שרשור חדש
מתכון לרוגעלך בלי מרגרינה?חמדמדה


גגלי- הרוגלך של כרמית. מנוסים ומעולים!אפ


פליז תעזרו לי לעשות קליק!!!שונא סטיגמטים!

הי אנחנו עושים הכתרה בסניף ורציתי לעשות בקיוסק קליק (כריות קורנפלקס וכו')

איך לעשות את זה בלי שזה ימרח???

יש למישהו אולי איזה מתכון?שונא סטיגמטים!


אם הבנתי למה התכוונות,גלידת לימון

את הקליק קורנפלקס-

אתן יכולות פשוט להמיס שוקולד ולהכניס בתוכו קורנפלקס.

כמה חבילות שוקולד מספיקות לדי הרבה קורנפלקס.

 

את הקליק כריות, פשוט תקחו כריות של דגני בוקר וזרמו משם..

פשוט זה נראה לי שזה ימרח ויצא לא יפה... ואני לא יודע איך לקרשונא סטיגמטים!

ואני לא יודע איך לקרר את זה

 

לא ניסיתי אבל אפשר אוליחדשה ישנה

להמיס שוקולד, לערבב עם קורנפלקס ולהוציא את הקורנפלקס אחד אחד עם פינצטה או משהו בסגנון,

 

להניח אותם במרווחים על תבנית ולהקפיא וככה הם לא ידבקו.

מלא עבודה, אבל זה נראה לי יצא טוב..(לא הבנתי למה לא לקנות?)

חשבתי שזה מתכון קלשונא סטיגמטים!

שלא עולה הרבה ואפשר למכור בהרבה

 

אפשר להמיס שוקולד ולטבול את הקורנפלס/כריותפסיפלורה1
כמו שאמרו מעליי.
ופשוט לפרוס את התערובת על תבנית.
לעשות שכבה דקה כדי שלא יווצרו גושים ולנסות לפרוס את זה על התבנית במרווחים קלים.
כשזה מתקרר פשוט לשבור את הגושים שבכל זאת הצטברו וזהו.
כשזה שכבה דקה לדעעתי לא אמורים להיווצר הרבה גושים.
בהצלחה!
מומלץ להוסיף לשוקולד קצת שמןתתתת

נגיד על 100 גרם שוקולד כפית שמן קנולה זה עוזר להתגבשות

אפשר לטבול נגיד כריות עם קיסם ולהניח על נייר אפיה עד שהתייבש 

ב"הצלחה

לא נראה לי שזה יצא לכם זול במיוחדחילזון 123

להכין את זה. וזה לא יצא יפה כמו הקנוי.

עדיף שתכינו מראש משהו אחר

אם בקטע של קורנפלקס אז אפשר קורנפלקס מעורבב עם שוקולד מומס ולשים בכף במנז'טים מנייר

או כנ,ל עם פצפוצי אורז. אבל גם זה אני לא יודעת אם יצא משתלם כ"כ.

 

אולי תכינו עוגיות שוקולד צ'יפס. זה משהו שאוהבים ויוצא יפה כזה.

^^^וגם מה שמושך לקנות הרבה פעמים זו האריזה!חדשה ישנה
צודקות בכל מקרה תודה רבה על העזרה!!שונא סטיגמטים!אחרונה


דגים מטוגנים לכבוד שבת קודש סה"רורית



מתכון מאולתר..
זה סול? גמני עשיתי היום ירושלמית טרייה


נראלי אמנון, לא הסתכלתי🙊סה"רורית
נראים ממש טעימים!יעל מהדרום
סה"רורית נראה מעולה!לב אמיץ

חזרת לשמח בתמונות לכבוד שבת כן.

תודה רבה לכם סה"רורית
לא מסוגלת לגעת בדגים, אבל זה נראה ממש טוב.mother goose


תודה רבה סה"רורית
גם אני שונאת דגים בדרכ אבל שתדעי שכשזה עם ציפוי כמו של שניצלירושלמית טרייה

..זה ממש חביב לאכילה.

לא ככ מרגישים שזה דג.

ואין את ה"מוקשים" כמו חלקים שאי אפשר ללעוס שיש הרבה פעמים בשניצלים.

אז אם לא ניסית שווה לנסות!

תודה רבה סה"רוריתאחרונה
עזרה בשדרוג רוגעלכיםהשם שלי

הכנתי רוגעלך, אבל המילוי שלהם לא ממש מורגש.

כן טועמים סוכר, אבל בלי הקקאו.

חשבתי להוסיף להם שוקולד כדי שיהיו יותר טעימים,

אבל אני לא יודעת אם זה ילך.

