ולא ככ מתחשק לי לגרד במוצש את הרצפה..
ובכללי מתכונים לעוגות יתקבלו בברכה,
אני מחפשת לגוון
סמטאותאחרונה
אני רוצה להכין פיצות לארוחת ערב. יש לי זמן במשך היום, אבל לא יכולה לדעת בוודאות מתי (בבית עם שני ילדים ותינוקת).
מתי אפשר להכין את הכדורים? ומתי אפשר לרדד? אכניס לתנור בערב כדי שיהיה טרי, אבל כמה מוקדם אני יכולה לעשות את כל שאר העבודה?
אפשר לרדד ולשים את העיגולים במקרר אחד על השני (עם נייר אפייה ביניהם) או שזה לא יהיה להם טוב?
ואם אתם אוהבים פיצה דקה וקריספי
או עבה שהבצק יותר מורגש
ואז לא נורא שיתפח אחרי הרידוד, אפילו עדיף(במקר זה לא תופח יותר מדי)
אם את רוצה דק- את יכולה להכין הכל
כולל תוספות
ולשים במקפיא.
אולי יאריך בכמה דקות את האפיה
אבל מעולה בטעם.
(אם אץ שמה עגבניות אז אותן אל תקפיאי)
עדיף עם מוצרים בריאים..
למי יש רעיונות למתכונים של אוכל עשיר בסיבים תזונתיים?[סתם אחת]אז ב"ה בהריון
רק שהעצירות והטחורים מהריון קודם עוד לא עברו..
ואני מתחרפנת....
אז, בע"ה אני רוצה להקפיד יותר על אוכל עשיר בסיבים תזונתיים...
רק שאני לא מהאוכלות בריא,
איך עושים את זה???
יש מתכונים נורמלים לאוכל כזה?
וזה לא מסובך מידי להכין....?
תודה גדולה לעונות.
נואשת קצת...
במקום חלק מהקמח.
אורז מלא (למרות שאולי עדיף לך פחות אורז)
פסטה מקמח מלא
אבל בעיקר בעיקר לשתות הרבה מים
לאכול הרבה הרבה ירקות חיים
לאכול פירות קיץ
רוטב פטריות לבורקס
ל70 איש.
כמה צריך?
(רוטב פשוט, מטגנים בצל+ פטריות+ תיבול וקצת א. פטריות)
משהו כמו בצל 1?
חבילת פטריות אחת?
חשבתי לעשות 9 בצלים בינוניים
4 סלסלאות פטריות טרי
3 קופסאות שימורים
נשמע הגיוני?
אם ככה הענין זה שיהיה מספיק נוזלים..
מקסימום ישאר המון.
תודה!
סליחה שאני שואלת יוצא טעים מה שאת עושה?
(כי לפעמים אני חושבת למה לעבוד קשה אם אפשר לעבוד קל)

הפואנטה
סמטאות
בינתיים רק למשפחה שלי יש פריווילגיה מיוחדת
~moriya~
הנורמלית האחרונה


ברוררררטארקו
הנורמלית האחרונהוהיה מעולה.
כשהשתמשתי בטונה במים הוספתי קצת מיונז לתערובת
אם משמנים את התבנית היטב לפני ששמים בה את הבלילה ונותנים לעוגה להתקרר לגמרי אחרי האפיה היא תצא בקלות מהתבנית.

מאז שאני זוכרת את עצמי, כמעט תמיד כשתשעה באב יוצא ביום ראשון אמא שלי מכינה את הסעודה הבשרית בסעודה שלישית. אז עכשיו שהתחתנתי ואני מכינה שבת בעצמי לקחתי גם את הרעיון. עוף, ירקות, דגנים/ קטניות - אני חושבת שזה אמור להיות משביע. יותר מפשטידה שאז רעבים אחרי כמה שעות במוצאי שבת.
סעודה שניה חלבית, אבל לא אוכל קל כמו של סעודה שלישית, אלא ממש - פשטידות, קטניות, ירקות מבושלים, דג וכו'.
דג סלמון
וכמה שפחות מצרכים אם אפשר..
תודה!

בהנחה ובתקווה שלא התליעו... (חלק במקרר וחלק בכלל בארון)
לראות דברים לא נעימים = תןלעים וחרקים שחורים קטנים ...
נגמר לי הגז והפשרתי בשר טחון לשישי בלילה. מה אפשר להכין עם זה רק בתנור?
גלים.וגם אפשר לשים את הבשר למטה בלי לטגן קודם עם בצל? אף פעם לא ניסיתי ככה..
שלא צריך להכין מראש רוטב בסיר?
אולי למישהו אחר יהיה מתכון לממולאים.
אם הבעיה רק עם הרוטב הייתי מכינה בלי בישול לדוג'- מערבבת רסק, תבלינים, שמן ומים רותחים.
לכסות טוב, ועדיף תבנית קצת עמוקה כדי שהרוטב לא ישפריץ לך על כל התנור