שרשור חדש
מה שווה לעשות עם חלה בייתית?יצור הודי

משו פרווה

אפשר גם רעיונות למשו טעים לאכול עם זה ביחד היא עוד טריה

אבל לא סתם חומוס...

לחם מטוגןט'


לחם שוםאקונהמטטה
כותשים שום, שמן זית, מלח פלפל
מברישים את הפרוסות ושמים בתנור 10-15 דקות
הולך מעולה עם סלט ליד../מרק כתום/ שקשוקה
מגניב...יצור הודי


רעיונות*אשתו של בעלי*
לחם מטוגן
טוסטים
קרוטונים
תודה כולן!יצור הודי


אפוי עם שמן זית וזעתריונתן1אחרונה
אולי נעשה סדנא בזום...ברוקולי

 

@קראנץ שוקולד 

 

@ט'

 

@מקום בעולם

 

מי שהייתי רוצה שיעביר

 

וואי, רעיון מדליק!איכה
יו יכול להיות ממש נחמדפרח-אש


יודעת מה? נשקל בשנית..מקום בעולם
אם את תמשיכי לצחוק אני אחזור בימקום בעולם
רעיון מעולהט'

אבל אני לא עוברת מסך.. וגם לא בטוחה איזו סדנא אני יכולה להעביר שתחכים פה את החכמים

 

ידיים וקולברוקולי

עוד יותר גרוע ט'


כנל כנל ..מקום בעולם
אבל בשביל זה יראו רק את הידיים שלי,
ואת הקול אהנדס 😝
יאללה 🤠קראנץ שוקולד
אבל מה?
כל מה שתרצהברוקולי

כדורי שוקולד?🤤קראנץ שוקולד
😜כןברוקולי
ואז תשלח לי משהו טעים
ברור ברור.. רק שלא היו פעם כמה חודשים החצופים😤קראנץ שוקולדאחרונה
חשבתי אולי לעשות רבוך, פארי ברסט או משו כזה..
לא מאמינה.. שוב שבת!!חגהבגה
ישתבח שמו לעד, לא מתלוננת..
אבל שוב לבשל? הכל יצא מכל החורים.
אשמח לשמוע תפריטים שלכם, מה אתם מתכננים.. לקבל קצת השראה!
אורז בטוח יהיה, לחגוג את הקטניות,
יש חצילים שצריך להשתמש בהם, מתחילים כבר להיות עייפים...
יש רעיון לממולאים שהם לא כרוב - פלפל- קישוא?
כל רעיון יתקבל בברכה!
ואני חשבתי שקציצה זה כל מה שעם בשר..אשה וגם אמא
והשאר פשוט לביבה🤔
מי מכינה חלת מפתח?ברוקולי
בע"ה אניג'נדס
בע"ה אניט'


בשביל מה? גם ככה א''א לפתוח את הדלת לצאת החוצהנחשון מהרחברון
יש מצב שאני אאפה חלה לכבוד זה שסוף סוף הכשרנו את הרשתותבוז
בעלי נחשב? טארקו
אם נצליח לאפות אותה כי כרגע התנור מסריחחחח מהחומר ניקוי מפסח.. ואיווררנו אותו מלא, לא עוזר..
תנסי להפעיל אותו על ריק חום הכי גבוה לפחות רבע שעהסמטאות
באמת זה מה שעזר בסוףטארקו
הפעלנו לאיזו חצי שעה עם תבנית מים, ואז ניגבנו את כל האדים והריח כרגע..
פששש כל הכבוד אשריכן נשות ישראל הצדיקותיונתן המקורי


אני.סתם אחת
יצא מעפן אבל לאנורא העיקר הכוונה
שתפו בתמונותט'




חל"ת מפתחאורה2x



לא הכנת?
העלית חלה ממש צבעונית ומגניבה!


(לפני פסח היו לי כמויות שומשום שלא ידעתי מה לעשות איתם ועכשיו לא היה....)

