שרשור חדש
שמנת מתוקה שנשארה- יש מתכונים שווים מומלצים?פנסאי
אבל בלי יותר מדי עבודה- לאישה עסוקה ועייפה...
כדורי שוקולד- להמיס שוקולד ושמנת ולערבב עם ביסקוויטיםיעל מהדרום
תודה, אם לא אמצע רעיון יותר מעניין נלך על זהפנסאי
הכנתי לשבועות ויצא מדהים!יראת גאולה
קיש פטריות

הכנתי בתבנית גדולה, ולא אישי (כדי לחסוך עבודה)
תודה!פנסאי
שכחתי לכתוב שאין לי תנור חלבי
מוס שוקולד לבן או מוס שוקולד חוםחדשה ישנה
להקציף את השמנת, להוסיף 2 כפות פודינג וחפיסת שוקולד לבן מומס והרי לך מוס לבן.

להקציף את השמנת, להוסיף 2 חפיסות שוקולד מריר מומס שעירבבת לפני כן ברבע כוס מים, חצי כוס סוכר וכפית קפה. - יוצא מתוק מידי לטעמי אז אפשר לנסות להוריד סוכר או שוקולד. לשים במקרר.
והרי לך מוס חום.
גם לי הייתה שמנת אחת אז עשיתי חצי חצי ושמתי בכוסיות חצי חום ומעל חצי לבן, למעלה שמתי תלתל של שוקולד לבן שקילפתי בקולפן.
וואי נשמע קל ומצוייןחבויאחרונה


לשים בקפה במקום חלב או להכין חמאהאני84
קבוצה בפייסבוק שאני רוצה להמליץ עליהקראנץ שוקולד

"אופים ונהנים עם השף מיכה כלפה"

אחלה קבוצה והוא מעלה מתכונים מעולים.

בשבת הכנתי את שלושת המאפינס האלו ויצא ממש ממש טעים משתפתאנונימיות

מתכון מאפינס שוקולד בראוניז מושחתים » ספר המתכונים שלי-מאפינס שוקולד בראוניז מושלמים, במקום נוטלה שמתי ממרח נוגט

 

מאפינס אוכמניות של סטארבקס | עוגיו.נט- מאפינס אוכמניות אמריקאי מתכון ראשון שהצליח לי כמו שצריך

 

 

מאפינס תפוחים וקינמון עם ציפוי פירורים פריכים- אחד הטעימים אני לא שמתי את הקליפות תפוז...

 

שלושתם בסגנון אמריקאי ויצאו בדיוק כמו בתמונה

גם אני קיבלתי במייל את המאפינס של עוגיו, נראה ממש טובקראנץ שוקולד

נכין בהזדמנותליקוק

שווה לנסותאנונימיות


בא לי להכין את הראשוןיעל מהדרום
לק"י

אם אני אשים ממרח שוקולד במקום הנוטלה?
אני באופן אישי לא אוהבת ממרח שוקולדאנונימיות

ונוגט נותן את הטעם האגוזי של הנוטלה. אבל אם את אוהבת ולא מפריע לך לוותר אז נראה לי שזה סבבה

אני חוששת שיהיה מתוק מידי..אולי אקנה ממרח אגוזים בהזדמנותיעל מהדרוםאחרונה
סיגרים מתוקים במילוי שקדיםקראנץ שוקולד


מוש!!!!ניקיתוש
אחחח טעיםםםם.לב אמיץ


נראה ונשמע מצויין!חבוי


ניסיתי לעשות אותם ויצאו לי ממש קשיםפנסאי
עבר עריכה על ידי פנסאי בתאריך י"ז בסיון תשע"ז 04:54
יש לך מושג למה?

גם שמתי רק 250 גרם אבקת שקדים וביצה אחת בקושי הספיקה...
המילוי או העלים?קראנץ שוקולד


המילויפנסאי
איזה מתכון עשית?קראנץ שוקולד

היית מוסיפה אולי עוד ביצה

מה שכתבת פה באחד השירשורים.פנסאיאחרונה
500 גרם שקדים מולבנים טחונים
כוס סוכר וביצה אם אני לא טועה.

