שרשור חדש
יש לכם רעיון לארוחת בוקר יום הולדת שווה?חסויה55

חשבתי כזה על גבינות חביתות עם תוספות שוות לחם שום סלטים מגניבים

אבל בא לי עוד כיוון כזה ודברים יותר מיוחדים..

מנסהטארקו
שקשוקה
לחמים/פוקצות בטעמים
אייס קפה
מיץ תפוזים/לימונדה
ופל בלגי/פנקייק
פרנץטוסט

פאי וקינוח שווהאו"ראחרונה
איך אפשר לאכול חומוס קנוי אחרי שמכינים ביתי??ט'


גם לפני זה לא משהו...סתם 1...
שני מאכלים שונים לגמרי
^^^^ על התוכן...יוצא שני דברים שוניםיעל מהדרום
תהיות שעולות לי כשהחומוס יוצא מעולללללהה ט'


מתכון?סתם 1...
חח. ואני חשבתי שטעמת חומוס קנוי, עקב אי הכנת ביתי משיח נאו בפומ!
כלהכבוד
נראה לך? לא מכניסה את הרעל הזה הביתה.ט'

אם אין ביתי אין חומוס

סתם 1...
כנראה רק רעלים אחרים...
למה רעל? באמת שואלת...חדשה ישנה
כמו כאלה שאוכלים מטבוחה קנויה*אשתו של בעלי*
בעעעעעעע...
או מיונז קנוי ..ט'

בעעע אמיתי

 

 

טוב, המיונז אצלנו קנוי משיח נאו בפומ!
גם אצלנו!! יאמי...*אשתו של בעלי*
אפשר מתכון למיונז בייתי?אמת ואמונה
ניסיתי פעם ויצא אסון
בכייףט'
במעבד מזון עם סכין מסתובבת שמים:
ביצה, כפית חרדל, מלח ופלפל לבן מפעילים ומזלפים שמן (אנע משתמשת בשמן קנולה) בזרם הכי דק שאפשר תוך כדי עד שמגיעים לכמות הרצויה. אם יוצא סמיך מידי אפשר להוסיף מעט מים.

חשוב - מעבד מזון שלא מסתובב מהר מאוד כי אז אין סיכוי שיצליח.

זלא בעיה ביצה חיה?סמטאות
בעיה בהריוןאמת ואמונהאחרונה
אןי. זה באמת זוועה!חדשה ישנה
25 שנה לא העזתי לטעום חומוס.עד שאני התחלתי להכין בביתאהובי

לא מעיזה לטעום את הקנוי

נו נובוז
אני אקבץ שרשורים כאלו לפעם הבאה שאת מתלוננת על העצלנות שלך
כזה שרשור ואפילו לא מתכון אחדש.א הלוי
בבקשה:ט'
מיונז:
במעבד מזון עם סכין מסתובבת שמים:
ביצה, כפית חרדל, מלח ופלפל לבן מפעילים ומזלפים שמן (אנע משתמשת בשמן קנולה) בזרם הכי דק שאפשר תוך כדי עד שמגיעים לכמות הרצויה. אם יוצא סמיך מידי אפשר להוסיף מעט מים.

חשוב - מעבד מזון שלא מסתובב מהר מאוד כי אז אין סיכוי שיצליח.



חומוס:
להשרות גרגרי חומוס במים לפחות לילה, להחליף מים, לברור היטב, לבשל עד שמתרככים עם מעט מלח ופלפל שחור. לטחון במעבד מזון עם שיני שום, טחינה והמים שנשארו מהבישול (בהתאמה לכמויות, שיצא רך אבל לא נוזלי מידי) ומלח/פלפל לתקן טעם אם צריך.

