
ליאור ליפשיץ הפסיק היום (שני) את התנדבותו ביחידת האופנועים הארצית במשטרה לאחר שסירב למחוק פוסט בפייסבוק שכתב אתמול נגד השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר.
בפוסט קרא ליפשיץ לבן גביר להפסיק לפלג ולהשמיץ את המוחים נגד הרפורמה המשפטית. לטענתו, כעבור כשלוש דקות, הוא התבקש למחוק אותו על ידי מפקדו בהתנדבות המשטרתית, אך סירב ובחר כאמור לוותר על תפקידו כמתנדב.
בשיחה עם אתר וואלה שיחזר ליפשיץ שהתנדב 9 שנים במשטרה: "אמרתי להם שאני לא מוכן למחוק את הפוסט. אני לא חושב שהפוסט פוליטי, רק ביקשתי מהשר לביטחון לאומי שימתן את ההתנהלות שלו ואמרתי גם שקרוב לוודאי שאחד כמוהו לא היה יכול להתנדב במשטרה, בגלל התיקים שלו".
"לא רציתי למחוק את הפוסט כי העולם הזה הוא העולם שאשאיר לילדים ולנכדים שלי, וצריך לפעמים לקום ולהיות אמיצים ולוותר ולהפסיד, אבל להגיד את מה שאתה באמת חושב ולא להסתתר".
למרות בחירתו האישית להשאיר על כנו את הפוסט, ליפשיץ אינו קורא למתנדבים נוספים להשהות את התנדבותם.
מהמשטרה נמסר: "המתנדב פרסם פוסט בפייסבוק בניגוד להנחיות המשטרה בנושא ולפיכך זומן לשימוע".
