שרשור חדש
סלטים בתנורמטילדה
אשמח לקבל רעיונות ומתכונים לסלטים *בתנור* (נגמר הגז.. )חוץ מחצילים.
תודה!
אפשר אוליטאבולה ראסה
פלפלים קלויים
בטטה עם שום וצ'ילי
יש דרך גם לאפות סלק בתנור.לא ניסיתי...


והמון סלטים חיים...
גזר מגורדיראת גאולה
יוצא מצוין. אני מכינה עם פלפל אדום מגורד ובצל. מתבלים בשמן, מלח, פפריקה מתוקה.

אפשר סלק

קישואים בפרוסות / קוביות + בצל חתוך - אפשר ככה, ואפשר לרסק אח"כ לקישואים בטעם כבד.


רצועות פלפלים בצבעים שונים + פטריות + בצל, מתבלים בקטשופ, רוטב סויה (לא חייב), קצת חומץ. אפשר להוסיף מלפפון חמוץ.


צ'יפס בטטה, ואז מוסיפים לחסה.
גזר מגורד אפוי? נשמע מענייןיעל מהדרום
מאוד טעים!! אופים עד שהקצוות מתחילים להיות קריספייםיראת גאולה
אפשר לתבל בסגנון מרוקאי או בתיבול אהוב אחר.
אני אוהבת מה שכתבתי למעלה - שמן, פפריקה וקצת מלח.
סלק אפשר לאפות, חצילים, פלפלים בתנור - מעולהמשיח נאו בפומ!
קצת מאוחר.. אבל אפשר בפלטה..רק עונה עכשיו
מנסיון.. כמעט את כל הסלטים וץהמבושלים אפשר להכין על פלטה פשוט ביותר זמן..
מטבוחה וכו..
חצילים +עגבניות+גמבה+בצל. אופים ובסוף מערבביםדורה ובוץ
אפשר להוסיף שמן זית.. תבלינים שונים...
וגמבה קלויה... אופים ובסוף חותכים לרצועות, מוסיפיםדורה ובוץאחרונה
שום כתוש מלח ולימון
חזה הודו בתנורקצת xחרת
אני רוצה להכין עוף בתנור, אני שמה אותו עם יחסית הרבה נוזלים כדי שלא יצא יבש, שמה בתנור לשעה וחצי.
יש לי גם חזה הודו - מתאים לבשל אותו בצורה כזו או שיתייבש לי?
יש מצב שיתייבש. הודו הרבה יותר יבש מעוף.נשימה ארוכה
תחפשי מתכון לפסטרמה מחזה הודו8נשימה ארוכהאחרונה
שאלה לבשלנים לגבי הקפאה וקירור לקראת אירועאמלאלה
שלום לכולם, השבת בע"ה יש לנו אירוע גדול, היום קניתי בשר טרי לצלי וקציצות, אני מתכוונת לבשל מחר בבוקר, בינתיים השארתי במקרר.
האם לאחר הבישול, מחר, יום רביעי, כדאי יהיה להקפיא את האוכל: צלי בשר, קציצות, בשר טחון לחומוס וכרעיים או שאפשר לשמור בקירור עד שבת???
תודה רבה לעונים, אשמח לטיפים נוספים לגבי שמירה על טריות עד שבת!!!
אני הייתי מקפיאה. לעטוף בשני כיסוייל ולהקפאהיעל מהדרום
תודה רבה!אמלאלה
רק אעיר לגבי הפשרה מהקפאה של הדברים שמניתארץ השוקולד
רצוי להפשיר בתנור/כיריים/פלטה ולא במיקרו
תודה, נפשיר על הפלטהאמלאלהאחרונה
מחפשת סלט חי בסגנון מקסיקנייונתו
אם יש כזה דבר..
או סלט עם פסטרמות משהו
תודה
מקרונים- פעם ראשונה שרוצה להכין...תתתתת

שאלה- יש לי שקדים טחונים...

צריכה לקנות במיוחד אבקת שקדים?

או שזה בסדר אם אני יטחן אותם קצת?

פשוט יש לי בלנדר מוט לא הכי חזק...

השאלה אם זה בסדר וצריך להגיע לרמה ממש טחונה של שקדים...?

 

ואשמח לטיפים אם יש , פעם ראשונה שמכינה 

 

תודה!!