זה:

לסיגרים - בישול ומתכונים
מזיל ריר...טוב בסדר


נראה טעים!!!התנערי מעפר
נראה טוב!פסידונית


הקצפת קצפת מיקסר קנוודכהן דינה
יש לי מקסר חדש קנווד קערה גדולה יכול להיות שגודל הקערה משפיעה על ההקצפה של שמנת מאחר והכמות קטנה לגודל הקערה והמקצף לא מקציץ את תחתית הקערה זה מקלקל לי יותר מדי קצפות
כן,תוסיפי יותר שמנת או שתשמשי במיקסר ישניקראנץ שוקולד
יש מיקסרים שאפשר לשחק בהברגה ולהוריד את הבלון יותר למטה..
תקני מיקסר ידני ב 60 שקלירושלמית טרייה

ואז לא תצטרכי להוצאי את הקנווד בשביל שמנת/ריץ'/ביצים. זה מאד נוח שיש את שניהם.

(לביצים עדיף הקנווד כי בידני לוקח המון זמן. בקנווד לוקח 5 דקות).

את משתמשת במהירות הכי גבוהה? זה לא אמור להיות בעיהפסיפלורה מנגואחרונה

ואם זה לא מגיע, אפשר להרים יפה את הקערה עד שהקצפת תתפתח, ואז להניח חזרה בבסיס

תרד מהדרין- איפה ניתן להשיג?משיח עכשיו!
יש עכשיו טרי בסופרים של חסלטג'ינג'ר
וקפוא יש כמעט תמיד של בודק באושר עד..
תודה!!!משיח עכשיו!אחרונה
גונדי פרסישמחה ומשמחת
מחפשת מתכון מוצלח לגונדי פרסי עם בשר טחון
והאם אפשר לשים אותו כל הלילה בשבת על הפלטה ולאגול בבוקר?
תודה!
יש לי מתכוןסוכריות עדשים
לגונדי עם אורז, או שאת מתכוונת לזה עם החומוס?
עם האורז זה קופטהבלהבלה
זה לא אותו דבר..
טוב לדעת.. החכמתיסוכריות עדשים
את הגונדי עם החומוס אפשר להכין עם בשר טחוןשמחה ומשמחת
או רק עם עוף טחון?
אנחנו מכינים עם עוף טחוןבלהבלה
אפשר מתכון?פנסאי
לא חושבת שיש מתכון לזה לכן לא רשמתיבלהבלהאחרונה
דודה שלי מכינה עם בשר אם אני לא טועהאנונימיות


איך מכינים קטשופ בבית? אשמח למתכון מומלץ..on


זה צריך להיות בטעם של קטשופ?ש.א הלוי
כי אני מכירה משפחה שמכינים רוטב של פסטה וממלאים את הבקבוק קטשופ ברוטב הזה.
(מקופסת שימורים עם תבילנים וכו') זה לא מתוק כמו הקטשופ אבל זה טעים וזול יותר

אני רוצה טעם של קטשופ, מקסימום פחות מתוקon
זול יותר זה לאנהורא

בקבוק קטשופ של אוסם עולה בין שמונה לשניים עשר שח.

עגבניות לא יעלו זול יותר+שמן זית+גז

אבל זה בטוח בריא יותר מצד הטריות ומצד כמויות הסוכר שאפשר להוריד

שימי לב מה כתבתיש.א הלוי
מקופסת שימורים!!! שעולה 5 ש"ח יוצאת כמות של יותר מבקבוק אחד (אפשר להקפיא) ולא שמים שמ" ז אם רוצים מתוק כמו קטשופ
ולא חייב גז, מספיק מים רותחים.
אוי נשמע לא משהונהורא

מטורלל

בהצלחה עם זה

הכנו פעםאם הבנים12
מרסק עגבניות, חומץ, סוכר ומעט מלח.

לא יודעת כמויות אבל לשחק לפי מה שאוהבים, בטעם ובמרקם. יצא ממש נחמד.
תודה. לכמה זמן בערך זה נשמר במקרר?on
עשינו מרסק קטןאם הבנים12
נשאר ליומיים.

מצד החומרים יכול להחזיק כמה ימים,,אבל עדיף להכין טרי כל פעם.
כדאי להוסיף גם קצת לימון.סיהרא.


מצטרפת. למיטב זכרונימ.א.אחרונה

פלפל אנגלי ועלי דפנה עושים לזה טעם שמאוד מזכיר קטשופ (מבשלים איתם ואז מוציאים אותם). נראה לי שגם שום ופלפל שחור יכולים לתרום.

