מה אני עושה עם זה??
שאלה מוזרה ליבוקר אור
מה אני עושה עם זה??
מתבלת עוף/חזה עוף/שניצלט'
משגרת לתנור עם תפוחי אדמה ;)בעוז וענווה!
זה הגיע מתפוחי אדמהבוקר אור
![]()
אה😂😂😂בעוז וענווה!
מורחת עלCherry
מוסיפה לחריימה,
מכינה שקשוקה
באמת מוזר.... אולי לזרוק וזהו, מה עכשיו לחפש מה לעשות....מודדת כובעים
חח.זה מה שעשיתיבוקר אוראחרונה
חשבתי שאולי למישהו יהיה רעיון מעניין וקל
היי חייבת בדחוף מתכונים טובים לעוגה או עוגיות מוצלחות.058
הכנתי מקודם ויצא פצצהנועה גבריאל
2 מרגרינה
5 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1/2 כוס מים
1 אבקת אפיה
1/3 כוס שמן
1/3 כוס סוכר
מערבבים את הכל ביחד במיקסר(אני אישית חיממתי לפני את המרגרינות במיקרו כ40 שניות,שיהיו קצת רכות).
מחלקים את הבצק ל5,כל כדור מרדדים למלבן(הבצק קצת דביק ולכן תפזרי קמח משני הצדדים,ותרדדי כשיש משני הצדדים נייר אפיה) מורחים ממרח תמרים (אני מוסיפה גם אגוזים קצוצים)או שוקולד,מגלגלים לרולדה,מעבירים לתבנית וחותכים לחתיכות בלי להפריד(שישארו כרולדה).
בתנור על 150 מעלות,כ20/25 דקות,הן לא אמורות להשחים,אולי טיפטיפונת להזהיב,וגם לא מאוד.
מוציאים מהתנור חותכים שוב לחתיכות על פי הסימון הראשון.
מחכים שיתקראו כי הן ממש רכות שמוציאים אותן(הן נראות לא בדיוק אפויות,אבל הן כן,ככה זה בצק פריך...)
וזהו,בתאיבון😁
פעם ראשונה בחיי-מוסקה!שוקולד פרה.
וגם שיצא טעים

תודה!!
וגם- מה אפשר לעשות עם בשר הודו טחון?
טעים טעים וקלט'
שכבות חציל ובשר בתבנית
או בשר עטוף בחציל מנות אישיות?
אני משתמשת רק בטחון הודו, להכל.
קציצות מבושלות/מטוגנות/אפויות, מוסקה, ממולאים..
תכווני מה בא לך

וואי תודה לך ט'שוקולד פרה.
נראה לי במנות אישיות..
ולמה רק בטחון הודו? יותר טעים?
לנו יותר טעים הודוט'
טחון עוף עדין לי מידי ובקר אני לא נוגעת בשום צורה 
לי אין סבלנות למנות אישיות אז אני מכינה בתבנית פיירקס מרובעת ככה:
פורסת חציל לאורך לפרוסות בעובי בינוני
מסדרת בתבנית את כל פרוסות החציל, מזלפת מעט שמן, מלח ואופה עד להשחמה יפה משני הצדדים (הופכת באמצע).
מכינה רוטב עגבניות - לפעמים ברילה מתובל, לפעמים קטשופ+תבלינים+מעט מים רותחים, תלוי מה יש בבית.
מוסיפה מעט מהרוטב והתבלינים לבשר.
מסדרת שכבה חצילים בתחתית התבנית, משטחת את הבשר ומעליו עוד שכבה של חצילים ושופכת את שאריות הרוטב.
סוגרת בנייר כסף את התבנית ואופה 40 דקות בערך בחום בינוני עד שמוכן.
למנות אישיות בדיוק אותו דבר רק כשהחציל מתקרר מכינים כמו קציצה מהבשר ועוטפים בגלגול בפרוסת חציל, אם החציל נקרע או לא נסגר היטב אז אפשר להחזיק עם קיסם קטן ולסדר בסיר שטוח, מעל לשפוך רוטב ולבשל עד שמוכן.
