שרשור חדש
קצפתורד הבר
יש אפשרות לערבב קצפת חלבית וצמחית או שזה הורס אותן?
לא חושבת שהורסיראת גאולה
מי שלא אוהב קצפת צמחית יאמר לך שזה הורס את הטעם...
תודה!ורד הבראחרונה
שלום! שוברת תראש מה להכין לשבת הקרובה..גליה...
יש רעיונות?
ממליצה לרפרף המתכונים של ערוץ שבע לי עולים שם רעיונות נחמדיםפרח-אש
תודה הסתכלתיגליה...אחרונה
איך אתם מסדרים את ארוחות שבת מבחינת שעות ומאכלים?אמאשוני
אצלנו בד"כ בערב לא אוכלים רק במוצ"ש
אז אשמח לרעיונות ושעות.

בבוקר בערך ב9:00 עושים קידוש
אם אוכלים את הסעודה השניה בסביבות 11:00יעל מהדרום
לק"י

כבר נהיים רעבים שוב בסביבות חמש, לא?
שבת קיץ בכל זאת.

סעודת בוקר נאכל אורז עם ירקות וחזה עוף.
ולסעודה שלישית יש גם אורז וחזה עוף, נכין סלט/ ירקות חתוכים, קצת סלטים ולחם.
כן צודקת נקדים את הארוחה הבשריתאמאשוניאחרונה
תודה על הרעיון
פעם היינו אוכלים ב12:00, ומאז זה התחיל לגלוש, לאחרונה הגיע ל14:00 😅
ומשום מה יותר זורם לי הארוחה בערב פרווה... לא יודעת למה
אז אני מבשלת בכלים חלביים למרות שאין ממש סיבה
עזרה לרעיונות..שמן חמניות

אממ טוב , יש לכם רעיונות לאוכל שאפשר להכין מחומרי גלם (קמח ביצים שמן גבינה וכו) וירקות?

זה בערך מה שיש בבית וכל בוקר פותחת את המקרר ואין מה לאכול..

נמאס כבר מחביתה/סלט/עוגיות,.

אני אשמח לרעיונות לא.בוקר/ערב/נשנושים לצהרים..  מה שיש לכם (-;

תודה

איזה ירקות?מקום בעולם
אממשמן חמניות

כזה לסלט -עגבניות ,מלפפונים, גזר, כרוב

וגם חציל, בטטה , תפוח אדמה..

מרק\פשטידה\ירקות אנטיפסטי בתנור\לביבות ירקות\פנקייק\צ'יפסחילזון 123


פנקייקים, בלינצ'סיעלהאאחרונה
אני אישית מוגנת בצל עגבניה ומוסיפה ביצה ומקשקשת בתוך

יוצא חבלז.
בהצלחה!!
יש פה במקרה דרומיים שמגדלים מחמצת?קראנץ שוקולד


אם כבר מדברים על מחמצתעלה למעלה
יש לדליה הר סיני מתכון מעולה גם ללחם וגם למחמצת
http://www.har-sinai.co.il/index.php?module=BizMiniste&id=421&pname=blog_article_view&aid=143
והתבניות שהיא משתמשת בהם ללחם, ממש מצוינות
זה יוצא בהם ממש טוב
זה תבניות פויקה לחם זה נקרא
אפשר לקנות את זה בחנויות טיולים
ואני הוספתי בצל מיובש מטוגן ללחם מחמצת וזה יצא ממש טוב! ממש טעים ומוסיף
הכנתי בעבר מחמצת והלכה.. פשוט אני רוצה לשימוש מידי..קראנץ שוקולד


וואי לא הכרתי את האתר הזה, מהמם.יפעה1986
קראתי עכשיו את הסיפור שם, איזה סיפור! את מכירה אותם?
אה ותודה על האתר קראנץ שוקולד

הלחם שיש שם הוא בדיוק בסגנון שאני מחפש, משהו קראנצ'י כזה..