אילוסטרציה: חביתת שומשומין ^
בטח שהכנתי ..ברוקולי

אשלח לך
איזה יפה, וואומשיח נאו בפומ!
הכנתי משיח נאו בפומ!אחרונה
שלום חברים! מה עושים עם קלמנטינות?*כוכבית*
יש לי שקית קלמנטינות שאוטוטו אומרת שלום.
אכלנו כללללל החג.
יש לכן רעיונות יצירתיים מה לעשות איתם? חבל לזרוק..ח״ו
מחלקים בוז
כשהזמנו ירקות לחג בטעות קיבלתי ארגז קישואים במקום שקית, ארגז בטטות במקום שקית, ארגז בננות במקום שקית וכו'...

חילקתי כל החג לאנשים

היום ב''ה מסרתי את כל החצילים שנשארו.
חבל שאני לא שכנה שלךברוקולי


את מוזמנת לבקר בשמחה!בוז
אני כל היום בעסקות חליפין עם השכנים

סבון כלים תמורת חצילים, תפוחי אדמה תמורת בטטות...

כיף פה
יש עוגיות חמאה קלמנטינה,תחפשי באינטרנטסמטאות
תסחטי למיץ ותשתו?
סמטאות וההצעות המקוריות בוז
תני לילדים לסחוטגן קסוםאחרונה


לא מוצאת את המתכון של הצ'ונט עם פרגיות שהעלו לפהאני מאמין!
מישהי יכולה לקשר אותי?
תודה רבה!!!
תחפשי אצל ניקי ב. אני לקחתי את הרעיון משםיעל מהדרום
היא כותבת לאפות בתנור...אני מאמין!
ליישם? או פשוט כרגיל על הגז?
איזה קטע! בכלל לא שמתי לב שזה בתנוריעל מהדרום
לק"י

אני בישלתי.
הנה מה שכתבתי בזמנויעל מהדרום
לק"י

את הבסיס למתכון לקחתי מניקי ב.
מכינים את הרוטב ומבשלים בתוכו קצת את הפרגיות, ומעל את הירקות ומעל קטניות ומים.

הפרגיות יוצאות רכות וטעימות. ובניגוד לעוף הן לא ממלאות את החמין בעצמות.
תודה רבה!!אני מאמין!אחרונה
התפחהבוריס
אני יודע שנגיד בבצק של פיצה התפחה של כמה ימים היא דבר מבורך
אבל נגיד בבצק שמקים של חלות זה גם ככה או שנותנים לזה את השעה שעה וחצי וזהו?
אפשר התפחה של לילה במקרר .משוטט
או 3 שעות בחוץ.. (בחורף. בקיץ פחות)
בגדול התפחה ארוכה זה טוב. אבל יותר מדיי יגרום לבצק להחמיץ
תלוי בכמות השמריםברוקולי

 

אפשר להכין גם חלות בתפיחה ארוכה

אבל לטעמי זה מיותר 

 

בצקים עם אחוז הידרציה גבוהה ההתפחה הארוכה מיטיבה להם 

מה זה אומרבוריס
כמות מים גבוהה..מקום בעולם
700 מ'ל על קילו קמח זה 70% הידרציה לדוגמא
התפחה של כמה ימים??*אשתו של בעלי*
אוי ואבוי! ממש לא!
שמרים מחמיצים...בטח לאחר כמה ימים...
תלוי למה מיועד הבצק, וכמה שמרים יש בומקום בעולם
בשומקום לא קראתי שיש להתפיח מס' ימים*אשתו של בעלי*
ולא משנה מה אופים
יש לחמי מחמצת שמתפיחים אותם יותר מ 48 שעותברוקולי


מחמצת וודאי*אשתו של בעלי*
אך את הלחם עצמו לא מתפיחים מס' ימים
רק את המחמצת קודם...
לא נכון תלוי איזה לחםברוקולי


בהחלט גם את הלחםמקום בעולם
פיצות הן בעלות התפחה ארוכה, וגם לחמי מחמצת ולחמי סיר ..
מתפיחים את הלחם עם המחמצת בתוכוסמטאותאחרונה
טיפיפ ל- איך מכינים מפרום, בלי שהתפו"א יקרעו? 😏😅כי לעולם חסדו
משרים את התפוא החתוכים איזה 20-30 דקות במי מלחנחשון מהרחברון
אכן להשרותם במים מומלחים זה הפטנט*אשתו של בעלי*
אפילו לשעה וחצי...
לא לחתוך דק מדי..מקום בעולם
או לעשות מפרום כמו ממולאים..
לרוקן אותם, ולא בצורת חיתוך של כיס..
לדעתי זה לא טוב. עבה מידי - לא מתבשל טוב וגורם לבשר להתבשלנחשון מהרחברון

יותר מידי. ויש יחס תפו"א בשר לא כיפי

לעשות ממולא - טוב, זה לא מפרום...

