שרשור חדש
חמאה רכהנחשון מהרחברון
הכנתי חמאת שום שמיר ו'קיצרתי הליכים' לשתי בידיים כי לא היה לי כוח לחכות שעות שיתרכך. באמת התרכך ונהיה מוכן מהר.
באתי לזלף את זה בשק זילוף ולא עובר. רק בקושי ויוצא לא אחיד וכמעט קרע את השק.
אם אחכה שעה שעתיים יזלדף טוב או שלוותה על העיצוב ולשים בכוסיות/קוביות?
למה החמאה מיועדת?נפש חיה.
למרוח על לחםנחשון מהרחברון
אין לי ניסיון אבל על פניונפש חיה.אחרונה
כשהחמאה נוזלית יותר קל לזלף אותה...
עידכון. לשתי עוד קצת. התרכךנחשון מהרחברון
הזדלף יפה. שמתי במקפיא תפס צורה. נשים 2 תלוליות יפות של חמאת שום שמיר טעימההה בכל משלוח.
ע גבינת שמנת שום שמיר. משחקי מלפפונים ושמיר. לחם שום שמנת חמוצה מקרקעין מלוחים.

משלוח שום שמיר
רוטב לקציצות הודו- רעיונות לשיפורזכיתי
אני מכינה בדכ קציצות הודו ברוטב על בסיס רסק עגבניות. אשמח לשמוע איך אתם מתבלים אותו, בא לי לגוון.
ואם יש רעיונות לרוטב אחר אשמח גם.
תודה!
אני מכינה קציצות מחזה טחון, לא הודואומנות באמונה
מטגנת אותן
ואז בסיר רחב שטוח מטגנת רצועות בצל עם שום, פטריות טריות חתוכות, קצת כוסברה,
מוסיפה תבלינים צהובים - כורכום, קארי, שום גבישי קצת בהרט ומלח
מוסיפה מים רותחים ומכניסה את הקציצות לבישול , יוצא ממש טעים במיוחד על הפלטה בשבת.
וואי נשמע מעולהזכיתי
אבל אין לי סבלנות וכח לטגן... גם משיקולי בריאות מעדיפה לחסוך את הטיגון.
ואין לי פטריות וכוסברה. כדאי לנסות בכז?
אני מכירה עוד מתכון דומה ללא טיגוןאומנות באמונה
גם בסיר רחב שטוח -לטגן בצל ושום, להוסיף תבלינים ואז לשים קציצות על פני כל הסיר במעגלים, ולכסות את הקציצות עד החצי שלהם במים. ולבשל את זה רבע שעה מצד אחד, להפוך בעדינות ועוד רבע שעה מהצד השני. - גם יוצא מאוד טעים
אפשר בתנור במקום טיגוןסתם אחת
אבל פחות מומלץ עם חזה.
ממש לא חייבים לטגן אפשרHB
לסגור עם פרוסות בצל
רעיונות נוספים..
לאוורר את הקציצות עצמן עם ירקות מגורדים וסחוטים- גזר, קישוא, בצל, סלרי
ברוטב גם אם את סתם שמה רסק אפשר להוסיף בצל קצוץ, שום וטיפה יין עושה לזה ריח טעיםם
אפשר רוטב מתקתק אם אוהבים*אשתו של בעלי*
על בסיס בצל מטוגן,פטריות,סילאן.
אפשר רוטב צהוב על בסיס כרכום או חוטא,אבקת מרק,מלח,פלפל וניתן לשלב יחד ברוטב אפונה/תפוחי אדמה/שעועית
רוטב צהובאליסי
בצל כורכום קינמון וכמון. יש באתר מתכונים בעשר דקות את המתכון המדויק
בגלל שלהודו טעם דומיננטילגעת באושראחרונה

אני לפעמים מוסיפה אורז ,

ואז יוצא מין כופתאות כאלו .

 

ולתיבול : אבקת שם , גריל עוף , בזיליקום , מעט קינמון , אפשר גם בהרט למי שאוהב .

 

אפשר גם להוסיף חלה רטובה , שום כתוש , בצל מטוגן או חי ועשבי תיבול טריים .

 

מה רוטב הפסטה המועדף עליכם?בוז
צרפו מתכון!
שמנת פסטו ומוצרלה , פשוט וטעיםלגעת באושר


שרשור משלוחי מנות מקוריים, יתקבלו בברכה🙄🤗מותק 27
שנה שעברה הכנו פלאפל, קופסאות ציפס, חמוצים, פיתות וטרופיות..