תודה! ש.א הלוי
וגרסה לחומוס לעצלנים-צביה22
צפו: איך להכין חומוס ב-30 דקות.. מעדשים! | The Kitchen Coach
אמנם לא חומוס אמיתי, אבל נראה כמעט אותו דבר, טעים ממש, וזמן הכנה הרבה יותר קצר. ממליצה ממש...
אני מכינה ממרח חומוס משימורי חומוסיעל מהדרום
גמניחיים של
יוצא מצוין
נשמע מענייןחילזון 123
עוגיותשִׁירָה

יש עוגיות שצריך לכדרר ולמעוך כדי שתצא צורה יפה

יש כאלה שמסיק לעשות כדור והן משתטחות לבד

ויש כאלה שאפשר פשוט לשים עם שתי כפיות וזהו

 

איך יודעים מה מתאים למה?

 

וגם- יש כאלה שאפשר לשטח בתבנית, לאפות ולחתוך

ויש כאלה שצריך לרדד...

 

בקיצור, אפשר לדעת לבד מה מתאים או שרק לפי המתכון?

 

תודה למומחים =)

אבקת אפיה / סודה לשתיהברוקולי
בעיקרון בכל מתכון כתוב מה ואיךקראנץ שוקולד

עוגיות על בסיס בצק פריך, אלה עוגיות שצריכות רידוד (עוגיות סנדויץ, שחמט וכו)
עוגיות מעיסה, על בסיס חמאה, ביצים וכאלה מקדרים והן משתטחות באפייה.. כמו שוקולד ציפס, מושלגות..

מה שחותכים במהלך האפייה ממה שאני מכיר זה הבישקוטים, או קרקרים..

מה ההבדל בין בצק פריך לבצק עם חמאה?!יעל מהדרום
אני חושבת שהוא התכוון שפריך זה גם עם שמן או מרגרינה. לא?את פניך אבקש
אולי המרקם של החמאהp&y
פריך שהיא מוצקה
עיסה שהיא מומסת
המרכיבים, זמן הלישהקראנץ שוקולד

בצק פריך זה בצק שבו משתמשים בחמאה קרה ומינימום ערבוב וגם הוא לא עשיר במרכיבים..

עיסה של עוגיות בד"כ מורכבת מהמון מרכיבים, חמאה שמן ביצים, יבשים ועוד..

הבנתי...תודה גם לשאר המשיביםיעל מהדרום
^^ ממש כתוב בכל מתכון...את פניך אבקש
כן, רציתי לדעת אם אפשר גם לשנות..שִׁירָהאחרונה

אז בצק פריך- רידוד

בסיס חמאה וביצים- כדורים

בסיס שמן וביצים?

 

אני מכירה גם חיתוכיות שוקולד ציפס, בראוניז, חיתוכיות בצק פריך עם ריבה וכדו'..

מכירים את העוגות אותיות מבצק פריך?חסויה55

נראה לכם אפשר להכין כזו יום קודם? איך שומרים אותה? במקרר? או שאפשר להקפיא בצק פריך שכבר אפוי?

אפשר להכין את הבסיס ולזלף את הקצפת ביום שאחריש.א הלוי
את הבסיס אפשר לשמור בקופסא אטומה, אפשר בחוץ.
אם רוצים כבר עם הזילוף- אז לשמור במקרר נראה לי שיספיק
אפשר להשאיר את הבסיס בחוץ? במקרר בקופסה אטומה זה גם טוב?חסויה55


את הבסיס בלי מילוי אפשר בחוץ בקופסא אטומהש.א הלוי
אפשר גם לזלף יום קודם,מ.א.אחרונה

לשמור במקרר, ולקשט לפני ההגשה.

מחמצתתתתת, אשמח לכל עזרה בנושאאש.א הלוי
השגתי מחמצת מאמא שלי
כמות קטנה (מקמח שיפון וכוסמין) , מיליון שאלות
אייך מגדילים אותה? אייך מאכילים אותה? איפה לשמור אותה? משנה איזה כלי? לעקר אותו קודם?
מתכונים למתקשים ממש? אמא שלי אמרה שהיא נותנת לבצק איזה 10 שעות של התפחה- זה נכון לכל בצק?
אפשר במחמצת על כל קמח?
חוץ מלחם- מה עוד מכינים עם זה?
עוד מידע שיש לכם בנושא- אני אשמח!
עוקבתפרח-אש
העיקרון הוא שבשבוע הראשון מאכילים כל יום ולאחר מכן פעם בשבועקראנץ שוקולד

אפשר לאחסן בקופסא פלסטיק לא סגורה הרמטית כדי לאפשר למחמצת לנשום..