מה שחשבתי זה להמיס שוקולד ולטבול בו את הרוגעלך, שתהיה להם תחתית של שוקולד.

השאלה איך בדיוק לעשות את זה שתשאר שכבה ולא יזול?

וגם- יש אפשרות לעשות את זה אם רוגלעכים קפואים, או שעדיף קודם להפשיר אותם?

 

אם יש למישהו תשובות, או רעיון אחר לשדרוג- אני אשמח.

למלא אותם בנוטלה או בשחרקראנץ שוקולד
או כל ממרח אחר..
לא המילוי של הקקאו והסוכר.
הם כבר מוכניםהשם שלי


תברישי אותם בסירופ זה יוסיף טעם..קראנץ שוקולד


זה לא יוסיף בעיקר מתיקות?השם שלי

מתיקות כבר יש, אני מנסה להוסיף טעם שיהיה יותר טעים.

אוליטוב בסדר

לטבול חצי רוגעלה בשוקולד. כמו שיש עיוגיות חצי טבולות.

להמיס שוקולד - להוסיף טיפה מרגרינה או שמן ולטבול חצי ולחכות שיתייבש. ככה גם השוקולד יורגש וגם לא מידי הרבה עבודה....

 

תודההשם שלי

בשביל מה המרגרינה?

שהשוקולד לא יהיה קשה מידיטוב בסדר

אבל אולי באמת המרגרינה לא חובה.

תנסי עם שמן במקום מרגרינהחבויאחרונה


אז אני רוצה לתקן טעות במתכון שנתתי לעוגיות טחינהיעל מהדרום

לק"י

 

פרסמתי מזמן מתכון, והיום גיליתי שעשיתי טעות (וב"ה שהסתכלתי שוב במתכון, למרות שהכנתי מהזיכרון).

4 כוסות קמח

1 כוס טחינה

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

 

אז כתבתי כוס מים במקום שמן. מקווה שלא יצאה תקלה תחת ידי.

ויש המשך לסיפור...יעל מהדרום
לק"י

הפעם יצאו לי עוגיות שונות לגמרי במרקם.
כנראה שגם בפעמים הקודמות שמתי מים במקום שמן.
אז יצא לי מרקם חולי וקצת חונק, והפעם מרקם שדומה לבצק פריך.
ניסיתי עכשיופאשניסטה

ויצא לי קצת חולי זה יוצא גם לך ככה? או שעשיתי משהו לא טוב בהכנה?

פעם היה יוצא לי חולי..אולי כששמתי מיםיעל מהדרום
אפשר עם קמח מלא?אפ


מאמינה שכןיעל מהדרוםאחרונה
בא לי להוציא את זה פעם אחתקראנץ שוקולד

טעמתי בחיי כמה וכמה עוגות של קונדיטורים (מוסים וכאלה) והם לא כאלה וואו כמו שהם נראות בתמונות, חלקן אפילו קצת לא טעימות, לטעמי הפשטות מנצחת והרבה פעמים עוגות ביתיות של מאמות הרבה יותר טובות מעוגות ראווה נוצצות עם גלאסז'ים וכאלה.. 

זהווו פיוו!! חצי חיוך

אני איתךט'
צודקפה לקצת
הן בדכ רק יפות....
נקודה.dora
אמת פשוטה לב אמיץ


מוסיפה- העוגות יומולדת המעוצבותתתתת

זה הרבה פעמים עוגת שקולד בחושה גבוהה עם קצפת פרווה( יותר יציבה) או מלא בצק סוכר

הם מהממות!!! אבל הטעם פחות...

 

ממשקראנץ שוקולד
בצק סוכר בכללי אני לא אוהב...
טורטים תלוי מה רמת הלחות שלהם😐
וואו! איזו כנות!מודדת כובעים

באמת שמפתיע לשמוע את זה מקונדיטור כמוך.

 

שלך כן יוצאות טובות?

תלוי איזה אני גם אוהב מאד את העוגותקראנץ שוקולד
הפשוטות הבייתיות כמו ביסקויטים ועוגות גבינה וכאלה על עוגות מפוצצות..
אה ואני לא קונדיטור, סתם חובבן..
צודק, בעיקר עוגות פרווה. חלביות יותר טובותאשריך
אני מתכוונת שעוגות קונדיטוריה טעימות כשהןאשריך
חלביות. הפרווה מרגישות מלאכותיות
פרווה זה מוקצה מחמת מיאוסקראנץ שוקולד
לא נכנס לבית בכלל ריצ' ושות'..
כמובן שקצת הכללתי בהתחלה יש דברים ממשטעימים בקונדיטוריה אבל יש הרבה פעמים שהעין מטעה, החוץ של העוגה מתעתע בנו וגורם לנו לקנות עוגה שהיא....😵
ט'

לא שיש לי למה להשוות, אבל העוגות שלי נחשבות למעולות ואין לי חלבי בבית. כלום.

