אני מוצאת שאנו מוציאים על אוכל מללללא כסף.
ולא, אנחנו לא אוכלים במסעדות
אני מוצאת שאנו מוציאים על אוכל מללללא כסף.
ולא, אנחנו לא אוכלים במסעדות
לא עוף
יש כנראה איזה הגבלה על מחיר בשר טחון מסויים. ברמי לוי כבר תקופה יש כזה ב29 שח לקילו
אל תקצצו, במידת האפשר, בבשר, דגים, ירקות, פירות.
הקיצוצים צריכים להיות בכיוון של הגאנק.
ואני רוצה להכין ממנו חלות. מישהי עבדה איתו פעם? עצות? טיפים?, אני פשוט לא מכירה ושמעתי שהוא יוצא דחוס יותר. כדאי לערבב?
מעדיפה שיהיה כמה שיותר קמח כוסמין במתכון
תתחילי מחצי כמות של זולים שיש במתכון ותוך כדי לישה תרגישי אם צריך להוסיף.
בסוף עשיתי הכל כוסמין חוץ מכוס אחת של קמח לבן. קמח נוח לעבודה
נראה איך יצא...
השאר אותו דבר
אני לפעמים מוסיפה קצת קמח לבן
וזה יצא מצויןץ מקווה שלא ידפוק את הבצק
חג העצמאות הרשמי של צרפת 
מכירים מתכונים צרפתיים קלים וטעימים?
אצלנו יש כרגע בצק לבאגטים בהתפחה, בהמשך נכין מרק בצל סמיך ואולי גם קרפ סוזט עם תחליף לרוטב התפוזים (רעיונות יתקבלו בברכה)
6 בצלים גדולים חתוכים לטבעות דקות, טיגנתי עד להזהבה (התהליך הוא בעיקר אידוי בגלל הכמות הגדולה של הבצלים, אבל עדיין נשמר הטעם של הבצל המטוגן).
מוסיפה קמח בשביל ההסמכה, מעט אבקת מרק בצל (אפשר להשתמש גם בציר עוף או ציר ירקות, בשביל ההכנה המהירה השתמשתי באבקה עם רכיבים טבעיים בלבד של אסם)
מוסיפה מים ומבשלת עד להסמכה.
אחרי שהמרק מוכן מוזגים אותו לקערות חסינות חום, שמים מעל פרוסה של באגט קלוי ומעט סנט-מור (אפשר גם גבינה פחות חזקה) ואופים כמה דקות עד שהגבינה נמסה
יעל מהדרום
*אשתו של בעלי*קחי פרוסת באגט, שימי בפנים קמומבר.
לשובע.
תנסי כל מיני מתכונים
לאט לאט תראי מה הולך, תראי מה את רוצה לשנות
זה עניין של ניסיון סך הכל
כמו הרבה דברים
כשהתחלתי לעבוד הייתי חסרת ניסיון והרגשתי לא מקצועית,עם השנים רכשתי ניסיון והיום אני מרגישה יותר מקצועית במקצוע שלי, הזמן והניסיון עושים את שלהם
המתכונים באתר שלה תמיד יוצאים טוב,
וזה יתן לך בטחון.
תכתבי בגוגל 'ניקי'.
ובלי קשר,
אם את רואה שאין לך בטחון עצמי גם בדברים אחרים,
אז אולי הבישול זאת ההזדמנות שלך לקבל בטחון עצמי גם בשאר הדברים.
בהצלחה מתוקה!
ממליצה על העוגיות שוקולד צ'יפס שלהם,תמיד יוצא מוצלח!
אני ממליצה להתחיל עם לתת לבעל, אמא,אבא,אח אחות לאכול מהאוכל שלך ואח"כ לחברות קרובות וכו' וכו' ואז אני מאמינה שיהיה לך יותר ביטחון.
בנוסף אדם בד"כ אוהב אוכל שהוא רגיל אליו לכן אם הילד מגיל קטן אוכל את האוכל שלך אין סיבה שיום אחד הוא לא יאהב את זה..

בטח כבר חוסל 
אבל זה מזה פשוט להכין חשבתי פעם שזה מסובך וזה בכלל לא מסובך
אם בא לך לכתוב מתכון אני אשמח!
איך משלבים אותם בבישול?
️) ולשים על הפלטה בשבתעם בשר?קציצות?
בקציצות זה קצת פחות אפשרי, ואפשר בטוח גם בתיבול של בשר- יקח את זה לכיוון קצת מתוק
קציצות על מקל קינמון.
כמו סוכריה על מקל רק עם קציצת בשר ומקל קינמון...
לא יפול?
אני רוצה להכין משהו כזה מבצק עלים
וגבינה לבנה מעורבבת עם סוכר (כמו הרוטב של הבלינצס)
איך לדעתכם להכין?
ומרחתי גבינה לבנה 9 אחוז מעורבבת באבקת פודינג וניל
בעיניי יצא טעים
אבל הילדים לא כזה אהבו,רק אני ובעלי
1. בראוניז
ממיסים 200 ג' שוקולד+רבע כוס שמן
מוסיפים כוס סוכר וקורט מלח
מערבבים וממתינים שמעט יתקרר
מוסיפים 3 ביצים ומערבבים היטב
מוסיפים חצי כוס קמח+רבע כוס קקאו
(אם רוצים אז גם אגוזים קצוצים)
שמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
על 150 מעלות ל40-45 דקות וחותכים כשזה קר.
