באתי לזלף את זה בשק זילוף ולא עובר. רק בקושי ויוצא לא אחיד וכמעט קרע את השק.
אם אחכה שעה שעתיים יזלדף טוב או שלוותה על העיצוב ולשים בכוסיות/קוביות?

אני לפעמים מוסיפה אורז ,
ואז יוצא מין כופתאות כאלו .
ולתיבול : אבקת שם , גריל עוף , בזיליקום , מעט קינמון , אפשר גם בהרט למי שאוהב .
אפשר גם להוסיף חלה רטובה , שום כתוש , בצל מטוגן או חי ועשבי תיבול טריים .
סתם אחת
סתם אחת
סתם אחת
בעוז וענווה!במילא יש בהם מלא סוכר או שוקולד וכדו אז זה עדיין יותר בריא?
משיח נאו בפומ!
שִׁירָהאחרונהבס"ד
רוצה לעשות עוגה ששכבה ראשונה בחושה אפויה ושכבה מעליה מוס. הבנתי שאי אפשר לאפות שקף כי הוא יימס... מה הפיתרון? לא נראה לי שהמוס יצא ממש יפה אם אשים את השקף על העוגה אחרי שאפיתי אותה. לעטוף את הרינג בנייר אפייה ייתן את התוצאה הרצויה?
תודה.
2 חצילים קלויים
2 פלפלים אדומים קלויים
2 כפיות שום כתוש
3 – 4 כפות חומץ
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
להוציא את “הבשר” מהחצילים לחתוך גס את הפלפלים ולטחון גס, לערבב עם שאר המצרכים ולתבל.
אני מכינה את החצילים והפלפלים באותה תבנית בתנור ולא כותשת את השום, טוחנת הכלי חד במעבד מזון.
אפשר להוסיף @קראנץ שוקולד, כמובן.
מיקי מאוס
כי לעולם חסדוטוחנת בערך 4 בצלים גדולים מאוד או קטנים שווי ערך לגדולים
מטגנת עד להזהבה
מוסיפה את הבשר הטחון
תבלינים לפי הטעם
אני אוהבת פפריקות מתוקה חריפה כורכום מלח מרק עוף .
בעבר ההיתי נותנת לזה להתקרר במקרר כי אחכ הבצק ניהיה לא טוב ששמים חם .
היום אני מכינה את זה בחמישי בערב שמה במקרר .
ובשישי בצהרים לפני שבת מכינה את זה בבצק עלים שמה בתנור לאיזה שעה מכבה משאירה בתנור וזה טרי וחם לשבת.
פותחת את הבצק עלים חותכת ל18 ריבועים .
עם הכף שמה מלא תבשר הטחון המבושל בכל ריבוע .
מקפלת למשולש .
לוקחת מזלג ומועכת מכל הצדדים כך זה לא נפתח.
וזהו .
בעזרת ה אצלם ביום שישי ואצרף תמונה ......
ניסיתי להוסיף גם גזר מגורד וגמה קצוצה לדעתי זה ממש טעים אבל הם העדיפו בלי .. הם טענו שזה קצת מיתק אותו ..
בכל המתכונים שראיתי כתוב 2 כוסות קמח
אולי יש לכם מתכון אחר?
יש לי רק קמח עם גלוטן 
זה משהוא שאפשר לקנות?
(אימוג'י עם כוכבים בעיניים )
יש בקהל?
שלום!
האם מישהו מכיר קורס קונדיטוריה לנשים באזור הדרום? אשדוד ודרומה?
תודה!

עניים משלוח מנות מוסבר על פי הכירותי עם המקורות בשני טעמים.
1.סעודת פורים
2. להרבות אהבה ואחווה ושלום ורעות.
בשביל סעודת פורים - צריך להביא דברים שהם אוכל לסעודה.
בשביל הטעם השני - אפשר להביא הכל. אמנם, זה לא מרבה אהבה ואחווה ושלום ורעות אם זה הופך למטרד, ואם נותנים דברים שהם לא בריאים, ולא מועילים לסעודה בשום צורה, ולא אישיים, וזה רק אומר אני עושה את זה כי אתה שכן שלי, ואני ממש אשמח לא לפגוש אותך שוב עד השנה הבאה.
בקיצור,
מכין 10 משלוחים. ביתיים. בד"כ משהו שמשמש לסעודה כמו לחמניות ורוטב.
פורים שמח!
) , יוגורט וגרנולה בשקית קטנטנה ועוד.וגם התחרות הסמויה הזאת לעשות משלוח מנות הכי מקורי ומגניב...
היי חברה,
אני רוצה להמליץ על חברה שקניתי ממנה שיש למטבח שלי ואני מאוד מרוצה
נקראת חברת גטניו השירות מדהים ואיכות המוצרים מדהים