שרשור חדש
מעלה לפה 2 ממים שמתאימים לפורוםש.א הלוי
מוזמנים להוסיףף




או שיש רעיונות והם פורחים באויר..לב אמיץ


השני אדיר! חדשונת
אתמול ניסיתי מתכון חדש לפילה פורל וורוד ויצא ממש טעיםאנונימיות

ל2 דגים קטנים או ל4 פילה...

 

2 כפות שמן זית

2 כפות יין לבן

1/2 כף חרדל

1 כפית מלח (אני לא שמתי כמעט)

2 שיני שום כתושות

עלי בזיליקום

מיץ מחצי לימון.

 

לערבב את כל החומרים.

כל דג לשים על חתיכת נייר כסף בצד המבריק שלו.

לשפוך מעל את הרוטב

לסגור את הנייר לא צמוד לדג שישאר "ענן"

לאפות 18 דק' על תנור מחומם ל250

 

הקרדיט לאוסם

נשמע טוב!לב אמיץאחרונה


מתכון לסימן ״קרא״ (או ״קרע״)דיאנה
לא משנה איך כותבים את זה
יש למישהו מתכון מוצלח לירק הזה, שנראה כמו הכלאה בין קישוא ודלעת, ונאכל בראש השנה בתור סימן ל״קרע רוע גזר דיננו״?
לאדות עם שמן זית ומלח.לב אמיץאחרונה

בהתחלה עם מכסה, אחרי שמצטברים נוזלים, והירק פחות או יותר רך, להסיר את המכסה עד שהחתיכות של הקרא נהיות מוזהבות/צלויות במחבת.

איזה בשר מתאים לצלי עדיפות שניה חוץ מ5? 6/8?מרק חורפי
לטעם שלי 6 הוא גם בריא יותרברוקולי
אפילו שווארמה הודו אפשר. להתייחס אליו כמו אל צלי בקר.לב אמיץאחרונה

גם כתף - מס' 4.

 

 

שלום רב מישהו יודע בבקשה את דגם התנור ?מיה קולצי
או איך אני יכולה לתפעל אותו בבקשה חיפשתי בכל מקום אפשרי אפילו פניתי לחברה ואין להם אפשרות לעזור לי לגבי הדגם הדיירים הקודים הוציא את המדבקה של הדגם
בד"כ הדגם כתוב מאוחרי התנור, נסי לראות אם יש משהוש.א הלוי
אני אנסה תודה רבהמיה קולציאחרונה
מתכון לנשיקות ביתיות, יש?מטילדה
או רעיון אחר למשהו שאפשר להכין מ4 חלבונים?

תודה
ע.י ע.י,שגרה ברוכה
ע.י
ע.י
לא כדאי לגוון לפעמים? ב😐😁😎
נורא פשוטארץ השוקולד
על כל שני חלבונים 50 מ"ל סוכר.
מקציפים על מהירות הכי גבוהה, לאחר הקצפה של כדקה מוסיפים את הסוכר תוך כדי המשך הקצפה עד שתהיה מקצפת קשה (שניתן להטות ולא יזוז)
מכינים את הצורה על ידי כף/כפית/זילוף, אין צורך להשאיר מקום לתפיחה, כי זה לא ממש תופח.
מכניסים לתנור על 100-120 לשעה-שעה וחצי ומשאירים שם סגור עד שיצטנן ואז מכניסים לקופסה אטומה.
זה באמת יוצא כמה נשיקות שמוכרים?בלהבלה
ניסיתי פעם להכין ויצא לי גומי כזה
כי את צריכה לדאוג שזה יישאר יבשארץ השוקולד
הגומי זה אם נותנים לזה להיות באוויר, צריך לשמור הרמטית ברוב הזמן.

אלו שמוכרים שמים יותר סוכר במתכון ועוד משהו שאני לא יודע מהו.
ע.י.צ'יאלאחרונה

חשוב לאפות הרבה זמן בחום נמוך מאד.

אחרת יוצא דביק.

שעה-שעה וחצי מספיק לך?מקום בעולם
אני אופה באזור ה3 שעות ולפעמים מרגישה שאפילו היה אפשר יותר..
לרוב אני שם על שעה וחצי על מאה וטורבוארץ השוקולד
אחרי זה משאיר אותם להצטנן למספר שעות ואז מכניס לאריזה סגורה עם נייר מגבת בין הקומות שלהם כדי שהלחות תיספג.