 

מבלי לפגוע חלילה זה רק הטעם שליקראנץ שוקולד
אני בטוח שיש אנשים שאוהבים מאד..
אפילו כשאחיות שלי מכינות עוגות פרווה הן יודעות שלא בטוח שאטעם מזה כי אני לא אוהב..
אני אישית מכין רק עם שמנות ושוקולדים חלביים או לכל היותר מריר משובח,קשה לי ממש עם תחליפים 😕
דווקא שוקולד מריר הוא המקורי, החלבי הוא שינוי שלומודדת כובעים


הכוונה לתחליפים של החלבייםקראנץ שוקולד
גם המריר של עלית לא מקורי ואיכותי..
יש את השוקולד של מרסי שהוא מעולה ושל ספלנדיד ה75% ומעלה,אלה הכי טובים לאפייה..
מה עם וורד הגליל? הם המקורי?אביגיל~!
אני מניחה שלא כי אני קונה אותם בחמש שקל.. אני צודקת?

ואני מסכימה איתך לגבי כל הריץ והחיקוי לחלבי, יכול להיות שזה טעים, אבל זה בכלל לא בריא!! סתם רעל כל החראטה הזאת..
למדתי כלל מתוך נסיון כל מה שזול לא איכותיקראנץ שוקולד

זה במוצרי מזון, אלקטרוניקה, רכבים, נעליים הכל..
שוקולד שעולה ארבע בעשר בחיים לא יהיה איכותי, כי דבר איכותי הוא דבר שעשוי מחומרי גלם טובים והמחיר שלהם בהתאם..

מסכימה. עוגת שמרים נניחשמן פשתן

לא חייבת להיות חלבית כדי לנצח

בשמרים זה פחות בולטקראנץ שוקולד
כי זה בעיקר תחליף של חמאה ומחמאה.
אני דיברתי על ההבדל בין קצפות פרווה לשמנת.. ועל שוקולדים פרווה לאלה החלביים או המריר האיכותיים..
הגלאסז' זה המבריק השקוף הזה?ירושלמית טרייה

כי הוא נראה לי באמת רק ליופי. פעם אכלתי מעוגה יפהפיה והחלק המבריק היה ממש דוחה. קצת כמו דבק או לק. חבל באמת שלפעמים בשביל היופי צריך לסבול גם בעוגות.

כן, למרות שיש בו חומרי טעםקראנץ שוקולד

אבל הוא באמת רק ליופי..

 

העליתי את זה לפני כמה זמן מתוך סדנא..קראנץ שוקולד

ומכל זה הכי נהניתי מהעוגות גבינה אפויות ומהטרמיסו..
האמת שבאופן אישי הצבעוני הזה לא מגרה אותי בכלל..אנונימוס

אם לא להיפך..

שונאת עוגות/ עוגיות צבעוניים (בייחוד שבולט בהם צבע המאכל).

מבחינתי הם "לראותם בלבד". אולי יפים, ותו לא.

 

-- כמובן שזה לא אישי!! --

הרגת אותי לב אמיץ

עם הלסבול בשביל יופי גם בעוגות.

 

תמיד חשבתי שמכינים כמה כאלה מדוגמות בשביל חלון הראווה, ואת השאר מכינים אכילות כמו שצריך.

 

עד עכשיו חיכית כדי להוציא?mother goose

מבולבל

כן, מכיתה א'.קראנץ שוקולדאחרונה
יחס מים לאורז לבןג'נדס
כמה מים על כוס אורז בסמטי לבן?
2:1 1 אורז 2 מיםברוקולי
על כוס אורז..א..א..אחרונה
שתי כוסות מים
עוגיות פרווה ללא מרגרינה שאפשר ליצור צורות3015

שאפשר לעשות צורות ולא צריך לרדד..

צורות כמו נחשים, אותיות, פרפרים,פרחים וכו'.. הבנתם את הרעיון..

אשמח למתכון בהקדם.

תודה!

 

שוב דגש ללא מרגרינה

וללא צורך ברידוד.

לא חלבי (חמאה למשל..)

 

יש חיה כזאת? ליצן

הנה-יעל מהדרום
לק"י

4 כוסות קמח
3/4 כוס שמן (אפשר להוסיף עוד רבע- חצי כוס שמן)
1/2-1 כוסות מיץ
1 אבקת אפיה
1סוכר וניל
3/4 כוס סוכר

- אפשר להוסיף: קקאו, שוקולד צ'יפס, שוקולד מגורד וכדומה..

