שרשור חדש
כבר לא רלוונטייראת גאולה
איזה דברים מיוחדים אפשר להכין מפרורי בסקוויטים?צהוב

אבל שהביסקוויט הוא חלק עיקרי לא תחתית עוגה

 

תודה רבה!

 

יש לי הרבה פרורים של קרקרים מקמח מלא. שלא מלוחים הייתי שמחה לעשות איתם משהו. ואני יודעת שעם בסקוויטים יש כל מיני דברים.

כדורי שוקולד?תפוחית 1
תחתית בקינוחי כוסות?חיות צבעונית
אפשר גם לפזר מעל הקרם, כמו בעוגת שמנת
חיתוכיות בוטנים ושוקולדאיכה
מתכון של חיתוכיותחיים של
250 גרם ביסקויטים
כוס חמאת בוטנים
רבע כוס שמן
3 כפות דבש

מפוררים את הביסקויטים
מערבבים עם שאר החומרים
משטחים ב3 או 4 תבניות אינגליש קייק
שיהיה דחוסס

לציפוי שוקולד מעל:
200 גר שוקולד
3 כפות חמאת בוטנים
מורחים מעל הביסקויטים המשוטחים
ומקפיאים
מוציאים אחרי כשעה וחותכים...
אפשר גם לחתוך לפני האכילה
רק צריך להוציא כמה דקות קודם...
תודה רבה! לכולם!צהובאחרונה


בצק לרוגעלךמטבע הדברים
ממש אשמח למתכון טוב של מישהי/ו.
יצא לי על הפנים לפני כמה ימים (טעים, אבל לא הכי) לא בא לי לקחת מהרשת. תודה!

יש לחן שוקרון מהבלוג "מתוקים שלי" מתכון מצוין ומומלץט'


עוגת רוגלך מבולגנתמקום בעולם
לי ישאיכה
קילו קמח, 2 כפות שמרים, 3/4 כוס שמן, 3/4 כוס סוכר, ביצה , כוס וחצי - שתיים של מים חמימים פלוס +

ללוש, לתת לזה לתפוח בנחת.
אחר כך להכין את הרוגעלך, לצפות בביצה ולאפות.

ואם טובלים את זה במים עם סוכר ויוצא שלמות 😏
אם איזה קמח את עושה?אבןישראל
לבן. חושבת שגם כוסמין או קמח מלא יכול ללכת מצוייןאיכהאחרונה
איך מטגנים בצל?לבי ובשרי
הפעולה הכי פשוטה ובסיסית, למעשה נורא מסובכת...
תמיד נשרף לי או שלא מתרכך מספיק...

מה השיטה שלכם?
תלוי בכמות ובגודל הסיר או המחבת - לפעמים על אש גדולה לפעמיםקרן-הפוך
אש בינונית.

מערבבת תוך כדי.
אש נמוכה עד בינונית הרבה הרבה זמןפרח-אש
ככה לא נשרף וניהיה זהוב
קודם לחמם קצת את הסיר, אחר כך להוסיף שמן ולחכות קצתכי לעולם חסדואחרונה
שיתחמם ואז להוסיף את הבצל על אש נמוכה/בינונית וכל הזמן לערבב.
מה אוכלים בשבת?😋בוקר אור
יש לי חלום ענקקראנץ שוקולד
ללמוד גם בישול וגם קונדיטוריה בלה קורדון בלו, יש גם בעיות.
אחת היא שפה,שנייה כשרות,שלישית שאני לא יודע לגביה אבל משער שגם זה המחיר.
מכירים אנשים שלמדו שם? אנשים דתיים?
לא יפה לגנוב חלומותנחשון מהרחברון
ועוד עם כל הבעיות שלי... יש לי גם בעיה נוספת שזה לצאת לחול...
לצורך פרנסה קראנץ שוקולדאחרונה
שרשור סלטים לשבתג'נדס
שוטו!
תודהפנסאי
יש לי קוביות חצילים וקוביות בצל מטוגנות מחפשת סלט מה להוסיףגלית

הבצל בנפרד

ןהחצילים בנפרד

יש לי מגוון ירקות בבית   ב"ה בטטות גמבות ירק מה שצריך ....

רוצה משהו עם רוטב אדום ולא יבש מידי ..

בבקשה רק פירוט מלא .

תודה רבה!!!

פלפלים אדומיםנפש חיה.
מטגנת את הבצל, עד הזהבה.
מוסיפה את החצילים,
כשמתרכך מעט, מוסיפה את הפלפלים
וכשכל הירקות רכים, מוסיפה קוביות עגבנייה אדומה.