לא מטגנת את הבשר קודם?מודדת כובעים
לאט'
את לא מטגנת את הבשר קודם?שוקולד פרה.
עם בצל או משהו?
לא מטגנת כי הטיגון 'סוגר' את הבשרט'
תודה, סופסוף הבנתי מה הבעיה שלי עם המוסקה של עצמי.הנורמלית האחרונה
למוסקבה?ט'
לקח לי יותר מידי זמן להבין 
למנות אישיות את יכולה כמו שט' כתבהיעל מהדרום
רק במקום בתבנית גדולה לשים בתבניות קטנות חד"פ (כמו של קפקייקס).
שימי את כל כל התבניות הקטנות בתבנית גדולה ותסגרי מלמעלה בנייר כסף.
לגבי ההודו הטחון-הָיוֹ הָיָה
יש רוטב נהדר, המכונה במקור "קיילה" (ק' בפתח, י בשווא ל' בפתח) הוא די לא מוכר היום בשם הזה, אז אני לא יודע אם זה עוזר, אולי מישהי כאן תזהה ותיתן לך מתכון.
בעיקרון עושים מין רוטב-תבשיל כזה עם מלא מלא בשר טחון, עם רסק עגבניות,, ואוכלים את זה עם ספגטי, זה תענוג..
אני לא מאה אחוז שזה טוב גם עם הודו, אבל נראה לי שכן.
ובהצלחה עם המוסקה, שווה את המאמץ...
בולונז?יעל מהדרום
לא בדיוק. אבל דומה.הָיוֹ הָיָה
זה הרבה יותר טעים מבולונז.
כמו כל המאכלים המסורתיים, שהרבה יותר טעימים מהמאכלים החדשים.
נו, שאיזה ספרדיה פה תשאל את אמא שלה..
קיילה.. נראה לי פחות יעבוד עם הודומקום בעולם
כתבתי שאני לא בטוח..הָיוֹ הָיָהאחרונה
נכון..אמא שלי מכינה וגם סבתא שלי.. קיילהמותק 27
רעיון לקציצות מיוחדות מבשר הודו טחון 🍲תנו חיוך (-:
שלום לך ושנה טובה 🙂
בנוסף למוסקה, תוכלי להכין מבשר הודו טחון גם קציצות טעימות ומיוחדות -
המצרכים (ניתן להתאים את הכמויות ביחס לכמות שיש בבית/ מספר הסועדים):
תבלינים :
קינמון
אגוז מוסקט
פלפל לבן
מלח גס
פפריקה מתוקה
שום גבישי
חומרי גלם נוספים:
סילאן תמרים
1 ק''ג בשר הודו טחון
4 ביצים
במעבד מזון , חותכים את הירקות הבאים לרצועות דקות (מעין גו'ליאנים קטנים) :
2-3 בצלים
4-5 זוקיני (סוג זה פחות מוציא נוזלים מהקישוא הרגיל והטעם שלו ממש מיוחד)
2-3 תפו''א מסוג דזירה (אדום)
* חשוב לסנן את הנוזלים שיצאו מהירקות לפני הכנסתם למסת הקציצות.
הוראות הכנה:
לקערה גדולה, מכניסים את הירקות, הבשר, הביצים והתבלינים ומערבבים היטב. יוצרים קציצות (מומלץ להכין בגודל כדור קטן). לאחר מכן, ניתן לטגן או לאפות את הקציצות.
לאחר שהקציצות מוכנות ובעודן חמות, מזלפים בנדיבות סילאן תמרים.
הקציצות יוצאות נימוחות, אווריריות וטעימות !!!