ניתן אחרי שמקציפים לקפל פצפוצי שוקולד בפנים
מתכון למוקפץ בלי רוטב סויה\צ'ילי?ריעות.

יש ווק. ואני יכולה לשים רק מעט ממתיק כלשהו, אבל בכלל לא אכפת לנו מוקפץ בטעם אחר.

אני אפעם לא שמה(לא אוהבים)ש.א הלוי
מקסימום מעט דבש אם יש
אילו ירקות? ומתי שמים מה? משום מה מעולם לא הכנתיריעות.


אני מכינה את זהש.א הלוי
גזר וקישואים מוקפצים בזעתר, תוספת מהירה קלה צבעונית תוך כמה דקות מוכנה
שמה במקום זעתר כפית דבש ומוסיפה שום


יש לה שם עוד המון מתכונים של מוקפצים עם כל מיני ירקות שונים, וברוב אפשר להמיר לדבש/סילאן

כמובן שאם רוצים טעם "סיני" או "אסייתי" צריך סויה וכו'
פה זה יוצא בטעם שונה.
אני מתבלת במלח, פלפל, כורכום.חדשה ישנה
אני מתבלת בלי שום מתוק: פלפל, מלח, כורכום ופפריקהיעל מהדרוםאחרונה
קראמבל פירות- יש לכם מתכון מוצלח ולא משמין?שוגי


לי המליצו על המתכון של האתר "בצק אלים"יעל מהדרום
לק"י

נראה לי שמי שהמליצה אמרה, שבמקום חמאה או מרגרינה היא שמה שמן.
תודה, משום מה הוא חסום לי, יש מצב שאת עושה פרינטסקרין?שוגי

אם לא אכפת לך אני מעדיפה עם התמונה, תודה.

לא הולך לי..אנסה אח"כ בלי נדריעל מהדרוםאחרונה
מתכונים עם בצק פילו, מחפשת רעיונות...תמיד שמחה!
שטרודל תפוחים, זה קלאסי.ירושלמית טרייהאחרונה

וגם ממולא בכבד עם בצל ופטריות מטוגנים יחד (ודמיר קצוץ).

וגם ממולא בבשר טחון עם בצל מטוגן וכו'.

אבל הכי טעים שטרודל.

איך מחממים שניצל על הפלטה כך שיצא קרספי ולא מושי?רעות ש.
למי יש רעיון?
בלי כיסוינקודה טובה
בתוך תבנית חד''פ, ותכסי עם מפית נייר כדי שלא יתייבשחדשונת
ואז האדים מהחימום לא יהפכו למים ויעשו את השניצל מושי...
בתאבון
תודה!רעות ש.
אני הכי אוהבת אותם מושימיתרי זהבאחרונה


שמן קוקוס, מי משתמש?shira1

אני רואה הרבה מתכונים עם חמאה/ מחמאה. 

מה עושים כשרוצים פרווה ואיכותי?

האם שמן קוקוס יכול להוות תחליף טוב יותר משמן קנולה?

 

שמן קוקוס הוא תחליף מצוין לחמאהעלה למעלה
שהוא במקרר הוא מתקשה אז אפשר גם בתור חמאה ממש
ולא רק נוזלית
אבל קחי בחשבון שיש לו טעם של קוקוס
הבנתי שהלא מזוכך אין לא טעם של קוקוס...
נראלי הפוך, למזוכך אין טעם של קוקוז וללא מזוכך יש טעם ..אי לעם ישראל


כן הגיוניעלה למעלהאחרונה
צריכה דחוף המלצה למקפיא ואיזה סוגאיילה

נון פרוסט או דה פרוסט

ובכלל המלצות איך להקפיא דברים ומה אפשר להקפיא שישאר עם טעם נורמלי גם אחרי ההקפאה, פשוט בחיים לא הקפאתי אוכל!

מצטרפת לשאלה.לב אמיץ

גם אנחנו שוקלים לקנות בדחיפות לקראת החג.

כתבתי פה מגילה על זה לפני מעט זמן, מצרפת קישורירושלמית טרייה

..לתשובה הישנה.

מספרת לך על המחקר שעשינו ומה קנינו.. - בישול ומתכונים

בגדול נו פרוסט, אלקטרולוקס, בקרה מכנית.

 

ואיך להקפיא - סגור וקשור בשקית אטומה אחת לפחות.