אתה יודע אולי כמה מחמצת צריך לשים בקילו?עלה למעלה
כתוב 300 גרם אבל אין לי משקל
כמה זה בערך?
נראלי שבקושי שמתי מחמצת בפעם הראשונה שהכנתי
300 זה בערך כוס וחצי של קרטון אאלטקראנץ שוקולד
וואאו זה פולעלה למעלה
איזה חיה בסרט אני שמתי איזה 3 כפות ולא הבנתי למה לא תופח
300 גרם מחמצת אומר בערך 30 גרם ממחמצת אם..ברוקולי


אם יש לי קילו?עלה למעלהאחרונה
הכנו בבית לפני כמה שנים.... יצא מוצלח..את פניך אבקש
במרכז הארץ יש הרבה...ברוקולי
לא עוזר לי קראנץ שוקולד


המלצהציפורי

אשמח להמלצות איזה אוכל ומה כדאי לקחת לצימר? אנחנו רוצים גם להכין שם חלק מהארוחות ולא רק לקנות הכל מוכן אבל שיהיה מפנק ובלי לעבוד קשה מדי... גם אי אפשר לסחוב את כל הבית...

 

קורנפלקס מיוחד כלשהוחילזון 123

להכין שם כריכים טעימים ושווים. נגיד עם סלמון מעושן או גבינות טעימות.

אם הצימר לא בחור אולי אפשר לעשות את הקניות באזורקראנץ שוקולדאחרונה

בכ"א אפשר לקנות בשרים לעל האש, דגים, חלבי.. 

שאלה די דחופה.. קינוח שנהרס לוגלוטנית לשעבר
בדיוק הרגע התחלתי להכין את הקינוח של הפצפוצי אורז עם חמאת בוטנים ודבש וסוכר... (בסוף מצפים בשוקולד)
אמורים להמיס את הדבש והסוכר עם החמאת בוטנים ואז לערבב עם הפצפוצי אורז..
לא המסתי ערבבתי בטעות הכל ישר..
יש מה לעשות עם זה?
מה עשית?יראת גאולה
לדעתי זה יצא טעים ואכיל, למרות שלא כ"כ יפה... תאכלו בבית, לא לאורחים
הנחתי כרגע בצדגלוטנית לשעבר
אם אכניס לתנור לפחות שהסוכר ימס זה יצא קשה?
לא יודעת, אולי מישהו ידע לענותיראת גאולה
לתנור לא הייתי מנסה, אולי כן במיקרוגל. ואולי בסיר, אבל סביר להניח שהפצפוצים יהפכו לרכים ומושיים.
ממש לא לנסות להמיספרח-אש
זה יהפוך את הפיצפוצי אורז לרכים ומגעילים

להשאיר ככה זה גם טעים
מעדכנתגלוטנית לשעבראחרונה
השארתי הכל כמו שהוא.. אפילו הוצאתי חלק מהסוכר שעוד היה ניתן להוציא
הכנסתי למקפיא, עם ציפוי שוקולד
יצא טוב
תשעת הימים וטרם ראיתי שירשור המלצות לתפריט צהרים....abc
אז מה נותנים לילדים בצהרים?
דג שמן הסתם יככב פעם אחת
טבעול גם יהיה למרות שלא מתלהבת..
מה עוד? (פסטות. תפוא וכו זה תוספות.. מחפשת רעיון לעיקרית)
שימי לבאמאשוני
שבמתכון של ניקי אין ממש חלבונים אז זה לא באמת תחליף למנה עיקרית.
(לא יודעת מה לגבי הקנוי)
אפיה בתנור במחבת פסיםנעמה301
אני רוצה להכין פשטידה (ירקות פשוטה) שצריך לטגן אותה בהתחלה, ואז להכניס לתנור.
הסיר/מחבת היחיד שיש לי לתנור, זה מחבת פסים.
יצא טוב, או שמחבת הפסים משפיע על הטעם?
לא ניסיתייראת גאולה
אבל אם זה מיועד גם לתנור, אני חושבת שיצא מעולה וטעים.
בעיקרון מחבת פסים עושה שינוי משמעותי בבשרים...התר
אף פעם לא בדקתי מה זה עושה לירקות באמת.
אשמח לשמוע איך היו התוצאות
תודה!נעמה301
אז מתלבטת אם להכין באמת..
אם אנסה, אספר מה היו התוצאות
בעיקר יהיה סיוט לנקות אותה אח"כ.. תשמני היטב בחריצים..ירושלמית טרייה


