
לרובנו נשארו המון מצות מהחג, ואין שום סיבה שנזרוק אותם! קבלו שלושה רעיונות לשימושים במצות שיכולים להתאים כל השנה!
1. פירורי לחם - זה לא סוד שפירורי לחם איכותיים מכינים לבד בבית, אך אם נשתמש במצות נקבל תוצאה קריספית הרבה יותר!
מה תכלס: נטחן במעבד מזון את המצות על מנת לקבל פירורים אחידים של מצה ולא אבקה. ניתן להוסיף תבלינים אהובים ושומשום. מושלם כציפוי לשניצל!
2. טורטיה ללא גלוטן - קורה לפעמים שאנחנו מארחים אורח רגיש לגלוטן ואין לנו כל כך מה להגיש לו.. עכשיו כשיש מצות הכל אפשרי. והוא גם יהנה מאוד!
מה תכלס: נרטיב מצות ונתן להם לנוח 10 דקות, כעת המצות רכות ויכולות להתגלגל בקלות, נמלא במילוי רצוי ונגיש לאורח המיוחד שלנו.
3. פנקייק מצה - זה מאוד דומה למצה-בריי אך כאן מדובר על קינוח מתוק שכולם יאהבו באפס מאמץ!
מה תכלס: נרטיב מצות ונשבור עם ביצים, נוסיף סוכר וניל וצימוקים, ניצור 'קציצות' קטנות ונטגן מכל צד.