עם חומרים זמינים
יכולה להיות חלבית אבל לא בפיצוץ
**מנוסה** בלבד
תודה!!!
אז אמרתי לעצמי אם בן אדם שם **____** אז מה שנמצא בין הכוכביות זה ממש ממש חשוב לאותו בן אדם..
ומאחר שלא הכנתי פשטידת בצל מעולם ולמעשה שמעתי על הפשטידה הזו לראשונה דרכך,
אז לא הגבתי.
אחרי ששלחת הודעה נוספת ״מישהו???״ עם 3 סימני שאלה (!!!) הרגשתי תחושת מצוקה וחירום
שאמרתי לעצמי : ״אוקי, מתכון מנוסה או לא, לפחות ניתן לבן אדם משהו שלא יפגע בעצמו״
)
בימבה אדומהכנראה מההתרגשות להעלות תמונה של סלט לפורום המכובד הזה.
לחם מלאאני רוצה להקפיא בצק, מתי עדיף להקפיא, לפני התפחה או אחרי?
אני מקפיאה לפעמים לפני לפעמים אחרי וכשאני מוציאה מהקפאה זה נשמר מצוין

סמטאות
לעטוף -אחד- -אחד- במגבת נייר למטבח
או
דפי עיתון עם חדשות טובות בעיקר.
להשים כף עם הירקות וזה מונע השחרה או קלקול של הירקות (טוב גם לעגבניות..)
נערת טבעועל הצלחת לשים את הסיר עם הפסטה.
שלום,
אני מכין חמין בסיר בישול איטי.
שמתי לב שיש איזשהי נקודה, אצלי זה בערך אחרי 16-17 שעות, בו הכל "שוקע" והכל הופך להיות פחות או יותר
בצבע אחיד של חום - חום כהה (לפני זה עוד ניכר שהגזר כתום, תפוח האדמה צהוב וכן הלאה).
השאלה היא האם נהוג / מקובל להגיש חמין לפני הנקודה הזאת או אחריה?
אני יודע שעל טעם וריח וכו', אבל בכל זאת - מה הנהוג והמקובל ומה נחשב יותר טעים?
תודה רבה!
ועדיין..נדמה לי שהבנתי לאיזה עוגיות התכוונת, מה שאומר שהשם הזה די מוצלח.
הם נשמרות מעולה בהקפאה
לא יצא לי להקפיא בלילה
עוגיות שוקו ציפס עם כל מיני סוגי שוקולדים
עוגיות מושלגות
היה לנו עד עכשיו כמה של מורפי ריצ'ארד, אבל הוא מתקלקל כל פעם אחרי שנה- שנתיים. שימוש יומיומי אצלינו
למישהו יש המלצה למשהו יותר טוב?
אין יותר מדי מבחר. מעט מאוד דגמים.
זה הדגם הטוב ביותר של מורפי ריצ׳רדס.
הוא אזל במלאי במספר אתרי אינטרנט (שזה דבר טוב)
https://www.tuki.co.il/product/אופה-לחם-48296-morphy-richards-מורפי-ריצרדס?aff=Zap&aff_a=1
אם רוצים משהו אחר לגמרי,
אפשר לבדוק ב Amazon שם המבחר הרבה יותר גדול :
https://www.amazon.com/Cuisinart-CBK-110-Compact-Automatic-Silver/dp/B07C8V4FDR
מדריך לבחירת אופה לחם :
מדריך קנייה - איך לבחור אופה לחם - WiseBuy
סמטאות
)
)
סמטאותמטגנת קוביות בצל עד הזהבה, מוסיפה 2 כוסות תירס קפוא
4 כוסות אורז מבושל
שקית נתחי שווארמה מוכנה קפואה
מעט חוואג' ומלח
מקפיצה הכל בווק או בסיר גדול ומכסה עד שאורז קצת מטוגן וקראנצ'י
והשווארמה חמה ורכה.
אני מוסיפה גוש קפוא כזה, מנמיכה להבה, סוגרת מכסה וזה מפשיר ומתחמם בצ'יק.
מכינה הרבה פעמים כשנשאר לי הרבה אורז משבת וכולם מגרדים את הסיר עד שלא נשאר כלום
שאלתי אפשר לבשל ולהקפיא?
ואלפי תודות לעונות פה, המון המון
החכמתי ממכם.