שרשור חדש
אופה לחםפאי פקאן
שלום וברכה
אשמח לקבל המלצות/דיס המלצות על דגמים של אופה לחם.

לא מכיר בכלל חברות ודגמים, תחכימו אותי
תודה רבה
מקפיץפאי פקאן
בזמנו ביררתיאורה2x
והבנתי שעדיף לקנות מיקסר חזק ולהכין לבד...

אה לפחות הקפצתי את השירשור 😅
ניסנו בעבר,פחות עבדציףאחרונה
מה עושים עם ירקות שמתמקמשים?תולתול

בד"כ אם נשארים פירות אני מכינה גלידה.

מעגבניות בשלות מידי- מטבוחה.

קישוא, קולורבי, גזר וירקות שורש כאלו שאבד עליהם הקלח נכנסים למרק אחר כבוד...

אבל לא מצאתי פתרון למלפפונים שהתעייפו..חבל לי לזרוק לפח.

רעיון?

 

 

קונים פחות כל פעםגפן36
ושומרים אותם עם כפית מתכת ונייר סופג בתוך שקית במקרר.
נראה לי שזה הירק היחיד שאין לו תקנה.
^^קונים פחותט'
הפתרון היחיד שמצאתי יעיל.

זה הירק היחיד שיוצא לי לזרוק לפעמיםאמת ואמונה
אם הוא במצב סביר אז סלט מלפפוניםהתנערי מעפר
עם מלח, סוכר, חומץ ושמיר.
זה יוצא לא רך ולא טרימודדת כובעים


בדיוק בגלל זה חשבתי על הסלט הזההתנערי מעפר
שגם ככה גורם למלפפון להיות במצב קצת ישן.
מלפפונים הירק היחיד שאני מאחסנת בשקית, נשמרים מדהיםאיזה יום שמח


להשרות במיםפרח-אש
מכניסים לשייק משיח נאו בפומ!
יחד עם פירות, לא מורגש בכלל
לגרד בפומפיה למרק יוגורטגלים.
להוסיף יוגורט ביו טבעי, מלח פלפל, שמן זית, שמיר קצוץ

הכי מרענן לקיץ
לא נראה לי שיהיה טעים עם מלפפון רךחילזון 123אחרונה
יש למישהי מתכון לקרקרים או כעכים מלוחים?סמטאות
לא קמח לבן!
כשאני ממירה קמח במתכונים שישלי לכעכים,זה יוצא קצת לא משו:-/
באתר קרוטית יש דברים מעולים, אפילו ללא גלוטן בכללעסוקה בחינוך
תודהסמטאות
קרקרים כוסמין שתמיד יוצא לי מוצלח:sista

175 גרם קמח כוסמין (כוס ורבע)

3/4 כפית אבקת קארי

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית שום גבישי

1/2 כפית פפריקה

1/4 כוס שמן (זית עדיף)

1/4 כוס מים רותחים

 

לערבב, לרדד על תבנית ליריעה דקה דקה, לחתוך לריבועים או למה שבא לך

לאפות על 180 מעלות צלסיוס למשך 10-15 דקות.

להוציא מיד, לתת להתייבש ולאכול. 

אני ממליצה להכין כמות כפולה.

זה מחוק באמצעסמטאות
תיקנתיsista


כמובן שאפשר לשנות את התיבול לפי הטעם.sista

הכנתי את זה פעם לסבא שלי בלי מלח בכלל והוספתי אורגנו, קצח ושומשום (ואולי עוד תבלינים שאני לא זוכרת)

ויצא מאוד מוצלח.

 

מצאתי את המקור למתכון: https://www.makorrishon.co.il/culture/17647/

יש שם עוד מתכונים שנראים טוב.

תודהסמטאות
יש לי מתכון מעולה לקרקריםבארץ אהבתי
במיקסר – גיליון 176: בטן מקרקרת
מישהו פעם פרסם פה ומאז אני מכינה את זה המון, תמיד עם קמח מלא, ויוצא מושלם!
תודה רבה !סמטאות
הכי טוב שעשיתימקום בעולםאחרונה
מתכון מצוין>>הנורמלית האחרונה
קרקרי כוסמין ודגנים

