כוס קמח
כוס שוקו (אני עושה 3/4 שוקו ו1/4 קקאו)
כוס סוכר
כוס שמן
כוס ריצ'
4 ביצים
וכמובן א.אפייה
מכניסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות (משמנת את התבנית לפני. אני שמה ב2 תבניות קטנות חדפ).
אחרי שקיסם יוצא נקי, נותנת לעוגה להתקרר ושמה עליה גנאש שאני מכינה משוקולד וריצ' / חלב סויה
פס שכבות חלבי- עוגת פס
מכינה בסיס של רולדה (מקציפה 6 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר, מוסיפה כוס קמח חדפ, את החלמונים, תמצית וניל 1/2 כפית, א. אפיה)
משמנת נייר אפייה שאני מניחה על התבנית ושופכת הבלילה, שמה בתנור עד להזהבה. בערך 10-15 דקות. מוציאה ונותנת לה להתקרר
מכינה קצפת חלבית ממיכל שמנת מתוקה, פודינג', חצי כוס חלב ו2 כפות גבינה לבנה, ומכינה גנאש שוקולד משוקולד מריר וחלב
יש לי תבניות פלסטיק חדפ שאני חותכת לתוכן את העוגה לפי הגודל של התבנית, ומרכיבה - שכבה טורט, גנאש שוקולד, קוקוס, קצפת. יצאו לי 3 שכבות טורט ועוד נשארה לי קצפת לזילוף יפה מלמעלה
אבל ת'כלס, הקינוח הכי טעים שיצא לי להכין לפי בעלי - ריבועי כדורי שוקולד מצופים שוקולד
מכינים כרגיל כדורים שוקולד. אני שיטחתי בתבנית מרובעת, שמתי להקפאה, חתכתי לריבועים והכנסתי לגנאש שוקולד. אפשר להוסיף ציפוי. אני חושבת בפעם הבאה לרסק גם כריות (זה פרווה) כדי לגוון. ליד הגשתי כוסות קינוח עם קצפת חלבית