בצק מחמצת דורש הרבה מנוחה וקיפולים תוך כדי עבודה..

 

כמה מאכילים? במה מאכילים?ש.א הלוי
אם אני זוכר נכון 100 קמח ו100 מים ומערבבים.ץקראנץ שוקולד


תודה!ש.א הלויאחרונה
אפשר להקפיא וופל בלגי?אמא לנסיך קטן
רוצה להכין ליום חמישי ולא יהיה לי זמן באותו יום..
נראלי שכן זה כמו פנקייקברוקולי


אןקיי.. תודה!אמא לנסיך קטןאחרונה
מה עושים עם משמשים ושזיפים רכים? יש לנו די הרבהיעל מהדרום
תודה...אבל זה נראה פחות ייאכל פהיעל מהדרום
סתם להוסיף לעוגה בחושה לפני האפיה?יעל מהדרום
לפתןט'


פירות מבושלים כאילו?יעל מהדרום
לא כאילו, אם מכינים נכון זה אחד הטעימיםט'

עוגה הפוכה גם יכולה להתאים.

 

לא יודעת כמה לפתן ילך פה...אין לי מושגיעל מהדרום
לק"י

עוגה הפוכה זה פשוט לחפש מתכון בגוגל?
כן..ברוקולי

 

תשלחי לי חתיכה

 

בדיוקט'


יש עוגה ממש טעימה שאני מכינהkk

 

עובד מעולה עם משמשים / שזיפים / אפרסקים רכים.

(אני אישית ממירה את המרגרינה בשמן)

 

מתכון: עוגת משמשים של אביבה ממאסטר שף

 

 

חותכים, מקפיאיםטל..
ואוכלים קפוא...
או שומרים לעוגות כשיהיה חשק להכין
או הרעיונות פה - ריבה, עוגה בחושה, פאי, לפתן (קומפוט נשמע יותר שווה)...
תודה לכל המשיבים...נאמץ רעיונותיעל מהדרוםאחרונה
מחפשת מתכון למאפה עם תפוחים וקינמון, או עם חלווהחסויה55

אזזזזזזז אנחנו שבת ראשונה אצל ההורים

אני רוצה להביא איתי משהו, עוגה, חיתוכיות, עוגיות...

לא כזה משנה מה רק שיהיה טעיייםםםם! 

ואם יש משהו אחר שאתם יודעים שהוא טעיםםם! ואתם לא מצליחים להתאפק מלכתוב אז תכתבו 

עוקבתפרח-אש
הכנו השבת יצא ממש טעיםסמטאות
בצק שמרים רגיל,
תניחי עלה מרודד דק(!) על תבנית,
תסדרי פרוסות תפוחים או פרי אחר,
מעל תפזרי קינמון
אפשר צימוקים, חמוציות,אגוזי מלך.
מעל תניחי רצועות שתי וערב צפוף של בצק מרודד דק.
לבריאות
אני מכינה אותו ואומרים שיוצא טעיםש.א הלוי
את משתמשת בקמח שיש במתכון?יעל מהדרום
ממש לא, מכינה בצק פריך רגילש.א הלוי
אאל"ט בתגובות למתכון היא נותנת קישור/מתכון לבצק פריך בלי הקמח שיש שם.

