפיין עוצמה יהודית יוצא לדרך: הגיע זמן בן גביר

במפלגת עוצמה יהודית משיקים היום (רביעי) את מסע הבחירות עם סרטון ראשון בו נחשפת סיסמת הבחירות: " הגיע זמן בן גביר".

הסרטון מגיע לאחר שיו"ר המפלגה, ח"כ איתמר גביר הודיע במסיבת עיתונאים ביום שני כי מפלגתו תתמודד לבד בבחירות הקרובות, לאחר שהמו"מ עם מפלגת הציונות הדתית לא התקדם.

במקביל החלו גם הטחת האשמות הדדית בין יו"ר מפלגת הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ' וח"כ איתמר בן גביר לאחר שסמוטריץ' אמר בראיון כי בן גביר מסית נגד הציונות הדתית.

בעוצמה יהודית הגיבו ואמרו, "מוזר שבין לילה בן גביר הופך משותף ראוי ואידיאליסט להיות אחד שלא עשה כלום בכנסת, בכל מקרה אנחנו קוראים לבצלאל לגלות אחריות ולא לירות בנגמ"ש. עוצמה יהודית לא תנהל קרבות בתקשורת", אמרו במפלגה.

התגובה כללה גם פנייה לסמוטריץ' "לגלות אחריות ולהימנע מהטלת שקרים ורפש והביעו תקווה שאכן ההתקפות חסרות האחריות ייפסקו". "מכבדים את הבחירה של בצלאל סמוטריץ' לפנות לקולות של איילת שקד, ומאחלים לו הצלחה רבה", לשון תגובת עוצמה יהודית.