כדאי ממש טחוניםרבה אמונתך!
אם את רוצה, אפשר לטחון לבד ולנפות את מה שיצא לך מהגושים הגדולים
תודה!תתתתתאחרונה

כפי שחששתי זה לא טחן עד הסוף ונשארו לי יחסית

הרבה שלא עברו את המסננת...

 

פעם הבא אני חושבת פשוט אקנה אבקת שקדים...

מה מתאים לארוחת ערב ביחד עם מרק?חייצ'ו

סתם ארוחת ערב משפחתית, לא משהו גדול..

 

הוכן מרק עגבניות ומרק ירקות עם אטריות. יש שקדי מרק.

 

יש רעיון מה להכין בנוסף לזה?

 

 

טוסטים מבגט*אשתו של בעלי*
או מה שנקרא-קרוסטיני.
תפרסי בגט לעיגולים קטנים.
תמרחי על כל פרוסה שום כתוש+שמן זית.
ולטוסטר...
אפשר גם סלט חסה(עם/בלי עגבניות ובצל)
תודה רבה!חייצ'ו


כל לחם כלשהו... מה שאוהביםסתם אחת
קרוטונים ביתיים, צנימים, לחם שוםחדשה ישנהאחרונה
מחפשת מה להכין לשבת..שנה מתוקה

אני רוצה קצת לגוון.

מכינה בד"כ:

 

כוכבבערב שבת:

דגים,

תפו"א,בטטות ועופות.

 

כוכבבבוקר שבת:

אורז,

ירקות מוקפצים,

חזה עוף/קציצות.

 

אשמח לרעיונות גם לסעודה שלישית,פרווה וחלבי

ועדיף מתכונים קלילים,עם מעט הכנה.

 

תודה!

רעיונות-תתתתת

ערב שבת:

קוסקוס

צלי בקר

חתיכות בשר ברוטב עגבניות עם תפו"א

פרגית "על האש"

אפונה ברוטב עגבניות

שעועית מוקפצת עם אגוזי מלך ושומשום

 

בוקר: חמין

 

סעודה שלישית: פשטידות

 

ערב שבת- להוסיף מרקתפוחית 1
אפשר מרק ירקות עם עוף ולהוסיף קוסקוס/מרק כתום/ מרק אפונה וכו'
אורז ורוטב לאורז
סעודה שלישיתחדשה 8
פשטידה . סלטים . פוקצות .בורקס פיצה .
מרקאימל'ה
קציצות בתנור
בוקר דגים
סלט חי גדול, טחינהארלט


מרקים-ואז יש אינספור רעיונותעץ וביתאחרונה
לזניה בשרית
פאי רועים
ממולאים
עוף ואורז בתבנית אחת לבוקר
צ'ילי קון קרנה
פשטידות מסוגים שונים
קציצות ברוטב כרוב
מעורב ירושלמי
שווארמה הודו
כמה כוסות קמח זה חצי קילו?חותמת+


טבלאות המרה שימושיות למטבחקרן-הפוך
טבלת מידות ומשקלות

החומרים ה"יבשים" - קמח, קקאו, קורנפלור

1 כוס = 140 גרם
1 כף = 10 גרם
איך קמח, קקאו וקורנפלור אותו דבר?ארץ השוקולד
משקל סגולי מאוד דומה.קרן-הפוך
מדובר באבקות מאד דקות בניגוד למלח וסוכר למשל שזה גרגרים עביםקראנץ שוקולד


גם קמח מלא דק מאוד, אבל שוקל שונה מקמח לבן.קרן-הפוך
ובכוס קמח מלא יש פחות גרמים מקמח לבן רגיל.
קמח מלא טיפה יותר גס מקמח רגילקראנץ שוקולד


תודהארץ השוקולדאחרונה
תסתכלי כאן בפורום בשרשור הנעוץ למעלהיראת גאולה
שימי לב שיש הבדל בין קמח מלא לקמח לבן.
אם זה מתכון ישראלי וקמח לבן, אז 4-5 כוסותארץ השוקולד
אם זה מתכון צפון אמריקאי, אז כשלוש וחצי כוסות.
קילו זה שבע לפי מה שכתוב במתכון שליפסידונית

אז שלוש וחצי כנראה

כוס שם זה 200 או 225 סמ"ק?ארץ השוקולד
אין לי מושג פסידונית


3.5 כוסות מדידה אוניברסליותברוקולי
מה התכוונת באוניברסליות?ארץ השוקולד
240 מל לארהב ו 250 לשארברוקולי
140 גרם קמח = כוס
תודה. עשיתי 3 וחצי כוסות ויצא מצוין.חותמת+


4.5 כוסות חד"פיעל מהדרום
4 כוסותאמונה רעיה

...