אין לי תמונה להעלות..

אשמח לרעיונות מקוריים נחמדים

תודה
מה לגבי משלוח פיצה?בוז
פיצה עגולה קטנה רק עם גבינה, וכל מיני תוספות קטנות בצד כמו זיתים, תירס ורטבים להוספה...
בקבוק קולה קטן.
מקסים! קיבלנו כזה שנה שעברהמותק 27
חשבנו אולי על וופל בלגי ותוספות בצד, עם שוקו.
או אולי פנקייקים..
שנה אחת קיבלנו סופלה ופשטידות אישיות בקופסא קטנה חמודה.
אבל אני תוהה כמה יחידות מביאים מכל דבר,
האם לפי מספר הנפשות במשפחה?


ואגב לגבי משלוח מנות למטפלת או לגננת בגן של הילד מה אתם מביאים?
חשבנו על קולה הלב.. בקבוק קולה קטן או פחית, בצירוף כל מיני שוקולדים בצורת לב..
או אולי, פופקורן וקולה.. "הסרט בני המן" .. בקופסא של פופקורן..

איזה מקורי!!!בוז
וואו...
אצלנו זה פשוט ממתקים שווים יותר ופחות ארוזים בצורה יפה או פחות...
עוקבת סתם אחת
ואשמח גם לרעיונות. שנה שעברה עשינו בירה ביתית, עוגת שמרים, ושלוש סוגי עוגיות ביתיות.
השנה כנראה גם תהיה בירה ביתית, ובא לי ללכת על קונספט יותר מלוח, בסגנון ארוחת בוקר..
אשמח לרעיונות לדברים כיפיים וקלילים.
אפשר אולי איזה פרעצל להוסיףעלה למעלה
יש את זה שמעניין אותי לעשות
פרצעל גבינה מלוחה ודבש | עוגיו.נט
יש לה גם סוגים אחרים...
תודה סתם אחת
יש לי מתכון לקרקרים אליפות.וממש קלים להכנהמקום בעולם
אשמח סתם אחת
תודה רבהסתם אחת
ממליצההההטארקו
הם אליפות ממש!
מתחםשים לגוקריםאהבתחינם
אז המשלוחי מנות בהתאם
זה הכיווון..
איזה יופי!!!!מודדת כובעים


יאאאא רעיון חמוווד,שגרה ברוכה
כן ממש אהבתיאהבתחינם
אעשה כזה להורים בע"ה
וחברים וכו.. מגשי עוגיות מפנקות(קונדטורית וזה.. ישמחו לקבל ניראלי חח)
חומוס ביתי עם פיתות קטנות, ביצה קשה, בצל טחינהבאורותאחרונה
סלט פירות, גרנולה ביתית, יוגורט בבקבוק.
מיני ארוחת בוקר, לחמניות קטנות, ריבה, שמנת למריחה, זיתים,מיץ תפוזים.
אז מה בישלתם השבת? מעניין אותי בעוז וענווה!
אצלנואבןישראל
ערב:
סלומון עם שמן זית חרדל וכוסברה
קציצות בשר מטוגנות ומוקפצים עם חזה עוף.
בוקר:
חמין
שניצלים
אורז
סלטים:
מטבוחה
טחינה
ביצים
חציל מטוגן
חציל קלוי
סלט שומר
סלט כרוב
סלט אבוקדו
עוגות:
שמרים
כדורי שוקולד
גלידה פרווה
אצלנו הייתה שבת בקטנה יחסיתטארקו
לכל השבת-
חלות מהמקפיא, סלטים- ממרח זיתים, מטבוחה עצלנים(משימורים), קוביות חצילים בתנור, בטטות מקורמלות.
עוגת רסק תפוחים בחושה.

ער"ש-
אגרולים קנויים עם רוטב סויה
עוף עם בטטות ותפוא ומלא רוטב מתוק טעים
קוסקוס משקית.

בוקר שבת-
אמנון בסויה צ'ילי ותבלינים
תפוא 'מוקרמים'
סלט חסה

סעודה שלישית-
קוביות חזה הודו מוקפצות בתבלינים
נודלס עם גזר ובצל.

