שמשמש לפריקות
שימש לפריקות
וכיום
מחכה לאכלוס,
קורא/ת יקר/ה -
בכבוד!
ועוד פורום.מקפיצים נטושים
אני מעדיפה לכתוב בעט כשאני פורקת רגשותעשב לימון
אבל תודה על ההצעה בכל אופן!
משום מה הרבה מעדיפים פורומים גלוייםמקפיצים נטושים
מודה שלא הבנתי את ההעדפה.
אולי רצון שמישהו ישמעעשב לימון
בקשת עזרה בצורה עקיפה
😁טויוטהאחרונה
יש לי חלום:
[]אנונימי (פותח)
תמונות מפעם גורמות לי לדייק מה הרגשתי
מה איבדתי
מה היה לי
מה כאב לי, מה העלה בי אושר
אושר כזה שגורם לזנק מהמיטה, לעלות על הקו של שש ארבעים, להדליק את כל האורות, למשוך את החבל של הווילונות מעלה מעלה, לחכות בפתח
ילדים טרוטי עיניים יורדים מהסעות ארוכות
משפשפים עפעפיים בידיים זעירות, בחיוך נמתח בעדינות עד אין קץ על שפתיים רכות
לחבר זונדה, חמצן, משקפיים
לחבק לחבק לחבק.
מה היה לי
ומה אין
מה קיבלתי ומה הפסדתי
וכמה גשם בחלון של תחילת סיוון. כמה.
..פשטות.
למה רק אנונימי מגיב כאן?ריק סאנצ'ז
אני מתגעגעתאנונימי (פותח)
להבנה בלי מילים. שהיה הכי מובן בעולם לבכות באמצע היום. לביחד הזה. בשעות לא שעות. לתחושה שאת לא לבד. שכולן מתמודדות עם האובדן. שאת יכולה לדבר עליו מתי שתרצי ותרגישי צורך גם אם זה בלי הקשר. כי זה תמיד קשור. כי זה סובב סביב כולן ולא רק אותך. שאם את עם פנים נפולות יודעים לבןא לחבק ולהבין. לשתוק שעות. ולהיות כל-כך קרובים. לבכות באמצע היום וזה לא נראה מוזר. שאני לא צריכה לתרץ אותי כל פעם שזה מכה בי סתם ככה באמצע היום. אני מתגעגעת לביחד. להבנה. להכלה. למקום שהיה לי בעולם. שאפשר לקרוס למיטה מתי שהאובדן מכה חזק מידי ולופת את הלב. וזה לא עובר, גם לא אחרי שנה. זה לא עובר.
באיזשהו שלבאנונימי (פותח)
זה מתפוצץ.
ועכשיו מה שהיא אמרה על זאת הכעיס אותי כל-כך
אני בחוץ ולא רוצה להיכנס, אין מה לעשות היום. לא הגיעו.
כשהיא תבכה אני אגש אליה תמיד לא מעניין אותי אם זה לא בא לך בטוב בעין. קודם כל תתחילי את לעשות דברים ואז נראה אם המילה שלך תיהיה תקפה בעיני.
למה לא הלכתי לקבוצה השנייה.
נמאס לי. תכף אני אתפוצץ. אני רוצה ירושלים וירושלים וירושלים.
ועכשיו מה שהיא אמרה על זאת הכעיס אותי כל-כך
אני בחוץ ולא רוצה להיכנס, אין מה לעשות היום. לא הגיעו.
כשהיא תבכה אני אגש אליה תמיד לא מעניין אותי אם זה לא בא לך בטוב בעין. קודם כל תתחילי את לעשות דברים ואז נראה אם המילה שלך תיהיה תקפה בעיני.
למה לא הלכתי לקבוצה השנייה.
נמאס לי. תכף אני אתפוצץ. אני רוצה ירושלים וירושלים וירושלים.
די.אנונימי (פותח)
די.
לא אוהבת ימי שלישי.
כן זה לא הגיוני לעשות רעש כי עד שהרדמתי את שתיהן סוף סוף את מעירה אחת עם הרעש שלך. ולא, אין לי כח לקום להרים אותה כי אני מותשת מכל היום, ויש עוד אנשי צוות חוץ ממני אז אולי התפקיד שלך הוא להיות עם הילדים? או שאני לא יודעת והתפקיד שלך הוא רק לעשות מפגש ולחלק לנו פקודות?
לא. היא התעוררה בגללך אז אל תביאי אותה אלי, אל תבואי ותגידי לי היא התעוררה. וואלה. מעניין. קומי את ותיהי איתה. אני לא מתכוונת לעשות הכל ביום שלישי כי יש סייעות מחליפות. אני יושבת בחוץ ולא מתכוונת להיכנס עד השעה שתיים. אני לא אעשה פה הכל היום. קומי את ותיהי איתה.
לא אוהבת ימי שלישי.
כן זה לא הגיוני לעשות רעש כי עד שהרדמתי את שתיהן סוף סוף את מעירה אחת עם הרעש שלך. ולא, אין לי כח לקום להרים אותה כי אני מותשת מכל היום, ויש עוד אנשי צוות חוץ ממני אז אולי התפקיד שלך הוא להיות עם הילדים? או שאני לא יודעת והתפקיד שלך הוא רק לעשות מפגש ולחלק לנו פקודות?
לא. היא התעוררה בגללך אז אל תביאי אותה אלי, אל תבואי ותגידי לי היא התעוררה. וואלה. מעניין. קומי את ותיהי איתה. אני לא מתכוונת לעשות הכל ביום שלישי כי יש סייעות מחליפות. אני יושבת בחוץ ולא מתכוונת להיכנס עד השעה שתיים. אני לא אעשה פה הכל היום. קומי את ותיהי איתה.
אני עם חברות שלי בכיתה !!![שקד מהצפון
אוקי סליחה !!!!!שקד מהצפוןאחרונה
..אנונימי (פותח)
אז עברה שנה, ועכשיו קיבלתי תשובה. וזה מרגיע משהו בלב.
.. - סניף עמקאשרת- קטן קטן, אבל איכותי!!
היא מדהימה. כמה שאפשר לשמח זה בלתי נתפס, אין מושג עד כמה. פשוט תודה תודה.
.. - סניף עמקאשרת- קטן קטן, אבל איכותי!!
היא מדהימה. כמה שאפשר לשמח זה בלתי נתפס, אין מושג עד כמה. פשוט תודה תודה.