לא ניסיתי אבל זה בלוג מוצלח באופן כללי אז בטח גם המתכון הזהמשהיא מהבירה
תודה לכולם! אם יש מתכון מדויק מנוסה ומוצלח אני עדיין אשמח..on
יש פה מתכוןסוכריות עדשים
שרשום נשמר לשלוש שבועות. אבל לא ניסיתי..
קטשופ ביתי בגרסה מיוחדת, טעימה וקלה להכנה
היי,אשמח למתכונים לגלידה ביתיתהכל מאת ה'
פרווה,שאפשר להכין מפירות..
תודה רבה!
גלידת בננה-שוקולד11דוד11

 

4 בננות בינוניות בשלות וקפואות (להוציא מהמקפיא קצת זמן לפני שמכינים)

2 כפות אבקת קקאו

1 כף סילאן

 

על בסיס מה?העוגב
ככה?בלי מים או משהו כזה?בכל דרכך דעהו!
לא צריך מים11דוד11אחרונה

הבננה נותנת ממש מרקם של גלידה אמיתית

לא ניסיתי, זה מחברה-העוגב
גלידת קריסטלים
(היא פצצה!!! שבתות קיץ זה פינוק אצלינו) -
לסחוט:
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס מיץ לימון

להרתיח בסיר על האש:
2 כוסות מים
2/3 כוס סוכר

לערבב את המים והסוכר עם המיצים שנסחטו ולהכניס למקפיא.

קצת לפני ההגשה להוציא כדי שימס מעט ולשבור עם מזלג שיהיה ברד כזה.
חמוץ-מתוק וטעים
מה העוגה הכי טעימה אצלכם? שהכי רצה/ שהכי מכינים/ אוכליםאנונימיות


כדורי שוקולד 😋binbin
גבינה/שמנת פרורים...קראנץ שוקולד


תפוזים בחושהתודה לך ה'.


פצפוצי אורז עם שוקולדבתאל1

ורק בגלל שזה עוגה לעצלנים שלא צריך לשים בתנור ולא נורא אם היא לא תצא טוב...

וגם די קשה לטעות בה..אז אין שום תקלה דרסטית.

 

פאי חמאת בוטנים ושוקולד, מתכונים עם מוסים וקצפות..מחייכת =)
פחות אוהבים עוגות בחושות
טורט שאני משנה פעם עם קוקוס פעם עם אגוזים פעם עם קפה...אני84
ויש גם עוגת קפה ותפוחים בחושות... לערבב בכפית ולתנור.
בקשו באישי... שולחת פה.אני84


העטגה הראשונה טורט אני עושה פעם עם מעט אגוזיםאני84
פעם עם מעט קוקוס.... פשוט לשחק עם זה זה טעים. העוגה השניה קפה.... מתוקה ויש להפחית סוכר. אני עושה 3/4 כוס כי יש מתיקות מהסירופ.
עוגת מיפל מוצלחת ועוגת תפוחים את התפוחים אפשר לערבב ביד ולתנאני84אחרונה


שמרים ושישניקיתוש
עוגת תפוחים אגסים ואגוזיםה''ב
יאמי.
וואי מלא זמן לא הכנו
בראוניז.. חמש דקות הכנה ויוצא מוצלחחדשה ישנה
בעקבות המלצות פה על גבינת שמנת ביתיתה''ב
ניסיתי ויצא נהדר😎
אז א- תודה למי שזה לא יהיה
וב- אין לי שמיר וגם אין פה במכולת משום מה:/ אז רעיונות אחרים איך לתבל? (ניסיתי עם בצל מטוגן ולא אהבנו את התוצאה. נסיון שני היה רק עם שום, שזה נחמד.)
זיתים ירוקים קצוציםאם הבנים12
פפריקה ומלחסיהרא.


שמחה שטעים לך- רק שהגבינה הזו שמנה יותר מה 15% של השמנתברוקולי

 

## רק לידע כללי 

 

אפשר לתבל עם שמיר יבש 

 

מסננים את המים..ברוקולי


ובגבינת שמנת הקנויה התהליך הזה לא קורה?מקום בעולם
כנראה שכן, הגבינות שמנת הקנויות ממש שמנות בד''כה''ב
15-25 אחוז..
כמה שיותר שמן יותר טובה''ב
ותודה לכולם!
לא חייב להיות עם תיבול. אפשר לשים רק מלחחדשה ישנהאחרונה
הכנת פאי - שילוב של קלתית ומילוי משני מתכונים שונים, אפשרי?אנונימוס

אסביר: מצאתי מתכון לקלתית עם שמן (בלי חמאה / מרגרינה) אבל המילוי שלה הוא פירות טריים.