ידע הציבור ויזהר: מצאתי את העוגיות המושלמותניל"ס

הן די מסוכנות כי קשה להפסיק לאכול אותן (אלא אם אתם לא אוהבים שילוב של שוקולד וחמאת בוטנים, אבל אז אתם כנראה חסרי חוש טעם אז הבעיה היא שורשית יותרמוציא לשון). אבל הו הן פשוט כל כך טעימות

 

עוגיות דאבל שוקולד וחמאת בוטנים | עוגיו.נט

 

בתיאבון!

לוקחת את הסיכון ונכנסת למתכוןיעל מהדרום
נטלי של עוגיו.נט בכללי אסוןןןןמקום בעולם
כמה דברים טעימים יואווווו😩
ט'אחרונה


אני גרועה באפייהבריאות ונחת
אוף.
בעלי לא נוגע בעוגות שאני מכינה וגם בעוגיות לא תמיד.
בא לי להפתיע אותו עם עוגה טעימה לשם שינוי.
אפשר מתכון לעוגה לא בחושה (עם הקצפת ביצים)
עסיסית טעימה ובלי ריצ או מיץ תפוזים שאין לי
אווווף בא לי שיצא טעים
יש לניקי ב אתר ואפליקציה מעולים ממש.תפוחית 1
כדאי לך להסתכל שם
אני שורצת אצלה קבועבריאות ונחת
אם כי מאז שהיא חידשה את האתר הוא נהיה ממש לא נוח ומיליון פרסומות.
בכל מקרה החלטתי שאין לי זמן וסבלנות והכנתי עוגה מתערובת קנויה, נראה מה יצא.
תודה לך
אייך יצא?ש.א הלוי
ועוגה בחושה לא מחייבת הקצפת ביצים
אני מכינה את זו
עוגת שוקולד עסיסית

והיא מעולה.

אפשר להוריד בכמות הסוכר (אני שמה כחצי ממה שכתוב ועדיין מתוק לנו, אבל כדאי להוריד בהדרגה למי שלא רגיל)
יצא פצצה!!בריאות ונחת
בינתיים אשאר עם זה עד שאמצא מרשם עסיסי
עוגה בחושה היא נראה לי בהגדרה "כשמה כן היא"יעל מהדרום
לק"י

רק לבחוש.
(אבל הפותחת ביקשה לא בחושה).

יש לי מתכון לעוגת שוקולית טעימהיעל מהדרום
תביאי למה לא, תודהבריאות ונחת
אני לא בבית, אבל נבדוק אם יש לי אותה שמורה בפלאפוןיעל מהדרום
תביאי תביאיבריאות ונחת
שכחתי מזה..מחר בלי נדריעל מהדרום
בשעה טובה- המתכוןיעל מהדרום
עבר עריכה על ידי ט' בתאריך כ"ח בתשרי תשע"ט 17:30

לק"י

מקציפים:
6 חלבונים
1 כוס סוכר

מערבבים בקערה נפרדת, ואח"כ מוסיפים לקצף (ומקציפים):
1 כוס מים
1 כוס שוקולית
1 כוס שמן
6 חלמונים

מוסיפים ומקציפים:
1.5 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה

אופים בחום של 180 מעלות.
נראה לי שזאת כמות לשתי תבניות מאורכות.

אני עושה אותו מתכון רק קל יותרמעין אהבה
5 ביצים (אפשר גם 6 אבל אני מתקמצנת ויוצא טעים גם ככה)
3/4כוס שמן
1כוס סוכר
סוכר וניל
1כוס קמח
אבקת אפיה
כוס אבקת שוקולית
כף נס קפה

לפעמים מוסיפה שליש-חצי כוס מיים רותחים בסוף
ולפעמים שברי שוקולד או שוקולד צ'יפס

ציפוי- גנאש שוקולד
או סתם שוקולד מומס

עוגה בחושה לגמרי ללא הפרדה והקצפה
אני גם בדרך כלל מכינה בחושותיעל מהדרום
לק"י

אבל הפותחת ביקשה לא בחושה.
ויש גם הבדל בתוצר הסופי..
(אישית דוקא מחבבת בחושות).
תודהבריאות ונחת
תמיד הכנתי בחושות ולא יצא מוצלח אז חשבתי אולי לנסות עם הקצפה וזה ישפר את המצב.
תגידי, בטוח שאין טעות? רשמת פעמיים חלבונים
בטוח טעות..קודם חלבונים, ואז חלמוניםיעל מהדרום
תודה, ננסהבריאות ונחתאחרונה
מחפשת מתכון טוב וטעים לעוגיות שוקולד ציפסמתישבת!

