ושהם בגבול הסביר מבחינת בריאות (לא מנות חמות)
תודה רבה
איכהלקחתי את האוכל שנשאר משבת בקופסא, שמתי במקרר של המכללה ואז חיממתי במיקרו.
מקווה שיש אצלכם מקרר ומיקרו...
ג'נדס
תפוחית 1רק אולי עדיף בסיר. תבנית התחתית שלה יכולה יותר להשרף בקלות לא?

עדיפות לפרווה ולכאלה שאפשר לחמם על הפלטה
סורי,בגלל זה אני בבעיה כי עד לא מזמן היינו מכנים ועכשו לא מסוגלת יותר
ג'נדסיש מציאות לבשרי שאפשר לחמם חוץ משניצלים?
נקודה טובה
כי לעולם חסדואחרונהיש למישהו רעיון איך ניתן לעשות קונוסים בלי המתכת הזו שמלפפים עליו?
אין לי את זה.. אולי יש רעיון מחומרים בייתים?

סמטאותוהאפיה ארוכה יחסית.
מה גודל הלחמים שאת מכינה?
נוסעים להתארח אצל חמי וחמותי, שונאת להגיע בידיים ריקות וחמותי לא ככ רוצה לומר לי מה להביא
הבאתי פעם סלט שווה, פעם מוס לוטוס וכו
מחפשת עוד רעיונות מפנקים שתמיד כיף לקבל
תמיד הם שמחים בעוגה/עוגיות מיוחדות ומושקעות
עוגות גבינה/מוס
פחזניות
וכו'
אוכל ממש הם פחות אוהבים
ה'_מלך_העולם
אני מאמין!זה תמיד מסתכם בקינוח. אז אני משתדלת לגוון- כל פעם עוגה אחרת, פעם סופלה וכו'.
ואם סתם בא לי להביא משהו בלי לשאול, אז אני מביאה עוגיות. תמיד טעים

כי לעולם חסדו
ה'_מלך_העולםאורז עם עדשים
אורז ברוטב אדום
פירה
תפו"א בתנור
לביבות מטוגנות/אפויות
קפואים סויה כל מיני..
מקפיצים במחבת גדולה (או סיר רחב) עם שמן ירקות מסוגים שונים, מתחילים מהקשים יותר (כמו גזר, בטטה) ומוסיפים את הרכים יותר
רצוי לחתוך לצורות אחידות יחסית, או עיגולים, או קוביות, או רצועות דקות
(נגיד גזר, בטטה,גמבה,קישוא,בצל, בצל ירוק,שעועית ירוקה,גרגרי תירס,תירס גמדי אם יש, גזר גמדי, פיטריות, כרוב,כרובית,ברוקולי),
לא חייבים את כל הירקות כמובן. שמים לפי מה שיש ולפי התקציב...
מוסיפים קוביות טופו (לא צריך המון, למחבת גדולה נגיד חצי גוש).
מוסיפים רוטב סויה או טריאקי, פלפל, מלח, אפשר טיפה זנגביל.
<אם רוצים מוסיפים אורז מבושל או איטריות אורז (משרים אותם קודם במים שיתרככו, וחותכים עם מספריים לאורך הרצוי)>
מטגנים הכל ביחד עוד קצת
אפשר אם אוהבים להוסיף ביצה טרופה במרכז המחבת, מחכים שהיא קצת תתקרש ואז מערבבים אותה עם כל התערובת
זהו
אפשר להוסיף גם בוטנים קלויים או שומשום קלוי
חסר סלטים וממרחים ללחמניות,
ותוספת ירק כמו- שעועית/ אנטיפסטי/ אפונה וכד'
אולי עוד פחמימה כמו תפו"א?
בגדול - צריך 2 מנות בשריות, 2 פחמימות, 2 סוגי סלטים (או יותר) וקינוח...
אז הציעו לך תפ"א וירקות חמים.
מה עם עוף / קציצות?
בהצלחה ומזל טוב!
הריוניסטית
תודהה![]()
![]()
![]()
תודהה![]()
עוגת שוקולד בתבנית רגילה, ואז חותכים לפי המספר. כמובן אפשר לצפות בציפויים אהובים...
אבל כבר שלחו לי
תודהה
אני מאוד אוהבת להשתמש בירק כמו: כוסברה, שמיר, סלרי ועוד אבל יוצא לפעמים אני קונה חבילה כזאת ויותר מחצי ממנה הולך לפח כי היא "מחזיקה" במקרר כמה ימים וזהו.
איך ניתן לשמור על הירק בצורה כזאת שלא ילך לאבדון ושאוכל להנות מכל הירק שקניתי (במחיר לא זול בכלל)?


עד היום השתמשתי רק בעלי סלרי
בתוך מרק קוביות של מגוון ירקות ..
שזה מעדן ומשדרג ,
סמטאותומה זה אומר חומוס בתנור?
השבת- (השבת אוכלים 2 סעודות בבית, בדר'כ אחת אצל ההורים, ככה זה שגרים ליד 2 הצדדים..)
חצילים קלויים עם בצל
מטבוחה
חומוס עם בשר
עגבניות עם זיתים וחריף
ערב:
עוף מבושל עם בצל ואפונה
תפוחי אדמה עם שום בתנור
אורז
בוקר:
קציצות טונה עם רוטב אדום
אנטיפסטי
וסלטים כמו בערב
חלות ביתיות- נדיר שמכינים (נטו בגלל עצלנות..) אבל בעלי החליט להכין.
עוגת שוקולד פירורים