חשבתי כזה על גבינות חביתות עם תוספות שוות לחם שום סלטים מגניבים
אבל בא לי עוד כיוון כזה ודברים יותר מיוחדים..
ט'
משיח נאו בפומ!
אם אין ביתי אין חומוס
סתם 1...בעעע אמיתי
משיח נאו בפומ!לא מעיזה לטעום את הקנוי
ש.א הלוי
יעל מהדרוםיש עוגיות שצריך לכדרר ולמעוך כדי שתצא צורה יפה
יש כאלה שמסיק לעשות כדור והן משתטחות לבד
ויש כאלה שאפשר פשוט לשים עם שתי כפיות וזהו
איך יודעים מה מתאים למה?
וגם- יש כאלה שאפשר לשטח בתבנית, לאפות ולחתוך
ויש כאלה שצריך לרדד...
בקיצור, אפשר לדעת לבד מה מתאים או שרק לפי המתכון?
תודה למומחים =)
עוגיות על בסיס בצק פריך, אלה עוגיות שצריכות רידוד (עוגיות סנדויץ, שחמט וכו)
עוגיות מעיסה, על בסיס חמאה, ביצים וכאלה מקדרים והן משתטחות באפייה.. כמו שוקולד ציפס, מושלגות..
מה שחותכים במהלך האפייה ממה שאני מכיר זה הבישקוטים, או קרקרים..
בצק פריך זה בצק שבו משתמשים בחמאה קרה ומינימום ערבוב וגם הוא לא עשיר במרכיבים..
עיסה של עוגיות בד"כ מורכבת מהמון מרכיבים, חמאה שמן ביצים, יבשים ועוד..
אז בצק פריך- רידוד
בסיס חמאה וביצים- כדורים
בסיס שמן וביצים?
אני מכירה גם חיתוכיות שוקולד ציפס, בראוניז, חיתוכיות בצק פריך עם ריבה וכדו'..
נראה לכם אפשר להכין כזו יום קודם? איך שומרים אותה? במקרר? או שאפשר להקפיא בצק פריך שכבר אפוי?
לשמור במקרר, ולקשט לפני ההגשה.
אפשר לאחסן בקופסא פלסטיק לא סגורה הרמטית כדי לאפשר למחמצת לנשום..
בצק מחמצת דורש הרבה מנוחה וקיפולים תוך כדי עבודה..
עוגה הפוכה גם יכולה להתאים.
תשלחי לי חתיכה 
עובד מעולה עם משמשים / שזיפים / אפרסקים רכים.
(אני אישית ממירה את המרגרינה בשמן)
מתכון: עוגת משמשים של אביבה ממאסטר שף
אזזזזזזז אנחנו שבת ראשונה אצל ההורים
אני רוצה להביא איתי משהו, עוגה, חיתוכיות, עוגיות...
לא כזה משנה מה רק שיהיה טעיייםםםם!
ואם יש משהו אחר שאתם יודעים שהוא טעיםםם! ואתם לא מצליחים להתאפק מלכתוב אז תכתבו
סמטאות
עשית לי חשק להכיןיעל מהדרוםאחרונה
. סתם טעם של שוקולד.
הנורמלית האחרונה
ט'
או תערבבי אבקת נוטלה עם שוקולד רגיל
אמור לתת אותו טעם
חבל. למה זה?הנורמלית האחרונה
טארקואחרונה

חביתת תירס - פשוט מאוד וקל - ביצים, תירס, תבלינים ומלח, לערבב טוב ולטגן במחבת מכוסה. יוצאת כמו פשטידה שווה.
סלט תירס שאני אוהבת: תירס, מלפפון חמוץ, גמבה, שומר (העלים), מיונז. וזהו.
מערבבים עם ביצה, אפשר קצת קמח, תבלינים ולמחבת.
בהצלחה!
בוש MCM3200W.
תודה!
עובד טוב על כוסמין.
יש למשהי מתכון טוב (שהיא עשתה אותו כבר..) לחלות מכוסמין
עם כוסמין צריך לדעת לעבוד
כוסמין הוא קמח דל גלוטן ולכן הרבה יותר קשה לעבוד איתו
תנסי להתחיל בכוסמין 70%
(חמין מבושל, לא בתנור).
תודה!
החיסרון באסאדו שיש עצמות של אסאדו אחר כך בחמין..
אמונה אהבה


שמים אורז מבושל כבר? או לא מבושל?
בתנור או בסיר? עשיתי פעם בסיר וכל המילוי 'ברח' לי..
להתחיל מהתחלה
בצל קצוץ, עגבניות קצוצות (החלק הפנימי של 2-3 עגבניות, כי אני מוסיפה לצד הפלפלים גם כמה עגבניות ממולאות)., רסק עגבניות ותבלינים. ממלאים לגמרי את כל הפלפלים והעגבניות כי האורז כבר לא מתנפח הרבה. מחממים מעט שמן בסיר, מסדרים את הפלפלים המלאים לטיגון קל ואז מוסיפים מים מעורבבים עם רסק ותבלינים (אפשר להוסיף סוכר). אחרי שרותח מקטינים את האש ומבשלים עד שמתרכך.
אפשר לקנות אם יש לכם רעיונות נוספים)
כזה שלפני ארוחת בוקר)