אפשר לשחק עם סוגי הגרעינים. אני המרתי כמה פעמים לקמח מלא ויצא מעולה. הפלוס - לא צריך לרדד ולחתוך.
תודהסמטאות
לכל מכיני/ות הקוסקוס הביתי...שאלה ליsista
למדתי לאחרונה להכין קוסקוס ביתי מהתחלה, יוצא לי מהמם ואוורירי, אלא מה? האיש היקר אוהב קוסקוס עבה, ולי יוצא דקיק (שבאופן אישי אני נורא אוהבת)
מה הדרך שיצאו גרגירים עבים?
לא להעביר במסננת בסוףעלה למעלה
אלא קצת עם היד
תודה sista


הכי טעים דק.משוטט
גם לטעמי..טעם האיש שלי שונה משלי...sista


לפורר עם מזלג/עם היד.אמא לנסיך קטן


תודהsista


להעביר במסננת גדולה יותרנפשי תערוגאחרונה
קמח כוסמיןחדשונת
שלום,
שאלה לי..
בא לי לנסות להכין עוגות עם קמח כוסמין, עד עתה ניסיתי לחמניות ועוגיות ויצא מעולה 😋
השאלה היא, אם בעוגות צריך לעשות משהו מיוחד? כי כוסמין הוא יחסית כבד יותר מקמח רגיל...
אשמח לשמוע טיפים
אני משתמשת באותן כמויות ויוצא מצויןט'


תודה ⁦👍🏻⁩חדשונתאחרונה
אתגרתי את עצמי..^כיסופים^

צריכה להכין יומיים ארוחת בוקר ל40 אנשים.. וזה די לחץ של זמן בבוקר אז אי אפשר חביתות, פנקייקים, מאפינס וכו..

יש רעיונות?

חשבתי על משהו כזה

 

יום ראשון:

 

קורנפלקס

חלב

(+חלב סויה)

סלט ירקות

לחם

ממרחים

סלט פירות

 

יום שני:

קורנפלקס

חלב

ירקות חתוכים

גבינה

מעדנים

לחם

 

לשתי הארוחות:

חלב/ חלב סויה

נס קפה

שוקולית

תיונים

עוגיות

 

הקטע הוא שזה צריך להיות ממש מושקע.. יש לכן רעיונות?

אפשר להכין מראש מאפיםיראת גאולה
כמו: פיצה, פוקאצ'ה, בורקס
מאפינס, פשטידה, קיש
ואז רק לחמם בבוקר.


אולי להביא טוסטים להכנה עצמית? אפשרי?
הייתי מוסיפה לכיוון: אבוקדו, קוביות גבינה (צפתית, בולגרית)קרן-הפוך
מבחינת נס קפה - נראה לי שהרוב מעדיפים מגורען.

וגרנולה בנוסף לקורנפליקס.
סלט ירקות פשוט אפשר לשדרג לסלטים יותרכוחות חדשים
מושקעים שאפשר את חלקם להכין מראש ולצקת את הרוטב סמוך לארוחה.
סלטי ירקות כגון- חסה לסוגיה,כרוב לסוגיה, סלט ירוקים. (אפשר גם לקנות חסה וכרוב חתוכים)
סלטים אחרים כגון- סלט טונה,סלט ביצים.
הייתי מוסיפה גם ממרחים פרווה: טחינה, זיתים, אבוקדויעל מהדרום
לק"י

ולא רק גבינה (ביום השני).
להכין מראש רוטב שקשוקה, ובבוקר לשים ביצים ורבע שעה על הגזבוז
לשים גרנולה ויוגורטים ופירות.
לשים קוביות גבינה בסלטים וצ'יפס בטטה...
ולחמים שווים.
תודה רבה! עזרתן לי מאוד ^כיסופים^
מה עשית בסוף. מעניין..כוחות חדשים
לא שיניתי יותר מדי אבל בעיקר שדרגתי^כיסופים^אחרונה
נגיד אבוקדו ממש רציתי אבל לפי מה שהבנתי זאת לא העונה
קוביות גבינה למיניהן נשמע מצוין! והרטבים השווים לסלטים ממש משדרגים!
הממרחים שהציעו נשמעו ממש טובים ומגוונים
וגם היוגורט עם גרנולה ממש יכול ללכת
דברים אחרים שצריכים יותר הכנה כמו לחמים שווים ושקשוקה וויתרתי, אני רוצה כמה שפחות לרוץ באותו זמן.
יש עוד זמן לזה אבל בכ"ז רציתי להערך מראש. ממש ממש תודה!
אני אף פעם לא יודעת מה להכין עם כנפיים מתוקים.ציפ'קה
(הכנתי אותם עם דבש וחרדל)

מה מתאים לטעם הזה? אפשר להכין ירקות מתוקים?
אורז. פירה.פנסאי
לא ממש מתאים לשבת, לא?ציפ'קה
בטח מתאיםאמת ואמונה
תלוי בהרגלים שלכם פנסאי
אצלינו אורז זה שבת. אחכ מה שנשאר למשך השבוע. אבל ברגיל לא מכינה הרבה...

