מה אפשר לעשות?
חבל לי לזרוק😕
נראה לי שאם תחממי קצת (לא במיקרוגל) זה יתרככך מחדש, ואז תוכלי להוסיף יין/שמן.
הייתם שותים?!
(ז"א, אחרי שהפשרתם אותו)
כן, זה בסדר גמור.
זה יוצא כמו ברד וממש ממש טעים

לא שעשיתי פעם אבל יש דבר כזה
אני רוצה להכין עוגת שמרים, ויש לי קמח שמרים.
לכאורה- אידיאלי.
אבל יש לי קצת טראומה ממנו, שהוא לא יוצא בדיוק אותו דבר... (ניסיתי להכין איתו פעם פיצה והטעם היה מוזר).
אז השאלה שלי- זה אל יהרוס לי את העוגה? הוא יוצא מוצלח עם עוגות שמרים?
לא בא לי להשקיע ואז יצא טעם מוזר...
האם צריל מתכון מיוחד לקמח הזה או שאפשר כל מתכון של עוגת שמרים?
טארקו
ומותר להוציא משבת לחג?יעל מהדרום
בגלל הלחץ מיומיים חג, אנשים מתפרעים לגמרי...
לפחות נשאר לנו מלא אוכל לאמצע שבוע 
שחלבי הרבה יותר מפוצץ מבשרי..

למישהו יש מתכון קל לארוחת ערב?
בדחיפות! ![]()
ניתן להוסיף פרוסות עגבניה דקות, פרוסות בצל דקות, וכמובן אורגנו/זעתר ולקלות בטוסטר
הוא נהיה קווץ' תוך יום-יומיים או שלוקח לו יותר זמן? לא זוכר משנה שעברה 🤔
מעדיף לחתוך עכשיו ולשמור בקופסה כדי לא להתעסק עם זה בשבת ובחג.
רק תקפיד שזה סגור טוב אחרת זה מתייבש

תודה על התגובות.
).
מתסכל ממשמשיח נאו בפומ!
]
סתם אחתאחרונהבס"ד
אני זקוקה למתכונים שווים לדג אמנון, אפשר גם חלבי ואפילו רצוי לשם הגיוון.
הדרישות הן שהדגים יהיו ניתנים לשמירה במקרר וחימום על הפלטה בשבועות.
תודה רבה!
לחתוך בצל לפרוסות ולטגן, להוסיף בערך חבילה וחצי של פטריות טריות ולהמשיך לטגן עד שמתרכך לשים בתבנית (שיכסה הכל).
להשרות אמנון במיץ לימון ומלח לחצי שעה בערך ולשטוף היטב. (אם תשרי יותר מידי זמן, הטעם של הלימון יכול להיספג בדג)
לערבב- 3כפות שמן זית, פטרוזיליה קצוצה, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, חצי כפית פפריקה, מלח וקצת פלפל. 2 שיני שום כתוש.
להניח את הדג על הבצל והפטריות כשהעור כלפי מטה. למרוח על החלק העליון מהתערובת.
לחמם תנור ל200 מעלות ולאפות 12 דקות.
בתאבון 

ענבללערבב ולמרוח על הדג...
![]()
(אבל סלמון טעים בעיני יותר מכל דג אחר, אז אני משוחדת 
שיש כאלה שנוהגים לא לאכול דג וחלב יחד.
"סכנתא חמירה מאיסורה".... (הסכנה חמורה מהאיסור).
שימו לב 
ולבריאות לכולם וחג שמח 
ענבל
היינו פעם במחנה קיץ בתיכון שבו למדתי והגישו לארוחת ערב דגים וחלבי והזכרתי שצריכים להיזהר.
וכמה בנות אמרו לי: יוו... טוב שהזכרת!
(שכחו מיזה. כי זה לא בשר וחלב שזה משזהו גורף לכולם)
אבל השנה בגלל שהחג בצאת השבת וכמעט אין זמן לחמם
אז לא בטוחה הייתי שומרת במקפיא
אלא אם כן יש לך דרך מהירה להפשיר ולחמם
ו/או זה לא לארוחת ליל שבועות