לשים הכל ביחד ועושים צורות.
אופים בחום של 180 מעלות.
תודה..ינוסה..3015


וואי לא נעים לי לומר שניסיתי את המתכוןמעין אהבה
ויצא ממש לא אכיל.


יכל להיות שאם הבצק נשאר לילה במקרר אז זה הרס אותו?

כי לא שיניתי כלום חוץ מזה
הזוי..אני מכינה מלא פעמים ויוצא טוביעל מהדרום
לק"י

ולא חושבת שלילה במקרר אמור להרוס אותו.
באמת מלא המליצו עליו אז בטוחה שהוא טובמעין אהבה
תבנית אחת לא נאםתה גם אחרי מלאאאא זמן בתנור...כאילו הבצק לא עשוי

וגם הטעם היה לא משהו


אבל אני מנחשת שהיתה לי איזו טעות ...בטוחה שהמתכון שלך עשר!
אולי היתה בעיה בתנור?יעל מהדרום
אין מצב אני עושה מלא דברים והכל יוצא סבבהמעין אהבה
מה שקרה זה שכשעשיתי את הבצק היה חסר לי אבקת אפיה... אז השארתי את הבצק במקרר עד למחרת ואז שמתי אבקת אפיה עירבבתי ואפיתי...


כל השאר- עשיתי כמו שכתוב...
אז אולי זה הרס..מענייןיעל מהדרום
שמתי לב שבעוגיות צריך להוסיף את המצרכים יחדשוקולד לבן

הרבה פעמים אם מוסיפים משהו אחר כך זה הורס

יכול להיות שזו הבעיה (ואם הבעיה היתה בטעם אז כנראה האבקה לא היתה מעורבבת טוב, טעם של אבקת אפיה הוא זוועה)

אתמול אפינו את העוגיותmardix של אמא

והן תפחו כמו חלות..

כמה זה אמור לצאת?

איזה צורה עדיף ליצור עם הבצק הזה?

 

אפשר לרדד את הבצק הזה ולקרוץ צורות?

כמו חלות?! ואפשר לעשות צורותיעל מהדרום
אהה..mardix של אמא

*כמה = ככה

 

טוב אני כבר מבינה שלא..

אולי הצורות שעשינו גרמו להן להראות ולצאת כמו חלות.

כמה מיץ? כןס וחצי? או חצי כוס עד כוס?חילזון 123


חצי כוס עד כוס לפי הצורך. עדיף לשים בסוף קצת כל פעםיעל מהדרום
לי הן יצאו מצוין! תודה!3015


זה מתכון מתפורר?אלזה
תלוי כמה נוזלים שמים, חושבני שפחות נוזלים יוצא פריך ומתפורריעל מהדרום
לק"י

יותר.
לי יצא שמנוני למדיחילזון 123

אבל את הצורות היה צריך להעביר מאד בזהירות לתבנית

ינוסה בהקדם, תודה!אלזהאחרונה
אני פשוט מחליפה את המרגרינה שבמתכון בשמן.בלדרית
100 גרם=קצת יותר מחצי כוס.
לרוב אין בעיות ויוצא סבבה.
אני אוהבת את המתכון הזהאם הבנים12
בישול בזול: עוגיות ברמות

יוצא מוצלח אפילו עם קמחים אחרים.
אחותי עושה קבוע עם קמח כוסמין.
עם קמח מלא אולי להוסיף קצת נוזלים.
עוגיות ללא מרגרינהמיאר
תכנסי לאתר של ניקי ב יש שם הרבה מתכונים גם ללא מרגרינה ומאוד מוצלחים
גם אני מכינה עוגיות לפי המתכון של בישול בזול. הילדים אוהביםאתי ב
מחפשת מתכון מוצלח וטיפים לאלפחורס!תמיד שמחה!
המתכון של קרין גורן מעולהתתתתאחרונה

http://www.carine.co.il/page_298

להקפיד על ההוראות הכנה של קרין כולל לשים את הבצק שעתיים במקרר

 

טיפים: לבחור ריבת חלב איכותית 

יש חברות פחות טעימות...

אפשר מתכון מומלץ לאוזני המן? תודה!-עדינה-
^^ נשמח מאוד למתכון שניסו והלך טובריעות.


תודה רבה!ריעות.אחרונה
כדורי תמרים או גלילת תמריםמודדת כובעים

אחרי שהתסבכתי בנושא התמרים בוואקום.... 

 

אם אני מכניסה תמרים מגולענים, שאני בודקת מתולעים, למעבד מזון, האם זה יתאים למתכונים מהסוג הזה?

 

האם הקליפות לא יהיה דוקרות בפה?

