בצלאל סמוטריץ'
בצלאל סמוטריץ'צילום: Avshalom Sassoni/Flash90

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הזכיר לאנשי המילואים לוודא כי הם מקבלים את המגיע להם וציין שני צעדים חדשים שנקט בהם לאחרונה.

סמוטריץ' כתב: "אחי המילואימניקים, יש שני אירועים חשובים שאתם צריכים להכיר שהתרחשו היום ויש להם ביטוי מעשי וחשוב שתבדקו שקיבלתם את מה שמגיע לכם".

"את המענק השנתי על 2023 קיבלתם היום לחשבון הבנק. זה מענק משמעותי שמתווסף למענקי המלחמה הנוספים שכבר שולמו", כתב.

"בנוסף לכך, ביטלנו במענק זה את תקרת המקסימום כך שכלל החיילים יהנו מהמענקים על שירותם הארוך חשוב שתראו שהמענק נכנס במלואו לחשבונכם".

עוד כתב כי "לאחר סיום עבודת מטה, חתמתי היום סופית על שיפוי למעסיקים שמעסיקים משרתי מילואים. אם אתם מעסיקים מילואימניקים תוודאו שהביטוח הלאומי משלים לכם 20% נוספים על השכר ברוטו, רטרואקטיבית מתחילת המלחמה באוקטובר שעבר".

לסיום הוסיף: "ממשיכים לדאוג לכם ולהצדיע! אתם הגיבורים שלנו!".