אני מעוניינת להכין פאי פקאנים או פיצוחים.

 

(לא מצאתי מתכון לפאי כזה בלי חמאה/ מרגרינה).

 

אפשרי לערבב בין 2 מתכונים שונים?

תלוי...בתאל1אחרונה

לא מניסיון אבל הבנתי שיש מילויים שהם יותר עם מים כמו הפירות וכאלה יותר יבשים וזה משפיע על הבסיס...

לא יודעת להגיד מה המסקנה מזה...

שאלה דחופהה בצק חלהאמילי בן
שלום עשיתי בצק של אוסם הקמח האדום ותמיד זה יוצא לי טוב הפעם.יצא לי במירקם ממש כמו חמר מה הבעיה אפשר לץקן.אץ.זה כי לא נראה לי טוב
יצא קשה?קראנץ שוקולדאחרונה


מתכוןשוקו1
למשהי יש מתכון לפחזניות אבל טוב?אני צריככה אותו עוד להיום פליזז
יש לי אבל אני כרגע לא בבית :/קראנץ שוקולד
בבלוג עוגיו.נט יש מתכון טוברבה אמונתך!אחרונה
גם חלבי וגם פרווה על בסיס שמן
מחפשת מתכון מוצלח לפרגיותbinbin
תשרה לכמה שעות אותם בזה:רק שמחה#אחרונה

כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף רסק עגבניות
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

איך מכינים ירקות מוחמצים?אנונמי1
כמו של אולמות כזה?
יש לי 2 מתכונים שונים:מנסה לעזור


מתכון לירקות מוחמציםמנסה לעזור

מתכון לירקות בתחמיץ- טעיםםם!

 

חותכים:

  • גזרים למקלות
  • גמבות אדומות, פלפלים צהובים וירוקים (מה שיש)- לרצועות
  • כרוב (אני מכינה מכרוב לבן)- לרצועות
  • גבעולי סלרי- לחתיכות
  • בצלים קטנים, לבנים וסגולים- לטבעות עבות , מופרדות
  • קולרבי- לחתיכות ארוכות (כמו צ'יפס) ודקות

 

מכינים תחמיץ מ:

1 כוס מים רותחים

ממיסים במים הרותחים כף עמבה הודית (או יותר לפי טעמכם)

מלח- לפי הטעם

צ'ילי חריף גרוס- לפי הטעם

מעט כורכום

מעט סוכר

ומוסיפים 1 כוס חומץ (או פחות. לפי טעמכם)

(ניתן כמובן להכפיל כמויות של התחמיץ. בהתאם לירקות)

 

בקופסא:

מערבבים את כל הירקות, שופכים מעל את התחמיץ.

סוגרים את הקופסא ומערבבים אותה היטב.

מניחים במקרר למס' ימים או לפחות ללילה אחד.

מידי פעם מערבבים את הקופסא היטב.

וכשמגישים- מגישים מהירקות שנמצאים למטה...

 

תהנו!

גזר חי חריף- גם נחשב או לא?מנסה לעזוראחרונה


אז קנינו ניוקי, והם פחות טעימים בפני עצמם. רעיונותאנונימוס

עם מה לשלב? רוטב מתאים?

 

תודה.

מז"א בפני עצמם? אוכלים אותם עם רוטב כלשהוקראנץ שוקולד

כל הרטבים שהולכים עם פסטה הולכים עם ניוקי.. רוזה, שמנת פטריות, נפוליטנה וכו'..

ניסינו לאכול אותם ככה ;) ננסה. תודה!אנונימוס


בשבועות טיגנתי בצל ופטריות וקצת עגבניןות שרי שלמותחילזון 123אחרונה

ואז הוספתי לזה את הניוקי המבושלים והקפצתי קצת ביחד שיקבלו מהטעם שבמחבת.

הוספתי גם מלח פלפל קצת שמיר קצוץ. טיפה בזיליקום יבש. אפשר איזה תבלינים שיש...

יצא נחמד מאד.

שאלה- מתכון מנוקדהיי =)

הי!

אולי לא כ"כ קשור אבל אשמח לעזרה בכל מקרה, 

אני מחפשת מתכון מנוקד לכדורי שוקולד  (בשביל פעילות עם תלמיד)

מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג?

תודה רבה!