חלות ועוגות להכניס כשהן עוד חמות וסגורות היטב כמובן.

גם תערובת בשר טחון או שניצלים או מרק קפוא וכו', לעטוף בשקית בלי חורים ולקשור כי הקופסאות המצויות אינן אטומות. זה שהמכסה נתפס בקליק רק אומר שהוא נתפס. יש רווחים משמעותיים בין המכסה לקופסה אם תסתכלי טוב.

 

אם מתכננים לשמור הררי בשר אז כדאי לכתוב על כל חבילה מה יש בה + תאריך.

גם על קופסאות כדאי לכתוב מה יש בהן, לפעמים קשה להבחין בין עוף ברוטב ובין כדורי בשר ברוטב וכן הלאה.. הכי פשוט לכתוב על השקית בארטליין. וזה מועיל גם לבעלים שימצאו דברים לפני שמבלגנים את כל הפריזר עד היסוד.

 

לסדר במגרות לפי נושאים (בשר, דגים, ירוקת קפואים וכו'.

 

להשתדל להשאיר את המגרות של ה fast freeze פנויות באמת בשביל  fast freeze..

 

עוד בתשובה הישנה שבקישור.

תודה. למקפיא עם קרח יש איזשהו יתרון?לב אמיץ


צריכת החשמל שלו נמוכה יותרת.מ.
תודה.לב אמיץ


בדר"כ גם זול יותר.. כמובןירושלמית טרייה
אהה. ומה עם נטיה לריח? לזה עם הקרח יש פחות?לב אמיץ


ראיתי שהמקפיאים של ליבר הם עם תכנית מיוחדתאיילה

שנקראת סמארט פרוסט שהם גם הפשרה אוטומטית ומצד שני יש שם משהו שגורם שלא יהיה ריח מישהו התנסה?

טיפ למקרה שנוסעים מהבית ורוצים לדעת אם הייתה הפסקת חשמלש.א הלוי
ראיתי באינטרנט - לא מצאתי קישור

למלא ½- ¾ כוס במים ולהקפיא
על הקרח לשים מטבע של חצי שקל/10 אגורות

כשחוזרים - אם המטבע למעלה- לא הייתה הפסקת חשמל
אם באמצע - תדעו שהייתה אבל לא ארוכה
אם למטה- תבדקו את הדברים שבמקפיא לפני שאתם אוכלים...
למישהו יש ניסיון עם בוש?איילה

ועוד שאלה האם למקפיא שהוא נון פרוסט  יש טעם של הקפאה באוכל?

לדעתי בשניהם יש טעם של מקפיאש.א הלוי
לכן אני מכינה חצי הכנה ומקפיאה - נגיד עוף נקי עם תיבול ואז רק לתנור
שניצל עם ציפוי ואז נשאר לטגן
קציצות בשר/עוף
ורוטב בנפרד ואז רק לתת בישול של חצי שעה לקציצות

בצק לעוגיות וכו'
החדש שלנו בוש אבל יש לנו נסיון של שבועיים בערך..ת.מ.
אני בעיקרון מתעסקת עם עוגות ופטיפורים נראה לכםאיילה

שאחרי הקפאה הטעם של העוגה והשוקולדים זהה?

אני מאלה שרגילים לעשות הכל טרי אבל עכשיו יש לי בר מצווה של הילד שלי ואני לא אספיק

תלוי איזו עוגהש.א הלוי
ותלוי אייך מפשירים
רוב הקינוחים עוברים נהדר הקפאה (מוס, קצפות, בצק פריך, קרם וניל וכו'.. - מניסיון שלי)
במיוחד אם אורזים נכון וטוב.
ובד"כ מגישים אותם קרים, לא?
כן, חוץ מבחושות , ואיך את מקפיאה?איילה


בחושות מקפיאה אחרי שטיפה מתקרר עוטפת הייטבש.א הלוי
אני עוטפת בניילון נמצד + שמה בתוך 2 שקיות קשורות הייטב (לא אקולוגי כ"כ אבל יש לי כבר סטוק של שקיות רק לזה)
אגב- אני משאירה את הנייר אפייה סביב העוגה ולא את כל התבנית מקפיאה (בד"כ אני צריכה את התבנית לעוד משהו, היא זכוכית אצלי) ואז זה גם תופס פחות מקום.