(ומי שם שמנת מתוקה בבצק פריך?? חבל על השמנת)
עשית לי חשק להכיןיעל מהדרוםאחרונה
אפיתי שמרים עם ממרח פסק זמןהנורמלית האחרונה
ו...
אין להם שום טעם של פסק זמן. סתם טעם של שוקולד.
מישהו נתקל בתופעה?
או - מישהו שאפה עם פסק זמן והלך לו?
גם אצלי פסקזמן לא נותן טעם של פסקזמןגפן36
הנורמלית האחרונה
מעניין אותי להשוות לנוטלה. טעמת פעם מאפה עם נוטלה?
לא אוכליםגפן36
גם אנחנו🤷‍♀️הנורמלית האחרונה
תכיני לבד, מאוד טעים אבל יקרררט'
אני מניחה שממרח פסק זמן הוא פחות או יותר על אותו עיקרון.הנורמלית האחרונה
לא יודעת מה הטעם של שניהם ט'


אגוזי לוז ושוקולדהנורמלית האחרונה
איך?גפן36
הכנתי פעם לפי מתכון של מיס-פטלט'


הממרחים האלה*אשתו של בעלי*
שהם כביכול בטעמים של חטיפי שוקולד שונים(יש גם בטעם כיף כייף אאל"ט),זה סתם חארטה.
בכלל לא שמים לב להבדל בטעם.
זה סתם תרגיל שיווקי בשביל למכור.
אין כמו הטעם האורגינל של פעם,של הקקאו והסוכר..
אני חייבת לומר לךהנורמלית האחרונה
שיש לממרח פסק זמן טעם נהדר של פסק זמן, של אגוזי לוז. רק באפיה הטעם נעלם.
אולי הייתי מנסה לשים שוקולד רגיל ולפורר פסק זמן על זהברוקולי

 

או תערבבי אבקת נוטלה עם שוקולד רגיל 

אמור לתת אותו טעם 

 

מה זה אבקת נוטלה?יעל מהדרום
אבקה להכנת נוטלה- בתכלס זה אגוזי לוז וסוכר טחוניםברוקולי
זה לא מה שנקרא אבקת נוגט?טארקו
נכוןט'אחרונה
^^^מקום בעולם
לא להשתמש בו בחימום.. הוא מאבד את הטעם שלו
חבל. למה זה?הנורמלית האחרונה
כשאני מכינה עם בצק פריך, נראה לי שהוא נשמר דוקאיעל מהדרום
אני אוהבת את ממרח צ'וקטה הפרווה. עם המכסה הצהובטארקו
נשאר טעם של אגוזי לוז ושוקולד גם אחרי אפיה..
נקניק שוקולדאין לי כינוי
היה לי פעם מתכון לנקניק שוקולד שמורכב מריץ', ביסקוויטים ושוקולד אבל אני לא זוכרת את היחס ביניהם, יש למישהו מתכון טוב?
1 ריצ' על חבילת שוקולד 1 אולי?יעל מהדרום
תודהאין לי כינוי
עבר עריכה על ידי אין לי כינוי בתאריך כ"ג בסיון תשע"ט 23:14
הכנתי בסוף 1 שוקולד, חצי ריץ' ושרוול ביסקוויטים, יצא טוב. תודה!
^^זה היחס שאני הייתי עושהטארקואחרונה
מה תמליצו לי להכין מכמות של גרגרי תירס?*כוכבית*
נראה לי שזה בערך שלוש או ארבע שימורים גרגירי תירס.
אישית לא מתחברת לתירס אבל יש לי ילדות שדווקא אוהבות.. וקיבלנו את הקופסא...
אז מה להכין מהכמות?
(חוץ מסלט טונה ותירס עם מלפפון חמוץ_זה כבר הכנתי)
תודה רבה
.
דבר נוסף_אני לא כלכך מומחית בבישולים ואפיה אז אם יש לכם רעיון אשמח שיהיה מופרט עד כמה שניתן
לא חובבת תירס אבל יש כמה מתכונים טובים:ט'

שניצל תירס ביתי

 

חביתת תירס - פשוט מאוד וקל - ביצים, תירס, תבלינים ומלח, לערבב טוב ולטגן במחבת מכוסה. יוצאת כמו פשטידה שווה.

 

סלט תירס שאני אוהבת: תירס, מלפפון חמוץ, גמבה, שומר (העלים), מיונז. וזהו.

