קונה עכשיו, אבל זה יקר...
מתכון לביסקוויטים?להתחיל מהתחלה
קונה עכשיו, אבל זה יקר...
מעשר דקותאו"ר
מתכון לביסקוויטים
לאחרונה אני מכינה עוגיות מרוקאיות של איה קרמרמן (מהכתבה שלה תיקון לתיקון או משהו כזה) לא ביסקוויטים אבל עוגיות פשוטות(בטעם, בלי התחכמויות) וטעימות
תודה, נראה מעולה!להתחיל מהתחלה
חזרתי לדווחלהתחיל מהתחלה
? אשמח גם לדעת (:או"ראחרונה
מתכוני פרווה / סויהאילנית.ש
שלום
אני מחפשת רעיונות למתכונים לשבועות בעיקר פרווה (בשל רגישות לחלב)
אשמח אם יש למישהו, תודה
מתכונים למה? אפשר מלא דברים פרווהחילזון 123
דגים,
בלינצ'ס ממולאים בפירה או פטריות ובצל,
ירקות אפויים,
לביבות של ירקות שונים,
פלאפל,
שקשוקה
יש לך רעיון לפשטידות טעימות פרווה?כי לעולם חסדו
תכתבי בגוגל פשטידת בצל של ליהי לפידחילזון 123
בלינצ'ס, מאפים - כל דבר יתקבל בברכהאילנית.ש
אני מכינה בלינצ'ס לפי העין... אולי למישהו אחר יהיה מתכון?חילזון 123
בטוח לניקי ב יש מתכון טוביעל מהדרום
^^ לניקי יש מתכון אליפות.טארקואחרונה
את המילוי אני מאלתרת ומשנה לפי טעמי.
פשטידת בצל של ניקי (אני לפעמים מוסיפה גם פטריות)יעל מהדרום
פשטידת בטטה פרווה מעולה!אורנית
רעיון דומה אבל עם יחסים אחרים-בארץ אהבתי
(יש שם קצת קוטג' אבל אפשר לגמרי להוריד, הכנתי כמה פעמים ויצא מעולה...)
ועוד מתכון שמצאתי לפני כמה זמן ורציתי לנסות, נראה לי טוב אבל עוד לא הספקתי לבדוק בעצמי...
פשטידת קישואים ובטטה פרווה - רכה, עסיסית, מאוד טעימה !!
חדש בסופריםקראנץ שוקולד

בדצ?הנורמלית האחרונה
כן, ראיתי את זה. הזויבוז
למה הזוי?קראנץ שוקולד
א. 42 אחוז? ב. למה כזה גודל???בוז
קרם יותר יציבקראנץ שוקולד
משתמשים בזה הרבה בקונדיטוריות לקצפות חזקות יותר..
אם כבר שלחת אז שאלה לישומשום אחר2
האמת שלא מכיר אז לא יודע להגיד..קראנץ שוקולד
בדיוק קנינו אתמולהפואנטה
בד"כ המוצרים של טרה כןקראנץ שוקולד
ה42% יעיל למוס?ארץ השוקולד
ועד כמה משמעותי ההבדל בין 38 ל42?
בודאי אבל אין צורך במוסקראנץ שוקולד
מכיוון שיש מייצבים אחרים כמן חלמונים וג'לטין זה יותר מיועד לקצפות לזילוף או מריחה..
מבחינת ההבדל בגדול זה ככל שיש יותר שומן ככה השמנת תתן קרם יותר חזק ויציב ועשיר.. אבל 38 מספיקה בהחלט..
ברור שאין צורך, עדיף מוס עם שוקולד וביצים וזהוארץ השוקולד
לא אותו דבר מבחינת טעםקראנץ שוקולד
אני חושב שמבחינת טעם אין מה להשוות לכיוון השניארץ השוקולד

על טעם וריח
קראנץ שוקולדאחרונה
בסוף קניתי של יטבתה
קראנץ שוקולד
מאיפה אתה מוצא את האריזות הענקיות האלה?חילזון 123
צריך קומבינות 😜קראנץ שוקולד
עזרה מהמנוסים באפיה,שגרה ברוכה
הקצפתי חמאה עם סוכר. בפועל עכשיו רואה שחסר לי מהחומרים. (הזמנתי לא הגיעה במשלוח וכו') יש מה לשמור את זה למחר או שזה הולך לפח? (תערובת החמאה והסוכר)
לא ממש מנוסה אבל לדעתי את יכולה לשמור ולהקציף קצת שוב מחרחילזון 123
חמאה לא נהרסת כמו שמנת מתוקה
אין בעיה לשמורמשיח נאו בפומ!