 

מה שאנשים מדלגים עליו  - ההשריה במי מלח משמעותית, מרככת את התפו"א ומאפשרת תפו"א חתוך דק ממולא בהרבה בשר שלא נקרע.

לקמח, לצפות בביצה עם פפריקה לטגן ולהכניס לרוטב ללא יותר מידי זמן. זה מעדן. אני אוהב את זה - אשתי פחות, מטוגן בריאות וזה אז אם מישהו מכין ויוצא לו טוב אשמח למשלוח

 

מסכימה עם מה שכתבת..מקום בעולם
למרות שמעצלות בפסח הכנתי עם תפוחי אדמה קטנים, ויצר ממש מעולה.. התפוא היה דק דק באיזון מושלם לבשר..
אבל ברור שזה מצריך תפוא קטנים ספציפית ולא יעבוד עם כל גודל
יש סיכוי לפשטידה בכלי פיירקס על כירה חשמלית? ט'

אני רוצה לנסות ומתלבטת. מה דעת המומחים?

 

לצערי אין לי תנור לפסח.

 

מה עם מחבת? לטגן צד אחד ואז להפוך עם צלחת לצד שניחילזון 123
רעיון מעולה!ט'

מקווה שיצליח לי

תודה

זה הרבה יותר טעים מתנור.הנורמלית האחרונה
הפשטידה הקלאסית:
לגרד תפוחי אדמה, לסחוט אותם (אפשר לשמור את הנוזל ואחכ להכין מ"הקמח" של כמה פשטידות, בלינצ'ס), להוסיף בצל מגורד, מלח ובערך 3 ביצים ל5 תפוחי אדמה.
לחמם היטב מחבת משומנת - לא להתקמצן על השמן, שהפשטידה לא תידבק...
להעביר את הבלילה למחבת ולשטח. בערך רבע שעה לצד, על אש בינונית-נמוכה. אני מכסה במכסה. כשהדפנות נראות די מבושלות, מפרידים בעדינות את הפשטידה מהדופן ומטלטלים קצת את המחבת. אם הפשטידה זזה - מצוין, אפשר להפוך עם צלחת. אם לא - להעביר את המחבת החמה למשטח רטוב (עדיף שיש מלא מים, או סמרטוט רטוב מאוד) ולתת לה להתקרר שם, זה עוזר בהידבקויות.
לטגן צד שני - כשהמחבת לא מכוסה, ככה השכבה העליונה של הפשטידה תישאר קרנצ'ית.
תודה מאכל פסח קבוע ..ט'

רק שרציתי לנצל את הפיירקס החדש, לכן שאלתי

 

וזה מה שקרה דקה לפני הדלקת נרות.. לפחות חלק מהפירה ניצל ונאכל קר:

 

אויש🤦‍♀️🤦‍♀️הנורמלית האחרונה
ממליצה על התבניות של קורנינג לפלטהסודית

אפשר להזמין מ"פשוט לבית", הם עושים משלוחים הביתה.

 

נראה שזה בגלל הכירה, לא החימום על הפלטהמקום בעולםאחרונה
אנשים שמבשלים ביום טוב על פלטהמטילדה

איך עושים את זה?

 

אשמח למתכונים וטיפים..

תודה אסתכל בהמשךמטילדה


אני רוצה להכין שניצלים על הפלטהיעל מהדרום
לק"י

@מנסה לעזור את כתבת שהכנת- הכנת ממש כמו שניצל עם ציפוי?
כןמנסה לעזור

אבל בפסח אני פחות אוהבת איך שהשניצלים יוצאים כי קמח מצה זה לא פירורי לחם

ואין את התבלינים שאני משתמשת בהם בד"כ. (כורכום וכמון)

 

אפשר לעשות גם חתיכות חזה עוף דקות (חתוכות כמו לשניצלים) עם שמן ותבלינים. 

