מיכל סלומון, שבעלה אלעד נרצח לפני שמונה שנים בפיגוע הקשה ביישוב נווה צוף (חלמיש), פרסמה דברים מרגשים לציון התאריך הכואב.
"לפני 8 שנים בדיוק אירע הפיגוע ששינה את חיינו. נסענו אל הוריו של בעלי בחלמיש לשבת. ציפינו לחגוג את הולדתו של הנכד החדש במשפחה, אך במקום אורחים - נכנס מחבל. הוא רצח את בעלי אלעד, את אביו יוסי ואת אחותו חיה ז"ל.
לפני מותו, אלעד נלחם במחבל בידיים חשופות. הוא המשיך להילחם גם לאחר שנדקר ונפצע קשה - הכול כדי להציל את משפחתו".
סלומון התייחסה גם למציאות הביטחונית מאז מתקפת ה-7 באוקטובר: "המציאות המטורפת מאז ה-7/10 גדושה בסיפורי גבורה, ורבים מהם טרם סופרו. מאחורי כל סיפור יש גיבור בעל כורחו, שנקלע למציאות כואבת שסיימה את חייו בטרם עת. משפחות שלא ישובו להיות כשהיו, חברים ומכרים שיישאו את הכאב לעד.
אל לנו לשכוח - ואל לנו לנרמל את המציאות הזו. הלוואי שנהיה ראויים להם".