מאדה את כולם
מוסיפה רסק עגבניות עם קצת מים , ותבלינים (פפריקה חריפה+מתוקה) עד שמבעבע.
תוסיפי סוכר לרסק על מנת לנטרל את החמיצות שלו.
ראשית תודה הכנתיגלית

יצא לטעמי מצוין וטעים.

לא יבש ולא נוזלי מידי ,

בעלי אמר שזה  מתוק מידי אולי שמתי הרבה סוכר אנסה בלי סוכר בכלל בפעם הבאה...

לא צריך הרבה סוכר.... די בחצי כפית לערךנפש חיה.אחרונה
איפה אפשר לקנות בירושליםרקפת לבנה

שערות/אטריות קדאיף?

 

 

חיפשתי בסופרים ואין ......

 

 

מישהו מכיר/ה?

במחנה יהודה בטוח ישברוקולי


קניתי ברמי לוי (לא בירושלים). זה במקרר של הקפואיםחילזון 123אחרונה
לכבוד שבתמיסטר דום
שבת שלום
נראה יאמי. מה זה??ברוקוליאחרונה


יצירה מדהימהט'
וממש מביעה רגש!!

תראו את הפרטים, הגרעינים, גרגרי אורז חום (?).



וואו..הלוואי עלי להגיע לכאלו רמות דיוק וסבלנותסמטאותאחרונה
וזה נראה אורז אדום..
במה אפשר להמיר פה את הבננה? ואת הטחינה?סמטאות
עוגיות תבלינים ללא סוכר
1 כוס קמח כוסמין מלא
1/4 1 ( אחד ורבע) כוסות שיבולת שועל דקה
1 כף אבקת ג'ינג'ר (ג'ינג'ר טחון)
1 כף קינמון טחון
1/4 כוס זרעי צ'יה
1 בננה בינונית מעוכה
1/2 1 (אחת וחצי) כפות שמן זית
1/2 כוס סילאן טבעי ללא סוכר
1/4 כוס טחינה גולמית
לערבב הכל, ליצור כדורים עם כף ולתנור עד שאפוי,זה מתייצב מחוץ לתנור
אבודקו? חמאת בוטנים?הנורמלית האחרונה
בסוף הכנתי עם טחינה ובמקום בננה שמתי רסק תפוחיםסמטאותאחרונה
יצא טוב לפחות במראה..
את הטעם אשאיר לאמא לבדוק
כמה זמן משרים קטניות בשביל חמין? תודהנפש חיה.
אני משרה בסביבות 8 שעות...*אשתו של בעלי*
מחליפה פעם אחת מים באמצע.
ואז מחלקת מנות בשריות/קופסאות איחסון ומקפיאה.
זה בסדר להשרות מהבוקר (09:00) ולהכין מזה ביום שישי ב 11:00נפש חיה.
בערך?
חמין.
זה חומוס וגריסים.
לא תוכלי באמצע לשפוך את המים?*אשתו של בעלי*
לא תהיי בבית?
היום אחה"צ תשפכי את המים,תקפיאי ומחר תבשלי.
אני אוכל רק בצהריים (15:00 ככה)נפש חיה.
במקרר זה בסדר ותחליפי מיםברוקולי
בסדר גמור*אשתו של בעלי*
נראה לי שכן..יצא לי לפעמים להשרות הרבה שעותיעל מהדרום
לק"י

תחליפי רק את המים מידי פעם.
כל הלילה. מחליפה פעמיים את המים.כי לעולם חסדו
ותבררי לפני ההקפאה, ככה יהיה לך מוכן לבישוליםיעל מהדרום
ביררתי. זה עכשיו בתוך קערה מכוסה. סימנתי את המים.נפש חיה.
עכשיו זה בסדר לשים רק במקרר?
כןיעל מהדרוםאחרונה
איזה לחם את נותנים לילדים לגן/ חידר/ בי ספר / ישיבה וכן הלאהqwert
לאור השרשור הקודם.. שרשמו שם על לחם ושמרים ומונבט.
לא יודעת אם יצא לכם לקרוא את הרכיבים בלחם הלבן הפרוס... וגם המלא הפשוט אבל זו רשימה ארוכה יחסית.. ולא ממש חיובית..
קיצר אני לא יודעת בזה.
אבל מה מביאים לילדים שגם יהיה טעים, שהם יסכימו לאכול, וגם לא יפגע בהם בדרך וגם יהיה נחמד לכיס ???