ובצל ועגבניות- אם רוצים מעל ומתחתת.

יוצא טעים.

 

 

 

 

 

 

 

אני חושבת להכין קציצות בשר וירקות על הפלטה

ו/או 

עופות וירקות על הפלטה.

 

וכמובן שאני מטגנת הררי חצילים גם.. כי אין כמו מצה וחציל מטוגן יחד עם הנ"ל קורץ

ולמה אין כורכום?יעל מהדרום
אממ..מנסה לעזור

יש אבל אני רגילה מבית הוריי שמשתמשים רק בפפריקה מתוקה ופפריקה חריפה (וכמובן במלח, סוכר, שום, ירק) וזהו.

אז גם אני עושה ככה.

עזבי את זה ששנה שעברה ראיתי שאצל ההורים שלי יש כבר גם כורכום קורץ

אבל אני ממשיכה במה שהתרגלתי אליו כל השנים. וזה לא כזה נורא. לא רוצה לשנות.

לאוכל של פסח יש טעם מיוחד ושונה, נכון?

חחחחח....שומרת מסורת שגם ההורים לא שומרים יעל מהדרום
לק"י

בצד שלי אוכלים כמעט את כל התבלינים בפסח.

ואצלינו בבית מה שבלי קטניות.
לא זוכרת שהטעם שונה במיוחד מהרגיל....
שמרו במשך שנים...ועד היוםמנסה לעזור

יש דברים שהם עדיין שומרים כמו שתיה מתוקה שלא שותים (רק קונים לאורחים, מאז שנכנסו חתנים הביתה...)

ולא אוכלים מוצרי חלב וכו'...

 

 

לפסח יש טעם נקי יותר/ מיוחד. לא יודעת להסביר.

ודרך אגב: אני משתדלת לקנות לפני או מיד אחרי פסח את כל התבלינים שאני משתמשת בהם ביום רגיל בכשרות לפסח כי הם הרבה יותר נקיים ו"חזקים". לא מערבבים בהם קמחים וכד'. ממליצה מאוד!!

וגם אם נשאר עד פסח הבאבתאל1
אפשר לשמור בצד כי הם כשרים לפסח
עוף וירקותמטילדה

כמה זמן זה צריך להיות על הפלטה?

וזה צריך להיות חתוך קטן או לאו דווקא?

עונהמנסה לעזור

לי זה לוקח 3-4 שעות בערך (לא יותר) בתבנית חד פעמית.

מניחה ירקות כמו: תפוחי אדמה, בטטה, בצל, גמבות, עגבניוות, סלרי.

ועל זה ירכיים של עוף.

מתובלים היטב בשמן ותבלינים.

ושופכת חצי כוס מים רותחים בצד התבנים.

לכסות היטב בנייר כסף (חתוך מראש, לפני החג) וסגור טוב

ועל זה מגבת מקופלת.

 

הירקות לא חתוכים קטן. חותכת תפו"א לרבעים/ שמיניות. רצועות לא עבות ולא דקות.

וזה יוצא מעדן!!
העוף רך כמו פרגית והירקות סופגים את כל הטעמים מהעוף. ממש טעים!

למה? כורכום זה ללא קטניות..ה' אלוקינו
תפוחי אדמה על מלח גס. להיטברוקולי
סיר רחבברוקולי
שכבה של מלח גס
תפוחי אדמה מעל אפשר תבלינים
כמה שעות
ויוצא כמו מהמדורה
נשמע טוב... הם צריכים להתבשל עם הקליפה?הנורמלית האחרונה
כן.. אחרת הכל יהיה לך מלוחברוקולי
אני שמה ב 7 בבוקר ועד הצהרים מוכן
אפשר לעשות על האש בחג בבוקר גם
לא רלוונטי, מקלפים אצלנו הכל לפני בישול... אבל תודה!הנורמלית האחרונה
ננסה בעז"ה ביום רגיל;)
על האש או בתנור?נקודה טובה
דיברנו על הפלטהברוקולי
אה, אופס..חחח מעניין לנסותנקודה טובה
זה מצוין! ברוקולי
כנפיים, סופלה ועודתמר
נקניקיות עם בטטה וביצים שלמות בתבנית חד פעמית סגורה.