 

 

לא ניסיתי, אבל מז'הול נראה לי שזה יצא מצויןחדשה ישנה
נראה לי שכן.לב אמיץ

אולי כדאי קודם לטחון את האגוזים והשקדים, ועל זה להוסיף את התמרים - אני חושבת שהאגוזים וכו' היבשים, יקלו על הטחינה של התמרים בלהב של המעבד מזון.

 

פעם כתבו פה שזה  לא מפריע.

אני חושבת שהייתי משרה כמה דקות במים חמים ומקלפת. במג'הול הקליפה יורדת בקלות מאוד.

כדאי להשרות את התמרים במים חמימים לפני כןאם הבנים12
מכינה הרבה ולא מרגישים כלל את הקליפה.ר.פ.מ. בע"מ


יש, תודה! מודדת כובעיםאחרונה


גם זה קורה 😒😷קראנץ שוקולד
הכנתי היום עוגה בחושה ו... שכחתי לשים סוכר 🙈
מנסה לתקן את זה עם סירופ סוכר..😕
זה למה חייב לעשות Mise en place!!!קראנץ שוקולד


מה זה?פה לקצת
סליחה על הבורות אבל מה זהתתתת

Mise en place???

לשים הכל במקום.לב אמיץ

להכין את כל המרכיבים, בכמויות הנכונות, בקעריות, לפני שמתחילים בהכנה.

כמו שרואים שהשף עושה בתוכניות בישול.

זה סתם בזבוז זמן לדעתיפה לקצת
אני תמיד בסוף עוברת על המתכון לראות ששמתי הכל
וגם מלכלך מלא כלים.....יעל מהדרום
אני בעד מהמקרר/מקפיא/מדף - לתנור לב אמיץ


זה לא כזה מלכלךקראנץ שוקולד
בסה"כ שמים בשקילה חומרים יבשים שמספיק אח"כ ויש קטן בברז והם נקיים מה גם שאפשר להשתמש גם בחד פעמי לצורך זה..
זה לא בזבוז זה עניין של שתיים שלוש דקות סה"כקראנץ שוקולד
וזה עושה סדר והרבה יותר נוח כשכל המתכון מונח לפנינו ומה שנשאר זה פשוט רק לשים את החומרים לפי הסדר, תנסי תראי כמה שהעבודה הופכת ליותר כייפית ויעילה..
להוציא הכל מראש זה משהו שאני בדרך כלל עושהיעל מהדרום
לק"י

אבל לא מודדת כמויות מראש.
אני עושה את זה רק עם הביצים..ירושלמית טרייהאחרונה

כדי שלא אתבלבל בספירה. וגם שלא תהיינה קרות מהמקרר.

אבל כל השאר נראה לי טרחה רבה לעשות כן..

מה שכן, כשצריך לספור כוסות קמח זה אסון פוטנציאלי. כמעט תמיד אני עומדת תוהה אם חסרה כוס בקערה או דווקא יש מיותרת..

אם בארזים נפלה שלהבת... מיליון דולר


איזה ארזים? בקושי שיח נענע 😷קראנץ שוקולד
אם אתה שיח נענע אז מה אני יגיד? בקושי גבעולמיליון דולר


למה ככה? מוטיבציה


אל תתנענע ותצטנע לב אמיץ

אני פעם שמתי מלח במקום..

 

לא מסתדרת עם ה Mise en place. עד שמסיימים ל Mettre אפשר היה להכין שתי עוגות.

לא מצטנע זו האמתקראנץ שוקולד


טוב. אין על נענע לב אמיץ


חח מה שנכון נכון קראנץ שוקולד


טוה אז קצת חוזרת על שרשור אבל בצורה שונה- דברים טעימים למשלור.פ.מ. בע"מ

למשלוח מנות שאפשר להכין מראש ולהקפיא.

עוגיות זה ידוע..

יש לכם אוכל כזה אולי?

 

אני בד"כ מכינה אלפחורס שזה אין איתו בעיה

וגרנולה ביתית, ניתן להקפיא ויצא טעים אח"כ?

איזשו שתיה- יש רעיונות?

אולי אכין פרלינים? זה אין בעיה להקפיא.

 

קיצור מתוקים יש לי.

מחפשת אוכל ושתיה.

גרנולה ביתיתלב אמיץ

את יכולה להכין מראש ולשמור בכלי אטום.

 

שתיה - את יכולה לסחוט הרבה לימונים, להקפיא בתבניות קרחונים או שקיות למילוי קרחונים, ובבוקר פורים (או כבר בלילה) להפשיר, להוסיף נענע (וסוכר) ומים קרים.

אבל אולי יותר פשוט לקנות שתיה מוכנה.

 

לחם/לחמיות/חלה אלה יכולים להחזיק במקפיא עטופים יפה.