תודה, הכנתי,נעמה301
ויצא מצוין (@התר)
התנקה בקלות, אולי כי שימנתי באמת.
תודה התר
יש תמונות?
לא...נאכל עד תוםנעמה301
תוצאה כזאת מעידה כאלף עדים התר
נעמה301אחרונה
מישהו יודע אם אפשר להקפיא יין לבן?אמא אדמה

השתמשנו ביין לבישול וחבל לי על היין שנשאר בבקבוק - אנחנו לא שותים וזה צפוי להתקלקל.

האם אפשר להקפיא את היין בקוביות קרח ולהוסיף לבישולים בעתיד? מישהו ניסה?

זה בכלל יכול לקפוא? יש הנחיות מיוחדות להפשרה?

 

לחליפין, אשמח למתכונים עם יין לבן, שהם לא מרק בצל

 

תודה!

 

למה לא לשמור במקרר?להרות כוחות
כי הבקבוק פתוח והיין צפוי להתקלקל.אמא אדמה
במקרר זה לא מתקלקל המון המון זמןחילזון 123


הבקבוק יכול להתפוצץציף
אם מניחים אותו בשכיבה במקרר זה מחזיק להרבה זמן
כתבתי להקפיא בקוביות...אמא אדמה
הכוונה להפוך את היין לקוביות שאפשר בכל פעם להוסיף לתבשיל ולא להקפאת בקבוק שלם.

מישהו התנסה בזה?
מנהסתם כן...מיתרי זהב
יש מלא מתכוניםרבה אמונתך!
לדגים, וגם לעוף
חפשי בגוגל
תסתכלי על הכיתוב.מוריה
אם אני זוכרת נכון אין תוקף אחרון ליין לבן.
עשויות להיות בעיות בהקפאההתראחרונה
בגלל שאלכוהול לא קופא כ"כ טוב.
בנוסף, מאותה סיבה, יכול להיות שבחלק מהיין יהיה ריכוז גבוה יותר של אלכוהול מבאחרים, או שהוא יתנהל לאטו....

בקיצור, הכי טוב זה עכשיו להכין כל מיני דברים עם יין.
גם אם יקח קצת זמן, לא נורא.
מחפשת מתכון לגביניותפאז
משהו משובח וטעים וקל
אם אפשר כזה שמזכיר את אלה של מאפה נאמן...

יש כזה?
*בחיים לא הכנתי בצק שמרים
מה ההגדרה לקל? ;)מקום בעולם
עדיפותפאז
למשהו בחוש ופחות עם הקצפות או דברים נסחפים של להקפיא לשעה ללוש לשבוע וכו'

גביניות זה שמריםברוקולי
ושמרים אוהבים שמשקיעים בהם

תנסי את המתכון של קרין גורן. לטעמי הוא מוצלח
ועכשיופאז
כשהסתכלתי בעקבותייך על מתכונים..
2 שאלות;
יש חיה כזו מתכון בלי מיקסר?
מה זו גבינה יבשה?
גבינה יבשה שאני מכירה זה טוב טעםיעל מהדרום
לי יש מתכון שלא מחייב מיקסרסתם אחת
אם לא הסתדרת עדיין אכתוב לך כשאגיע הביתה
תודה זה לא בלחץ להיוםפאז
אני לשה ביד..מקום בעולם
וגבינה יבשה זה טוב טעם ודומיהם..
תחפשי את המתכון של מיכאל כלפה. הוא מעולה
תלושי ביד ותשתמשי בטוב טעםברוקולי
אפשר ללוש ביד, זה פשוט דורש שרירים טוביםיעל מהדרום
לק"י

זה המתכון שלי לבצק שמרים (6 עוגות):
קילו קמח
כוס שמן
כוס סוכר
כפית מלח
2 כפות שמרים
2 כוסות מים פושרים (לפעמים צריך עוד קצת)

ואני פשוט מסננת גבינה רגילה- אפשר בחיתול או מגבת דקה. פחות נוח, אבל ככה אני עושה: מניחה על קערה קטנה כמה חתיכות של נייר סופג ומעל את הגבינה.