היה נחמד ביותר ב"ה.
אפשר את המתכון של העוף עם הבטטות והתפו"א?בעוז וענווה!
אני עושה לפי העין אבל בגדולטארקו
מטגנת בצל, מוסיפה קוביות של בטטות ותפוא.
אחרי כמה דקות מוסיפה כמה שיני שום פרוסות ואז עוף(אני שמה בלי העור, אבל אפשר עם), שהלמעלה של המשולש כלפי תחתית הסיר.
מתבלת- גריל עוף, שום, טיפה פלפל. מוסיפה סויה, צ'ילי, סילאן, קצת יין, אפשר קצת קולה..
צריך כמעט לכסות את העוף, אם לא מספיק אני מוסיפה קצת מים..
מביאה לרתיחה ומבשלת על אש קטנה עד שהעוף ממש מתפרק מהעצמות.
וואי נשמע טוב ממש! אנסה בשבת בעז"הבעוז וענווה!אחרונה
אשמח למתכון של הבטטות המקורמלות ושל האמנוןעלמא22


ככה-טארקו
בטטות:
קוביות קטנות יחסית, מעורבבות עם קצת שמן
אופה בחום בינוני מכוסה כ20 דקות עד שרך
מוציאה, מערבבת פנימה סילאן, סויה וצילי מתוק- ביחס שווה, לבטטה קטנה בערך כף מכל אחד
אופה בלי כיסוי עד שמזהיב.

אמנון:
פילה אמנון מופשרים, קצת שמן במחבת נונסטיק.
כשהשמן חם מניחים את האמנונים עם העור כלפי מטה.
לכל פילה מורחים כף צ'ילי, כף סויה, כפית מיץ לימון, אפשר טיפה יין לבן, ותבלינים- מלח פלפל שום כמון טימין בזיליקום גריל עוף.
מורחים כזה על הדג ומטגנים עד שמלבין.
תודה רבהעלמא22


תוהה לעצמי כמה קמח מלא משמעותי בעוגות ובעוגיות,שִׁירָה

במילא יש בהם מלא סוכר או שוקולד וכדו אז זה עדיין יותר בריא?

צודקת שזה לא יהפוך את העוגה לבריאהמיקי מאוס
אבל ברור שעדיף סוכר+קמח מלא מאשר סוכר+קמח לבן. הכל יחסי....

ודרך אגב, ברב העוגות אפשר גם לצמצם הרבה את כמות הסוכר ועדיין יהיה טעים. להשתמש בשוקולד עם הרבה מוצקי קקאו במקום צימקאו. להמיר ברסק תפוחים וכדומה.
ואפשר לנסות להתרגל למתוקים יותר בריאים כמו כדורי תמרים, קראמבל ומתוקים על בסיס פירות
נראה לי שהכי טוב להפחית סוכרתפוחית 1
אבל ברור שקמח מלא עדיף מלבן (לרוב האנשים, לא לכולם)
תפחיתי גם סוכר משיח נאו בפומ!
תודות לכולכםשִׁירָהאחרונה


עבודה עם שקף בעוגהאוטוטו כלה

בס"ד

רוצה לעשות עוגה ששכבה ראשונה בחושה אפויה ושכבה מעליה מוס. הבנתי שאי אפשר לאפות שקף כי הוא יימס... מה הפיתרון? לא נראה לי שהמוס יצא ממש יפה אם אשים את השקף על העוגה אחרי שאפיתי אותה. לעטוף את הרינג בנייר אפייה ייתן את התוצאה הרצויה?

תודה.

לא הבנתי בדיוק את הבעיה, אבל תנסי -תולעת השני
לאפות את העוגה
לתת לה להתקרר
ליישר אותה
למרוח מוס מעל
לקרר שוב

אם זה לא עונה על השאלה, תפרטי ונוכל לעזור בצורה יותר מדויקת.
להכין את העוגה בתבנית עגולה שנפתח הדפנותאמת ואמונה
ואז אחרי האפייה לפתוח את התבנית ולהכניס את השקף
מה שאני עשיתיחרדית צעירהאחרונה
אפיתי עוגה בתבנית רגילה. אחרי האפיה חתכתי לעיגול בעזרת שבלונה. סובבתי רצועה של שקף סביב העוגה וסגרתי בסלוטייפ מבחוץ, אח"כ מלאתי במוס. בתוך המוס חשוב להכניס גם ג'לטין עבור יציבות. כשהמוס מתקשה אפשר לקלף את השקף. אני שמתי מעל המוס שהתקשה גם שכבה של גנאש שוקולד ורק אחרי שהתקשה הסרתי את השקף. יוצא מאוד מרשים
מזונות בריאות ויעילותם לבריאותנותזונה קובי עזרא