תודה לכן,שגרה ברוכהאחרונה
בא לי להתחדש עם מתכונים לתפוחי אדמה, למי יש משהו מעניין?אמושית
מה אני עושה: (הכל בתנור)
-פרוסות תפוחי אדמה עם שמן זית ומלח
-קוביות תפוחי אדמה ובטטה עם פפריקה, מל"פ, שמ"ז.
- תפוחי אדמה עם עשבי תיבול (כוסברה, פטרוזיליה) שום ופירורי לחם
- תפוחי אדמה עם פירורי לחם של ניקי
אשמח למתכונים מעניינים וטעימים
קוביות תפו'א - שמן זית ואבקת מרק בצל (או פטריות).אניוהוא
פירה. רק תפוא או גם עם בטטה..ואילו פינו
הלהיט אצלנוkk
לחתוך לקוביות תפו"א, בטטה ובצל
(הרבה בצל! זה מה שנותן את כל הטעם).
לערבב עם שמן זית, דבש ומלח גס.
לשטח בתבנית של התנור על נייר אפייה
ולאפות על 200 מעלות.
טעים ממש.
משהו כנל אבל הכי טעים השיני שום שמתרככים בזהאו"ר
אין לי מתכון מדויק,עלמא22
אני מבשלת קצת את התפוחי אדמה (חצי בישול), חותכת לקוביות, מוסיפה בצל ושום (לא חובה, אם אוהבים). מתבלת בשמן זית, פפריקה אדומה, קצת פלפל והרבה צ'ילי, ומכניסה לתנור (אני חושבת 200 מעלות. לערבב מידי פעם שלא ישרף
תודה על כל התגובות! ינוסה בע"האמושיתאחרונה
מי יכול לעזור לי במתכון לדמיון שלי?אורית**
שהבסיס שמנת כלשהי, ולמעלה שוקולד חלב.
לא גבוה מידי.
לא מסובך מידי להכנה, ולא עם חומרים מיוחדים מידי.
ועם הוראות ברורות למתקשים.
מנסה
לימונדה 123
בראש שלי עולה ככה -
בסיס שמנת להקצפה עם פודינג וניל ( יוצא טעים ויציב יותר) ומעל גנאש שוקולד חלב - ממיסים שוקולד חלב עם שמנת מתוקה..
אולי הייתי משדרגת עם בסיס של עוגיות כלשהו טחונות מעורבבות עם חמאה מומסת..
מקווה שעזרתי , בהצלחה !!
עכשיו ראיתי שכתבת הוראות ברורות
לימונדה 123
ממיסים שוקולד חלב יחד עם שמנת מתוקה מצננים לטמפרטורת החדר ושופכים מעל הקצפת.
והבסיס שכתבתי זה פשוט לטחון עוגיות (בסקוויטים, לוטוס, אוראו ) לערבב עם חמאה מומסת ולשטח על התבנית - זה בעצם השלב הראשון.
בהצלחה !
יש!! תודה!!!אורית**
תודה תודה תודה!
כן
לימונדה 123
בכיף ממש ! תעדכני איך יצא ;)
נשמע ממש טוב, רק שימי לב ליחס בין השמנת והשוקולד בציפויאמושית
את בעצם רוצה להכין גנאש לציפוי.
פה יש לך יחסים עבור סוגי השוקולד השונים: איך מכינים גנאש
תודה!אורית**אחרונה
לאנשים שמבשלים, מה אתם אומרים על תכנון המטבח הבא?מטבח חדש
לדעתיקראנץ שוקולדאחרונה
מתכון מעניין לסלמון, יש?סוסה אדומה
או חרדל דבש ושום וכו'
או עם עלים ירוקים...
ניסיתי גם את המרוקאי המבושל ופחות אהבנו.
יש לכם רעיון למשהו מעניין שהוא לא סיני? - טריאקי וסויה וכל אלה... לא בא לנו.
אני עושה עם פסטועלה למעלה
בדיוק עשיתיסתם אחת
אצלנו אוהבים סילאן, מיץ לימון ושמן זיתאאם
בסוף עשיתי שילוב של שני מתכוניםסוסה אדומה
לערבב קטשופ חרדל ומיונז בכמות שווהאניוהוא
להניח - ניירות כסף ועליהם נייר אפיה - לשים את הדג בנייר אפיה ולעטוף בנייר אפיה וב2 נירות כסף.