אשמח לשמוע מה כל אחד נותן אפילו אם אין עצה מועילה..
רוב תודות
14.9 זה עולה אצלנו ,מחיר רגיל . לפעמים יש במבצעה'_מלך_העולם


יוגורט שעבר לו התאריך -עד מתי אפשר להשתמשתפוחית 1
באפיה?
להכניס בפשטידה/ בצק כלשהו..
בכמה עבר התאריך? עד שבוע אני עדיין אוכלת.קרן-הפוך
עכשיו זה בערך שבועייםתפוחית 1
עבר ב17
אין לזה ריח חריג.
אני לא אוכל את זה ככה אבל היה זכור לי שבאפייה זה אחרת
באפיה זה בסדר. אבל לא להתאמץ לאפות במיוחד בגלל שנשארקרן-הפוך
הטרחה סביב הכנת המאפה לא שווה את הכסף שייזרק אם לא משתמשים ביוגורט.
תודה!!תפוחית 1
זה ממש לא נכון מחילה.ה' אלוקינו

אני עוסקת בתחום, ואם יוגורט מקולקל אז אפייה לא מתקנת אותו !! 
איך תדעי אם הוא מקולקל ?תריחי אותו !! 
ושבועיים לטעמי זה המון זמן., אני ממש לא הייתי משתמשת.

אבל זה העניין שאין שום ריח..תפוחית 1
אם לא הייתי יודעת על התאריך אפילו הייתי אוכלת.
אין בעיה- . אבל אם הוא מקולקל תנור לא יתקן אותו/ייטיב אותוה' אלוקינו


תראי, החברות לוקחות טווח ביטחוןה' אלוקינו

כדי שהתאריך שהם ירשמו בטוח יהיה טוב ולא מקולקל , אבל שבועיים זה הרבה לדעתי.

מאיפה הבאת/הבנת שכתבתי שאפייה מתקנת יוגורט שעבר התאריך?קרן-הפוך
ברור שמריחים. אם מריח לא טוב, זורקים.

תאריך על יוגורט הוא בשבילי בגדר המלצה בלבד.

יש מוצרי מזון שהתאריך קריטי.
יוגורט - שונה. הוא לא בהכרח מתקלקל שהתאריך עובר.
כתבת ,"באפייה זה בסדר"ה' אלוקינו


נכון. כי באכילה הטעם שלו כבר פחות טעים. באפיה הטעםקרן-הפוך
לא בא לידי ביטוי כמו שאוכלים טרי.

אבל זה לא אומר שהיוגורט מקולקל כי התאריך עבר.
אז הטעם יהיה טוב אם הוא לא מקולקלה' אלוקינו


כשאת עושה עוגת גבינה אפויה - הטעם של הגבינה בעוגהקרן-הפוך
זהה לטעם של הגבינה הטריה בקופסא?

———

אני מנחשת שפותחת הפוסט רצתה לאפות משהו, וגילתה שהיוגורט בבית עבר את התאריך.

זה הכל.

לא דרמה.

עניתי לה שאני הייתי משתמשת ביוגורט ישן למטרת אפייה.
יש מנהג שאין לו מקור(מה שכתבתי...)ה' אלוקינו


לא נכון.זה שטויות במיץ.באפייה זה לא אחרתה' אלוקינו


ב17 בדצמבר?ג'נדסאחרונה
נשמע לי לפח
לחתולסודית
למה החתול צריך לחטוף קילקול קיבה אם הוא מקולקל?ה' אלוקינו
ברצינות...
מה אוכלים אצלכם אחרי הצום?פה לקצת
ולמי יש כח להכין אוכל בצום?
מרק ירקות עם גריסי פנינה וסלט חיסמטאות
לפני זה תה חם עם עוגת תפוז שיבולת שועל.

זלא משנה אם יש כח או אין,מישו צריך להכין כדי שיהיה אוכל
בסוף גם זה מה שאנחנו נאכלפה לקצת
אבל לא כי היה לי כח להכין, כי זה מה שהכנתי אתמול ונשאר
מעולה הרווחתסמטאות
אפשר מתכון של העוגה?ורד הבר
נשמעת טעימה 😋
בשמחה יצא לי מזה 2.5 אינגלישקייקסמטאות
עוגת תפוז,שיבולת שועל,שוקולד.