לא מסובך ובלי מרגרינה..

תודה

יש לקרין...*אשתו של בעלי*

או..*אשתו של בעלי*
על האריזה של השוקולדצ׳יפס של אופנהיימר יש מתכון.
לא ניסיתי אבל מחברות שמעתי שהוא מוצלח.
המתכון של אופנהיימר אחלה עם שני שינוייםארץ השוקולד
1. במקום 200 גרם מרגרינה, חצי כוס שמן.
2. במקום כוס וחצי סוכר, כוס סוכר (חום או כוס ורבע לבן)
^^^ אבל שמן קוקוס. משדרג ממש ונותן טעם חמאתיג'ינג'ר
מתכון ממש טוב!שוקולד צ'יפס
1 מרגרינה/שלושת רבעי כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
2 ורבע כוסות קמח
1 כפית מלח
1 כפית סודה לשתייה

לערבב הכל ולהוסיף בסוף שוקולד צ'יפס..
המתכון שבחתימה שלי בשינוי קליעל מהדרום
לק"י

לפחות כוס ורבע שמן.
ומים לפי הצורך- יותר מים, פחות מתפורר.
וגם המתכון הזהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

לא חייבים לקרר מלא שעות את הבצק, אפשר לשים קצת בהקפאה.
ולהוריד מהסוכר! נדמה לי שאני שמה רק חצי כוס וזהו.

עוגיות שוקולד צ
עוגת קומותשוקולד צ'יפס
מחפשת מתכון לעוגת שוקולד שלא תתפרק כשאני אשים אותה בקומות..
יש למישהי/ו מתכון?
תודה רבה!!שוקולד צ'יפסאחרונה
עזרה - קצת מצחיק...dn5754

 

קצת מצחיק אותי לרשום את זה כאן בפורום שבעיקר (נראה לי) מתכונים וכדו'...

אבל בגלל שנראה לי אנשים כאן אולי מבינים בזה - אני מנסה.

 

אני רוצה לקנות לכבוד יום הולדת של מישהו עוגת סולת, מוכנה במאפיה. (מתכונים לא יעזרו לי, אני רוצה לקנות מוכנה).

בעבר, ניסיתי לחפש, ולא כל כך הצלחתי למצוא...

 

בקיצור - דרושים רעיונות למאפיות - אנג'ל, ברמן, רולדין וכדו' שיש סיכוי טוב שימכרו בהם עוגת סולת.

 

דרישות בסיס:

- בירושלים (או באזור הקרוב ממש)

- לא מאוד יקר...(נגיד עד טווח של 60-65 שח)

 

תודה רבה!

 

אף פעם לא ראיתי שמוכרים עוגת סולתמצפה להריון
אבל אפשר להכין, זו עוגה פשוטה וקלה להכנה.
ממש חבל להשקיע המון כסף כשהחומרי גלם של העוגה הזו זולים
אפשר מתכון?אבןישראל
בשמחה זה מתכון קל ומומלץמצפה להריון



תודהאבןישראל
ננסה
אני אוהבת את של ניקי ביעל מהדרום
יש ממש מצב שיש לזה שם אחר, אני ראיתי "עוגת עריסה"sista


זה זה^^^ (לפחות מה שאני מכירה)יעל מהדרום
סולת, בסבוסה.. הכל אותו דבר..קראנץ שוקולד

פשוט השמות משתנים לפי העדות..

נראלי ראיתי פעם במאפה נאמןעלה למעלהאחרונה
ובמחנה יהודה יש מלא
הקסם של הכנת לחם - מרתקט'

גם בלי תרגום..

 

 

מגניב לגמרימשיח נאו בפומ!
אני וטייסטי זה סיפור אהבהעלה שלכת
מה זו חתיכת הבצק הקטנה ששמים כל פעם בבצק?יעל מהדרום
מחמצת/שאורט'

אני לא מאוד מבינה בזה ואף פעם לא ניסיתי.. מהידע הקטן שלי - מכינים מחמצת ומשתמשים בה שוב ושוב.