עוגיות שמה בקופסא אטומה + ניילון נצמד + שקית מעל- בד"כ פחות מקפיאה עוגיות מוכנות כי הן מתחסלות עוד לפני , מקפיאה את הבצק בצורת גליל ואז רק לחתוך ולאפות. (לא רלוונטי לקראת בר מצווה.)

הכל על אותו עיקרון - לאטום הייטב, לעטוף הייטב ולשים לב שהם לא מועכים אחד את השני
יש כאלה שמקפיאות כזה חם, אני נותנת להם טיפה צינון - בשני המקרים יוצא מעולה

את יכולה לשים בשקיות ואח"כ בקופסא ואז זה עומד יותר מסודר במקפיא ואפשר לכתוב על הקופסא בצורה ברורה מה יש בפנים.

נגיד שוט של מוס- לעטוף כל אחדים בניילון נצמד ולקופסא אחת במקפיא - מוס מחזיק נהדר. (אני מכינה על בסיס ביצים, יכול להיות שבקצפת זה אחרת)
עוגת גבינה גם עוברת מקפיא טוב.
שמרים- שמעתי על כאלה שאפו חצי אפייה והקפיאו - לא ניסתי. אני מקפיאה לפני האפייה.
אם אחרי- לעטוף כל רולדה הייטב ולשקית.
עוגות דווקא אחד הדברים שיוצאים מעולהירושלמית טרייה
רק חייבים לסגור כמה שיותר אטום!
שתי שקיות ליתר ביטחון.
אני גיליתי שאם עוטפיםחדשה ישנהאחרונה
ממש ממש טוב, עוגות יוצאות ממש טעימות אפילו אחרי חודשיים!! גם אני עשיתי אירוע עם עוגות , חתכתי , שמתי במנג'טים ושמתי בקופסא אטומה ועטפתי אותה במלא שכבות של ניילון נצמד, בלי להתקמצן. אחרי חודשיים פתחתי, הייתי בטוחה שיהיה טעם וריח של מקפיא.. בכל זאת חודשיים.. ויצא טעם נהדר!

הכל נטרף..
קניתי ואני מרוצהכלנית1

 

מקפיא 5 מגירות - FNT9550 ‏157 ‏ליטר - בלומברג

קל לניקוי (פשוט מוציאים מגירות נשלפות). יותר קל בהרבה מהמקפיא הקודם שלא היה נון פרוסט.

עיצוב יפהפה. גדול (בגובה, לא ברוחב). תבדקי שאין לך מה להסתיר...

 

בדרך כלל לא צריך לשמוע את המקפיא. אין כפתורי הפעלה מיוחדים (כמו במכונת כביסה).

אני מקפיאה בקופסא או ב-2 שקיות ולא גיליתי בעיה של "שלג" או ריח וכד'

כך שנראה לי שהוא פשוט ימשיך לשרת אותנו עוד כמה שנים טובות בע"ה

ניסיתי למצוא דירוג אנרגטי ולא מצאתי (כנראה שאמרו לי בע"פ) כדאי לבדוק את הנושא.

בדקנו את הבלומברג בזמנוירושלמית טרייה

אני חושבת ששל אלקטרולוקס היה יקר רק במאתיים שקל והיה טוב יותר בהמון פרמטרים, במיוחד בנפח פנימי.

אבל באמת הבלומברג היה אפשרות סבירה.

 

כדאי להשוות מחירים בכמה חנויות!!

יכולה להיות חנות שנחשבת יקרה ודווקא בה הדגם שתרצו לקנות יהיה זול.

ככה היה לנו, קנינו בשקם אלקטריק. הוא אמר לנו ששבוע אחרי כן המחיר אמור לעלות בהרבה.. באנו בדיוק לפני עדכון מחירים כנראה ב"ה.

עזרו לי בבקשה לחשוב על כמויות לסלט תפוחי אדמהניל"ס
צריכה להכין משהו לארוחה משותפת בעבודה (מחר!), חשבתי על סלט תפוחי אדמה (צריכה משהו משביע כי אני היחידה שם ששומרת כשרות, אבל שלא יהיה רק עבורי כמובן...)
אז נגיד שתהיה מנה מכובדת, לא חייב להיות לכולם אבל שיספיק לאיזה 8-9 אנשים נגיד (סה"כ יש משהו כמו 30 איש)

כמה תפוחי אדמה?
כמה ביצים?
בתכנון להוסיף גם אפונה וגזר, מלפפונים חמוצים ומיונז.