לאפות.
שום כתוש, טימין ובזיליקום. מעולה!אחרי לידהה
עם מיונז ועשבי תיבול:באר מרים
מיץ לימון
מיונז
עשבי תיבול קצוצים: בעיני הכי מוצלח עם פטרוזיליה אבל אפשר כוסברה/שמיר וכו..
אפשר להוסיף ממש קצת פפריקה בשביל הצבע...
מערבבים הכל ומצםים את הדג.
אופים 15-20 דקות.
אם זה לחג ולא לשבת-
אפשר להשאיר מלפני החג במקרר ובחג להניח על הפלטה לא מבושל וזה מתבשל על הפלטה ויוצא טרי ומעולה!
מיונז וחרדל. ממש טעים!!נערת טבע
אני מוסיפה מעל הממרחשוקולדד ציפסאחרונה
פירורי לחם /בצל ופטריות מטוגן.
יש כזה דבר עוגיות קורנפלור ללא חמאה/מרגרינה?שוקולד לבן
מה זה עוגיות קורנפלור?משיח נאו בפומ!
עוגיות מקורנפלור במקום קמח..שוקולד לבן
למה את רוצה להכין עוגיות דווקא מקורנפלור?רבה אמונתך!
אם את רוצה הכנתי עוגיות מקמח "כרגיל" עם שמן, יצא חביב
לאחרונה שמתי לב שעוגיות מקמח ושמן לא עושות לי הכי טובשוקולד לבן
לכן חשבתי לנסות קורנפלור
אני אשמח למתכון בכל זאת, בשביל בעלי..
תודה!
עוגיות ברמות, מהבלוג בישול בזולרבה אמונתך!
תודה!שוקולד לבן
תכיני עוגיות של פסח מקמח תפו'אחילזון 123
^^^^גפן36
הבעיה היחידה שאני לא אוהבת אף מתכון עם קמח תפו"א..שוקולד לבן

אפשר סופלה במנג'טים קטניםאם הבנים12
תודה!שוקולד לבן
אשמח לעוד רעיונות אם יש לך..
טעותץנערת טבעאחרונה
אשמח למתכונים למאפינסשלוםשלום11
ולא עתירי סוכר ושמן תודה
עוגות? פשטידות?פרח-אש
גם עוגות וגם פשטידות. .שלוםשלום11אחרונה
מכירים את זה בפתאום בא לכם משהו מתוק? רעיונות לדברים בריאיםשירציון
כדורי תמר ופיצוחים.. שכחתי איך קוראים לזה🙈אמא לנסיך קטן
גלילת תמרים.. המלצה חמה- להוסיף פצפוצי אורז מלא!אחרי לידההאחרונה
אממחיות צבעונית
שוקולד טבעי (אני מכינה משמן קוקוס, סילאן וקקאו)
פירות טריים. אפשר גם להכין פרישייק קטן אם לא מפחדים להעיר את כל הבית😜
אפשר בבקשה מתכון לשוקולד?אמא שלהם
בשמחהחיות צבעונית
טועמים עד שמגיעים למתיקות הרצויה. אם נוזלי מידי להוסיף עוד קצת קקאו.
לשפוך לתבנית של פרלינים ולהקפיא
תודה!אמא שלהם
לא. זה מפשיר מהר מאוד ואז זה נמס (ומלכלך
)יראת גאולה
לא להפשירחיות צבעונית
לא בטוחה בכלל ששמו קוקוס יותר בריא משוקולד רגיל:/אורח/ת
אם זה שמן קוקוס לא מזוכךחיות צבעונית
מצאתי לך כמה שרשורים ישנים...לב סדוק
תמרים חצויים לשניים ובתוכם חצאי אגוזיםארלט
אם בא לי משהו מתוקאניוהוא
זו פשוט הונאה שבדף הראשי כתבתם רק חצי מהכותרת.
טראפלס שוקולד טחינה- מעולה!1234אנונימי
אשמח למתכונים ללחם מקמח כוסמין.. ניסיתי אחדאמא לנסיך קטן
יצא לא ואוו בלש' המעטה.. יש דבר כזה בטעים??