לא מכיר אבל תנסי להשתמש בנקדןקראנץ שוקולד
הנקדן הזה לא ממש מוצלח.סיהרא.

יש ספרי מתכונים מנוקדים לילדים, חפשי אולי ברשת יש משהו.

לא מוצלח, הכוונה שהניקוד מוטעה?קראנץ שוקולד
הרבה פעמים כן.סיהרא.


זה לא שזה לא מוצלח, אלא שהוא מנקדכתר הרימוןאחרונה
כל מילה בפני עצמה, ולא מתייחס לצירוף המילים והטקסט.
נקדן אוטומטי אף פעם לא יכול לנקד 100%.
תזכירי לי מחר בבוקר, אולי יש לישוקולד לבן


למישהו יש רעיונות למתכונים? דחוף!רוקדת בגשם

מתכון קלייל, חלבי/ פרווה, זול, לא משנה מה זמן ההכנה/ דרגת קושי + מתכון?

ארוחה או קינוח?ה''ב
גוגל יעזור מהר יותר מפהש.א הלויאחרונה
ממליצה על האפליקציה /אתר של ניקי ב
פשוט וקל להכנה ומבחר גדול.
היום יומולדת 🎂🎶ה''ב
בעיקרון אני על הפנים באפייה אבל ממש רציתי לעשות עוגה גבוהה וחתיכה, אז עשיתי ניסוי והכנתי עוגה מפנקייקים ויצא ממש חמוד 😋







אוי למה זה כזה מטושטש?!😓
בעיקרון צילמתי גם בשלבים ובטעות דווקא את התוצאה הסופית בטעות צילמתי רק בחושך..:/
וואווו נראה מעולה. מושלםתפוזינה123
התוצאה הסופית נראית מרשימה מאוד! מזל טוב.לב אמיץ


נראה ממש טוב ויפה! רעיון מוצלח...יעל מהדרום
מגניב ממש! איזה קטע קורע..חדשה ישנה
הסתכלתי על העוגה שלך , פתאום בעלי נכנס (לא ראה) ואומרת 'יש פה ריח של פנקייקים'... כנראה זה יצא ממש טוב שהריח עבר דרך בפלאפון..חח
ואוו זה נראה ממש אליפות! באלייייהפואנטה
כל הכבוד.... ו.... מזל טוב🎂🎁אני84אחרונה
יש למישהו מתכון מוצלח לפשטידת ברוקולי פרווה?ניל"ס

או משהו אחר מברוקולי שיהיה פרווה...

כנראה נעבור לסעודה בשרית בחג ברגע האחרון, וכבר הפשרנו את הברוקולימבולבל

עדיין רלוונטי?מקום בעולם
כן, תודה!ניל"ס


מחפשת לך..מקווה למצואמקום בעולם
אם את עדיין רוצה תגידי לי, יש לי משהו נחמד מאדניקיתוש
אני אישית הסתדרתי, תודה (כבר עבר החג)ניל"ס

אבל את עדיין מוזמנת לשתף אותנו, כדי שכשמישהו יחפש מתכון בהמשך ויגיע לשרשור הזה זה כבר יהיה

אני אשמח למתכוןהתנערי מעפר
בשמחהניקיתוש
900 גר ברוקולי
מבשלת במים מלוחים 10 דק'
מסננים מים
מרסקים במעבד מזון מוסיפים למעבד
2 כפות שמן
3 ביצים
2 כפות קמח
אבקת מרק
2 כפות מיונז
מלח, פלפל
(אפשר לוותר על המעבד ולערבב עם מזלג)
על 180° כ30 דק'
לפעמים אני שמה פירורי לחם בתחתית או מלמעלה. (לפני האפיה)
תודה התנערי מעפראחרונה
מתכון נחמד לברוקולי .שקיעת ערביים

ב"ה

 

מבשלים את הברוקולי כמה דק' במים עם מלח

 

מבשלים אטריות עבות וארוכות 

 

במחבת מקפיצים שום ופטריות טריות מוסיפים את הברוקולי , וגם את האטריות .

 

מתבלים במל"פ , מערבבים ומבשלים ביחד ממש כמה דק' לספיגת טעמים.

 

 

מתכון קליל , שאצלנו מתחסל ממש מהר .

 

אפשר להוסיף חתיכות צפתית גדולות או בולגרית או אם רוצים פרווה חתיכות גבינת טופו / גבינת קשיו (אבל לא ניסיתי).