מזונות בריאות ויעילותם לבריאותנו

להלן סרטון על מספר ותרומתם לבריאותנו

יש דרך להכין פופקורן צבעוני אבל לא מתוק?בעצמי
המתוק תמיד לא מצליח לי
להוסיף צבע מאכל לשמןט'
מנסיון?בעצמי
כן אבל כדאי לנסות כמות קטנה קודםט'
ניסיתי ולא עבד ליבעצמי
להוסיף כמון או פפריקה לשמן?לפניו ברננה!
לא מנסיון.. מהיגיון ⁦
אני אנסהבעצמי
אבל זה לא אותו רעיון כמו עם הצבע מאכל (שלא עבד)?
לא.. צבע מאכל זה נוזל, ושמן לא תמיד מתערבב עם נוזלים אחרים.לפניו ברננה!
עם תבלינים הוא יותר מתערבב..
אני תמיד שמה מלח בשמן לפני הפופקורן ככה זה מתפזר באופן די אחיד על כל הפופקורן.
(אני מזיזה את הסיר תוך כדי כך שמתערבב..)
אשמח שתספרי איך יצא
אחלהבעצמי
אספר בעז"ה
תודה
זה יוסיף טעם לפופקורן....יעל מהדרום
היה לי די ברור שכך.. אבל זה לא מתוק 🙈לפניו ברננה!
מקווה שכיוונתי לדעתה ;)
להמיס פפריקה/כרכום (מעט) בשמןנפשי תערוג
לא עבד עם בפפריקהבעצמי
היא פשוט נשרפה..
עם הכורכום עבד
תנסי אולי עם פפריקה שהיא לא מרוקאיתHB
כלומר, לא פפריקה בשמן אלא היבשות יותר ואז לוקח לה יותר זמן..
ואפשר גם לשים רק כשהשמן ממש חם והפופקורן כבר מתחיל לקפוץ
רעיוןבעצמי
אנסה
ממש מסוכן לפתוח את הסיר כשהפופקורן קופץ!אם ל3+אחרונה
מתכון לכוויות משמן רותח
מה אפשר להכין מיוגורט שפג תוקפו?ציפציפ


אם הוא לא התקלקלנפשי תערוג
אפשר להכין ממנו לבנה
לשים בפשטידהתפוחית 1אחרונה
פעם שמתי בפשטידת בצל ויצא ממש נחמד
פיצה ופסטהבוריס
בצק של פסטה ובצק של פיצה למישהו יש מתכון טוב?
וגם כמה זמן יכול להחזיק במקרר/מקפיא במצב לא מעובד?
חצילים חצילים חצילים,שגרה ברוכה
צהרים טובים, מחפשת גיוונים לסלט חצילים. מה שאני עושה בדכ(לא כולם יחד): פרוסות ברוטב עגבניות,פרוסות מוחמץ,קוביות עם בטטה ורוטב צילי,מרוסק עם פלפלים וכו
אולי יש עוד וריאציות שלא ניסיתי?
יש לניקי ב סלט רומני מצוין -ט'

2 חצילים קלויים
2 פלפלים אדומים קלויים
2 כפיות שום כתוש
3 – 4 כפות חומץ
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

 

 

להוציא את “הבשר” מהחצילים לחתוך גס את הפלפלים ולטחון גס, לערבב עם שאר המצרכים ולתבל.

 

 

אני מכינה את החצילים והפלפלים באותה תבנית בתנור ולא כותשת את השום, טוחנת הכלי חד במעבד מזון.

 

 

אני מכינה משהו דומה, רק לא טחוןרקשאלה
המצרכים פחות או יותר אותו דבר
פרוסות חצילים בתחמיץ | אז מה את עושה כל היום?
את הפלפל אני גם אופה עם החציל, ולפעמים אני מוסיפה עגבניות וחותכת את החציל לציפסים
מתכון שאני אוהבתיעל מהדרום
לק"י

לטגן או לאפות חצילים (כשהחצילים מעורבבים עם שמן)- קוביות/ פרוסות.
לקצוץ לקוביות קטנות בצל, גמבה ומלפפון חמוץ ולהוסיף לחצילים.
להוסיף מלח, פפריקה, כמון, שום כתוש, קצת מיץ לימון, ואפשר גם פטרוזיליה קצוצה ולערבב.
אממברוקולי