לדעתי קמח כוסמין טעים תלוי ביצרן ובאחוזיםט'
אנחנו אוהבים את של יצהר ומעדיפים 70%.
ביחס נכון של נוזלים יוצא לחם/חלות מעולים.
הן אמורות לצאת קצת חמוצות?כי לעולם חסדו
לא. למה?ט'אחרונה
באיזה קמח השתמשת?משיח נאו בפומ!
אני משתמשת ב80%, מתכונים רגילים, פשוט מחליפה לקמח כוסמין. ויוצא מעולה
הנה-סתם אחת
שלוש כוסות מים
חצי כוס שמן זית
כף שמרים
כף מלח
מערבבים הכול חוץ מהמלח, מוסיפיפם את המלח, לשים ומתפיחים.
אני עושה מזה גם חלות וגם לאפות ויוצא מעולה

וכמו שאמרו פה, זה תלוי חברה.סתם אחת
ויש כמה חברות שמוכרות את של יצהר. למשל שדות והר סיני זה גם יצהר
אוקיי.. תודה!אמא לנסיך קטן
וקניתי של טחנות ישראליות.. פעם הבאה אנסה את יצהר..
אני עושה לפעמים את של טחנות ישראליות עם המתכון שלי יוצא אחלהסתם אחת
אז אנסה.. תודה!אמא לנסיך קטן
בהצלחהסתם אחת
שאלה טכנית - ניקים...dn5754
שאלה טכנית לגבי הניק, אבל בגלל שמסתובבים כאן אז אולי יהיה מישהו שידע לענות לי...
איך אפשר לשנות את הכינוי (הניק) בפורומים באתר?
והאם זה אפשרי לשנות ניק ולהישאר עם אותה כתובת דוא"ל?
אשמח ממש להסבר על זה.
תודה רבה רבהה
אין אפשרות לשנות ניק. רק לפתוח חדש.קרן-הפוך
ואיך פותחים חדש?< (זה אפשרי עם אותה כתובת דוא"ל?) תודהdn5754
יש אפשרות. פנה לאדמיןמשיח נאו בפומ!
שינוי - אצל אדמין. חדש- יכולה לבד. אין בעיה עם אותו מיילתפוחית 1
שאלה לגבי בצק סוכראהבה של אימא
לא כדאיט'
אולי רק דקה לפני ההגשה.
הקצפת מרטיבה את הסוכר וסוכר רטוב נמס.. הצבע שלו ירד ויהרס.
אז איך בניסוי שלי זה לא קרה? 🤔אהבה של אימא
הבעיה היא בעיקר המקרררבה אמונתך!
הבנתי תודה רבה!אהבה של אימאאחרונה
מסאפן אמיתימיסטר דום
מה זה? נראה מענייןיעל מהדרום
יאיייייי פנקייק מקמח מלא;בוז
הלכתי לגגל.הנורמלית האחרונה
נגמרו לי... אבל לא פחות טעים...מיסטר דום
מה זה? זה עם מרציפן?חילזון 123אחרונה
שבת בחוקותי בפתח!טארקו
נתון לשינויים אבל בע"ה.
ער"ש
חלות
סלטים- מטבוחה, זיתים, חציל בסויה סילאן צ'ילי, חציל עגבניות, אולי טחינה.
כנראה בלינצ'ס עם פטריות, או מרק אבל לא ידוע איזה
עוף בקולה עם תפוא בצל והרבההה שום(ואולי בטטה?)
אורז/קוסקוס
סלט חסה וחמוציות
בוקר שבת
חלות וסלטים(כמו בערב)
אמנון בצ'ילי וסויה ותבלינים יאמי
שניצלים או חזה עוף פסים
תפוחי אדמה, כנראה צהובים
אולי גם קישוא מטוגן טעים, או צ'יפס קולורבי.
סד"ש
חלות וסלטים
פשטידת אטריות וטונה
לכל השבת-עוגה או עוגיות, עודלא החלטתי איזה.. כנראה עם קוואקר
אולי סופלה
אולי עוגות שמרים, אם נגיע לזה..
תודה
הנורמלית האחרונה
מתכון לדג אמנוןבינלבין
מבושל ולא אפוי
בלי ת"א
יש כזאת חיה?
בטח!^כיסופים^
שמה קצת מים בתבנית, מעל המים נייר אפיה ומעליהם את הירקות הנ"ל.