 

אם זה בכיוון הסלטים, אז חצילים מטוגן/אפוי וגם פילפלים או מטבוחה אפשר להקפיא, יוצא כמו חדש.

גם אם אכין מראש השבוע זה יהיה טוב בכלי אטום?ר.פ.מ. בע"מ


איך את מכינה?לב אמיץ

אמא שלי מכינה- היא קולה את הקוואקר לכמה דקות עם סוכר חום וגרעינים/צימוקים.

מצננת היטב ואז שומרת אפילו יותר משבוע. אפשר באותו בוקר להוסיף גם קורנפלקס לגרנולה.

את זה כדאי להשאיר לרגע האחרון כי כשהוא פתוח הקורנפלקס מאבד את הטריות (מסוג קלוגס או B&D).

מוסיפה שגם פסטו יהיה מצוייןמקום בעולםאחרונה
תקני מסננת לחסה או כלי ממקס סטוקאני84
שימי בפנים חסה עם מטבעות שוקולד תכיני 2 רטבים ושקית צלופן קטנה עם פיצוחים ותכתבי התורה חסה על ממונם של ישראל..
רעיון נחמדפשוט ומקורי...
זה שמעתי ממשהי...
זה לא בעיית תקציב אלא זמן. וחסה זה להשקיע זמן, אי אפשר להקפיר.פ.מ. בע"מ


ז"א אין לי בעיה להשקיע זמן מראש, רק שלא יהיה לחוץ בערב חגר.פ.מ. בע"מ


חסה אפשר לשטוב היטב ולחתוך... לשים על מגבת שתתיבשאני84
ולעשות יום לפני לשים במקרר... פיצוחים רלויים אני מכינה תמיד וזה מחזיק לי להרבהזמן ויש לי מוכן תמיד לנישנוש או להוסיף לסלט...
אבל זה ענין שלך....
את יכולה להכין שמרים ולהקפיא.... להוציא ערב לפני ולהוסיף דוגמיות של נס קפה וסוכר עם 2 כוסות וקרטון חלב מוקצף.... לבוקר זה מעולה
בדרכ עם כל הלחץ שיש עם המשלוחי מנות על הבוקראני84
לא אוכלים ושיש איזה עטגה מגרה זה מזמין להתאפס... לטעום ולהמשיך
זה נראה לי הפורום הכי מתאים..חדשה ישנה
איפה אפשר לקנות שקיות צלופן מלבניות? צר וארוך..
כמו שקית ממתקים אבל לא בצורת משולש..
מקווה שהובנתי
בחנויות של חד פעמי ומוצרי אפיהחילזון 123

לפני פורים נראה לי שיש אפילו יותר סיכוי למצוא מגוון גדלים

תודה רבה! מה זה אומר חנויות של מוצרי אפיה?חדשה ישנה
מה למשל יכול להיות בירושלים?
פעמית סטורג'נדס
תודה. איפה זה?חדשה ישנה
תודה רבה! קניתי: -)חדשה ישנה
בשמחהג'נדס
חד פעמי.... אם את בירושליםאני84אחרונה
אז חבקוק הכל לגן....
מישהו הכין פעם את העוגיות האלה:מודדת כובעים
אני מכינה משהו דומה, עם שמן ובמקום מים מיץ תפוזיםאיזו נחמה


תודה, אנסה!מודדת כובעיםאחרונה


תיבול טעים לכנפיים...בלי רטבים קנוייםמעין אהבה
יש דבש
תבלינים
קטשו פ
חרדל
מיונז

אין לי קטבים כמו -סויה,טריאקי,צ'ילי וכו....


יש הצעות?
גריל עוף ופפריקהאנישוש
את צולה על האש?לב אמיץ

אם כן, מספיק פפריקה, פלפל שחור וקצת שמן זית.

 

לבישול את יכולה פלפל  שחור, שום, שני חצאי עגבניה עם החלק החתוך נצלה בתחתית הסיר.

ולקראת סוף הבישול, כפית-כף דבש תלוי בכמות. טעים.

בתנור..א..א..
פפריקה
סילאן או דבש
בתנור - פפריקה גריל עוף/תבלין על האש וזה ממש יוצא טעיםדורשת קרבתך
אני חוצה אותםש.א הלוי
שמה ברוטב אדום (של פסטה/פיצה - קר. כמו קטשופ.. זה בתכלס רסק עם תבלינים )

אפשר להוסיף חרדל/דבש/
קצת תבלינים

מסדרת בתבנית עם נייר אפייה (שלא יהיה אחד על השני. אלא שכבה אחת)

מפזרת מעל פרורי לחם

ולתנור.