 

פשטידה\מאפינסחילזון 123


כדורי פירה עם תירס בציפוי פרורי לחם. מכניסים כמה דקות לתנוראהובי


פשטידת תירס, הילדים שלי זולליםאמת ואמונה
לכופסת שימורים-
2 חבילות של מוצרי חלב- גבינה/קוטג'/שמנת
4 ביצים
4 כפות שיבולת שועל דקה או קמח או פירורי לחם
תבלינים
לערבב הכל ולשפוך לתבנית בינונית משומנת
כ 40 דקות בתנור 180 מעלות
פשטידת תירס זיתים של ניקי ביראת גאולה
או לביבות תירס, אבל אין לי מתכון מדוייק (ביצים, פרורי לחם, מלח, תירס, גבינה צהובה מפוררת/ חתוכה)
לביבות תירסdavid7031

מערבבים עם ביצה, אפשר קצת קמח, תבלינים ולמחבת.

תירס עם מיונזחיים של
מלח
פלפל
איך מכינים פולנטה? מתאים מתירס שימורים/קפוא?טארקואחרונה
מרק תירס / שניצל תירסברוקולי


שניצל תירס של מתכונים בעשר דקותסמטאות
קיש בטטהאמא חדשה..
אני רוצה להכין פרווה...
חייב שמנת לבישול או שאפשר משהו אחר?
יש למתכונים ב10 דקות מתכון עם שמןג'נדסאחרונה

בהצלחה!

היי, אשמח להמלצה או דיסהמלצה על מעבד מזון של בושג'נדס

בוש MCM3200W.

 

תודה!

אז יש לי מתכון ממש טוב לחלות מקמח מלא. אבל המתכון הזה לאאנו ני מי

עובד טוב על כוסמין.

יש למשהי מתכון טוב (שהיא עשתה אותו כבר..) לחלות מכוסמין

לא מבינהאו"ר
כוסמין אמור להיות הקמח שהכי קל להמיר איתו מתכונים של קמח רגיל. הוא קמח נוח, בכל מתכון אפשר לשים במקום כוסמין.
באיזה קמח כוסמין את משתמשת? מלא?
אולי מאחר וזה מתכון לקמח מלא אז את צריכה קצת להפחית מכמויות המים? קראתי תגובה פעם שטוענת שכוסמין צריך קצת יותר שמן?! לא יודעת....
אכן.. הכוסמין יבש יותר.. שמן עוזרמקום בעולםאחרונה
כמו קמח לבן, עובד לי מעולהאמת ואמונה
זה לא קשור למתכוןברוקולי

 

עם כוסמין צריך לדעת לעבוד

כוסמין הוא קמח דל גלוטן ולכן הרבה יותר קשה לעבוד איתו 

 

תנסי להתחיל בכוסמין 70%

 

מחפשת רעיטנות למנה עיקריתא.ג
לארוחה יומית חוץ משניצל,עוף,קציצות עוף,
תודה
דגיםפרח-אש
קציצות טונה קציצות עדשים
לזניה בשרית, ממולאים, קציצות דגש.א הלוי
פלאפל, מג'דרה,
חזה עוף מוקפץ - אפשר כל פעם עם ירקות אחרים,
את הקציצות עוף אפשר בתנור/אפשר לטגן/אפשר ברטבים שונים
כנפיים בציפוי שניצל בתנור- לניקי ב יש מתכון מעולה
תודה!א.ג
מדזרה זה רעיון!!
איך מכינים?
האמת שהכנתי פעם אחת אבל פחות אהבו אצלי עדשיםש.א הלוי
עשיתי בערך ככה
השרתי את העדשים ובישלתי אותן קצת (עדשים שחורות) בערך 15 דקות
בצל מטוגן
אורז
תיבול ומים ולבשל בערך 20 דקות.


אפשר גם קינואה עם ירקות - זה חלבון ומאוד אוהבים אצלי גם הקטנים
אני מכינה את זה ומוסיפה עוד ירקות (קישוא, בטטה, בצל מטוגן)
קינואה עם גזר, מתכון לתוספת קלת הכנה וטעימה שמשלימה כל ארוחה.
מה כמות המיםא.ג
ביחס לעדשים וכן לקינואה
בגלל שבישלתי את העדשים לפני עשיתי כמות מים רגילה של אורזש.א הלוי
כוס אורז- 2 כוסות מים
ובערך כוס עדשים

אני בטוחה שיש מתכונים יותר ברורים (ומוצלחים) באינטרנט ואולי אפילו פה...