על הירקות אני שמה את הדג ומוסיפה תבלינים שאני אוהבת (זה הולך טוב גם עם לימון)
זה בערך מה שאני זוכרת מהראש
אם אפוי עוזר יש לי כמה מתכונים טעימים..לפניו ברננה!
בטחיפעה1986

עשיתי ככה ויצא ממש טעים! תודה לכםבינלבין
בשמחה, איזה כיף לשמוע!יפעה1986אחרונה
לטגן בצל ופטריות, להוסיף דג ותבלינים וקצת מיםיעל מהדרום
אשמח לרעיונות לעיקריות שאינן בשר/דגים/קציצות עדשים כתומות ;-הנורמלית האחרונה
סויה? טונה? קציצות עדשים ירוקות?יראת גאולה
שניצלים צמחיים קנויים או ביתיים
פשטידת ירקות או מאפינס
תבשיל עדשים כתומות
סלט עדשים
מג'דרה
מה הכיוון - מנת חלבון בארוחה או מאכל שנחשב מנה עיקרית גם אם הוא עשוי ירקות?
תודה על הרעיונותהנורמלית האחרונה
מה זה תבשיל עדשים כתומות?
אפשר מתכון לקציצות עדשים ירוקות?לפניו ברננה!
מצאתי מתכונים ברשתיראת גאולה
מה שאני הכנתי בערך:
לטגן בצל, להוסיף פטריות
לבשל את העדשים בהרבה מים ולסנן,
לערבב יחד, לרסק חלקית בבלנדר מוט,
להוסיף ביצים, תבלינים,
ולאפות קציצות.
נשמע טעים! תודה
לפניו ברננה!אחרונה
אפשר...*אשתו של בעלי*
שקשוקה
מרק קטניות
תודההנורמלית האחרונה
מרק קטניות נהדר לחורף, השאלה מה אפשר לעשות עם קטניות בקחץ?
לדעתי*אשתו של בעלי*
ולגבי מרק בקיץ-אפשר מרקים קלילים יחסית,כמו-
אפונה,בטטה,עדשים כתומות,איטריות.
הקטניות האחרות כמו חומוס,שעועית או גריסים מתאימות יותר לחורף.
תודה!הנורמלית האחרונה
שעועית או חומוס ברוטב עגבניות, עוף ותפו"איעל מהדרום
טעים עם קוסקוס, אורז ולחם.
רעיונותתמי 4
פשטידת ירקות- בסיס אחד מאות רעיונות.
אם תרצי מתכון תגידי
אשמח למתכון הבסיסהנורמלית האחרונה

מתכון שאני אוהבתלפניו ברננה!
תודה!הנורמלית האחרונה
אפשר פשטידות או לביבות עם קטניות או טונה בבלילהיפעה1986
סיר בישול איטיש א
וגם פירוט על - על מה לשים את הסיר (אוטו', גבוה, נמוך)
תודה מראש
לא הבנתי זה סיר שדולק כשלא נמצאים בבית???או"ר
זה חשמלי. דומה לפלטה (גוף חימום מוסתר)יראת גאולה
תודהש א
תפרטי מה בדיוק לא מובן ;ׂ)חילזון 123
זה לא שזה למומחים פשוט הסיר הזה זה ממש עניין של ניסוי וטעיה... וגם תלוי במה שאתם אוהבים... ובמה שיש בבית באותו היום מבחינת הירקות...
יכולה לנסות לצלם לך אם אכין בזה משהו בקרוב...
אשמח לתמונות
ש א
קצת באיחור...חילזון 123
2 כוסות קטנות של אורז+5 מים בערך (לא שמתי עוף הפעם)חילזון 123
הפעלתי על high כי לא היה לי הרבה זמן...חילזון 123
אחרי שעתיים בערךחילזון 123
תודהההש א
תודה על ההשקעה, נראה מעולה!יפעה1986אחרונה
האמת, אני מכינה בו חמין.פנסאי
גם אני. אבל חמין זה לשבת. שאלתי על ימי חול.ש א
מתכון עם בזיליקום? לא פסטולהתחיל מהתחלה
אפשר להוסיף לפסטה אני חושבתחילזון 123
סלט עם עגבניות שרי,הנורמלית האחרונה
להוסיף קצוץ גס לחסה, עושה טוויסטאו"ר
סלט קפרזה ורטביםנשימה ארוכה
אבל הכי הרבה עלים זה באמת פסטו.
