חוץ מדגים שאני לא מכינה..
עדיף בבישול או אפיה כי אני לא חסידה של העלים האלה 
חוץ מדגים שאני לא מכינה..
עדיף בבישול או אפיה כי אני לא חסידה של העלים האלה 

הכמויות לתבנית גדולה של התנור
חילקתי לחצי והספיק לשתי תבניות ארוכות או חדפ עגולה.
2 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 כוסות שוקולית
6 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
10 ביצים
1.5 כוס ריצ (נוזל)
מערבבים הכל היטב
180°
30 דקות בערך, להזהר שלא תתייבש
אני מורידה מהקקאו חצי כי זה חזק מידי לטעמי
ואני מחלקת את כל המרכיבים לחצי. 5 ביצים, כוס קמח וכו'.

הריוניסטיתכוס מים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
שרוול (וקצת יותר) ביסקויטים מעוכים
משיח נאו בפומ!
הנורמלית האחרונהאחרונהשעד שלא אלמד כמה זה "לפי העין" זה פשוט לא יעבוד..
אז מישהי?


ואפשר גם חצי כמות מכל דבר
אם יש לך תינוקות אפשר להשתמש בבקבוק כדי לדעת מידות
אנונימיות
מעין אהבה
אור שמחה
תודה וחנוכה שמח יקירים!
לעניות דעתי, הן אפילו יותר טעימות ואווריריות

המתכון מצוין, מבחינת המתיקות ילדיי ציפו לטיפה יותר (אולי 4 כפות סוכר? חמש?)
העיסה הייתה די דלילה, במקום ליצור כדורים, השתמשתי בשתי כפיות להעברת הכמות הרלוונטית לסיר. אולי בפעם הבאה אקח גבינת טבורוג.
חשבתי על קצת דברים.. יש לך גם רעיון? כי קניות השבוע.
מחכה כבר לביחד.. בשיגרה זה לא כ"כ קורה.
חשבתי על-
1. לביבות גבינה ו?
2. זלביות (איך מכינים?) בסגנון מלוח יותר, עם ירקות, גבינות וכו'..
3. פיציות
למבוגרים שביננו אפשר גם שקשוקה/מרק, עוד רעיונות?
או תבנית מוארכת עם נייר אפיה
אני קולעת על ארבע ויוצאות גבוהות.
בוז
שמים בתבניתסתם אחת
רבה אמונתך!1. לדאוג שהבצק מספיק רך. אם אחרי לישה הוא עדיין קצת קשה, להוסיף עוד קצת מים וללוש היטב עד שהוא רך.
2. התפחה- לא לדלג על התפחה ולקצר תהליכים. לתת לבצק לתפוח ואחר כך להתפיח גם אחרי הקליעה של החלות
3 קליעה- לא לקלוע הדוק מידי. לתת רווח לבצק לתפוח גם באפייה. לא משנה מכמה חלקים קולעים
יוצאות רכות ואווריריות 

אני אופה בתבנית חד פעמית שמיועדת לחלות.
יש בחנויות שמתמחות בחד פעמי, תבניות בגדלים שונים שנקראות תבניות לחלות.
בכל דרך אחרת, החלות יצאו לי טעימות - אבל "ברחו" לרוחב. בתבניות האלה - הן עלו לגובה.

)
אדם נוף מורשתואם מכניסים לתנור קר החלות נופלות
וככה הן תופחות יותר לגובה..
כשהתחלתי לאפות גם יצא לי נורא נמוך ורחב ואז התחלתי לעשות אותן יותר קצרות ועבות וזה ממש עוזר

בלי מרגרינה או חמאה!!!
ובלי שמן קוקוס
ומופחת סוכר בבצק עצמו...
אשמח אם למישהו יהיה אולי מתכון תודה!!
עלה למעלהחיפוש מהיר בפורום ייתן לך הרבה תוצאות מגוונות 
לטגן בצל
להוסיף קוביות קישוא, גזר, בטטה
לכסות במים
אחרי רתיחה לתבל מלח-פלפל-פפריקה מתוקה
להוסיף כוס עדשים כתומות
כשהכל רך לטחון
לבריאות
מעין אהבהיש לי אורז ואפונה,
מחפשת משהו שאפשר להוסיף לארוחה,
שיהיה פשוט להכנה.
ולא משהו בשרי שצריך להפשיר.
תודה
וקציצות טונה- איך את מכינה?
אני מכירה בסגנון של השני,
אבל אז זה יותר עבודה- גם לבשל את התפוחי אדמה, וגם אחר כך לטגן.
הראשון באמת יותר פשוט.
אפשר להכין את האורז והאפונה בתוספת עוד ירקות וחביתה מקושקשת- אורז סיני- ארוחה לכל דבר יחד עם חמוצים
תם ונשלם
יש לי כבר אורז מוכן.