ובקינואה זה: כוס קינואה - כוס וחצי מים
תודה!א.גאחרונה
איזה מס' בשר אתם שמים בחמין?שוקולדד ציפס

(חמין מבושל, לא בתנור).

תודה!

בשר לחמין או אסאדובטעות נכנסתי

החיסרון באסאדו שיש עצמות של אסאדו אחר כך בחמין..

8- שריר. יוצא מעולה!מנסה לעזור


אסאדו, ראש, או 8חדשה1
גרונות הודו*אשתו של בעלי*
או צוואר
מס" 8
מספר 5..תמיד יוצא רךאמונה אהבה


גרונות הודו או 8 (8 מעולה לחמין)הלל שלי


מתכון טובא.גאחרונה
יש למישהי?
מבשלים שלם או קוביות?
עוגת שוקולד/ קפהאבןישראל
מחפשת מתכון לעוגות שוקולד/ קפה גבוהה ואוורירית.
אם למישהי יש רעיון/ מתכון זה יכול להיות מצוין בשבילי..!
תודה רבה
עוגת קפה,אפשר לצםות מעל בשוקולד ממוס או קצפת וכו'סמטאותאחרונה
עוגת קפה/תבנית בינונית
5 ביצים
1.5 כוסות קמח
1. א אפיה
1. סוכר וניל
כף גדושה נס קפה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים/כל נוזל
1.5 כוסות סוכר

מקציפים חלבונים+סוכר.
מערבבים בקערה שניה חלמונים+א. סוכר ומוסיפים לקערה המוקצפת בערבוב עדין,
מוסיפים את הנוזל+השמן+הקמח, מערבבים היטב,
מוסיפים את הקפה.
אוכל קדימה אוכלהריון וזה..
מחפשת רעיונות שוים לארוחות ביום יום בוקר צהריים ערב מוזמנים לכתוב כמה שיותר דברים תודה רבה חבר'ה
רעיונות*אשתו של בעלי*אחרונה
תוספות לארוחת צהריים+מנת חלבון
פסטות/פתיתים/צ׳יפס/תפו"א בתנור או בסיר
דג בסיר/בתנור/קציצות בקר/קציצות עוף/שוקיים בתנור או בסיר/חזה עוף/פרגיות/שניצלים

ארוחת ערב-
שקשוקה,טוסטים,פנקייק,חביתות,סלט,ביצים קשות,קציצות טונה,מרקים,לביבות,פיצה,סמבוסק.


מישהי מכירה את המכשיר הידני להכנת עוגיות?רינת א
לא מה שמחברים למטחנת בשר אלא כמו גליל כזה עם דיסקיות שמחליטים..
קיבלתי כזה ואני מחפשת מתכון שזה יעבוד איתו..
תודה!
כןפרח-אש
רוב מתכוני העוגיות שלא עושים בהם צורות ולא עם צוקלציפס
יש לך מתכון מתאים?רינת א
אני לא זוכרת במה אנחנו משתמשיםפרח-אש
כל בצק פריך. מן הסתם הבצק בחתימה של יעל מהדרום יתאים.הנורמלית האחרונה
את אומרת מידיעה? אני לא הצלחתי..רינת א
נראה לי צריך בצק רך מצד אחד כדי שיצא מהחורים שבדיסקיות ויתרחב ולא מידי רךמצד שני כדי שזה לא ידבק לדיסקיות וישאר בתבנית...
לא... כתבתי מן הסתם. תחפשי באינטרנט בצק לעוגיות מרוקאיות.הנורמלית האחרונה
כן יש ליחרדית צעירה
אשלח לך כשאחזור מהעבודה
בעיקרון זה כל מתכון של עוגיות פריכות, אבל חשוב מאוד לא ללוש הרבה זמן אלא מייד כשמגיע למרקם פירורי להפסיק ללוש
מתכוןחרדית צעירה
1 מרגרינה
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
כפית תמצית וניל /שקדים
לערבב היטב

להוסיף:
2 1/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
להפסיק ללוש כשמתגבש

ליצור עוגיות קורצנים/מזרק
לזרות קינמון עם סוכר
לאפות 12 דקות 180°
תודה רבה רבה!רינת אאחרונה
מחפשת מתכון מנוסה לפלפלים ממולאים- צמחוני.חייצ'ו

שמים אורז מבושל כבר? או לא מבושל?