מומלץ להכין אותן לשבת / חג , כי הן ממש מיוחדות 🙂
בהצלחה 💐💐
לגבי ההודו- כדאי לערבב עם בשר בקר טחוןמיקי מאוס
ואז כל מתכון של בשר טחון

לגבי מוסקה- הכי כיף זה לעשות בצורת פשטידה ולא לעבוד אחד אחד ואז מה שחשוב זה להוסיף ביצה לבלילה. אין לי כמויות או מתכון מדויק. מצטערת
אופים פרוסות חציל מקולף (לאורך, יותר נח) בעובי סמ וחצי ככה עם קצת שמן בחום גבוה עם שמשחים
מטגנים בצל ובשר(מעורבב עם הודו) שמערבבים לפני הטיגון עם המון תבלינים, וקצת מלח (אחרת זה חסר טעם)- פפריקה חריפה/מתוקה, ראס אל חנות, כמון ומה שבא לך וכמובן הרבה שום כתוש. מטגנים עד שאין נוזלים ומוסיפים עשבי תיבול(פטרוזיליה, כוסברה, אפילו סלרי לאוהבים)
רוטב: מטגנים בצל ומוסיפים שום קצוץ, אותם תבלינים פחות או יותר ועגבניות מרוסקות+ רסק עגבניות קטן בשביל הסמיכות ומבשלים עד שהרוטב טעים כמו שהוא ודי סמיך
מוסיפים ביצה לכל חצי קילו בשר מטוגן ועושים שכבות חציל בשר רוטב
אופים עד שאין נוזלים מיותרים (חוץ מהביצה הכל כבר מוכן אז בערך חצי שעה)
מה עושים עם תמרים צהובים?בת מלך!!!!
אוכלים 😍 מקפיצה.הנורמלית האחרונה
מקפיאים ואוכלים קפוארק טוב!אחרונה
רוגלך טיפים?שלישאלילי
תודה
תחפשי אולי סרטונים ביוטיוב (של קרין גורן למשל)יעל מהדרום
לא בריא, אבלCherryאחרונה
הצילווו-אסאדוצ'או צ'או
אבללל,בתיבול הראשון היה שמן זית,שנספג..
ובטמטומי כי רב הוא,גם בתיקון תיבול הוספתי עוד שמן זית,ובאסאדו גם יש מלא שומן מעצמו..בקיצור,הטעם מהמם יצא לי אבל ספוג שמןןןן..ניסיתי להספיג את הנתחים הכל,אבל עדיין נשאר המוןן שמן..
מי מציל אותי עם עזרה?!! האסאדו בגדול מוכן,כמובן שאני יכולה להמשיך עוד בתנור כי זה רק משביח את הבשר..
אבל מה עושים עם השמן???
אף פעם לא הכנתי, מתכננת מתי שהוא... מה שאני הייתי עושהאת פניך אבקש
מוסיפיםCherryאחרונה
ידועים כסופחי שמן...
מקווה שיועיל
מתכונים לחזה עוף- יש?מטילדה
וזה מסובך כמו שזה נראה או פשוט להכנה?
יש לי מתכון ממש פשוטאומנות באמונה
הרבה עלים ירוקים קצוצים- כוסברה/ פטרוזיליה/ שמיר/ סלרי
בצל ושום קצוצים
פטריות טריות פרוסות
תבלינים - קארי, כורכום, זרעי כוסברה, קצת בהרט , ומלח
מוסיפים שמן ואת החזה - פרוסות לא חתוך קטן
מערבבים הכל טוב, ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור מחומם מראש ,10 דקות מכוסה
ועוד 8-10 דקות בלי מכסה- כדי לא ליבש אותו.
חחח עכשיו אני קולטת שברחה לי מילה אחת חשובהמטילדה
היה שרשור כזה -איכה
לא מאוד מסובך, אפשר גם לוותר על כל הקישקושים מסביב ולמלות רק בקינואה / אורז אבל יוצא פחות טעים (כן הייתי עושה רוטב מתקתק - חמוץ לקינואה/ אורז
הכנתי. באמת לא כזה מסובךמטילדהאחרונה
מה עושים עם בשר צלי כתף?שלישאלילי
תודה!
בשר עם פטריות וייןאת פניך אבקש
מה שאני עושה -בעוז וענווה!אחרונה
שוטפת טוב טוב את המלח.
מחממת שמן זית בסיר עם מכסה ללא חור.
כשהשמן חם מוסיפה את הבשר ומערבבת קלות.
מתבלת את הבשר במלח, פלפל שחור, חוואיג', ראס אל חנות ופפריקה.
