
טל מזרחי, אחותו של אלי הי"ד שנרצח בטבח המזעזע בשכונת נווה יעקב בירושלים מספרת בראיון ל-103FM שהתאכזבה מהשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר.
"בן גביר לא בא לנחם, אני מאוד מאוכזבת שלא בא. אני רוצה לשאול את בן גביר אם אנחנו נהיה המשפחה האחרונה, ולומר לו שאני רוצה שנכדיי יגדלו בארץ אחרת", אמרה מזרחי.
היא סיפרה על האובדן הקשה מנשוא. "זה כבר משהו שנמצא בחיי היומיום שלנו, אנחנו שומעים הרבה על משפחות שכולות ופיגועים. זה דפק אצלנו בדלת. כרגע אנחנו לא מעורים במה שקורה בחוץ, לא רואים טלוויזיה וממעטים לדבר על זה. לפעמים אנחנו חושבים איך היינו באמת רוצים לחיות פה. אנחנו הורסים להם בתים והם בונים וילות. הייתי רוצה שיגלו אותם. יש לנו ישראל אחת".
"אלי רץ בלי לדעת מה קורה בחוץ, תוך כדי שהוא מנסה לסייע לאנשים הוא הרים את ראשו וניהל שיח עם המחבל", תיארה את הרגע בו נרצח אחיה. "בהתחלה אלי ניסה להרגיע אותו, בהמשך דיבר אותו בערבית, זה התפתח לשיח קולני ואחרי מספר שניות המחבל ירה בו חמש יריות בחזה. למה צריך לחכות שיקרה משהו על מנת לעשות? למה? למה צריך שיהיו פה מיליון כוחות ביטחון למטה עכשיו כי קרה משהו?", הוסיפה.