הממ אז איזה תוספת אוכלים בשבת??חילזון 123
בטטה יחסית מתוקהסמטאות
ואפשר קוביות בטטה ודלורית בתנור
שזה יוצא לערבב עם מלאן סילאן ואני מוסיפה בחורף גם קינמון
עם איטריות או אורז*אשתו של בעלי*
אני אוהבת לאזן עם תוספת לא מתוקה.יפעה1986אחרונה
אורז, פתיתים, כוסמת, קינואה, בורגול
מתכון לתפו"א מוקרמים שאפשר להכין מראש- יש כזה דבר?מנסה לעזור

 

אני לא מחובבי האוכל החלבי אבל אני רוצה להכין תפו"א מוקרמים ברוטב שמנת ופטריות לחג השבועות בבוקר.

איך מכינים?

יש מצב להכין מראש ורק לחמם אח"כ על הפלטה?

 

דבר נוסף- סלט יווני- מה הוא מכיל בדיוק? חושב

נראה לי שלבשל תפו"א ורוטב שמנת בנפרדיעל מהדרום
לק"י

ולחמם יחד על הפלטה.
איך מכינים בכלל? אף פעם לא הכנתי.מנסה לעזור


מציעה לך לחפש מתכון בטוח..אני עושה בערךיעל מהדרום
לק"י

אבל זה ממש פשוט.
בגדול מטגנים שום/ בצל ופטריות.
מוסיפים מלח ופלפל, (אגוז מוסקט אם אוהבים) ושמנת ומרתיחים כמה דקות.
בפסח עשיתי משהו מקוצר ויצא מעולהיעל מהדרום
אני עושה ככה-סתם אחת
מבשלת תפו"א במים עד שהם כמעט מוכנים ומקררת.
בינתיים מכינה רוטב- מטגנת בצל שום ופטריות טריות, מוסיפה 2 שמנת לבישול, טיפה חלב, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ובזיליקום ומבשלת על אש קטנה כמה דקות, פורסת את התפו"א ומסדרת בתבנית, שופכת מעל את הרוטב, מכסה הכול בשכבה נדיבה של גבנצ ולתנור עד שהגבנצ נמסה ומתחילה להשחים.
סלט יווני זה בגדול סלט ירקות עם הרבה חסה וגבינה בולגרית.
וואו תודה מנסה לעזור

 אפשר להכין את זה מראש (לחג שבועות) ולחמם אח"כ על הפלטה?

תודה רבה מנסה לעזור


לאפות מראש ביחד? או לחמם על הפלטה ביחד?יעל מהדרום
אם לא תאפי זה לא יהיה קראנץאם לשתיים
זה עדיין טעים אבל זה שונה. ניסיתי את שניהם...
עניין של טעם.
אני יותר אוהבת בלי לאפות, בעלי יותר טוב כשזה אפוי קודם
ואם אשים את זה הרבה זמן על הפלטה כשהתבנית מכוסהמנסה לעזור

זה לא יהיה טוב?(

זה הרי חג. אז מותר "לבשל")

 

לאפות מראש יחדסתם אחת
הבנתי..בפסח עשיתי משהו מקוצר ויצא מעולהיעל מהדרום
עבר עריכה על ידי יעל מהדרום בתאריך י"ט באייר תשע"ט 09:02
לק"י

רציתי להעתיק את ההודעה שכתבתי בפורום נשואות, ולא מצאתי אותה...

זה היה ככה בערך (זה מצריך מחבת או סיר טוב שלא נדבקים אליו דברים בטיגון):
טיגנתי קוביות תפו"א, ואולי גם שום.
כשהן היו מטוגנות הוספתי מלח, פלפל, שמנת מתוקה וגבנ"צ ובישלתי עוד כמה דקות.