4 ביצים
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קוקוס
חצי כוס שיבולת שועל אינסטנט
כוס וחצי קמח
0.5 חבילת א. אפיה.
1 כפית סודה לשתיה.
0.5 כוס שוקולד ציפס
לטרוף היטב את הביצים והסוכר.
להוסיף את שאר המרכיבים
לתנור 45 דקות 180°

אני השתמשתי בקמח מלא והוספתי בערך עוד רבע כוס מים חמימים
תה ועוגה, מרק עגבניות ואורז...בוז
סלט יווני, שקשוקה עם בגט ופסטה רוזהבטעות נכנסתי
מרקים - עדשים וכרובית, אפונה, ולחם רוסי מהמאפיהסודית
מרק ירקות יחסית יותר עבודה.
הרעיון זה מרקים פשוטים שטוחנים עם מוט בלנדר, בלי מאמץ.
ואת הלחם הרוסי מהמאפיה בדרכי חזרה מהעבודה.
בסתם יום של חול הלחם הזה סכנה לדיאטה אז זאת ההזדמנות שלו
מה זה לחם רוסי?סמטאותאחרונה
אוכמניות טריותהנורמלית האחרונה
איזה מאכל (קינוח) טעים ושווה אפשר לעשות איתן לכבוד שבת?
וגם - איך להכליא בין בצק פילו לפטריות?הנורמלית האחרונה
אפשר מאפה עם מילויHB
את יכולה לטגן הרבה בצל, פטריות ובשר טחון ולמלא בזה את הבצק
או ללכל על פרווה לעשות אגרולים כאלו עם ירקות שאת אוהבת בפנים
חשוב לדעת שזה בצק שדורש הרבה שמן ואם לא הוא נשבר.. לפני שמגלגלים כדאי לרסס עליו מתרסיס שמן ואז זה יותר מצויין
תודה על הרעיוןהנורמלית האחרונה
רוצה בעיקר פרווה... השאלה מה אפשר להוסיף חוץ מפטריות.
כן, מכירה אותו
תוספותHB
חשוב לאדות לפני..
בצל, גזור חתוך לגפרורים, בטטה, נבטים קישוא חתוך דק
פירהפנסאי
פאי אוכמניות אמריקאיט'

לא ניסיתי אבל נראה שיש מתכונים של עוגות גבינה מושחתות עם אוכמניות

 

אבל צריך בשביל זה מלא אוכמניותהנורמלית האחרונה
וקניתי רק קופסא אחת
(יאללה... מה זה דולר לקופסא שעולה בארץ יותר מ10 ש"ח 😌)
כמה גרם יש בקופסא?ט'

אולי יתאים לעוגה כמו עוגת תפוחים בחושה או עגוה הפוכה?

 

 

 

מי יתנני אבר כיונה.. אעופה ואקנה לי כמה כאלה ועוד דברים טובים שארץ ישראל לא נתברכה בהם..

 

אני חושבת ש100, אולי 150הנורמלית האחרונה
אבל זה יוצא שווה מספיק?




(הלוואי אמן וכן יהי רצון! ולא רק בשביל כאלו דברים)
זה מעט. אולי מאפינס שווים?ט'


כן, אה?הנורמלית האחרונה
אבל אני רוצה מתכון שמישהו פה פעם התנסה בו.
לדעתי מבאס לבזבז פירות טריים על מאפינסחילזון 123
עוגת גבינה קרה, למעלה האוכמניות1289
איך בא לי
לא.. להכין רוטב1289
שלושת רבעי כוס אוכמניות
שליש כוס סוכר
קצת פחות משליש כוס מים
לבשל הכל עד שהסוכר נמס והתערובת מבעבעת, אחרי 2 דק לסגור.
לקרר לחלוטין לפני שמצפים! אם זה חם עלול לשבור את הקצף
נשמע טוב, תודה!הנורמלית האחרונה
בכיף. זה כ"כ טעים, שמנת ואוכמניות זה החיים1289
מאפינס אוכמניות מתכון של עוגיונטאנונימיות
אוי הוא כל כךךךךך טעים!!!מקום בעולם
כדי שלא יצא צבע ירוק אחרי אפיה מומלץ להוסיף אותם רגע לפני ההכנסה לתנור, ובלי יותר מדי ערבובים..
הייתי מגישה טרי עם פירות נוספיםחילזון 123
לדעתי מבאס לבזבז את זה על משהו אפוי
לא לאהנורמלית האחרונה
אני מעדיפה להעשיר איתן דברים. לטעמי יכולותיהן לא ממוצות בטריותן, בשונה מפירות אחרים.
יש לעוגיו נטעלה למעלה
עוגת תפוחים עם אוכמניות(נראלי שזה היה השילוב)
גם לדעתי, לשטוף ולאכול..סודיתאחרונה
מוס אוכמניותקראנץ שוקולד
לייבש ולערבב עם גרנולה..
עוגת היער השחורניקיתוש
רציתי להציע עוגת היער השחורניקיתוש
אבל נזכרתי שזה עם דובדבנים
תודה לכולם!הנורמלית האחרונה
הכנתי עוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן, ומלמעלה ציפיתי על פי הוראותיה של @1289