בתנור או בסיר? עשיתי פעם בסיר וכל המילוי 'ברח' לי..

שמים בד''כ חצי מבושלנחשון מהרחברון
ממולאים חייבים 'צפיפות' בסיר. זה הסוד.
מתכון מנוסהלהתחיל מהתחלה
עבר עריכה על ידי להתחיל מהתחלה בתאריך י' בסיון תשע"ט 20:30
אני יודעת שהמומחים קודם מבשלים ואז אופים בתנור. אני רק מבשלת.
בעקרון זה על בסיס כוס אורז, אפשר יותר כתלות בגודל הסיר וכמות הפלפלים.
מטגנת בצל במחבת, מגרדת קישוא וגזר ומוסיפה. קוצצת גבעולי סלרי ומוסיפה, נותנת לזה טיגון קצר (אפשר לקצוץ גם מעט פלפל חריף אם אוהבים).
אחרי שהכל מטוגן, מוסיפה את הכוס אורז. מתבלת במלח, פלפל, כמון. מוסיפה קופסת רסק עגבניות ומעט מים ונותנת לזה בישול קצר של חמש דקות.
בינתיים מכינה את הפלפלים למילוי.
ממלאים חצי/ שני שליש מהנפח, כי זה מתנפח. ודואגים שהסיר יהיה מלא בפלפלים צמודים. לאחר מכן, ממיסה במים בקערה עוד קופסת רסק ומוסיפה תבלינים, שופכת את הרוטב סביב הפלפלים, שיהיו מכוסים (לכן להמיס בכמה שיותר מים שיהיה אחיד). לשים לב לזמן הבישול, גם יותר מידי לא טוב.
כמובן תוודאי שאת חותכת את הפלפלים נכון, שאת לא עושה טעות ובגלל זה זה בורח.
וברור שאפשר לשחק עם המילוי ולהוסיף עוד הרבה דברים טעימים אחרים.
בתיאבון!
כמובן שהאורז לא מבושל..
הכנתי את המתכון שלך, כרגע זה מתבשלנפש חיה.אחרונה
מאד מקווה שיצא לנו מוצלח


תודה רבה!
אני שמה אורז לא מבושל (לפעמים משרה אותו קצת עם חלק מהרוטב)חילזון 123
עבר עריכה על ידי חילזון 123 בתאריך י"א בסיון תשע"ט 07:19
מוסיפה גזר/קישוא מגורד, בצל וכו'
מעמידה בסיר בצורה צפופה, ככה המילוי לא נשפך.
בהמשך כשהאורז מתנפח זה כבר לא אמור להשפך בקלות כ'כ.
ומבשלת עד שמוכן והרוטב קצת מצטמצם
אני מכינה עם קינואהנפשי חמדה
(ובשר טחון אבל ביקשת צמחוני)
ממלאה את הפלפל כשהקינואה לא מבושלת, ומכינה הרבה רוטב אדום טעים טעים
במהלך הבישול אני מרטיבה את המילוי של הפלפלים ברוטב מידי פעם
יוצא ממש טעים ב'ה
תודה רבה לכל העונים! ינוסה בע"ה..חייצ'ו


אני ממלאה באורז מבושל ללא בשר. האורז מעורבב עםארלט

בצל קצוץ, עגבניות קצוצות (החלק הפנימי של 2-3 עגבניות, כי אני מוסיפה לצד הפלפלים גם כמה עגבניות ממולאות)., רסק עגבניות ותבלינים.  ממלאים לגמרי את כל הפלפלים והעגבניות כי האורז כבר לא מתנפח הרבה. מחממים מעט שמן בסיר, מסדרים את הפלפלים המלאים לטיגון קל ואז מוסיפים מים מעורבבים עם רסק ותבלינים (אפשר להוסיף סוכר). אחרי שרותח מקטינים את האש ומבשלים עד שמתרכך.