 

* חציל שלם קלוי ומגישים עם טחינה לבנה , פטרוזליה וחריף 

 

* חציל קלוי מרוסק עם מיונז, שום , מלח פלפל 

 

* חצילים בתחמיץ 

 

* חציל פיקנטי בצ'ילי מתכון של @טארקו

 

* חציל שרוף , עגבניה שרופה , גמבה ופלפל חריף 

הכל קצוץ עם שום שמן זית ומלח 

חציל במיונזאיכה
לשרוף חציל על האש (טוב טוב) לקלף את הקליפה ולהוסיף כוסברה, עגבניות, שום ולטבל בשמן קנולה, מלח ופלפל. ממש טעים.

חציל בטעם כבד, מקלפים חציל אופים בתנור עד שמתרכך וטוחנים יחד עם ביצה קשה ובצל מטוגן ומתבלים.

חציל שניצל.
כמו שניצלHB
תודה לכולן!,שגרה ברוכה
רעיונות טובים!
גיסי מכין ממש טעיםאביול
חותך את החציל לקוביות
מטגן עד שנשרף קצת
מוסיף קטשופ ומבשל עוד קצת, מערבב היטב
וזהו!

זה טעיםםםםםםם
ממרח חצילים בטעם כבדמקלידה משהו
לאפות חצילים בתנור (חתוכים לקוביות).
לטגן הרבה בצל.
לטחון במעבד מזון עם שמן זית עד שמתקבל ממרח בסמיכות הרצויה.
אני מכינה כךמותק 27
1. חצילים מטוגנים בתיבול עם ביצה ופירורי לחם.
2. פרוסות חצילים מטוגנות, בקופסא בצד מכימה את הרוטב: חומץ, לימון, מלח, פפריקה, פטרוזיליה, שום. יוצא מעדןן.
3. קוביות חציל עם בצל מטוגן.. יוצא סוףף..

אשתי עושה אצלנוסט על אמת
חצילים בטחינה או במיונז.
שורפת על הגז ואז מערבבת עם הטחינה או המיונז
ואפשר גם סלט סביח
אשמח למתכון עם הבטטהshiran30005
וצילי,אכלתי פעם במסעדה והיה סוף.
אפשר מתכון??
אני עושה ככה,שגרה ברוכה
קוביות חצילים מטגנת או בתנור
כנל קוביות בטטה
מערבבת עם שום כתוש
שמן
לימון
מלח פלפל
ורוטב צילי. טועמת ולפי זה מוסיפה תיבול
תודה אבל שאלהshiran30005
שאני מטגנת את הבטטה או אופה אז הוא משחים ונהיה מריר כזה, איך אפשר לבשל שלא יהרס?
לפני ששמים בתנורמקלידה משהו
חותכים את החצילים, שמים במסננת גדולה (של פסטה), מפזרים מלח גס ונותנים לנוזלים לצאת - זה מוציא את המרירות. אחר כך שוטפים אותם טוב כדי שלא יהיה מלוח מדי.
אממ.. לא נתקלתי במרירות,שגרה ברוכה
אני שמה על זה מלח וקצת שמז ואופה
זה תלוי בסוג החצילמקלידה משהו
הגרעינים של החציל הם חומציים מאד וגורמים למרירות. בחצילים מעוגלים יש הרבה גרעינים, ולכן כדאי למלוח אותם לפני כן. בחצילים מאורכים יש מעט מאד גרעינים ואז אפשר להכין אותם ישר.
היא כתבה על הבטטה. לכן כתבתי,שגרה ברוכה
שלא נתקלתי במרירות
מה שאנחנו הכי אוהביםתות
חציל בתנור - אני פורסת וממליחה, מחכה שיוציא מיץ ואז סופגת עם נייר סופג בקטנה, זה מספיק. מורחת שמן זית בנדיבות (ככה לא צריך להפוך באמצע) ואופה בחום ממש גבוה - לפחות 220
כשמזהיב מוציאה. חותכת ומוסיפה כוסברה, שום, טיפ טיפה חומץ ועוד קצת שמן זית.
חציל עם טחינה למרות שבטח כתבו- מחוררים את החציל עם מזלג ואופים שלם עד שמתרכך (אפשר גם לעשות חתך לאורך ולתקוע שיני שום). מחממים על הפלטה ובהגשה שופכים טחינה
תודה לכולן על הרעיונות,שגרה ברוכהאחרונה
קוראת את כולכן
אשמח לרעיונות לראש חןדש אדרמותק 27
מאכל חגיגי

