יותר מ-100 בני אדם ו-75 בלשים מחפשים אחר הילדה שרלוט סנה שנעלמה בשבת האחרונה כשיצאה לרכב על האופניים שלה ברחובות ניו יורק.
הילדה, כך אמרה המשפחה, נעלמה בזמן קמפינג משפחתי ויצאה לרכיבה עם חברים שחזרו למתחם. הילדה בת ה-9 בחרה להישאר ל"עוד סיבוב אחד" והבטיחה שתחזור מייד אחריו.
רבע שעה אחרי שלא חזרה, במשפחה הבינו שמשהו קרה ופתחו בחיפושים אחרי הילדה, חיפושים שנמשכים עד היום.
מושלת ניו יורק ראת'י הוקול אמרה: "הילדה נראתה לאחרונה בשבת בשעה 18:15 רוכבת על אופניה. בערך בשעה 18:45 נמצאו האופניים בלי שרלוט".
במשטרה המקומית הודיעו כי קיים חשש ממשי שהילדה בת ה-9 נחטפה וקיימת סכנה ממשית לחייה.
בימים האחרונים הפעילו הרשויות בניו יורק צוותי תצפית אוויריים, כלבי גישוש, מל"טים ומומחי טכנולוגיה שהוזעקו לנתח את מערכות התקשורת בפארק בו נעלמה.
בכיבוי האש אמרו: "אנחנו לא משאירים שום ענף, שולחן או אבן על כנו בלי שבדקנו אם שרלוט נמצאת שם. אם שמעתם או ראיתם מידע הקשור אליה צרו מייד קשר עם מוקד החירום 911".
הפארק בו נעלמה הילדה, מוראו לייק, משתרע על פני 4,600 דונם ונמצא בין עצים וסלעים. הפארק הלאומי נסגר עד להודעה חדשה.