כנפיים כנ"ל. לא יודעת כמה זמן לוקח, מערבבים מידי פעם

סופלה: ממיסים את השוקולד עם השמן בסיר שסתם מונח על פלטה. מוסיפים ביצים וקמח. עוד לא ניסיתי,. נראה לי אפשר להחליף בחצי קמח מצות וחצי קמח תפוחי אדמה, או רק קמח תפוחי אדמה, למי שלא אוכל שרוייה
הכנת סופלה על הפלטה או שזאת השערה שלך שאפשר?יעל מהדרום
אני די בטוח שאפשר, ג'חנון אני שם לא אפוי והוא נאפהאריך וייס
אני מבשלת אורז אם זה רלוונטי לךבתאל1
תודה לעונים. הכנתי ויצא טעים מאד!מטילדה


בהשראתכם הכנתיטל..אחרונה
תפוא וציפס דלורית.
תודה!!
תפריט שביעי של פסח!נביעה
ערב חג:
דג סלמון בתיבול עדין
סלט חי
סלט כרוב
חרוסת
חציל בטעם כבד
מטבוחה

מרק בטטה
קינואה
ירקות לקוסקוס- לקינואה...
עופות בסיר(יש לכם רעיונות איך לשלב צ'ילי מתוק??)
שעועית ירוקה פיקנטית שלמה בתרמילים

בוקר חג:
על הגריל טרי- פרגיות וכנפיים בתיבול עןף בגריל(תבלין, ביצה ושמן?)
צ'יפס טרי. סלטים.

אחרהצ- לזנית מצות

מנות אחרונות:
חומיות של ניקי,
עוגיות שוקוציפס
אפל קרמבל(אחד המושלמים)
ואם יהיה לי כח- עוגת תפוחי על של ניקי.

לצהרי יום שישי- פשטידת תפוא חלומית שכל השנה כשרה לפסח....

בהצלחה..😆

וגם כי זמני הבישול שלהם שונים מאוד.הנורמלית האחרונה
אם אני רוצה לבשל פילה סלמון על הפלטה- כמה זמן זה ייקח?יעל מהדרום
תלוי בפלטהפרח-אש

30 דקות בערך 15 על כל צד של הדג 

 

אם חתכות קטנות בטח יהיה אחרת 

תודה רבה!יעל מהדרום
בסוף עשיתי בתנור וזהו...יעל מהדרום
את בטוחה? פלטה הרבה פחות חמה מתנורברוקולי


לא מאה אחוזפרח-אשאחרונה

אבל היא מאוד מתחממת עם נייר כסף ומהניסיון שלי כן אבל בטוח שזה משתנה עם הגודל של הדג ואיזה חלק (אנחנו בבית בדרכ אוהבים את הקצה של הזנב)

 

במה אפשר להחליף ׳כמה תופח כשר לפסח׳?*כוכבית*
יש לי במתכון ואין לי בבית.
אפשר להמיר לעוד קמח תפו״א?
גם לי היתה בעיה כזו - השתמשתי בקמח תפו״א + אבקת אפיהקרן-הפוך
זה גם בדיוק ההבדל ביום יום בין קמח רגיל לקמח תופח לעוגות.
בקמח תופח יש אבקת אפיה.
מעולה תודה רבה!!👌*כוכבית*
מצאתי אסמכתא:קרן-הפוך

ההתפחה מגיעה מאבקת אפיה. לא מסוג הקמח.קרן-הפוך
נכון, אבל הייתי מחליפה את הקמח התופח בשילוב של תפו"א ומצותיעל מהדרוםאחרונה
הנה משו שיכול לעזור...*אשתו של בעלי*

אפשרי מתכון לפשטידה פרווה?מחודשת.
מירקות שיש בבית
אינלי קמח מצה רק קמח תפוחי אדמה..