אפשר להוסיף בצל לטיגון הראשוני. פטריות נראה לי שכדאי בהמשך.
נשמע טוב..סתם אחת
כמה זמן אפייה?התנערי מעפר
הגבנצ לא נשרפת עד שהתפוא מוכן לגמרי ורך?
רשמתי שצריך לבשל את התפוא לפניסתם אחת
ואז אופים עד שהגבנצ נמסה ומשחימה
רשמת עד שהם כמעט מוכנים התנערי מעפר
אבל הבנתי וינוסה, תודה
נכון הכמעט הזה זה בשביל הכמה דקות בתנור סתם אחתאחרונה
בהצלחה
עוד שאלה-מנסה לעזור

עבור איזה כמות (בערך) של תפו"א את שמה 2 שמנת לבישול?

הממ הרבה זמן לא הכנתי אז קשה לי להגיד בדיוק..סתם אחת
כמות שממלאה תבנית חד"פ רגילה..
בכיף בהצלחה סתם אחת
תפוחים1234אנונימי
יש לנו המון המון תפוחים.
יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתם חוץ מעוגה?
תודה רבה
תודה רבה!1234אנונימי
שטרויזל @)שבותי
שייקים ,מיץרקפת לבנה


הצעותהאברך דוד

להכין קומפוט

 

ריבת תפוחים

 

לחלק לחברים/ שכנים

 

רסק תפוע

 

תפוח אפוי בתנור

פרוסות תפוחים מיובשיםכל זמן

אפשר למצוא ברשת דרכי הכנה. זה נישנוש טעים מאוד!

חומץ תפוחיםאמא12


מיץ תפוחים במכונה לפירות קשיםכל זמן


לגמריץ ואם יש הרבה - עובר מצויין הקפאהנחשון מהרחברון
לחלק לשכנים ;) הם בטוח ישמחו...לפניו ברננה!
תודה לכולם!1234אנונימיאחרונה
איך עושים חיפוש בפורום?אמא הכפולה

פעם מישהי כתבה מתכון לסלמון עם ירקות- בצל, גזר מגורד, אולי קישוא.

אבל זה היה מזמן, לפני פסח ועכשיו אני לא מוצאת.

יש בעיה בחיפוש אני חושבתמשיח נאו בפומ!
הא???בוז
@אורה2x

פצלשחם???
לא הכרתיאמא הכפולהאחרונה

ככה זה כשאת פה רק לצורך הפורום תאומים...

אפשר להקפיא עוגת שוקולד פירורים?ושוב אתכם
הכנתי לשבת ונשאר הרבה, ולא נאכל את כל זה במהלך השבוע.
בטח! אפילו יותר טעים קפואמתנות גדולות
תודה רבה!ושוב אתכםאחרונה
יש לכם מתכון טעים לבצק פילו ממולא בהודו טחון?כי לעולם חסדו
מה עוד אפשר להוסיף?

תודה!
אפשר להוסיף פיטריות ובצל מטוגן, צנוברים/חמניות, תבליניםחילזון 123אחרונה
אפשר גם פירה לדעתי
מה עושים עם רולדה?בריאות ונחת
אוכלים אותהמשיח נאו בפומ!
למה?בריאות ונחת
סתם
איך מכינים? במה שמים? למה מתאים?
לא הבנתי את השאלה..רבה אמונתך!


זה הרולדהבריאות ונחת
ועכשיו אני רואה שזה פג תוקף. הייתן משתמשות? ואם כן מה עושים עם זה? שמים בצ'ונט?

אין לי נסיון עם רולדות בשררבה אמונתך!
הצלחה
אני משתמשת במוצרי בשר קפואים אחרי פג תוקףיראת גאולה
אם היו כל הזמן בהקפאה.
לפי החוק לבשר טחון מותר לתת תוקף של חודשיים בלבד. זה לא שאחרי חודשיים בהקפאה זה מתקלקל...

אין לי כ"כ ניסיון עם רולדה, אבל פעם כשהכנתי, הכנתי משהו בסגנון של:
טיגון הרולדה מכל הכיוונים לסגירה,
להוציא, להכניס לסיר מלא בצל פרוס, מעליו את הרולדה, בישול על אש נמוכה המון זמן.
אח"כ לקרר, לפרוס, ולבשל בתוך רוטב (בצל מטוגן, פטריות, ערמונים, יין ותיבול - אפשר כמובן רק חלק).
תודהבריאות ונחתאחרונה

אני גם משתמשת אחרי התוקף אבל אם זה משהו טרי שהקפאתי, לא משהו קפוא מלכתחילה.