מערבבת היטב.
מנמיכה את האש ומבשלת לפחות שעתיים (מערבבת מדי פעם) עד שהבשר רך רך.
יוצא פצצה באחריות.
מי בא לעזרת חבר? כנפיים ברוטב צ'יליאמאשוני
אני צריכה להחליף את מנת הבשרי לשבת בבוקר.
הבעיה הקשה שבעקבות הריון אני רגישה לריחות וריח של עוף בתנור זה למות.
גם מבזמן הבישול וגם בזמן החימום על הפלטה.
גם שניצלים זה לא להיט מבחינת הריח.
מחפשת משהו שיהיה קריספי ועם מינימום ריח "עוף".
מה אומרים על המתכון הזה?
כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק, מתכון מנצח לכנפיים מעולות, נחטפות במהירות!
יענה על הדרישות?
יצא קריספי?
לא יהיה ריח חזק של עוף? זה נראה לי יתחמם מהר... אז לא יהיה הרבה זמן על הפלטה.
מה עושים עם בשר אסאדו?חילזון 123
אה, זה קל😁משמעת עצמית
שמים בתבנית (פיניקס או עמוקה מעט) גזר בטטה שום שלמים על זה את הבשר
מוסיפים כוס נוזלים או ציר מרק עוף או מים לא משנה
עוטפים טובבב בנייר כסף שיהיה ממש אטום.
שמים בתנור שעה על חום גבוה 180 ואחר כך מורידים ל140 ל4 עד 6 שעות.
ככל שיהיה יותר זמן, יותר טוב.
בהצלחה
תודה. וואו 6-4 שעות...מלא...חילזון 123
שגר ושכח😁משמעת עצמיתאחרונה
כנאפה בשרית. מישהי פעם הכינה ויש לה מתכון טוב?אם_שמחה_הללויה
רעיונות חגיגיים שאפשר לעשות עם עלי לזניהסוסה אדומה
יש לכם?
לזניה בשרית?חצילושאחרונה
כמה שאלות בפניםאבןישראל
אשמח למפורט כמה שיותר.
2. חזה עוף ממולא, במה ממלאים אותו ואיך בדיוק? אשמח להסבר..
3. מחפשת מתכון לחזה אווז לא למנגל אם יש למישהו אשמח!
תודה רבה (:
מתכון לקציצות בפניםHB
בכל מקרה.. הייתי משתמשת בפילה של נסיכה/מושט/ בקלה ואם ממש תרצי להשקיע אז סלומן
להשרות את הדג בלימון, לקצוץ דק דק ולסחוט, להוסיף מעט בצל קצוץ וכוסברה קצוצה. לתבל מלח פלפל (אפשר כמון אם את אוהבת). לסגור על מחבת עם מעט שמן זית, סגירה עדינה רק שלא יתפרקו ברוטב.
לרוטב-
לטגן במעט שמן, קוביות פלפל גדולות בכמה צבעים ושיני שום שלמות, להוסיף תבלינים- פפריקה, מלח, פלפל, לקלף ולטחון עגבניות אדומות ולהוסיף לסיר
לצמצם את הרוטב קצת ולהכניס את הקציצות
כשיש לי הרבה עגבניות ופפריקה טובה אני לא שמה רסק אבל אם אין לך מספיק תשימי רסק ומעט מים רותחים
לבשל עד שהקציצות מוכנות( תלוי בסוג של הדג...)
בהצלחה!
אהה ושכחתיHB
תודה רבהאבןישראל
חזה עוף ממולאחיים של
יש 2 דרכים למילוי:
1. לחתוך חתך ברוחב של השניצל, למלא ולטבול בביצה, פירורי לחם ולטגן.
2. לשטוח את המילוי על השניצל, לגלגל כמו רולדה(ברוחב של השניצ) ולטבול בביצה ופירורי לחם ולטגן.
תודה רבה על הפירוטאבןישראל
חזה עוף ממולאאיכה
את החזה עוף אנחנו פורסים כמו לשניצלים ואז מניחים קצת מהמילוי ומגלגלים.