תודה
תחפשי פשטידת בצל של ניקי ב. תראי אם אפשר להחליף את הקמחיעל מהדרום
זו השאלהמחודשת.
אם עם קמח תפוחי אדמה זה יכול לצאת טוב
פשטידת תפוא\קישואים ובצל\בטטה ובצלפעם הייתי ניקית

אחד מהירקות שבכותרת מרוסקים במגמיקס, מוסיפים שמן, מלח, 2 ביצים, וקמת תפוא, יוצא טוב מאד

תודה!מחודשת.
אני אנסה
מעניין איך המרקם של הפשטידה יוצא עם הקמח הזה..
יוצא יותר רך, אבל זה רק נראה קצת פחות טוב, זה טעיםפעם הייתי ניקית


פשטידת קולרביפיג'מה
מבשלים קולרבי חתוך לקוביות.
כשרך, מועכים כמעט עד הסוף, כמו לפירה.
מוסיפים:
קמח מצה / פירורי לחם (בפסח: קמח תפו''א או פשוט קמח מצה),
מלח,
פלפל,
אגוז מוסקט (לא חייבים),
ביצה.

אופים בתנור, מטגנים לביבות במחבת וכו'...
מה הטעם של אגוז מוסקט בפשטידה?חיים של
אם תצליחי להסביר טעם..
טעם מקביל לקינמון וציפורן, לא בדיוק אותו טעם, אבל מהמשפחהאם ל3+
תודהפיג'מהאחרונה
כדורי תמרים, יש למישהו מתכון?איזה יום שמח


כן אבל לאוכלי קטניותבוקר אור
האמת זה לא ממש מתכון. בודקים תמרים, מוסיפים אגוזים/שקדים טחונים ( או שלמים ואז הם נטחנים במעבד מזון) , חמאת בוטנים לטעם של בוטנים או טחינה לטעם של חלווה ( או שניהם) אפשר להוסיף גם קינמון. מכניסים למעבד מזון כמויות לפי העין וטוחנים עד שמקבלים מרקם חלק וקצת שמנוני ( רואים אם צריך להוסיף עוד אגוזים נגיד או תמרים או לא משנה) עושים כדורים. אפשר להקפיא. זה ממשש טעים ואני אחת ששונאת תמרים ואגוזים
לא אוכלת קטניות, ננסה להסתדר איזה יום שמח


פשוטציף
מרסקים תמרים
מוסיפים שקדים ואגוזים טחונים
בידים קצת רטובות יוצרים עיגולים ולמקפיא
לא צריך קמח תפוחי אדמה/סוכר?איזה יום שמח


התמרים מספיק מתוקים.....יעל מהדרום
יצא ממש טעים, תמרים, אגוזים טחונים וקצת קוקוסאיזה יום שמחאחרונה

תודה

לא נפתח ליאיזה יום שמח


מה עושים עם קורקבן?אבןישראל
למישהו יש רעיון?
תודה מראש
אנחנו פשוט מבשליםאיכה
את זה ברוטב אדום.
זה יוצא טעים מאוד.
צריך לנקות אותם איכשהו לא?חילזון 123
כן...אני הייץי מבשלת קודם במים, מנקה ואז מבשלת ברוטביעל מהדרום
איך מנקים? חותכים את זה?חילזון 123
לא. יש בזה שומנים כאלה ולכלוכים מסביביעל מהדרום
לק"י

מורידין עם סכין.
אחרי בישול זה די פשוט.
זה הרבה עבודה יחסית, כי זה לנקות אחד אחד.
סבתא שלי הייתה מכינה עם רוטב פטריות. זכור לי כמעדן~moriya~
תודה לכולם!אבןישראלאחרונה
עזרתם מאד!
סטייק טונהקצת xחרת
יש דרך להכין אותו בלי שיתייבש ויהיה מסטיקי?
גם אם עושים בישול מאוד קצר,
ברגע שמחממים שוב הוא מתייבש.
חשבתי אולי להכין רק רוטב מראש,
ולבשל אותו בפנים בחג על הפלטה-
ילך?
רעיון אחר מה לעשות בו?
יש לי: כרוב, אגוזים, שקדים. יש סלט מעניין שאפשר להכין מזה?כי לעולם חסדו
לקרמל את השקדיםHBאחרונה
ולטחון גס
ואת האגוזים קצת לשבור ולהוסיף טבעי לסלט
רוטב כזה של דבש , שמנז ולימון יעשה את העבודה
מישהו עם מתכון קליל ופשוט לבלינצ'ס פטריות?בעוז וענווה!
מתכון לבלינצסמחודשת.
בבקשה*אשתו של בעלי*



