
1 רוסטביף
הסוד ברוסטביף מושלם הוא נתח טרי ואיכותי, כל השאר שטויות.
ניתן להשתמש בסינטה / אנטריקוט / נתח "כף". נכין מרינדה קלאסית מחרדל ודבש, נמרח היטב ונכניס לתנור 180 מעלות 25 דקות. ניתן לבשר להתקרר לגמרי לפניי שנפרוס אותו.
2 רבע כבש
שוק טלה / רבע כבש בהחלט משדרג שולחן חג ונותן אווירה חגיגית.
למתכון הזה נצטרך תבנית גדולה, נכניס לתוכה את הכבש עם ירקות שורש ויין, נאטום היטב ונכניס לתנור על 180 מעלות ל3 וחצי שעות.
3 טלה ממולא
בהמשך למתכון הקודם ניתן לשדרג על ידי שנבקש מהקצב שיפתח "כיס" בטלה שלנו, נמלא באורז עם ירקות ויין / רוטב אהוב. ונבשל כמו בתכון הנ"ל. חשוב לאטום היטב עם מספר שכבות של נייר אפייה ונייר כסף.
4 שורט-ריבס/אסאדו על העצם
הנה מתכון מפורט שלנו לאסאדו, שורט-ריבס בעצם הוא הנתח כשהוא שלם, עם כל העצמות. יותר מרשים להכין והגיש אותו שלם כמו שהוא.
5 צלי כתף
גם לצלי כתף כבר הכנו לכם מתכון קליל, ממליצים לההחליף את השזיפים במתכון לתפוחי אדמה או ירק אהוב אחר, למשל פטריות שלמות.
ספרו לנו בתגובות מהו תבשיל הבשר החגיגי שלכם בליל הסדר!