תודה 🤗🤗🤗
אני לא יודעת מה ההרגלים שלכם ומה נחשב לך חגיגי.מקלידה משהו
בשבילי פיצה או פסטה שמנת נחשב חגיגי.
האמת שכן, עשיתי פיצה בסוף.מותק 27
ונשאר בצק אז הכנתי גם עוגות שמרים.. ובלי קשר הכנתי ציפס כי הם רצו.. יצא מקסים

שמנו שירים, הרקדה, אביזרים של פורים.. ממש נחמד
איזה יופי🙂מקלידה משהואחרונה
ראש חודש אדר-שרשור משלוחי מנותקראנץ שוקולד
אז מה אתם מתכננים להכין?
חשבתי להכין קוראוסנים או משהו בסגנון מבצק שמרים כרוך,השאלה מה עוד אפשר לצרף לזה?
שוקו, אייס קפה, מוקה, עוגיות חמאהבעוז וענווה!



תעשה כמו קוראסון רק בצורת פרח לבקבוק בירהנחשון מהרחברון
ותכתוב שושן הבירה.
כן- לשים את הפרחים בתבנית שקעיםדור רביעי
אפשר לצרף חמאה ריבה קפה ליקר שוקולדאנונימיות
קונספט "אדום"*אשתו של בעלי*
ממש בלי קשר ל-"צבע אדום"..
חיפשתי קונספט מסויים.
התלבטתי והתלבטתי על מה ללכת.
היו לי כמה רעיונות ובסוף החלטתי על אדום...
מקווה שיצא מדליק.
מה הולך באדוםסט על אמת
מה תשימי?
חשבתי על...*אשתו של בעלי*
בקבוק יין/פחית קולה
קופסת טונה של סטארקיסט(עם העטיפה האדומה)
שוקולדים שונים...של עלית בעיקר,עם העטיפות האדומות
אצטרך לשוטט בין מדפי הסופר ולבחור לי קשקושים עם אריזה אדומה...
שנה שעברה*אשתו של בעלי*
היה ירוק..
מקסיםםמותק 27אחרונה
חיפשתי משלוח מנות מקורי בגוגל
וזה עלה בין התמונות🤗
אפשר להוסיףמשבצת

אפשר להוסיף @קראנץ שוקולד, כמובן.

השאלה שלי, כשאת מתכוונת להכין מאפה מבצק מסוייםמותק 27
כמה יחידות את שולחת למשפחה,
האם את מתחשבת במספר הנפשות?
כי אז יוצא מלא..
לא יודעת איך אצלכם, אבל פה ברוך ה המשפחות עם 5-10 ילדים... אז צריכה לחשוב על משהו קליל..
נניח שנה שעברה הכנו על הבוקר קציצות פלאפל, ציפס, ובערב הכנתי קופסאות של חמוצים טחינה לכל משפחה.. והוספנו פיתות וטרופיות..

נראה לי השנה נלך על "מגע אש"...

פשוט כי אפשר להכין הכל מראש ולא בו ביום..
מחפשת רעיון למה אפשר לעשות מבקר טחון לליל שבת....נפשנו חיכתה לה'


קציצות! ברוטב הכי טעים מיקי מאוס
סינייה (בשר טחון, פרוסות או קוביות חצילים אפויים, עגבניות ואחרי האפיה - מלאא טחינה)
מוסקה
לזניה בשרית
ממולאים
רעיונות מעוליםט'


בורקס בצק עלים ממולא בבשרגלית


מתכוןסט על אמת
יש לך מתכון?
ממש פשוטגליתאחרונה

טוחנת בערך 4 בצלים גדולים מאוד או קטנים שווי ערך לגדולים 

מטגנת עד להזהבה

מוסיפה את הבשר הטחון 

תבלינים לפי הטעם 

אני אוהבת פפריקות מתוקה חריפה כורכום מלח  מרק עוף .

 

בעבר ההיתי נותנת לזה להתקרר במקרר כי אחכ הבצק ניהיה לא טוב ששמים חם .

היום אני מכינה את זה בחמישי בערב שמה במקרר .

ובשישי בצהרים לפני שבת מכינה את זה בבצק עלים שמה בתנור לאיזה שעה מכבה משאירה בתנור וזה טרי וחם לשבת.