מסדרים הכל בתבנית צפוף (ככה שכל אחד מחזיק את הגלגול של השני, אם לא רוצים ככה אפשר לתקוע קיסם) מורחים מלמעלה סוטה ודבש, מפזרים שומשום ואופים בתנור על גריל 200 מעלות.
זה יוצא ממש מוצלח! (ואני בד''כ לא אוהבת קינואה ולא חזה עוף שהוא לא שניצל)
אין לנו קינואהאבןישראל
אם יש לך רעיון למשהו דומה אשמח לשמוע
מניחה שזה ילך טוב גם עם אורזאיכהאחרונה
איך קוראים לעוגת סולת דחוסה, לא אוורירית?מודדת כובעים
רוצה לחפש מתכון ולא מסתדרת...
לא אמליץ לך על המתכון של קרין גורן כי היא אווריריתהנורמלית האחרונה
בכללי לעוגת סולת קוראים בסבוסה או ספרה.
הבסבוסה באינטרנט שמצאתי, הכל אוורירימודדת כובעים
טעים נורא, אבל אני מחפשת דווקא דחוסה, מלאת מתוק 
העיצה שליהנורמלית האחרונה
אמור להיות לי מתכון עם מלא סולת. זה יוצא יותר דחוסיעל מהדרום
הנה- יוצאת עוגה גדולהיעל מהדרום
עוגת סולת:לערבב בקערה:4 ביצים,2 כוסות שמן 2 כוסות סוכר,¾1 אבקת אפיה,2 וניל 1 ק"ג סולת פחות ½1 כוסות,כוס צימוקים,להשרות קודם במים,ואח"כ להוסיף,חופן שקדים קצוצים,לצקת לתבנית בינונית לאפות עד להשחמה,לחתוך למעויינים או ריבועים,להכין מראש.סירופ סוכר,לשפוך על העוגה,ולהנות!
זה נשמע בדיוק זה! תודה רבה!!!מודדת כובעים
מה זה סירופ סוכר? כוס סוכר על חצי כוס מים?מודדת כובעים
נראה לי. אני אוכל לבדוק עוד מעטיעל מהדרום
כן. אולי עם טיפה לימון. לא בטוחה שפה זה נצרךיעל מהדרום
תודה!מודדת כובעים
מוקרודחגהבגה
מקרוד זה עוגיות סולת במילוי תמריםיעל מהדרום
אני מכירה פשוט שזה דחוס ממשחגהבגה
כן...אבל זה לא עוגה. זה עוגיות (לפחות מה שאצלינו)יעל מהדרום
נכון, צודקתחגהבגה
סליחה על הניצלושאבןישראל
האמת שלא....אבל אני יכולה לבקש מדודות שלי אם לא תמצאייעל מהדרום
אשמחאבןישראל
תזכירי לי אם אני לא אעלה מתכוןיעל מהדרום
מזכירה לךאבןישראל
הנהיעל מהדרום
1 קילו סולת
2 כוסות קמח
1.5 כוסות שמן
1 כוס מים (לפי הצורך)
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
מעט מלח
1 שקית אבקת אפיה
למילוי:
תמרים, תפוח מגורד, שקדים קצוצים, שמן, קינמון, תבלין לקציצות, קליפת תפוז.
אחרי האפיה טובלים בסירופ את העוגיות החמות.
תודה רבה!אבןישראלאחרונה
שרשור מוקדם של מה מכינים לשבת + יום כיפורברוקולי
יש שישי- שבת
שישי- שבת
ברצף
למה לא שרשור כבר לסוכות?
יעל מהדרום
ממתי מכינים דברים ליום כיפור?🤔בוקר אור
מרק ירקות עם כנפיים ואטריות
קוסקוס משקית
חזה עוף בסילאן מהמקפיא
בוקר
אנטיפסטי
פתיתים בולונז (יש בולונז מוכן במקפיא😜)
סעודה שלישית
האמת שלא יודעת.. אולי פוקצ'ות מהבצק של החלות?