בהצלחה!!
ואיך יוצאת הגבינה הרגילה המסוננת?פאז
צריך כמות גדולה יותר?
מן הסתם צריך יותריעל מהדרוםאחרונה
לק"י

ויצא לי טוב. אבל מעולם לא השתמשתי בגבינה יבשה לשם ההשוואה.
בישקוטים בדצ עדחמשיח נאו בפומ!
מישהו אולי נתקל בדבר כזה?
מכינים בבית...חוזרת


איך מכינים?עבודת ה'

אשמח למתכון.

אם לא תהיה ברירה..משיח נאו בפומ!
אם יש כבר מוכן, מעדיפה
לצערי לא נראלי שקייםהנורמלית האחרונה
מעניין למה כ"כ קשה למצוא..מה הרכיבים שבעייתיים מבחינת הידור?פרוזן יוגורט


מתכון ממש טוברות כ1

2.5 כוסות קמח

1 כפית א.אפייה

0.5 כפית א.סודה לשתייה

0.5 כפית מלח

3ביצים

1כוס סוכר

2סוכר ווניל

2כפות מים או חלב או ליקר

3כוסות מיקס (שקדים, אגוזים לסוגיהם,משמש וכו....מה שבא לך)

**************************************************************

בקערה אחת לטרוף ביצים, סוכר, סוכר ווניל ומים

בקערה שנייה את כל שאר החומרים 

*********

להוסיף את הקערה של הביצים שטרפת לקערה השנייה של המוצרים היבשים

עד שמתקבל בצק דביק

לשפוך פנימה את המיקס 

ולסדר בשתי תבניות אינגליש קייק עם ידיים רטובות במים

 

********

להכניס לתנור על 170 כחצי שעה עד שמשחים יפה מלמעלה

להוציא ולחכות שיתקרר

לצנן ממש ולחלץ מהתבנית

לפרוס עם סכין טובה לפרוסות דקות מאוד

ולהכניס לתנור לעוד כ 10 דק עד שמשחים יפה(ממש תשמרי כי הן נשרפות מהר) יש להפוך באמצע

 

בהצלחחחההה

זה מתכון ל biscottiלהרות כוחות
לא מה שהפותחת מחפשת.
^^^ השם דומה אבל הביסקוטים שהיא מתכוונת הכוונה לשונות חתולקראנץ שוקולד

שנותנים לתינוקות ושל הטירמיסו..

נכון. בשביל טירמיסו..משיח נאו בפומ!
עבר עריכה על ידי משיח נאו בפומ! בתאריך כ"ח בתמוז תשע"ח 20:44
תודה. אשמח למתכון
ואיפה מצאת מסקרפונה מהדרין??ירושלמית טרייה
לא מצאתי. גם אותה אכין (:משיח נאו בפומ!
זה ממש ממש פשוט להכין מסקרפונהמקום בעולם
רק צריך לדעת שזה נשמר כמה ימים ממש מעטים
הכנת פעם?משיח נאו בפומ!
תודה
כן.. אנסה לחפש לך את המתכון..מקום בעולם
זה משו כמו 2 שמנת וגבינה אחת אם אני לא טועה..
מחיפוש בגוגל- מכינים מסקרפונה משמנת מתוקה ומיץ לימוןיעל מהדרוםאחרונה
ומה זה המתכון שהיא נתנה? מה יוצא מזה?חילזון 123


עוגיות כאלה שנראות כמו צנימיםקראנץ שוקולד
שמים בהם בדכ אגוזים ופירות יבשים..
אה הבנתי מכירה את זה. לא ידעתי שזה השםחילזון 123


כן השמות שלהם דיי דומיםקראנץ שוקולד
נדמה לי שלזה קוראים בישקוטים ולשניים של התינוקות ביסקוטים,זה ההבדל..
לא קוראים לזה מנדלברויט ("לחם אגוזים")?ירושלמית טרייה