פותחת את הבצק עלים חותכת ל18 ריבועים .

עם הכף שמה מלא  תבשר הטחון המבושל בכל ריבוע .

מקפלת למשולש .

לוקחת מזלג ומועכת מכל הצדדים כך זה לא נפתח.

וזהו .

בעזרת ה אצלם ביום שישי ואצרף תמונה ......

ניסיתי להוסיף גם גזר מגורד וגמה קצוצה לדעתי זה ממש טעים אבל הם העדיפו בלי .. הם טענו שזה קצת מיתק אותו ..

 

פאי רועיםאבןישראל
קציצות מטוגנות,
לזניה
קציצות עם תפו"א שלמים של חן ואלוןברוקולי

 

מושלם ! 

 

מצרפת לך מתכון - 

קציצות בשר עם תפו"א שלמים – חן ואלון קורן

מפרום, יאמיאני מאמין!


כרוב ממולא/פלפלים ממולאיםבטעות נכנסתי
ומלא רעיונות טובים שכתבו כאן
נשאר לי כוס וחצי קמח ואני רוצה להכין עוגת מיץאיזה יום שמח

בכל המתכונים שראיתי כתוב 2 כוסות קמח

אולי יש לכם מתכון אחר?

בבקשה.קרן-הפוך



אני עושה עם קמח רגיל.
והתוצאה:קרן-הפוך

תבורכי!!!איזה יום שמח

יש לי רק קמח עם גלוטן

כבר כתבתי קודם לכן - גם אני עושה עם קמח רגיל.קרן-הפוך
המתכון הולך מצויין עם קמח רגיל !
איך קוראים לספר שממנו צילמת?פרח-אש

זה משהוא שאפשר לקנות?

 

(אימוג'י עם כוכבים בעיניים )

 

גם טעים גם בריא. (להשיג ברשתות הספרים).קרן-הפוך


תודה רבהפרח-אש


יש סיכוי לברר איזה קמח ללא גלוטן הכותבת משתמשת?מבינה עניין
במתכון רשום 2 כוסות קמחאהבתחינם
תמיד אפשר לשים 1 וחצי,
והחצי הנותר לשים קוקוס זה מה שאני עושה לפעמים
עוגת תפוזים של קרין גורן


אפשר את המתכון?באג2000
עוגת תפוזים של קרין גורןאהבתחינםאחרונה
ליידע כלליHB
אפשר להוסיף משהו יבש בחצי הכוס שנותרה שהוא לא קמח
דוגמאות: קוקוס, שוקולד מגורד או פיצפוצים, אגוזים וכו
כל עוד לא עברת את החצי כוס לא צריך לשנות את המתכון
בהצלחה
מתכון לעוגת נס קפה טובהשוקולד פרה.

 

יש בקהל?

לי יש.איכה
אני אחפש אותה עוד מעט..
עוגת קפה מנצחתאיכה
גם מאוד פשוטה להכנה.

2.5 כוסות קמח
0.5 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
תמצית וניל
ביצה

לשים הכל לבצק (קצת פירורי, אם נראה מידי אפשר להוסיף קצת שמן) ומשטחים על התבנית.

באותה קערה מערבבים:
0.5 כוס קמח
כוס שוקולד צ'יפס
תמצית וניל
2 ביצים
3 כפות א. נס קפה

שופכים מעל הבצק.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 25 דק'.
לחתוך מיד בסיום האפייה.
הכנתי עם טיפה שינוייםיעל מהדרום
לק"י

יצא טעים, אבל חסרה לי קצת מתיקות בחלק העליון (והורדתי מהנס קפה, והוספתי קצת סוכר), וגם שני החלקים נפרדים לי.....


אממאיכה
אוקי, לא יודעת להגיד לך למה החלקים נפרדים.. אנחנו חותכים את זה לקוביות קטנות (יותר כמו עוגיות) אולי בגלל זה, זה פחות יציב.

לגבי המתיקות, אז תוסיפי עוד שוקולד ציפס / סוכר
בחושה? או שכבות בצק וביניהם קרם קפה?*אשתו של בעלי*
אנסה לחפש מתכונים..
פעם מצאנו אצל ניקי במקלידה משהו
מתכון טוב לעוגת מייפל קפה.
שווה לחפש שם.
זה מתכון מצוין!הנורמלית האחרונהאחרונה
קורס קונדיטוריה בדרום לנשיםשאול ש.

שלום!