במקום מילוי הבשר,תמלאי בפטריות
אני מציעה לשים גם קמח מצה, כי רק קמח תפו"א יוצא מסטיקי קצתיעל מהדרום
תודה רבה לכן!בעוז וענווה!אחרונה
שניצל/חזה עוף,שגרה ברוכה
רעיונות למה לעשות עם חזה חתוך לשניצל למאותגרי הפסח שביננו? (שזה אומר:ללא קטניות,ללא שרויה,ללא תבלינים . יש רק שמן מלח דבש וכמובן ירקות.. ) עשיתי במחבת עם בצל ודבש. נמאססס .. יש עוד משו לעשות עם שניצלים שמופשרים כבר וחייבת לטפל בהם?
נ.ב מתי נגמר החג הזה כבר ?!🙈
על המנגלבת מלך!!!!
אפשר למלא בירקות מגורדים / פטריות ולאפות או לבשל ברוטביראת גאולה
אפשר מוקפץ,
אפשר לטגן בציפוי אגוזים מרוסקים

אפשר לטחון ולהכין קציצות.
לאפות לפי המתכון של עשר דקותבוקר אור
לשים ברוטבאנונימיות
שום בצל עגבניות גמבות לטגן עם מלח להוסיף את השניצלים בחתיכות קטנות.

אפשר מוקפץ למיניהם עם יין ודבש
אפשר שניצל בציפוי תפוצ'יפס מרוסק. לא?יעל מהדרום
שניצל בציפוי אגוזים או שקדים טחוניםאם ל3+
תשרי ביין עם שמן ודבשסמטאות
כמובן לחתוך רצועות קודם,
לטגן מעט על פלאנצה או מחבת,
לאדות או לאפות ירקות חתוכים מקלות.
וזה מוקפץ משודרג
אם טעיתי וזה קטניות וכד..אז סליחהיונתן1
סוג של אגרול...להקפיץ עם גזר גמבה נבטים קישואים ולגלגל במצות ולטגן /אפשר גם למלא את החזה בלי מצות ולגלגל.
אפשר לטחון ולהכין קציצות

יש לך מלח גס?ברוקולי


יש מלח גס,שגרה ברוכה
אלופים פה כולם תודה על כל הרעיונות!!. חלק יש את המצרכים וחלק לא. אשתמש במה שאני יכולה
הייתי מטגנת מלא בצל ושום אם יש לךברוקולי

 

ואז עם מלח גס שמה את החזה ועוטפת הכל 

כמו עוף בתנור.. המלח גס מתפרק וזה יהיה עסיסי 

נשמע שיש לה כבר פרוס..מקום בעולם
אכן פרוס,שגרה ברוכה
להשרות עם שמן זית, חומץ, דבש, קטשופ (אם יש..)פיג'מה
כחצי שעה, אפשר יותר, ואז לטגן...
אין חומץ קטשופ חחחח זה מורכב,שגרה ברוכה
בסופו שת דבר טיגנתי בצל וגזר מגןרד ןהקפצתי עם דבש ומלח,שגרה ברוכהאחרונה
טיגון בשקדים טחונים דווקא נשמע טוב. אולי עוד ננסה. תודה בכל מקרה לכל הרעיונות קוראת את כולם. ושומרת
מתכון לחזה עוף שלםשלישאלילי
איך מכינים חזה עוף שלם שחותכים אחרי שמוכן לפרוסות?
אשמח למתכון טעים ולא יבש
יש מתכון באתר של עשר דקותבוקר אור
להשרות- בתור התחלה..מקום בעולםאחרונה
בדבש, פפריקה, שמן זית, מלח פלפל, אפשר קטשופ שום, גריל עוף..