נכון. יש לזה כמה שמות להרות כוחות
יש מתכון אם את רוצה( אבל דרוש משקל)קראנץ שוקולד


אשמח למתכוןעלה למעלה
סבבה, אשלח באישי קראנץ שוקולד
תודה רבהעלה למעלה
מתכוןלהרות כוחות
לרוץ אופק בבלוג שמח במטבח יש מתכון טוב.
עשיתי לטירמיסו ויצא מעולה.
בשקוטים עדש דצך באחבבוז
יש בחנויות של אפייה. אני מכירה של חתם סופר.
ואם לא, אפשר להכין בבית.
מרק בלי אבקת מרק..מחשבות....
איך אתם מתבלים מרק ירקות (פרווה)
בלי אבקת מרק? רוצה להתחיל להיפרד מהאבקת מרק אבל לא הצלחתי להכין מרק לטעמי עם תבלינים אחרים..

טיגון /אידוי של הירקות הרבה זמן בלי מיםיראת גאולה
הרבה ירקות שנותנים טעם,
ירקות עלים,
טיגון גזר בתחילה,
לטגן את התבלינים ש"יפתחו".
אני משתמשת בכורכום, שמיר, פפריקה...
בבית,שעות של אמת.

אנחנו מטגנים בצל ושיני שום ואחר כך מוסיפים את הירקות, מאדים אותם קצת, מוסיפים את המים ומתבלים עם מלח ופלפל שחור..

כורכום, פפריקה, מלח, פלפל, כוסברה, כמוןמעפר אני באה

מוסיפה גם סלרי שמוסיף מאוד לטעם וירקות שורש..

וחאוויג'חמישייה ב"ה
אצלנו החווייג' הוא האבקת מרק;)העוגב
אם אני לא טועה באמת יש חווייג' באבקות מרק התר
אבל אין אבקת מרק בחווייג'העוגב
אבל לפעמים בתערובת חוייג' יש מונוסודיום... אז כדאי לבדוקחילזון 123


אמא שלי אומרתפרח כתום
שאבקת מרק היא בטעם של סלרי.
אז הכי קרוב זה סלרי, חוצמזה שכל העלים טובים ומתבלים. א. מרק גם מפוצצת מלח- אז הייתי מתחילה בלשים יותר מלח ולאט לאט מורידה.
שורשים -שורש סלרי ושורש פטרוזליהעץ ובית
עלים:
סלרי-הרבה, פטרוזליה, שמיר, כוסברה.
מלח, פלפל וכורכום. לטגן את הירקות והבצלחילזון 123


שיטה שלמדתי מבת דודה שלי:אדם נוף מורשתו
לשים מלח וסוכר בכמות שווה.

מצוין למרק ירקות!.
אין שום בעיה באבקת מרק בלי מונוסודיום גלוטמט חבל על המאמץחיובית
מוסיפה שאבקת שום מאוד מוסיפה או שום טריאמת ואמונה
ירקות עלים: פרסה(לוף מוכשר) סלרי + בצל + עצמות עוף(לא חובה)twitodav


לאדות את הירקות קודםת.מ.
שמים מעט שמן מוסיפים את הבצל והגזר ואז את שאר הירקות לפי קצב הבישול שלהם. מוסיפים מעט מלח שפותח טעמים מהירקות ורק אחרי שהירקות מתחילים להתרכך מוסיפים ירק עלים (סלרי פטרוזיליה וכאלה) תבלינים (חוויאג' מעט כורכום פפריקה כמון וכאלה) ומים.
אני מכינה תמיד בלי אבקת מרק ויוצא מעולהשוקולד לבן
תלוי איזה מרק
במרק ירקות אני מטגנת בצל, וזה נותן טעם לירקות. בנוסף אני מעמיקה בירקות, יותר ירקות ממים, וחותכת את הירקות לחתיכות קטנות ומבשלת עם מספיק מלח לדי הרבה זמן, כי הזמן של הבישול נותן טעם
לפעמים מתחשק לי גם להסמיך עם קמח/חצי כוס עדשים אדומות וזה משדרג (רק חשוב להסמיך את הקמח היטב שלא יהיו גושים)
קולרבי, סלרי (כדאי גם שורש), שורש פטרוזיליה, גזר, עלי תיבולגפן36
בצל לטגן לפני הכל (אח''כ את הסלרי לאדות איתו, ואז להוסיף מים וכל השאר)
ודלורית אם רוצים מתיקות.
אם כל אלה בפנים לא צריך כלום חוץ מקצת שמן וממלח.