האם מישהו מכיר קורס קונדיטוריה לנשים באזור הדרום? אשדוד ודרומה?

תודה!

יש במככלת השףאהבתחינם
בבאר שבע
האם את/ה מכיר/ה מקום נוסף? קצר יותר?שאול ש.


לא..אהבתחינם
אני למדתי באסטלה.. ארוך ,אבל שווה
אין משהו טוב.. לא ממליץ על מכללת השף.קראנץ שוקולד
יש משהו ספציפי שאתה רוצה ללמוד? כי אם זה משהו מסויים אז אולי עדיף לקחת סדנא..
מי שזה תחביב אצלו מכללת השף מספיק בהחלט...אהבתחינם
גם כתחביב לא שווה את הכסףקראנץ שוקולד
משלמים המון תמורת...
בת דודה שלי למדה שם לפני חודשים בערך סיימה את הקורסאהבתחינםאחרונה
לא רוצה לעסוק בזה
סתם.לאפות לילדים, לבעל,למשפחה..
והיא עושה דברים טעימים מאוד...
זה מספיק
יש את הקורס הדיגיטלי של תפארת שנלרטארקו
מצוין ממש ממש ומומלץ בחום!
תפארת שנלר
הערה לא אופנתיתאליסי
לא רוצה להוציא מאות שקלים על משלוח מנות!
עוד מישהו מזדהה איתי?
אני.. הטרנד הזה דיי מקומםקראנץ שוקולד
במיוחד כשאנשים עושים את זה מלחץ חברתי ולאו דווקא מתוך רצון אמיתי..
אני מסכימה איתך, אבל לא רואה דוקא משלוחים יקריםיעל מהדרום
לק"י

הרבה דברים ביתיים, שלפעמים הם זולים יותר.
מזדהה. ועושה מעשה. אני לא מחזיר לכל מינחשון מהרחברון
שמביא לי. מכין מה שאני אוהב והייתי רוצה לקבל (או משהו שקשור לתחפושת) וזהו
צודק...אין מצווה להחזיר לכל מי שמביאיעל מהדרום
אני מכין 3-4 משלוחים שאני רוצה לתת.נחשון מהרחברון
מספר דומה לאשתי. (לפעמים פחות כי משותף) עושים עוד 3-4 קטנטנים לילדה שתתן וזהו. מי שמביא לנו מקבל תודה חיוך וחיבוק (וכוס יין)
לגמריבתאל1
מיותר המסחרה שעושים מזה.me.

עניים משלוח מנות מוסבר על פי הכירותי עם המקורות בשני טעמים.

 

1.סעודת פורים

2. להרבות אהבה ואחווה ושלום ורעות.

 

בשביל סעודת פורים - צריך להביא דברים שהם אוכל לסעודה. 

בשביל הטעם השני - אפשר להביא הכל. אמנם, זה לא מרבה אהבה ואחווה ושלום ורעות אם זה הופך למטרד, ואם נותנים דברים שהם לא בריאים, ולא מועילים לסעודה בשום צורה, ולא אישיים, וזה רק אומר אני עושה את זה כי אתה שכן שלי, ואני ממש אשמח לא לפגוש אותך שוב עד השנה הבאה.

 

בקיצור,

 

מכין 10 משלוחים. ביתיים. בד"כ משהו שמשמש לסעודה כמו לחמניות ורוטב. 

 

פורים שמח!

תעשי משלוח מנות פצפוןאיכה
של בדיוק שתי מנות.

ותשלחי אותו.
את יכולה גם לשלוח שני משלוחי מנות יותר מכובדים לאנשים שחשובים לך.

אני צריכה לחשוב על רעיונות לעזה משלוח מנות..
ממה שעלה לי הרגע -
שוקו בשקית ושתי עוגיות, לחמניה ואיזה ממרח/סלט (בקטע של חצילים למשל ) , יוגורט וגרנולה בשקית קטנטנה ועוד.

פשוט לארוז את זה יפה עם צלופן וסרט מתאים ויש לך משלוח מנות זול וממש חמוד.
לגמריייימטילדהאחרונה

וגם התחרות הסמויה הזאת לעשות משלוח מנות הכי מקורי ומגניב...

 

 

המלצהdanielsusnitski

היי חברה,

אני רוצה להמליץ על חברה שקניתי ממנה שיש למטבח שלי ואני מאוד מרוצה

נקראת חברת גטניו השירות מדהים ואיכות המוצרים מדהים