יש לי אורז ואפונה,
מחפשת משהו שאפשר להוסיף לארוחה,
שיהיה פשוט להכנה.
ולא משהו בשרי שצריך להפשיר.
תודה
יש לי אורז ואפונה,
מחפשת משהו שאפשר להוסיף לארוחה,
שיהיה פשוט להכנה.
ולא משהו בשרי שצריך להפשיר.
תודה
וקציצות טונה- איך את מכינה?
אני מכירה בסגנון של השני,
אבל אז זה יותר עבודה- גם לבשל את התפוחי אדמה, וגם אחר כך לטגן.
הראשון באמת יותר פשוט.
אפשר להכין את האורז והאפונה בתוספת עוד ירקות וחביתה מקושקשת- אורז סיני- ארוחה לכל דבר יחד עם חמוצים
תם ונשלם
יש לי כבר אורז מוכן.
האם יש לכם מכשיר להכנת פיתות ביתיות או שנתקלתם בכזה?
ט'
מעדיפה משהו שמיועד לזה
פיתות עפות אצלנו בבית 
בת מלך!!!!
הנורמלית האחרונה
מה עושים אם חוזרים מהעבודה בסביבות 4-5 אחרי הצהרים, ורק אז אוכלים ארוחת צהרים בשרית, ואז בערב גם לא כזה רעבים וגם אי אפשר לאכול חלבי, ויוצא שבאופן קבוע מדלגים על ארוחה, למישהו יש רעיונות לארוחה יותר קלילה ולא בשרית?
בבוקר אכול כמו מלך, בצהרים כנסיך ובערב כעני, אז פירות, מאפינס ירק פרווה, פסטה ברוטב עגבניות וכדומה


לשישי אני משאירה רק עוגה , אם אכין לפני פשוט לא תהיה עוגה..
וגם ככה יש ריח טוב של אפייה
ותפוחי אדמה ובטטה בתנור, אני אוהבת שהם קרסיפיים
וגם חמין אם מכינה אז רק בשישי.
ברביעי אני מטגנת שניצלים וישר מקפיאה ובשבת מוציאה לפלטה (לא מכוסה) ויוצא מעולה!
וגם מכינה מרק שלדעתי הטעם שלו משתבח יותר במקרר...
ובחמישי את השאר... וגם שטיפה יסודי.
עכשיו בחורף - אני מכינה הכל ביום חמישי,
חוץ מדג בתנור שאני כבר מכינה אותו בתבנית עם הרוטב ורק אופה בשישי.
חוץ מזה ממש הכל בחמישי,
יום שישי כזה קצר!
וטעים לנו מאד 
שמה במקפיא אפילו שזה רק לחצי יום בסך הכל -
את החלות, וסלט חצילים.
יוצא טרי וטעים מעולה.
האוכל ? הכוחות שלך ? שולחן שבת שלכם?
ממליצה מאד להתחיל מוקדם , אפילו רביעי אם יש כמו אצלי חבורת בחורים רעבים...
בשר ועוף יוצא מעולה ואפילו מעמיק טעמים. מרק גם... ירקות מבושלים / פשטידות אם נשמר נכון-טעים מאד...
חלק מהסלטים-מומלץ בשישי וכמובן חמין.
עוגות שמרים יוצאות נהדר מהמקפיא וגם עוגות אחרות

בשביל בר מתוקים..
זרקו מלא רעיונות!
תודה מראש!!![]()
אפשר לגוון בצבעים, כוסיות שונות.
מגש פירות מרהיב
אופרה חתוכה
סופלה אישי
קינוחי כוסות
פאי לימון
איך שמים?
בתוך הנוזלים זה לא יהיה מושי?
צריך לאפות קודם?
מטילדהאחרונה
בצק עם קרם וניל? תהיי ספציפיבוזעדיף מכל המרגרינה של בצק עלים.
או מבצק שמרים אבל אז זה כבר יותר עוגת גבינה
את הקרם אני לא יודעת איך מכינים.
נראה לי שלעשות קרם כזה פרווה ובריא זה לא ככ אפשרי.
טעמתי פעם קרם חלבי שעשוי משמנת (או חלב?) וביצים וזה היה מאד טעים... זה נראה לי יכול להתאים לעוגיה כזאת
איתו ממלאים מאפים שונים כמו דניש, קוראוסונים וכאלה של וניל..
קניתי השבוע ממאפיית ברמן ובעוד מאפיה פשוטה בירשלים
אצל ברמן היה קרם ממש טעים קרמי.
במאפייה השנייה היה ממש סוכרי כזה ( כמו קרם שמזלפים על העוגות פרווה)פחות אהבתי
אך מגיעים לקרם הראשון? ושוב פרווה
אפשר להקפיץ בצל ופיטריות
או בזיליקום וזיתים שחורים
או עוד משהו בסיגנון
ולהוסיף ולהקפיץ בזה גם את הניוקי
מיסטר דום
מודדת כובעים
אורה2xעוגיות סתם ככה לנשנוש
עם מתכון קליל כזה
למישהו יש?
רוטב שמנת מעל נשמע מושלם