כמובן אפשר להוסיף גם קישוא ושאר ירקות (תרתי משמע) אבל לא בהם תלוי בטעם
מה זה שורש פטרוזיליה? מכירה רק פטרוזיליה רגילהחדשה ישנה
זה ירק שהוא לא עלים.מעפר אני באה

השורש של הפטרוזיליה, הוא מצוי בסופרים בעיקר בעונת החורף

גם היום קניתיגפן36
במקרר של הירקות, איפה שהדלעת והעלים הירוקים.

נמכר בדרך כלל לפי יחידה ולא לפי משקל (כמו חסות וכזה)

בהצלחה
הדבר שנותן טעם למרק הואבוזי נוזי
סדר הכנסת הירקות
קודם כל טיגון הבצל
אחר כך הגזר
זה עושה את המרק מקורמל בגלל הפחמימות המתחרות שבשני הירקות האלו.
אחר כך את כל השאר.
יוצא ימיק.
כמובן שלהוסיף שורש פטרוזיליה, או עלי שמיר נורא טעים ומעשיר את הטעמים.
בהצלחה!
רק משוויצה קצת שהבן שלי שאל בתמימות: אמא, איך זה של רק שלך יש טעם מיוחד כזה? אחרי שטען מרק אצל חברים
להוסיף את התבליניםבעצמי
בזמן האידוי/טיגון הירקות.. זה מחזק מאוד את הטעם שלהם ואז כשמוסיפים את המים הטעם מושלם
פלפל ירוק (לאחר הוצאת הגרעינים שלו) עושה את המרק!yr


ירקות עלים-פטרוזיליה, סלרי.קולורבי, מלח, פלפל, רסק..פרוזן יוגורטאחרונה


עוגת גבינהקראנץ שוקולד
גבוהה ויפה משיח נאו בפומ!
כל פעם זה עושה לי חשק לנסות להכין עוגה כזאת..יעל מהדרום
לק"י

היא עם הקצפה של ביצים?
לא, זאת בחושה..קראנץ שוקולד
אהה..אז אני מכינה עוגות בסגנון, אבל פחות גבוהותיעל מהדרום
תלוי בגודל התבנית..קראנץ שוקולד
ככל שהתבנית גדולה יותר העוגה תצא נמוכה יותר וכמובן בגודל המסה..
אפשר 2 חתיכות?מוריה
תודה.
אז תשלח 2 במוצ"ש.מוריה
אפשר 5? תודה 😆סתם אחת
פשוט אלוףהצודק בדיונים


וואו, נראה טוב....נושאת עיניים

בא לי ת'מתכון..

מהממת. אפשר מתכון?אנונימיות


יפה מאוד.. יש מצב למתכון?אני123
לצערי מתכון עם זכויות אבל העליתי לפה לא מזמן סרטון של עוגתקראנץ שוקולד

גבינה ניו יורק על אותו עיקרון..

איך היא לא צונחת לך???אורנית


היא לא נופלת בגלל שהיא בחושהקראנץ שוקולד

למרות שגם עוגה עם ביצים נפרדות לא צריכה ליפול אם מכינים נכון אבל פה היא יותר קלה להכנה.. בגלל שהחלבונים לא מוקצפים אין מה שיקרוס בעוגה לכן היא נשארת באותו גובה..