 

@ברוקולי ?

 

 

תשובתך סיפקה אותייעל מהדרום
צודקתברוקוליאחרונה


וופל בלגיבייגלס

שלום בנות!

קיבלתי מכשיר מולטי קייק עם פלטות שונות, כולל של וופל בלגי.

אני רוצה להשאיר אותו פרווה.

יש למישהי מתכונים שניסתה והצליחו?, בעיקר של וופל בלגי.

 

בתודה וחורף בריא

שלוםש.א הלוי
א. יש פה גם גברים
ב. אנחנו אהבנו את זה- (אנחנו מכפילים כמויות)
מתכון לוופל בלגי

יש גם לניקי ב מתכון פרווה טוב
וופלביגלס

תודה על המתכון.

את המתכון הזה הכנת עם חלב או מים במקום?

מיםש.א הלויאחרונה
סדנת בישול פסיכיתyossi66

שלום וברכה לכל חובבי הבישול אם אתם אוהבים לאכול

אבל יותר מזה אוהבים לבשל אני אשמח להמליץ לכם בפרטי על אחת מסדנאות הבישול הכי מדוברות בזמן האחרון

 

מבטיח שכל מי שישתתף בסדנה יזכה לחוויה שלא ישכח למשך הרבה זמן 

 

מי שרוצה להשתתף שיכתוב לי

כדאי להוסיף אזור בארץ וכשרותש.א הלויאחרונה
דג בתנורמטילדה
רציתי להכין דג מרוקאי אבל נגמר לנו הגז...
אפשר לעשות את זה בתנור?
צריך להוסיף מים?(בסיר אני לא שמה בכלל, כל הנוזלים זה מהירקות)
כמה זמן?
טיפים נוספים?

תודה
בטח!שוקולד לבן
אני מוסיפה מים
הרוטב מורכב משמן, מים, מלח, פפריקה (ותבלינים אחרים, משתנה..) לערבב היטב ולכסות הכל
הזמן תלוי בתנור, כך שקשה לי להגיד (לשלי לוקח יותר זמן מהרגיל- נע בין 40 דקות לשעה, תלוי בעובי הדג)
תודה מטילדה
איך נגמר לגמריי הגז? יש שני בלונים, ושאחד נגמר עוברים לשניקרן-הפוך
ובינתיים מזמינים לראשון שנגמר...
עובדה...מטילדה
כן. לשים מים. אני לא מכסהעדן ירושליםאחרונה
20 דק' אפייה בערך על 180 מעלות.
אני מכינה רק בתנור. ויוצא פצצה.
בלי תפוחי אדמה או גזרים אלא אם כן את אופה אותם קודם כי הם לא יתרככו תוך 20 דק'
יש כזה דבר חיתוכיות/עוגיות מיוחדות ללא הקצפה וללא רידודשוקולד לבן
ובלי אגוזים/שקדים/קוקוס,
ושיוצאות טעימות במיוחד או מיוחדות?
לא יודעת. אבל יש אתטאבולה ראסה
@ט' האלופה אם יש לה זמן לענות

תודה על התיוג שוקולד לבן
בראוניז לסוגיו לרוב ללא הקצפה וללא רידודט'

תכווני יותר מה כן - עוגיות שוקוצ'יפס? חמאת בוטנים? שלג? משהו אחר?

 

 

הכנתי בראוניז כבר.. חמאת בוטנים מעולה, יש גם קצת חלבהשוקולד לבן
תודה!
עוגיות שוקולד צ'יפס ושלג לא נחשב מיוחד
לא מיוחדות אבל שוות ממש וקלות להכנה:ט'

300 גרם חמאת בוטנים
150 גרם סוכר חום (שמתי פחות)
1 ביצה
1/2 כפית סודה לשתיה
100 גרם שוקולד צ'יפס

ללוש, ליצור כדורים ולאפות 10-12 דקות.

נשרפות בקלות אז להיזהר עם הזמן בתנור, בתום האפיה העוגיות עדיין רכות, נסו להתאפק ולתת להן להתקרר..