חלות
קראמבל תפוחים
עוגיות שוקולד צ'יפס מהמקפיא
מקלות גזר בתנור
מטבוחה
אולי בצל ןפטריות בסילאן
אולי נוציא ממרח חצילים מהמקפיא
סעודה מפסקת, צאת הצוםברוקולי
טוב טוב הבנתיבוקר אור
מי שלא נאה לו מוזמן לאכול לחם עם גבינה
זה מאוד טעים
😆כמה טוב שבאתאחרונה
ארוחת צהריים, סעודה מפסקת, אוכל למי שלא צם ואוכל לסוף הצוםיעל מהדרום
כמעט כמו לבשל לשבת....
ממש..^ אפילו מורכב יותר בשבילי כי זה לא התפריט היחסית קבועבת נוגה
ואי איך אהבתי צומות שהייתי ילדההפי
נכון יש את המשפט שהצומות יהפכו ליום חג?
אז זה תמיד הסתדר לי הילדים לגמרי חוגגים בצום.
אני אצטרף אולי יעשה לי סדראבןישראל
מושט וטונה ברוטב אדום סמיך בסיר
ברוקולי בתנור
בוקר שבת:
פלפלים ממולאים
שניצלים
סעודה שלישית:
סלטים
פיצה
סלטים:
טחינה
חציל מטוגן
חציל בטחינה
מטבוחה
שומר חי
ביצים
גזר וסלק מגורד
חלות
עוגת תפוחים
עוגיות שוקולד צ'יפס
יום ראשון:
צהריים- קוסקוס ומרק ירקות+ קציצות
סעודה מפסקת- פסטה ותבנית עוף עם תפוחי אדמה
סלט חסה/ירקות
ככה-אין לי הסבר
מרק שעועית לבנה
עוף עם תפוא
קוסקוס
בוקר-
חזה עוף בבצל
תפוא צהובים
אורז
שלישית-
תפוא בשמנת
חלות מהמקפיא
יש עוגת שמרים
אולי עוגיות פאדג...
בטח גם איזה מוס...
אחרי שבת נראה מה צריך להוסיף למפסקת...
טוב, נכנעתי
בכל זאת חמישי בערב כבריעל מהדרום
חלות מההקפאה
סלט חצילים מההקפאה
טחינה מההקפאה
טרשי?
סלטים חיים
סחוג
יש בהקפאה מלאי של עוגות, נראה מה נוציא:
עוגת שוקולד
עוגת ריבת חלב
עוגת שמרים
עוגיות תמרים
עוגיות חלבה
ליל שבת:
קוסקוס
מרק ירקות ועוף
דג (חריימה)
יום שבת:
פרגיות עם בצל ופטריות
קוסקוס
אולי תפו"א בתנור
סד"ש:
אולי פשטידה
ולא ידוע מה עוד
ערב כיפור- כנראה:
צהריים:
קוסקוס
חזה עוף
סעודה מפסקת:
אורז ועדשים
קציצות עוף ובשר
מוצאי הצום:
מרק ירקות/ עדשים
שמחה להצטרף
+שאלה בפניםח.צ.גנט
טחינה,סלט ביצים,סלק אדום,תפו"א במיונז+סלטים חיים
ערב-
חלות וסלטים
קציצות עם כרפס ברוטב עגבניות
תפו"א ובטטה בתנור
אורז
שבת-
חלות וסלטים
דגים מרוקאים עם תפוחי אדמה
שעועית ירוקה ברוטב
קוסקוס
ס.3.
פיצות ואין לי רעיון מה עוד
בא לי להכין בראוניז מחפשת מתכון מוצלח יש למישהו?
עוגות שמרים
גלידת וניל
בראוניז פרווה של ניקי ב. (אולי גם נכין ...)יעל מהדרום
כןן- בראוניז שוקולדי בטירוףףאין לי הסבר
מוסיפים כוס סוכר
קורט מלח
מחכים שיתקרר דקה.
מוסיפים בזו אחר זו 3 ביצים,
מערבבים בין ביצה לביצה.
מוסיפים חצי כוס קמח
רבע כוס קקאו
מערבבים.