2. פצפוצי אורז וחמאת בוטנים:
ממיסים 100 ג' שוקולד עם 2 כפות שמן
מוסיפים 2 וחצי כוסות פצפוצי אורז + 100 ג' בערך א.סוכר+כוס ח.בוטנים
שמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במקפיא ל10 דק'
חותכים ומעבירים למקרר
2 המתכונים תמייד מצליחים והם גם ממש ממש פשוטים להכנה 
אין לי הסבר
חיות צבעוניתהכי פשוט וטעים
פאי רועים
לטגן במחבת עם בצל מטוגן ותבלין לשווארמה ולאכול בתוך טורטיות
בעוז וענווה!בסיס של בשמל שאני מוסיפה לו דלעת מבושלת טחונה עם מעט כורכום
פשטידת פטריות
פשטידת בטטה
פסטה עם שמנת פטריות
ירקות
לחמים / פוקאצ'ות
עוגות
סלטים
נראה לכם מספיק?
משום מה נראה לי שלא...
רעיונות נוספים (עדיף ללא גלוטן ולא חלבי)
ואשמח גם לרעיונות לסלטים מעניינים.
תודה 
כרוב לבן ונשנושים
כרוב סגול ושומשום בסגנון סיני
כרוב לבן עם ירוקים ואפונה קלויה (יאמי) ברוטב ויניגרט
סלטי חסה
סלט שורשים..
אפשר עגבניות שרי
כי לעולם חסדומחפשת גם משהו פרווה.
תודה!
או מאפינס תירס
אם תכווני אותי אם יש הגבלת תקציב אנסה להיות יותר ספציפית ( בגבול הסביר כן? )
מכינה בדרך כלל לזניה, תפוא מוקרמים פשטידות ועוד אבל צריכה גיוון...
ספרי איך היה עם זה
לוותר על המרק ולהכין דג ומנה עיקרית?
אנשים אוכלים את הגרונות? הקציצות עם עוף?
אם כך אפשר להכין תוספות ליד כמו קוסקוס / פשטידה / אורז
רק שימי לב לוודא שהאורחים אוהבים , לא כולם מתחברים לקציצות עוף בתוך מרק עוף ואולי שווה להכין מנה עיקרית
באמת סלטים , דג, מרק , מנת עיקרית בשבתות קיץ זה יותר מידי
יותר מקובל והגיוני.
מנה ראשונה - סלטים, חלות ודג.
מנה שניה מרק עשיר + קוסקוס / אורז ואולי באמת להוסיף פשטידה.
אפשר גם להגיד מראש, אנחנו אוכלים דג ומרק בשרי בערב וזהו.
ככה הם יבואו מוכנים לזה מראש
הוא טעים אבל שמן וכבד ממש. בטוחה שמתאים לך לסוףצום?
ככל העולה על רוחך.
אפשר להכין עם כל כרוב או שיש זן מיוחד?
לא נראלי מתאים כרוב סגול
סמטאותקרואסונים
ריבועי ח.בוטנים
וסופלה
ועוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
מאד על חן במטבח. מתכונים טיפה מורכבים (לא מאד) אבל יוצאים מדהימים אחד אחד. (גם בישולים גם אפיות גם סלטים)
את ניקי אצלנו אוהבים בד"כ בבישולים. יש לה מתכונים כיפיים לארוחות צהריים, אפיות כמו פיצות, עוגיות, לחמניות. מומלץ וטעים.
באמת אצלה אנחנו פחות אוהבים את העוגות, יש להן יותר סיכויים לצאת דחוסות ולא טעימות.
יש גם את מתכונים ב10 דקות של אפרת סיאצ'י, שגם אצלה אפשר ליהנות מעוגיות ובישולים טעימים מאד. אותו דבר על העוגות- מניסיון שלנו קצת פחות מומלץ. (למשל עוגיות אלפחורס שלה- מוצלחות מאד ופשוטות בטירוף).
בקיצור- חן במטבח אליפות בהכל. עוגות שלה זה ליגה אחרת לגמרי. וגם סלטים (!!)
בכל מצרף מתכון מעולה שאנחנו תמיד עושים בבית לעוגת גבינה אפויה...
היא יוצאת וואו עוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה
המתכון מכאן עוגת גבינה אפויה גבוהה - מתכון לעוגת גבינה אפויה - הקונדיטורית אליה
יש באתר שצירפתי גם סירטון וגם מתכון כתוב ככה שזה מעולה...
מצרף קישור:
באתר מתכונים ב10 דקות ובבישול בזול
קיבלתי שני סוגי קמח - קמח רב תכליתי ותערובת להכנת עוגה.
אשמח לטיפים או רעיונות מהמנוסים 
עוגות ובצק לקישים
אפשר לנסות עם אבקת אפיה והייתי אופה בתבנית שיחזיק את המסה
ברוקולי
ט'לחמניות שום ופרמזן ללא גלוטן מעולות!! - מתכונים ב-10 דקות
לחמניות טחינה ללא גלוטן, מתאים גם לפסח - מתכונים ב-10 דקות
המתכון שלי:
לערבב: 3 כוסות קמח ללא גלוטן, ביצה, כפית א. אפיה +כפית סודה לשתיה, כפית מלח,1 וחצי מים חמימים ורבע כוס סודה (להפחית/להוסיף לפי הצורך), כף חומץ, רבע כוס שמן זית. להוסיף זעתר/שומשום/קימל טחון וכדו'. בסוף להוסיף כפית מלח לימון. ליצור לחמניות קטנות ולאפות על 200 רבע שעה. ללחמניות אווריריות יותר להחליף חצי מהמים ברוויון או יוגורט.