לא צריך להפוך.

טעים טעים
דבש וחרדל זה מצוין! לערבב להוסיף מיםא..
אני מכינה במחבת עמוקה. ..
יוצא מושלם..
תכיני רוטב מדבש חרדל ושום או זנגוויל.כדור הארץ
קטשופ עם סוכרתמר
לחצות את הכנפיים, לתגן מעט, להוסיף את הרוטב ולכסות. לערבב מידי פעם
להוסיך לקוטשופ סוכר זה כמו חהוסיף לדבש סילאןאפוש
בקטשופ יש כמויות עצומות של סוכרים!!! ממליצה להמנע
כנפיים פירורים....מעדןבנדא מצוי!!
מכינים תערובת של פירורי לחם עם אבקת מרק בצל ותבלינים(גבישי שום, פפריקה, תבלין גריל עוף וכו' לפי הטעם )
מורחים על העוף שכבת שמן זית
ואחריה מפזרים את הפירורים מכל הכיוונים
שמים בתנור ל 30 35 דקות

אפשר לעשות רוטב גריל עם שמן ותבלינים גם יוצא מצויין
😋ימ''ל
שמן זית
כמון
פפריקה
דבש/סוכר
מלח

הכי טוב על האש
סילאן. יוצא טעעעים!tchdhksh
כנפיים בתנור:אם לחמישה

 

אפשר במחבת ואפשר בתנור:

טובלים בקמח

מעבירים לתערובת: גריל עוף, חרדל, מלח וביצה,

טובלים בפירורי לחם (ושומשום)

 

עגבניות בצל דבש..אהבת חיים
מלח.... ואיך שהם יוצאים בעודם חמים ממש לטבול בלימון סחוט...אני84
דבש. דבש וחרדל. תבלינים.חוזרת
מתכון מומלץ שמצאתי בעיתון באנגלית- כנפי עוף בדבש ומיץ תפוזיםDR.

3 כפות דבש

6 שיני שום פרוסות

פפריקה

מיץ מתפוז 1 לפחות

2 קילו כנפי עוף (מניסיון אפשר גם קילו)

 

1) מחממים את הדבש בסיר רחב ושטוח

2) מוסיפים את השום ןמבשלים לדקה

3) מוסיפים פפריקה וכנפיים ועוטפים כל כנף ברוטב שנוצר.

4) מוסיפים מיץ תפוזים

5) מכסים את הסיר ומבשלים עד לריכוך העוף (לפחות 3/4 שעה)

6) במידה ויש צורך ביותר נוזלים מוסיפים מיץ תפוזים.

 

אפשר להשתמש במיץ אננס מקופסת שימורים במקום מיץ תפוזים ובחתיכות אננס.

 

בהצלחה! 

תודה לכולם!שומרת לי!!!!מעין אהבהאחרונה
אשמח למתכון לפשטידה פרווהש א
קלה להכנה
ושנראית טוב
וכמובן- טעימה

דחוף כי בעלי קונה את המצרכים על הבוקר.

תודה מראש!
בצל, פטריות, קישואים..מקום בעולם
לכולן אצלי יש את אותו בסיס ורק הירק משתנה..
תודה. תוכלי לשלוח מתכון?ש אאחרונה
מתכון למנה עיקרית עם הודו טחוןאבןישראל
לא קציצות.
תודה רבה!
פאי רועיםמודדת כובעים

פסטה ברוטב בולונז

לחמעגוןתתתת


לזניה בשריתשוקולד לבן


מוסקה, ממולאיםאם הבנים12
בורקס בשריירושלמית טרייהאחרונה

זה לעצלנים.

מטגנים הרבה בצל, מוסיפים את הבשר. אפשר לטגן לפניו גם פטריות. המון מלח פלפל.

מגלגלים בבצק עלים קנוי.

סתם טיפ קטןקראנץ שוקולד

כשתוב לכם במתכונים קמח תופח, במקום לקנות חבילת קמח תופח בתשע-עשר שקל, קונים קמח רגיל בשלושה שקלים וחבילה של אבקת אפייה שתספיק לנו לכמה וכמה מתכונים ופשוט מערבבים קמח רגיל עם אבקת אפייה, יותר חסכוני ואותה תוצאה.

תודהאנישוש
תמיד חשבתי למה זה יעיל התופח....
עוד דרך לעשות עלינו כסף, אותו דבר לגבי קמח שמרים..קראנץ שוקולד


ממש ככהלב אמיץ

מה גם שכשמדובר במוצרים מורכבים מכמה רכיבים, בדרך כלל מוסיפים גם משמרים ומייצבים או מונעי התגבשות וכד' כי המוצר יותר פגיע.