תודה!
מנסה בערךירושלמית טרייהאחרונה

שישה תפוחי אדמה בינוניים

6-7 ביצים (אחת לכל תפו"א אבל אם הם נוטים לגדולים כדאי להוסיף עוד)).

מלפפונים חמוצים זה טעים שיש המון, תקחי קופסת שימורים שלמה. הכי נוח גדולים.

עשינו בשבת כזאת כמות (טיפה פחות כי התפו"א היו נוטים לקטנים) וחיסלנו קופסה שלמה שהיתה גדולה מהרגיל, עם "תוספת חינם" למעלה..)

 

וכדאי לך להוסיף איזה שליש חבילה שמיר קצוץ, מבחינתי בלי זה זה לא עובד..

 

דרך אגב תדללי קצת את המיונז בחומץ. זה מתאים בטעם ובמרקם. אחרת המיונז סמיך וצריך המון כדי לערבב, וגם חסרה חמיצות בטעם, לפחות לדעתי. גם אמא שלי מכינה כך.

 

דרך אגב זה נורא טעים לשדרג את זה עם פרוסות קבנוס.. אם אוכלים בשרי.

 

ועוד דרך אגב, את יכולה גם להכין סלט טונה.

סימנים: כרתי!אורה2x
אז השנה סבתא לא מכינה קציצות פראסה.
מה עוד אפשר להכין עם הכרישה?
רעיונות לכרתי יתקבלו בברכה
שמים במרק ירקות, בסלט...חדשה ישנה


לביבות טעימות נוראירושלמית טרייהאחרונה

לא זוכרת את המתכון בדיוק, את יכולה לעשות בערך:

קוצצים את הכרישה לחצאי טבעות - רק החלק הלבן.

אפשר טבעות בעובי 2-3 מילימטר, לא דק מדי, ואז זה קריספי יותר ולא דייסתי.

אולי שמים גם קצת בצל קצוץ..

מוסיפים ביצים, קצת קמח, פלפל ומלח.

עושיםם   לביבות ומטגנים.

יוצא נפלא.

 

אחפש לך אי"ה מתכון בהמשך.

 

דרך אגב אפשר לעשות ככה גם עם עלי סלק ויוצא נהדר.

בשר מספר 6, איך מכינים שיצא טעים ורך?-עדינה-
קניתי גוש קפוא, אם זה משמעותי
נתח 'יחסית' דל שומןברוקולי

 

מס 6 אני אוהבת בקדרה עם ירקות שורש בבישול ארוך

תפשירי את הגוש

הייתי פורסת אם אפשר

סוגרת את הבשר (טיגון 2 דקות מכל צד)

מטגנת בצל וירקות  

מוסיפה מים או ציר ויין 

+ תבלינים 

מביאה לרתיחה

ומבשלת על להבה נמוכה כמה שעות 

 

בפסח הכנתי עם כרישה וסילאן ויצא מעולה..

אבל כאמור לא זוכרת לשחזר

את פורסת לפני הסגירה והבישול?ש.א הלוי
אני סוגרת ומבשלת שלם ופורסת לפני ההגשה או אחרי שזה מוכן לגמרי
מעניין אם יש הבדל
האמת , הקצב פורס ליברוקולי
תודה! ושאלה..-עדינה-
אני רוצה להכין מחר ולהקפיא, אז פחות טוב עם ירקות..
יש עוד מתכונים?
יש ירקות ששורדים הקפאהברוקוליאחרונה


מה השילובים הכי הזויים שעשיתם באוכל? קראנץ שוקולד
חח אני אכלתי ביסלי במרק במקום שקדי מרקאי אי אי


פשטידות, רבותי, דרושים מתכונים לפשטידותשוגי


כל דבר שבא לךבוז
תוסיפי ביצים, פירורי לחם, תבלינים...
וזהו

ממליצה על פשטידת קישואים
ופשטידת בשר
אחפש את המתכונים המדויקים מאוחר יותר בע"ה
פשטידת תירס קלילה וטעימהכונן דרכי

קופסאת תירס

3 כפות שמן

3 כפות קמח לבן (אפשר גם כוסמין אבל אז הוא קצת נוחת למטה ואז הפשטידה נראית בשני צבעים- למעלה בהיר ולמטה כהה יותר)

3 ביצים

1 כוס חלב

 

מערבבים הכל ושמים בתבנית אנגליש קייק.

ניתן לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת - מוסיף טעם - אבל לא הכרחי

 

לאפות כ-40 דק או עד שקיסם יוצא יבש.

