משו פרווה
אפשר גם רעיונות למשו טעים לאכול עם זה ביחד היא עוד טריה
אבל לא סתם חומוס...
משו פרווה
אפשר גם רעיונות למשו טעים לאכול עם זה ביחד היא עוד טריה
אבל לא סתם חומוס...
אבל אני לא עוברת מסך.. וגם לא בטוחה איזו סדנא אני יכולה להעביר שתחכים פה את החכמים 

ט'
טארקו
ט'
משיח נאו בפומ!אחרונה
בוז

בוז
אפשר להכין גם חלות בתפיחה ארוכה
אבל לטעמי זה מיותר
בצקים עם אחוז הידרציה גבוהה ההתפחה הארוכה מיטיבה להם
תלוי איזה לחםברוקולי
סמטאותאחרונהיותר מידי. ויש יחס תפו"א בשר לא כיפי
לעשות ממולא - טוב, זה לא מפרום...
מה שאנשים מדלגים עליו - ההשריה במי מלח משמעותית, מרככת את התפו"א ומאפשרת תפו"א חתוך דק ממולא בהרבה בשר שלא נקרע.
לקמח, לצפות בביצה עם פפריקה לטגן ולהכניס לרוטב ללא יותר מידי זמן. זה מעדן. אני אוהב את זה - אשתי פחות, מטוגן בריאות וזה אז אם מישהו מכין ויוצא לו טוב אשמח למשלוח
נחשון מהרחברוןאחרונה
ט'אני רוצה לנסות ומתלבטת. מה דעת המומחים?
לצערי אין לי תנור לפסח.
מקווה שיצליח לי
תודה
מאכל פסח קבוע ..ט'רק שרציתי לנצל את הפיירקס החדש, לכן שאלתי 
וזה מה שקרה דקה לפני הדלקת נרות.. לפחות חלק מהפירה ניצל ונאכל קר:

אפשר להזמין מ"פשוט לבית", הם עושים משלוחים הביתה.
איך עושים את זה?
אשמח למתכונים וטיפים..
אבל בפסח אני פחות אוהבת איך שהשניצלים יוצאים כי קמח מצה זה לא פירורי לחם
ואין את התבלינים שאני משתמשת בהם בד"כ. (כורכום וכמון)
אפשר לעשות גם חתיכות חזה עוף דקות (חתוכות כמו לשניצלים) עם שמן ותבלינים.
ובצל ועגבניות- אם רוצים מעל ומתחתת.
יוצא טעים.
אני חושבת להכין קציצות בשר וירקות על הפלטה
ו/או
עופות וירקות על הפלטה.
וכמובן שאני מטגנת הררי חצילים גם.. כי אין כמו מצה וחציל מטוגן יחד עם הנ"ל ![]()
יש אבל אני רגילה מבית הוריי שמשתמשים רק בפפריקה מתוקה ופפריקה חריפה (וכמובן במלח, סוכר, שום, ירק) וזהו.
אז גם אני עושה ככה.
עזבי את זה ששנה שעברה ראיתי שאצל ההורים שלי יש כבר גם כורכום ![]()
אבל אני ממשיכה במה שהתרגלתי אליו כל השנים. וזה לא כזה נורא. לא רוצה לשנות.
לאוכל של פסח יש טעם מיוחד ושונה, נכון?
יעל מהדרוםיש דברים שהם עדיין שומרים כמו שתיה מתוקה שלא שותים (רק קונים לאורחים, מאז שנכנסו חתנים הביתה...)
ולא אוכלים מוצרי חלב וכו'...
לפסח יש טעם נקי יותר/ מיוחד. לא יודעת להסביר.
ודרך אגב: אני משתדלת לקנות לפני או מיד אחרי פסח את כל התבלינים שאני משתמשת בהם ביום רגיל בכשרות לפסח כי הם הרבה יותר נקיים ו"חזקים". לא מערבבים בהם קמחים וכד'. ממליצה מאוד!!
כמה זמן זה צריך להיות על הפלטה?
וזה צריך להיות חתוך קטן או לאו דווקא?
לי זה לוקח 3-4 שעות בערך (לא יותר) בתבנית חד פעמית.
מניחה ירקות כמו: תפוחי אדמה, בטטה, בצל, גמבות, עגבניוות, סלרי.
ועל זה ירכיים של עוף.
מתובלים היטב בשמן ותבלינים.
ושופכת חצי כוס מים רותחים בצד התבנים.
לכסות היטב בנייר כסף (חתוך מראש, לפני החג) וסגור טוב
ועל זה מגבת מקופלת.
הירקות לא חתוכים קטן. חותכת תפו"א לרבעים/ שמיניות. רצועות לא עבות ולא דקות.
וזה יוצא מעדן!!
העוף רך כמו פרגית והירקות סופגים את כל הטעמים מהעוף. ממש טעים!
ברוקולי30 דקות בערך 15 על כל צד של הדג
אם חתכות קטנות בטח יהיה אחרת
אבל היא מאוד מתחממת עם נייר כסף ומהניסיון שלי כן אבל בטוח שזה משתנה עם הגודל של הדג ואיזה חלק (אנחנו בבית בדרכ אוהבים את הקצה של הזנב)
*כוכבית*
אחד מהירקות שבכותרת מרוסקים במגמיקס, מוסיפים שמן, מלח, 2 ביצים, וקמת תפוא, יוצא טוב מאד
פיג'מהאחרונה
איזה יום שמחתודה
~moriya~
ואז עם מלח גס שמה את החזה ועוטפת הכל
כמו עוף בתנור.. המלח גס מתפרק וזה יהיה עסיסי