אם אני זוכרת נכון, גם כשהכנתי בחושה היא צנחה לי..אורניתאחרונה
אבל עשית חשק לנסות שוב...
זה כמעט כמו המתכון שליקראנץ שוקולד
תודה רבה (:אני123
ערב טוב בבקשה מתכון לקיש טונהנוף123
אפשר עם גבינות...
תודה
אז הכנתי לשבת יצא דחוסנוף123אחרונה
כמו קציצות טונה היה חסר משו אורירי אולי משו קרנצי יש לכם רעיון?
למישהו יש מתכון של קציצות דג בקלה, עדיף ללא גלוטן?!נושאת עיניים


מחפש רעיונות לספר מומלץ על תזונה בריאה ונכונה תודה מראש😁פלצ
עוקבתפרח-אשאחרונה
אהלן! איך אתם מנקים את התנור והכיריים? איזה חומר הכי טוב ולאחופשה

מזיק? והאם אתם מנקים גם את גוף החימום שנמצא בגג של התנור? ברזל מפותל כזה? ואת החוט ליד הנורה? יש משהו שאסור כי הורס? אשמח לדעת... ממני שנהרס לה כבר תנור אחד ולא יודעת אם זה בגלל שהשתמשתי באקונומיקה או שניקיתי מה שאסור....

עם החומרים המתאימים של יעקוביט'
לא כדאי להשתמש באקונומיקהש.א הלויאחרונה
אישית אני משתמשת בסבון כלים רגיל וזה מספיק לכיירים שלי. (במקרים קשים שמה לימון ומעליו סודה לשתייה, מנקה הכלל רק לבדוק שלא יהרוס לך את הציפוי של הכיירים)

לתנור- חומר לתנורים של יעקובי, מעולים לנו.
מחפשת מתכוןבמבהביסלי
ב"ה

שלום!

פעם טעמתי עוגיות טעימות ומאז אני בחיפושים אחרי המתכון אך לא מצליחה למצוא

אולי תצליחו לעזור לי

רוגלכים קטנטנים במילוי וניל
(זה היה מאד רך, יותר מעוגיות שמרים ולא בצק של קראסון)


תודה!
בצק שמרים?סתם אחת
חושבת שכןבמבהביסלי
ישלי מתכון לבצק שמתאים לגביניות וכאלה אם באלך..סתם אחת
מילוי וניל בטח אפשר למצוא באינטרנט
אשמח!במבהביסלי
ב"ה

תמיד טוב לנסות דברים חדשים!

תודה רבה!
סבבה שאני אהיה בביתסתם אחת
הנה:סתם אחת
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
200 גרם חמאה
כוס סוכר
1 וחצי כוסות מים פושרים
ללוש הכול עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה, לכסות ולהתפיח כשעה וחצי. למלא במה שרוצים באיזו צורה שרוצים, למרוח ביצה ולהתפיח עוד חצי שעה. לאפות על 180 כרבע שעה עד להזהבה.
תודה רבה!במבהביסלי
בכיףסתם אחתאחרונה
שכחתי לרשום- החמאה צריכה להיות ממש רכה
היי מקווה שזה בסדרמנחה
מוכרת מקרר במצב מצוין של חברת בקו ב400 שקל
ומוכרת תנור של סוטאר של 5 להבות במצב מצוין ב2000 מחיר גמיש
המקרר רלוונטי?בוריסאחרונה
המלצה למשקל מטבחאמושית

אני רוצה לקנות משקל למטבח

משהו פשוט ממש, לא צריכה משו מטורף

חשבתי להזמין מאיביי/AX

למישהו יש המלצה? ניסיון?

לא הייתי ממליץ לקנות משקל זולקראנץ שוקולד

אם כבר קונים עדיף משו איכותי וטוב, זול יכול להיות לא מדוייק בכלל ולהרוס מתכונים, חבל..

מה מומלץ? וכמה בערך עולה?אמושית


לי יש שלתתתתת

ארקוסטיל...

עלה משהו כמו 80 ש"ח

מרוצה ב"ה!

יש כל מיני סוגים, תבדקי בחנויות מתמחות לאפייהקראנץ שוקולד


ממליצה משקל שהוא לא אחיד בגובה.אנננאחרונה

כלומר משקל עם קומה לכפתורים
ומשטח לשקילה, בד"כ הם יהיו מדוייקים יותר.
עולים 70 +

אם את מאזור הדרום/ רחובות/ ירושלים
אשמח לעזור, אני מוכרת משקלים מצויינים.