את הפילו מילאתי בפטריות, בצל ופירה ויצא מעולה! אבל פעם ראשונה שאפיתי אותו והוא נשבר (פעמים קודמות טיגנתי)
תמונות בבקשהסמטאות
ואם אפשר לטעום אז בכלל
הנורמלית האחרונה
לא יודעת אם אצליח להביא
שימנת מספיק את הפילו לפני האפיה? בדרכ שבר בפילו זה ממחסור1289
בהברשה בשמן..

ושמחה על העוגת גבינה!
אם בא לך להשקיע את יכולה להכין קראמבל ולפזר מלמעלה. מוסיף קראנצ'יות
שימנתי הרבה, לדעתי. אבל כנראה שבפועל לא מספיק...הנורמלית האחרונה
שבוע טוב רעיונות במה למלא לחם?סמטאות
אני מכינה לחם עם תוספות,
כבר הכנתי בצל מטוגן,עגבניות מיובשות,גרעינים,
יש עוד רעיונות?
לשים מעל שמן זית ושום (אחרי כתישה) יוצא לחם שום נורא טעיםתפוחית 1
ואפשר גם למלא בפירה עם בצל
ברוטב פטריות
בגבינות
רוטב פיצה עם גבינה צהובה וזיתים (לא שיא הבריאות)
שכחתי להגיד,לא חלבי ולא פטריותסמטאות
לחם שום, לחם עם עשבי תיבול (כמו פסטו, זרעי כוסברה)בוז
לחם צימוקים, לחם חמוציות, לחם זיתים...

אבא שלי מאד אוהב לחמים מוזרים אז זכיתי לטעום המון סוגים.
לחם פירות מיובשים היה טעים במיוחד, ולחם זיתים גם.
זיתים גם הכנתי, משומה לא התלהבתי ואני אוהבת זיתיםסמטאות
צימוקים וחמוציות זה רעיון, רק שזה הופך ללחם מתוק..פחות מתאים לטחינה למשל
אנסה עם פסטו, תודה
זה לא זיתים רגילים, הם שמים את השחורים השמניםבוז
לחם מתוק זה טעים!!!

מה לגבי לחם עם שוקולד!!!
זה טעים בתור פרוסה אחרטנה, לא לכל האוכלסמטאות
אוקי..אנסה עם השחורים, תודה!
שוקולד זה כמו החמוציות והצימוקעם והפירות יבשים..זה מתוק. אולי אנסה באזור שבט
אגוזים טחונים וקצוציםs83
זעתר
לחם סלק עכשיו באופנהggg

לא התלהבתי אבל שיהיה...

מה זה אומר בדיוק?סמטאות
שבמקום מים שמים סלק סחוט וזה יוצא לחם ורודברוקולי


עשיתי,והלחמניות התקלקלו לי אחרי יום אחד:-/סמטאות
תנסי שוב. אין סיבהברוקולי
טובתודה.סמטאות
מה זה סלק סחוט?יראת גאולה
הייתי חושבת אולי לשים מים שבושל בהם סלק (צבע מאכל טבעי נהדר! אבל אין לו טעם ולא בריאות של סלק)
לסחוט ב מסחטת פירות קשיםברוקולי
אההיראת גאולה
חבל, אין לי
זעתר שמתי..אנסה אגוזיםסמטאות
עדכני איך יצאs83
שוקולד!!HB
הכי טעים בעולם. נקודה.
מתוק מידיסמטאות
תרד, מנגולדאנונימיותאחרונה
הכנתם פעם עוגה עם שמן זית? איך הטעם?רק אמונה


לא לא... נשמע נורא... סורייראת גאולה
שמן קוקוס הולך מעולה (רק שבחורף צריך לחמם אותו קצת כדי שיהיה נוזלי).
אני מכירה מישהיאיכה
שמגיעה הכל (אבל הכל) עם שמן זית.
לגמרי לגמרי לא מרגישים..
זה יצא מעולה.