ברכת שהכל

 

 

תודה על הרעיון!שוקולד לבן
שווה ניסוי..
מקווה להצליח למצוא זמן (וכוחות) להכין
תודה!
חמאת בוטנים??? בחודש תשרי??? אתם לא הונגריםבריאות ונחת
חחחחחחחח
גיליתי שנגמר לנו הביסקוויטים.. אבל תודה!שוקולד לבן
בצק פריך- אפשר לשחק עם המילויים והצבעיםיעל מהדרום
לק"י

ופשוט לשטח בתבנית, ולחתוך לריבועים אחרי האפיה.
זה באמת יוצא טעים?שוקולד לבן
למה לא?! חיתוכיות מה שנקראיעל מהדרוםאחרונה
רואה רק עכשיו..מאמינה ומתאמנת

יש מתכון שאני מאד אוהבת מהאתר של מתכונים בעשר דקות

בראוניז פרג

 

אני מוסיפה מעל ציפוי פשוט של שוקולד מומס, מכניסה למקרר ולפני ההגשה חותכת ממש קטן. נחטף אצלנוחיוך

תודה!שוקולד לבן
פחות אוהבת פרג..
אשמח לעוד רעיונות..שוקולד לבן
(מסתבר שחמאת הבוטנים נגמרה וגם המרגרינה.. יש מעט אגוזי מלך)
עוגיות פאדג' שוקולוד?ג'נדס
יש לך טבלאות שוקולד?
אני אשמח למתכוןהכל ממנו
זה משנה טבלאות שוקולד או שוקולד לבישול?
איפה אפשר להשיג הרינג לא כבוש, משומר בשמן בצנצנת זכוכית?ג'ירף
אשמח לרעיונות למאכלים ללא שימוש בגז. תנור בהחלט אפשרי! יעל נ
מועדים לשמחה!
ערב החג נגמר לנו הגז...
אז לבנתיים יש תנור...

אשמח לרעיונות לארוחות קלילות *וחלביות*,
או פרווה כמובן, רק שלא יהיה בשרי כי קצת נמאס לי מבשרי אחרי שבת וחג ולקראת שבת וחג הבאים

תודה רבה!
אנטיפסטי, תפוא בתנור במגוון תיבולים, דגים בתנורנשימה ארוכה
לזניה (תאלתרי קצת ברוטב)
קנלוני

יש גם מתכונים לאורז בתנור אם ממש חייבים
אם יש מיקרו-מקום בעולם
אורז, פירה מתפוא/ בטטה, פיצה, פשטידות למיניהן, אנטיפסטי, דגים, חזה עוף..
במיקרו אפשר להכין-תפוחית 1
פתיתים (חושבת שלניקי ב יש מתכון)
קוסקוס
בורגול אפשר לנסות
ובכללי בתנור-
פשטידות
תפוחי אדמה, ציפס, ירקות בתנור
פוקצות..
בורגול אפשר אפילו בלי מיקרוגלנשימה ארוכה
פשוט לתבל להוסיף מים רותחים לכסות ולתת לזה לשהות עד שהמים נספגים.
וגם איך עוד לא כתבנו- פשוט פיצה!!!
תודה רבה!!! וכן, יש מיקרו יעל נ
אורז בתנור בסיר פיירקסארלט


כרובית וברוקולי בשמן זית, כרוב בשמן זית (לאפות סגןרחמישייה ב"האחרונה
עד שמשחים), קיגל תפוא, קדירת ירקות אפשר עם טופו, דגים סלמון בציפוי שמן זית, מלח, סוכר חום ואגוזים טחונים יוצא להיט!! 20 דקות בתנור בדיוק ולכסות בנייר אפייה ומגבת כשיוצא.
תפוא בתיבול.
אנטיפסטי.
אורז או חיטה בתנור (מכסים במים עם סויה, סילאן וכו' עד שהמים מתאדים והאורז מוכן.).
ארוחת צהריים קלה ומהירה שכולם אוהביםתמיד בחיוך

חזה עוף ובצל בפפריקה על הפלנצ’ה.

מצרכים למתכון

4 בצלים

למרינדה

1/2 כוס שמן

מלח ופלפל שחור

כפית פפריקה מתוקה

כפית פפריקה מעושנת

קורט כורכום

כף תבלין לפרגיות

כפית מרק עוף

הוראות הכנה:

במחבת נטגן את רצועות הבצלים עם חלק מהשמן ונניח בצד.

בקערה בינונית נערבב היטב את כל מצרכי המרינדה.

נוסיף לקערה את חזה העוף ונערבב היטב, נניח ל-20 דקות במקרר.

נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה לחום גבוה ונצלה את חזה העוף היטב משני הצדדים.

נוסיף את הבצלים, נצלה עוד מספר דקות ונגיש חם

 

חובה לנסות !