אני צריכה מתכון להכנת קורסון מהררררר
אשמח למתכונים ואגב יש לי מתכונים טוביםםם!
סתכלו...
שולחת מתכון שניהצרכים למתכון (48 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה)
- הבצק
קמח לבן - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (500 גרם)
שמרים טריים - שקית (50 גרם)
מלח - קורט
סוכר - 1/3 כוס - סה"כ (59 גרם)
גרידת לימון - 1/2 כפית - סה"כ (2 גרם), גרידת לימון.
ביצה - Large
חלב - 400 מ"ל, 2 כוסות חד פעמיות.
חמאה - אריזת נייר (200 גרם)
ביצה - Large, להברשה על המאפים.
- מילוי האגוזים
חמאה - אריזת נייר (100 גרם), רכה.
סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
סוכר חום - 1/4 כוס - סה"כ (49 גרם)
אגוזי מלך - אריזת ניילון (100 גרם), קצוצים.
ביצה - Medium
ברנדי - כפית (5 מ"ל), או ליקר.
קמח לבן - כף שטוחה (12 גרם)
גרידת לימון - 1/2 כפית - סה"כ (2 גרם), גרידת לימון.
- מילוי הפטיסייר
חלב - 1¼ כוסות - סה"כ (300 מ"ל)
ביצה - Medium
סוכר - 1/3 כוס - סה"כ (59 גרם)
קורנפלור - 3 כפות - סה"כ (27 גרם)
חמאה - 20 גרם, רכה.
צימוקים - 2 כפות - סה"כ (42 גרם)
מקל וניל - 1/4 יחידה
- מילוי הקינמון
קינמון - כפית שטוחה
סוכר חום - 1/2 כוס - סה"כ (98 גרם)
חמאה - 25 גרם, רכה.




תודה