אבל אין לי מתכונים שלה ⁦🤷‍♀️⁩
כן מזמן.לא זכור לי שהרגישו במיוחדחילזון 123
כן..לא כמות גדולה של שמן, לא יצא עם טעם מורגשסמטאות
אם המטרה היא בריאות אז אין שום סיבהמיקי מאוס
שמן זית בריא מאוד כל עוד הוא לא עובר חימום. אחרי חימום הוא מתחמצן יותר משמנים אחרים ולכן הרבה פחות בריא משמן קנולה מחומם למשל.

לא יצא לי לטעום אבל נשמע לי שלא יהיה מוצלח. חש לו טעם דומיננטי ולא מתאים למתוק בעיני
זה לא בדיוק נכון למיטב ידיעתי..-הריונית
כששמן זית חם מדי הוא עובר חימצון, בחום של תנור אני לא חושבת שזה קורה
דווקא שמן זית מתחמצן בחום יחסית נמוך. אפילו חדר בקיץ חםמיקי מאוס
תשימי אותו במקרר פעם אחרי שהיה הרבה בחוץ ותראי שהוא מתגבש...
ההפך !!! זמן זית *לא* מתחמצן בקלות.ולכן הוא עדיףה' אלוקינו


ציטוטה' אלוקינו

"שמן זית כתית מעולה הוא בעל רמה נמוכה של חומצות שומן חופשיות, ולכן יהיה בעל נקודת עישון גבוהה (C 190-220°), טמפרטורה שהיא הרבה מעל לטמפרטורה האידיאלית לטיגון מזון (C 180°), ומעל לטמפרטורת הבישול במטבח הביתי."

תודה לכולןרק אמונה


כן, עוגת תפוזים / תפוחי עץ בחושה/ שוקולד -טעים כמו שמן אגוזיסודית

בעוגת וניל הייתי שמה שמן אגוזים.

עקרונית הכל בשמן זית, חביתות, קציצות. טיגון ירקות למרק וכו'

אצלנו לא משתמשים בשמן אחר.

לשים לב -  לא לשרוף אותו בטיגון

 

כןה'_מלך_העולםאחרונה

תלוי באיכות השמן , יש שמנים שטעמם לא מורגש ויש כאלו שעושים מרירות גבוהה.

משתפת עוגיות סוףףף שהכנתיג'נדס
הנה המתכון, עשיתי מקמח כוסמין 100 אחוז והפחתתי טיפה בסוכר.
מתכון: עוגיות שוקולד צ


נראה מעולה👌🙂קראנץ שוקולד
נראה טוב לבריאותסמטאותאחרונה
מתכון לעוגת גבינה אפויה מנצחת?סתם אחת
ואם אפשר גם בלי רכיבים שאין בבית בדרכ או יותר מדי שלבים אז בכלל טוב..
עוגה מצוינת שתמיד מצליחה, ב"ה.הנורמלית האחרונה
אבל יש בה שוקולד לבן, שהוא דבר שלא תמיד יש בבית.
מוס גבינה אפוי עם שוקולד לבן -
ננסה אותה. תודה!סתם אחת
אפשר להכין אותה בלי התחתית?חיים של
בשביל צליאקים?
יצא טעים ממשסתם אחת
רק- הם רשמו שזו עוגה שלא צונחת. אז היא צונחת ועוד איך.. ממליצה להשאיר בתנור ולא לפתוח עד שמתקרר. ואת הציפוי היה נשמע לי מוזר לאפות אז שמתי אותו על העוגה אחרי האפייה ויצא מעולה.
מעניין... דווקא היא העוגה היחידה שבאמת לא צונחת ליהנורמלית האחרונה
באמת מעניין סתם אחת
ככה1289
750 גרם גבינה לבנה 9%
1 שמנת חמוצה
8 ביצים מופרדות
כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג ווניל
4 כפות קורנפלור או קמח תפוא

להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקצף יציב.
לערבב את כל השאר בקערה נפרדת לערבב טוב שלא יהיו גושים
לאחד בזהירות שהקצף לא ישבר.
לאפות על 150-160 למשך כשעה.

טיפים:
לא לפתוח את התנור לאחר האפיה! שהעוגה לא תיפול. להשאיר הרבה זמן עד שהתנור קר ממש.
לשים בתחתית התנור תבנית עם מים.
לא לאפות בחדפ, הכי טוב בפיירקס.
עוגת גבינה של בית מלון של קרין גורןיעל מהדרום
עוד אחת מעולה עם כמות ביצים שפויהנשימה ארוכהאחרונה