בהרבה מתכונים ראיתי שמכניסים בהתחלה קמח, שמרים וסוכר ומערבבים. ואז מוסיפים ביצים, שמן ומים ומערבבים וכו'.
אבל ראיתי גם כאלו שאומרים להוסיף את השמן אחרי כמה דקות של לישה, כמו למשל פה:
טועמים במטבח » ה"טיפים" של יפעת להכנת בצק שמרים
וגם פה למשל - TikTok - Make Your Day
אז היום ניסיתי לעשות את זה, אבל בעצם בגלל שלא שמתי שמן על ההתחלה אז היה חסר נוזל והרבה קמח נשאר אבקתי
ולא התגבש לבצק והייתי צריכה להוסיף מים, ואז אחרי 4-5 דקות לישה כשבאתי להוסיף את השמן, זה לא ממש נספג טוב
והכל היה שומני מאד.
אז מה אני מפספסת?