הקיץ הגיע ואיתו השייקיםבינלבין
צריכה רעיונות לשילובים טעימים ומעניינים חלבי וגם פרווה. פחות צריכה כמויות, יותר שילובים...
זה מה יש בביתאפשר לקנות אם יש לכם רעיונות נוספים)

בננה
תות
אפרסק
פירות יער
תמר
תפוח אדום
תפוח ירוק
אגס
שזיף

אגוזי מלך/לוז/קשיו
בוטנים

טחינה
דבש
סילאן
ממרח לוטוס
ממרח ריבת חלב
קקאו

חלב פרה
יוגורט
תרכיז תפוחים טיבעי


אנא השקיעו מזמנכם
דוגמאותבינלבין
בננה
אפרסק
טחינה
קשיו
על בסיס מים
טעים מאד!!

בננה
תמר
אגס
חלב
יוגורט
אצלי המוביל הוא תות בננהכדור
ביחס של 70% תות 30% בננה
על בסיס חלב
ולשים סירופ תפוחים זה מה ששמים בrebar ולכן זה נורא טעים.

עוד אחד
אננס ופספלורה
קונה את הקפואים מחנויות של גלידות
יחס של 20% פסיפלורה 80%אננס
אפשר להוסיף גם מנגו
על בסיס חלב ומוסיפה סירופ תפוחים..
רעיונותאור שמחה
בסיס יוגורט/חלב:
תמרים
בננה
תותים

בסיס מיץ תפוזים:
בננה
אפרסק
מנגו
תמרים

שייק בוקר על בסיס חלבכזה שלפני ארוחת בוקר)
בננה
שיבולת שועל
חלב(הבסיס)
תמרים





עודאור שמחה
בננה
אפרסק
מנגו קפוא(יש לו טעם שיותר מתאים לשייק מאשר מנגו רגיל לדעתי)
תמרים
בננה ותמר עם אגוזיםארלט


תודה לכם, רוצה רעיונות קצת יותר מקוריים ;)בינלבין
אפשר להציע גם לא בריאים? או שרק על הבריאאור שמחה
הולך הכל גם שחיתותיבינלבין
אז תוסיפי*אשתו של בעלי*
גלידות שונות
פקאן סיני
חלבה
נענע ממש מוסיף לכל שייק פירו שתרכיבי (למעט עם לוטוס וכאלה..)מקום בעולם
ננסה מה לדוגמא?בינלבין
בננה תות פחות נשמע לי עם נענע
..גלים.
יוגורט
חלב
פרות יער
תות
בננה
לוז
דבש
בננה תמר תפוח ירוק על בסיס משקה סויה ומים קרים.חיימכ'ה


משקה סויה זה בשביל שיהיה פרווה או טעם מיוחד?בינלבין
עוד:עבודת ה'
-נקטרינה, שזיף, תמר, תות. אפשר על בסיס מיץ תפוזים.
-פירות יער, תות, פקאנים מסוכרים, יוגורט.
- לא שייק אבל פעם נתנו לי אייס פקאן והיה מצויין!
-שקדים, אפרסק/ נקטרינה, תמר/ שזיף מיובש, יוגורט.
- קצת טחינה, מיץ תפוזים, אפרסק, תמר, מנגו
תודה ננסהבינלבין
שיגיע עונת המנגויים אז הכי מטריף שיש זה...פלוניתוש
מנגו תפוח שזיף אדום ותמרים (ללא צורך במים או חלב) חולה על זה....
נשמע טוב, מתי זה העונה? לא אמור להיות בקיץ?בינלבין
כן... מקווה שעוד שבועיים שלוש הם יתחילו לצוץפלוניתושאחרונה
אלינו הם עוד לא הגיעו....