וזה יותר מחודשיים...אפאטי

שאלה למי שלא משתמש/ת באבקת מרקנשימה ארוכה
אתם בודקים ושמים לב שגם בתבלינים (כמו גריל עוף וחוויג׳) אין מונוסודיום? כי המון פעמים יש (לא בתבליני פרג אבל כן בזולים יותר) ותהיתי לעצמי מה אני מרוויחה שאין לי א. מרק אם ממילא זה נכנס בדלת האחורית...
משתדלת מאודט'
ראיתי איפשהו לאחרונה שגילו שזה לא באמת נורא ולא מזיק..
מענין לחפור על זה.
א. יש אבקת מרק בלי מונוסודיוםגפן36
ב. בודקת ומשתדלת לא להכניס
ג. טרם הוכח מחקרית שמונוסודיום מזיק לבריאות.

ד. על סוכר כן הוכח מחקרית שהוא כמו רעל לגוף. אבל זה לא קשור 😎
סתם כי היה נשמע שאת בקטע של בריאות
האמת שבלי קשר למונסודיום לא משתמש בדבר הזהקראנץ שוקולד

עושה טעמי לוואי נוראיים.

מעדיף בכללי תיבול של ירק ועשבי תיבול ועוף/בקר.

ככה מכינים אצלנו את המרק של הקוסקוס ויוצא מצויין.

אכן בודקיםיראת גאולה
גריל עוף ודומיו - לא משתמשת מהסיבה הזו.
עד כמה שזכור לימנסה לעזוראחרונה

בתבליני פרג אין את זה בגרי עוף. ממש נקי מחומרים כאלה.

תודה לכולם!נשימה ארוכה
אני יודעת שלא הוכח שמזיק אבל אני מעדיפה לבשל ולאכול אוכל ׳אמיתי׳ עם טעמים ׳אמיתיים. וגם נראה לי שבא. מרק יש הרבה יותר מלח ממה שאני שמה אז זה כבר לא בריא. מעבר לזה שמרגילים את הפה לטעם מלוח ובכלל מודגש מאד ואז כבר פחות יכולים להרגיש ולהנות מטעמים עדינים יותר...
קונים תבלינים טהוריםלהתחיל מהתחלה
או בתערובות, שואלים את המוכר בחנות (קונה בחנות שהוא מכין בעצמו)
איך מנקים סיר?אמיץ(ה)
הכנתי אורז ונשרף.
ניסיתי כבר ארבע פעמים לנקות, מים חמים . לא יוצא.
רעיונות?
סודה לשתיה וחומץאסתר יוסף
תפזרי סודה לשתיה שפכי חומץ תני לו לבעבע והכל ייצא
לבשל מים עם א.כביסהיעל מהדרום
גמני עושה ככה והכל יוצא*אשתו של בעלי*
פטנט מעולה:ארלט

מרתיחים מים (למלא את הסיר) עם כף אבקת כביסה. אחרי שרותח כמה דקות, שופכים ומנקים- מתנקה בקלות

ועל הדרך עושה ריח טובבבב בבית 😍😍ניקית בהריון
צמר פלדהחיים שלאחרונה
וכל מיני דומים לו
יש באושר עד איזה סקוץ מעולה לכלים
שהוא עם סוג של מתכת בחוץ
ולא שורט את הסיר
אולי לא יעזור לך עכשיו
אבל שווה שיהיה בבית
רעיונות למתכונים לשבת בבוקר בלי רוטב בכלל, ככה שאפשר להניחכי לעולם חסדו
על הפלטה?
לא חלבי, בלי בקר (אפשר עוף, הודו), לא דג
שניצלים. פשטידת בשר.מוריה
אורז.
תפו"א.
בורקס עם בשר/הודו טחון-הריונית
אפשר מפילו/טורטיות/בצק עלים..
עוד-הריונית
אפשר גם נגיד חזה עוף עם קצת רוטב ולחמם אותו על אורז למשל ואז האורז סופח את הנוזלים
תפוחי אדמה וגם...shaulreznik