אם רוצים מוסיפים חצי כוס אגוזים טחונים גס
אופים על 150 ל45 דקות.
חותכים כשזה קר.
התחברתי לתפריט.. ואי נראלי את מבשלת מזה טובהפי
הכל מוכן😁אם ל3+
עוף וירקות
עוף מתוק (מהמקפיא)
קיגל תפו"א
עוגות (מהקפאה, הכנתי מלא לפני ר"ה)
כנ"ל מנות אחרונות שוות
סלטים אכין מחר מה שאספיק
גזר שני סוגים, סלק, טחינה, ביצים
(מוכן: מטבוחה, פלפלים)
בינתיים לשבת
בעוז וענווה!
כבד בבצל ופטריות (קנוי)
אורז
תבשיל עוף ותפו"א טעיםםם
כרובית בתנור
בוקר -
אורז
פרגיות
בטטות בתנור
כובאנה
סלטים: ביצים, חציל במיונז, מלפפונים ופלפלונים, חילבה, עגבניות שרי.
סעודה שלישית מתארחים...
לשבת:חיים של
סלטים
מושט מרוקאי
חזה עוף ממולא+ אורז
בוקר:
כבד קצוץ
טשונט
סדש:
סלטים
סלטים:
גזר + סלק חי
מיונז שום שמיר
חציל במיונז
חציל מטוגן
סלט ביצים
עוגות:
עוגת שוקולד ופירורים
עוגות שמרים
עוגיות שוקולד חלביות של ניקי
עוגת שוקולד
קצת כנאפהקראנץ שוקולד
כנאפה זה שלמות!!אמת ואמונה
שמתי ריקוטה ויצא מוצלח
רוצה לנסות עוד סוגים
ריקוטה ומוצרלה זה שילוב מעולהקראנץ שוקולד
תשלח לי
ברוקולי
כנאפה אוכלים חם🤤קראנץ שוקולד
שלח לי מתכון והסבר מפורטברוקולי
בבקשה
בכיף.קראנץ שוקולדאחרונה
מערבבים עם חמאה מומסת, חשוב שכל האטריות יהיו מצופות בחמאה, משטחים על תבנית או מחבת ומהדקים. מפזרים גבינות מוצרלה וריקוטה או טבורג) אפשר גם מסקרפונה או שמנת.
מכסים בעוד שכבה של אטריות ומטנגים עד שמזהיב מלמטה והופכים לצד השני בעזרת צלחת ומטגנים שוב.
לסירופ סוכר, כוס סוכר ושתי כוסות מים, מעט מיץ לימון ומרתיחים הכל על להבה גבוהה חמש דקות.(אפשר להוסיף מי ורדים אם אוהבים)
אחרי שהכנאפה מוכן יוצקים סירופ עם כף על כל הכנאפה שייספג טוב ומפזרים מעל פיסטוקים קצוצים או טחונים.
מתכון לקיש בצל פרווה?סמטאות
בדרכ לא סובלת קישים ככה שלא ברור מה הענין

בגל מקרה לא אוכלת חלבי, אז לא מצאתי מתכון,
לא רוצה פשטידה שהכל מעורבב,
אלא בצק ומלית.
ומכיון שאני לא אוכלת את זה בדרכ, אין לי איך להמציא..
תפוחי אדמה מהקפאה..באר מרים
הקפאתי בראש השנה מרק עוף עם הרבה תפוחי אדמה בפנים.( הילדים התעקשו שרוצים הרבה תפוחי אדמה במרק, אבל אחרי כל הסימנים לא היו רעבים..)
אם אפשיר את זה, אוכל להשתמש בתפוחי האדמה כמילוי לקרעפאלך?
(ולבשל אותם במרק עצמו.. 2 במחיר 1..)
כן.קרן-הפוך
אבל למילוי לקרעפלך זה בכלל לא יורגש.
תודה, אנסה..באר מרים
לא יצא מוצלח..באר מרים
אני מסתדרת עם הקמחי הזהשירקיאחרונה
מקפיאה תפוחי אדמה בתבשיל חופשי...
לא לכל אחד טעים..לי זה סבבה