 

פשטידה מעולה, אצלינו אוהבים אותה מאוד.

 

אם אני לא טועה המקור של המתכון באתר "בישולים".

שכחתי לכתוב מלח/פלפל לפי הטעםכונן דרכי


מתכון לפשטידת הקישואיםבוז
של ניקי ב אאל"ט, לא זוכרת מאיפה יש לי אותה,
טעימה מאד. אפשר להוסיף גבינה צהובה וגבינה בולגרית או לבנה והיא תהיה חלבית.

4 קישואים
2 בצלים
3 ביצים
3/4 כוסות קמח
חצי כוסות פירורי לחם
כפית אבקת אפייה
כף שטוחה מלח
פלפל שחור

מטגנים את הבצל עד שמזהיב. (לא חובה, אפשר גם סתם לאפות) מגרדים בינתיים את הקישואים, מוסיפים את שאר הדברים והבצל ומערבבים.
מפזרים בתחתית של תבנית פירורי לחם.
שופכים לתבנית את הבלילה. אופים על 180 מעלות עד שמזהיב.

יוצא טעים

אפשר לשחק עם המתכון. אין הרבה מה לטעות בפשטידה... להוסיף גזר מגורד, תפוחי אדמה...
פשטידה טבעוניתלימורשרה

פירה תפוא+ ירקות מגורדים וסחוטים (גזר, בצל, קישוא וכו'), אפשר צמחי תבלין קצוצים (שמיר וכו'), מלח+פלפל.

תנור 200 מעלות, חצי שעה עד שמתייצב.

אפשר לאפות כתבנית/ כפשטידה אישית.

 

פשטידות רגילות נוספות- באתר "10 דקות"

זה מתגבש או נשאר כמו פירה?יעל מהדרום
בלי שמן? קמח? פירורי לחם? זה עדיין ישאר טבעוני...ט'אחרונה
דרוש מתכון לממרח קישואיםכלנית1

לפני כמה שנים טעמתי באירוע ממרח קישואים שהיה עשוי מקישואים מגוררים וביצה קשה.

אני לא מעוניינת בסלט קישואים שבו שופכים ביצה על הקישואים בשלב הטיגון.

 

נראה לי שזה כמו חציל בטעם כבד, רק עם קישוא במקום חציליעל מהדרום
לניקי ב יש מתכון מצויןט'אחרונה
אני מכינה ככה:

מטגנת הרבה בצל וקישואים, מלח ופלפל שחור ומעט מאוד מים כי הירקות מפרישים נוזלים.
כשהקישואים רכים מכבה את האש ומיכה שיתקררו קצת ואז טוחנת עם ביצים קשות.
טעים חם וקר.

7 ארוחות... מה מבשלים??טולית
אשמח לרעיונות לגיוון המנה הבשרית בארוחות החג...
יש פה המון שרשורים בנושא, ממש קל למצואש.א הלוי
אוכל ברוקוליאחרונה

 

יש המון שרשורים

ואם תהיי ספציפית ברצונות 

נוכל לעזור

מתכון לעוגת שייש טעימה וקלה..יש?מעין אהבה
של קרין גורן מעולה!p&yאחרונה
סלט עוףטרמפולינה

יש למישהו מתכון לסלט עוף מבולבל

יש לי חזה עוף מבושל

תודה

מתכון יחסית פשוט, עם דברים זמינים שיש בבית

מה שאני עושה-עדינה-
חסה, גזר מקולף, עגבנייה וגמבה חתוכים גס יחסית.
מתבלת בסילאן, שמן זית ולימון
פעם אבא שלי הכיןבתאל1

עם כל מיני ירקות שהיו בבית

גמבות, פלפלים עגבניות אבוקדו בצל אולי גם מלפפון לא זוכרת אבל...

הכל בחתיכות יחסית גדולות ודקות

לדעתי אפשר להוסיף גם נבטים

תיבול של מלח שמן לימון

יצא טעים!

אני אוהבת כרוב ומיונזחילזון 123

ולחתוך את החזה לרצועות דקיקות בדומה לכרוב

אפשר להוסיף שמיר או חמוציות

אם עדיין אקטואלישוגיאחרונה

אני אוהבת חסה/ עלי בייבי עם קוביות בטטה אפויות, קשיו/ בוטנים קלויים, עגבניות שרי, בצל סגול