אורז עם תוספות

קציצות

פירה תפו"א

ממה שלמדתי בהלכות שבת עם אבי, אין שום בעיהsista
עם מאכלים שיש בהם קצת קצת רוטב, כך שאפשר לצמצם רוטב או להעביר את המאכל המורטב לכלי אחר בלי רוב הרוטב.
לענייננו-
אנטיפסטי,
תפוחי אדמה, בטטות,
שעועית ואפונה מאודות
מג'דרה ועוד...
לא לכל הדיעות.מוריה
בלינצס(ללא רוטב). בורקס ביתי ממולא בעוף/הודו טחון/ירקות/פירהכוחות חדשיםאחרונה
שניצלים/חזה בתנור(עם שמן וקורנפלור שמשאירמם אותו עסיסי וטוב)/חזה על מחבת פסים.
קציצות מטוגנות/בתנור.
שיפודים(גם עם שמן וקורנפלור)
אורז/שעועית ירוקה בשום/תפו"א בתנור/ירקות אנטי פסטי בתנור
מאמא תפו,א אחד הדבריםקראנץ שוקולד
שמים תפו"א במדורה,מוציאים וחוצים לשניים, שופכים על זה רוטב שמנת עם פטריות בצל ומפזרים קצת גבנ"צ..
מחפשת מתכון לעוגהאמא11
עם בצק למעלה ולמטה ובאמצע שוקולד. אני מכינה עם שמן והוא יוצא מתפורר כזה. מחפשת מתכון טוב אם אפשר בלי מרגרינה.
ואשמח למתכונים לשולחן קינוחים לאירוסין כאלה שאפשר לשים במנג'טים.
שמן קוקוס חעשה עבודה טובהג'נדס
אלא אם את לא אוהבת בכלל בכלל את הטעם שלו. כי זה מורגש
נשמע שזה די יקר. לא?אמא11
לא כזה..ג'נדס
ברור שבהשוואה לשמן קנולה מזוכך זה כן... אבל אם מבינים ששמן קנולה מזוכך זה ממש משהו לא טבעי שהוציאו ממנו כל חלקה טובה.... אז באיזשהו מקום מפסיקים להשתמש בזה... לפחות כך קרה אצלי.

וזה לא שאני חולת קוקוס, כן? אבל פחות ופחות משתמשת בשמן קנולה... זה פשוט חודר...
בדקתי באינטרנט שזה פי 10 משמן קנולה רגילאמא11
לפי האתר של רמי לוי זה 8.9 ש"ח ל100 גר'...
אז לא נורא נשאר עם המתכון המתפורר ולפחות בלי מרגרינה.
תודה בכל אופן
זה מחיר מטורףג'נדס
רמי לוי לא זולים בכלל בדברים האלה.
אני קונה ב40/50 לליטר.
עוגת שוקולד פירורים-מתכון אליפות!!!*אשתו של בעלי*

מעולה. תודה רבה!אמא11
מכירה את זה. שאלה:מנסה לעזור

כשחותכים את העוגה- זה לא מתפורר?

השכבה התחתונה...

 

כי לי זה די מתפורר וכל הבית מתלכלך (כשהילדים אוכלים ממנה)

כן,מתפורר מעט...בכל זאת-עוגת פירורים *אשתו של בעלי*
אבל אצלינו אוכלים רק!! במטבח.
אפחד לא מסתובב עם אוכל בבית,קל וחומר לא עם עוגות,כך שבסוף מטאטאים את הרצפה,מנגבים שולחן ושלום על ישראל.
גם אני לא נותנת להם להסתובב עם זה.מנסה לעזור

אבל אין לי שולחם במטבח (מטבח פצפון)

ואז הרצפה מתלכלכת וגם כשמטאטים - זה לא הכי עוזר. (השוקולד נמרח)

מתפוררת מאודג'נדס
זה עם שמן. אין לזה דרך להדביק את זה יותר... חוץ מחמאה או קרם/שמן קוקוס.
ממתק פצפוצי אורז עם שוקולדאם הבנים12
מאפינס מיפל, שוקולד, או תפוזים.
כדורי שוקולד במנג'טים
תחפשי מתכונים טבעוניםעלה למעלה

מרגרינה זה טבעוני...דריה פלג
ובכ"ז ברוב המתכונים הטבעוניים אין מרגרינהג'נדס
הנה מתכון:עלה למעלהאחרונה
כשאבא "זזרי" חגג 30 או: טארט תותים וקרם שקדים טבעוני ⋆ נורה - מטבח שף טבעוני

היא כותבת שזה יוצא מצוין הבצק פריך הזה
ואני פשוט עושה עם חמאה הכי טעים...
מחפשת מתכון לבצק פיצה ללא שמרים. ושיהיה טעים מניסיון..חייצ'ו


מתכון למאפינס רכים?חייצ'ו


תפוח עם שקדים מקורמל קרמל מלוח על תבלינים ודבש ולימוןמיסטר דום

וואי וואי😋😋😋 נראה מעולהניקיתושאחרונה