 

אבל איפה אתה מוצא קמח ב 3 שקלים?  

שופרסל, עולה משו כמו שלוש שלוש וחצי..קראנץ שוקולד


ברמי לוי ואושר עדאם הבנים12
יש להם הרבה פעמים מבצע- 4 ב10 על הקמח הרגיל.
ומה הכמויות?בעוז ותעצומות

למשל- כוס קמח, כמה אבקת אפיה?

כוס קמח- כפית אבקת אפיהחוזרת
קילו- שקית
למרות ששקית זה בערך 3-4 כפיות?מקום בעולם
כןחוזרתאחרונה
הוספת ביצים לחמיןאפיגראף
שלום.
רציתי להתיעץ כיצד להוסיף ביצים לחמין.
האם להוסיף מהתחלה- עם העוף ותפו"א, או לבשל בנפרד
האם ניתן להוסיף את הביצים לסיר בשקית קוקי?
תודה.
עדיף לבשל בנפרד ולשים בסיר החמיןאם הבנים12
אז להוסיף את זה בשבת עצמה?אפיגראף
ולגבי הכנת קיגל- כמה מים לשים על כוס קמח?
לפני שבתאם הבנים12
אני שמה מההתחלה (לא מבושלות)חילזון 123


אני שמה עם התפו"א והעוף אבלתתתת

מוציאה אותם לפני מהמקרר ושמה בקערת מים

כי אם שמים אותם קרות מהמקרר יש סיכוי שיתפוצצו בסיר.....

 

אמא שלי נגיד מפחדת שיתפצצו אז מבשלת לפני ואז שמה בסיר

אני מבשלת בנפרד, מקלפת ואז מכניסה לסיר לפני שבתהכל ממנו
אצלנו מאז ומתמיד מבשלים אותם ביחד עם החמין עד הבוקר..קראנץ שוקולד


^^^מנקה היטב בסקוטש עם מים בלבד את הקליפהלב אמיץ

ומיד מכניסה לסיר הרותח. נדיר שמתפוצצות.

ואני גיליתי שניתן לשים מבושלות ומקולפות!איזו נחמה

זאת עקב הבאסה  לעיתים כשהקליפה פשוט נושרת מהביצה ונשארת בסיר, ואז אין מנוס מכך שחתיכות ממנה יכנסו לאוכל... מת

אני מבשלת בנפרד ומכניסה מקולף לסוף הבישולפעימהאחרונה

לא יכולה לחשוב על זה שכל האוכל יתבשל עם הקליפות של הביצים...

יוצא מעולה, כמו רגיל. כולל הצבע...

מה אפשר לעשות עם המוווון אבוקדו?אמושית

קנינו שק ואנחנו לא משתלטים

אני משתמשת ותיקה אבל שכחתי את הסיסמא

סלט גוואקמוליתתתת

או לטחון לממרח חלק עם מלח, פלפל ולימון ולהגיש עם טורטיות, ממרח אבוקדו,חזה עוף וירקות

מודדת כובעים

סלט אבוקדו, לחלק לשכנים

מסיכה לפנים,סלט אבוקדו, להחסיף לכל סלט ירקותאשריך
למרוח על לחם...
לשים בשייק, סלטים, בסנדוויץ', ויש ברשת אפילוג'ינג'ר
מתכונים לגלידת אבוקדו ושניצל אבוקדו
ואם חושבים על זה זה לא מופרך בכלל כי זה פרי שומני עם טעם די נייטרלי...
לשלוח לי חצי.... אני מכורה לאבוקדו.אני84
ראיתי באיזה מקום רעיוןלב אמיץ

לאפות חתיכות גדולות על פוקצ'ה.

כתבו שם שזה יוצא נימוח וקרמי.

תודה על הרעיונות! ננסה חלק בע"האמושית


מוס שוקולדרסיס אמונה
מקציפים עם קקאו ועוד משהו, לא זוכרת מה.. אולי סוכר? מישהו פה יודע,?
לא יודעת איך, אבל נכון - גם גלידה אפשר.לב אמיץ


גלידהבת 30

בדרום אמריקה זה נחשב לפרי ומכינים ממנו גלידה...

שכנה אמרה לי שזה טעים.

אני אישית לא ניסיתי...

קציפה אבוקדואמת ואמונהאחרונה
זה מנה אחרונה מיוחדת ולא שיגרתית.
מכניסים לבלנדר-
אבוקדו גדול
כוס מיץ תפוזים סחוט
מיץ מלימון אחד
2 סוכר וניל
עוד סוכר רגיל לפי הטעם (אני לא מוסיפה)

טוחנים עד שמגיע למרקם חלק
מחלקים לצלוחיות ואוכלים עם כפית