את יכולה גם לרסק ולהקפיא בקוביות קטנות ואז יהיה לך להוסיף לרטבים של פסטה כמו זה
פיצה! לזניה!שבותי
ברוטב פיצה.משוטט
אפשר גם להקפיא אותו, או לייבש בתנור ואז להקפיאש.א הלוי
תודה!להתחיל מהתחלהאחרונה
מחפשת רעיון לקינוח קר לשבתט'
ריצ'
שוקולד
ביסקוויטים
חלב סויה
קוקוס
קצת שקדים טחונים
חמאת בוטנים
ביצים וקקאו
ואפשר לקנות סוכר אם צריך

כדורי שוקולד.סמטאות
חמלי מידי לכל משו אחר
סלט פרות/לפתן /אבטיח1112
אבל אם את רוצה דווקא מהרכיבים האלה הייתי מנסה גלידה על בסיס1112
לא זוכרת את הכמויות המדוייקותיראת גאולה
להוסיף שברי ביסקויטים. ולהקפיא. טעים מאוד.
במתכון המקורי יש גם ריצ', אני ויתרתי עליו. אפשר בשתי שכבות - ריצ' מוקצף עם פודינג מעל. או לערבב את הריצ' כשהוא לא מוקצף.
עדין רלוונטי?שוקולד לבן
אפשר קסטות
שבוע טובט'
יצא חביב ובעיקר מתוק וקר 😎
רוצים תמונה 😋משיח נאו בפומ!
לא צילמתי
ט'
איך את מגינה מוס?יעל מהדרום
לגמרי מוס מזוייףט'
בשני הוספתי לפני ההקצפה כמה כפות ריבת תות.
מוס אמיתי לגמרי בשבילי
יעל מהדרום
אז מעולה. זה כדי להתחמק מביצים חיות ויותר טעים לטעמי.ט'
אני בעדך!!יעל מהדרום
העיקר שטעים (וקר!)
שוקולד לבן

אחותי הכינה ציפוי לגלידה מאגוזי פקאן מקורמלים (אפשר גם עם שקדים) ויצא מדהים
רעיון לפעם הבאה..
להבאהנורמלית האחרונה
בסיס ביסקוויטים טחונים עם חצי ריצ' וחמאת בוטנים, מעליו גנאש ומלמעלה זילוף חמאת בוטנים. שולחים למקפיא ומוציאים כחצי שעה לפני ההגשה.
שמרתי!!!ט'
תהני.הנורמלית האחרונה
שאלה של ׳בורה׳, מה זה גנש? איך מכינים את זה?🙈*כוכבית*
אחד הדברים הכי טעימיםט'
גַנַאש או גַאנַאש (בצרפתית: Ganache - מילולית "טיפש") הוא תערובת של שמנת מתוקה ושוקולד מריר המשמשת לעיטור, למילוי, הקצפה וציפוי מיני מאפה (בעיקר עוגות ועוגיות, אך גם למילוי פטיפורים ולהכנת טראפלס). הגנאש נקרא גם "קרם פריזיאן" (קרם פריזאי) או "קרם שוקולד".
הגנאש הומצא בשווייץ בשנות ה-50 של המאה ה-19.
הגנאש הקלאסי מיוצר על ידי הרתחת שמנת עתירת שומן וערבובה עם שוקולד מריר קצוץ או מגורר. מערבבים את השוקולד עם השמנת הרותחת עד להמסתו וליצירת קרם אחיד. מעשירים את הגנאש בליקרים או בחומרי טעם כגון תמצית רום או וניל.
הגנאש המודרני דומה בצורת הכנתו לגנאש הקלאסי, אך שונה במרכיביו. בגנאש המודרני מחליפים את השמנת או מוסיפים לה נוזל שומני אחר, כגון נפאז', או מיץ פרי. השוקולד נשאר מריר או מוחלף בשוקולד לבן או חלב. לגנאש המודרני מוסיפים בדרך כלל תוספות טעם כדי להעשיר את הגנאש כמו פירות, מקל וניל, פירורי עוגיות, ועוד.
היחס בין חומרי הגנאש משתנה ממתכון למתכון. נהוג כי היחס בין השוקולד לשמנת הוא יחס 1:1, אולם לצורך הכנת טראפל היחס הוא 2:1 (דהיינו, שתי מנות שוקולד למנת שמנת), ולצורך הכנת עיטור לעוגות היחס הוא 3:1.









