רק חלק מעלי פילו?
או שאם הם מגולגלים יחד חייבים להפשיר את כל החבילה?
רק חלק מעלי פילו?
או שאם הם מגולגלים יחד חייבים להפשיר את כל החבילה?
ואז זה הפשרה עדינה. לדעתי אפשר להחזיר להקפאה מה שאת לא צריכה..
פשוט תוציאי את מה שאת צריכה ברגע שאת מצליחה להוציא בלי שיישבר ואת השאר תחזירי לפריזר.
תמרחי שמן על הערימה תוך כדי עבודה כי הם מתייביםש מהר.
טוב אז התלהבתי על חטיפי גרנולה זה נוח כחטיף על הבוקר וביניים
אבל- זה די יקר בסופר (לא ברור למה...)
יש למישהו מתכון שמזכיר את החטיפים הקנויים? ובלי אגוזים וכאלה כי גם הבת שלי אוכלת מזה...
חשבתי להכין בבית כמות לחתוך לחטיפים ולהקפיא...
תודה שבוע טוב![]()
צ'וקלייט
נפש חיה.ולהכין מעין קרמל טופי ולערבב יחד לשטח בתבנית ולחתוך לחטיפים ואז זה יהיה כזה צ'ואי... ניתן כמובן להכין קרם טופי פרווה מריץ'... אבל אי פשר לומר שזה בריא (וכנראה שגם הקנויים לא בריאים)

חלבי עם חמאה כמו במקור?
אני רוצה לעשות פרווה, נראה לכם זה יהיה בסדר לשים שמן קנולה במקום??
![]()
זה הכי מזכיר.
יש לי פה מתכון מספר אבל אני לא יודעת אם מותר להעלות אותו...
אם מישהו ישכנע אותי שכן אעלה.
ברוקולי
מגרה מאוד מאוד מאוד!!
הוצאת לי את העיניים! מושלמת ברמות על!!![]()
קראנץ שוקולדהמתכון מהספר של מיקי שמו, ראיתי קודם שהוא העלה אותו פעם בעמוד שלו, אז אני מעלה..
ממתק השוקולד המצטיין, אוורירי-מתפצפץ, שימש השראה לעוגה הזאת. בתחתית — בראוניז אגוזים, עליהם שכבת נוגט קראנצ’ית, אחר כך מוס שוקולד קטיפתי ומעל הכל ציפוי גנאש מבריק וכהה. אין יותר רושם מזה.
חומרים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ:
לתחתית הבראוניז:
50 גרם שוקולד מריר קצוץ 
50 גרם חמאה
1 ביצה גדולה (מס' 1 )
100 גרם (1/2 כוס סוכר)
45 גרם ( 1/3 כוס קמח מנופה)
1/2 כפית אבקת אפייה
2 כפות אגוזי פקאן או מלך קלויים וקצוצים
לשכבת הנוגט:
50 גרם שוקולד חלב קצוץ
150 גרם נוגט(להשיג בחנויות אפייה מתמחות)
30 גרם קורנפלקס מרוסקים לפירורים גסים(1/3 כוס)
למוס שוקולד:
9 גרם ג’לטין (3 כפיות שטוחות)
60 מ”ל מים קרים (1/4 כוס)
600 מ”ל שמנת מתוקה(1/2 2 כוסות)
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
2 כפות סוכר
לציפוי:
200 מ”ל שמנת מתוקה שמנת מתוקה (3/4 כוס)
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט:
כדורי פררו רושה
אופן ההכנה:
טיפים:
קראנץ שוקולדלקחתי מתכון אחר שלו עם מוס שוקולד לבן..
מודדת כובעים
😌קראנץ שוקולד
ארץ השוקולד
קראנץ שוקולדאחרונהאין לי כוח לעשות השוואות מחירים במלא חנויות ;)
סביבות 40 זה הגיוני?
ואאל"ט גם לי עלה בסביבות המחיר הזה
אבל חשבתי שאולי בחנויות כלבו זה עולה פחות...
יש דבר כזה?
מודדת כובעים
מודדת כובעיםאבל זה ממש לא נראה קל.
זה הקצפה של ביצים, 2 עוגות טורט. הקצפה של השמנת.
גלויהאחרונהפעם ראשונה שהפרדתי חלבונים והקצפתי...
חילקתי תא הבלילה ל2 תבניות ואפיתי ככה.
ולקרם לקחתי שמנת מתורה עם פודינג.
ערכים תזונתיים?
עיכול?
קולינרית?
נראה לי שזה נחשב טוב להוסיף את זה כי זה מכיל ערכים תזונתיים נוספים שיש בקליפה ובעצם יש פחות בחלק המקולף.
נראה לי שזה גם נחשב טוב ועוזר לעיכול.
מצד שני זה גורם לאוכל להיות קצת "כבד" נראה לי.
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9F
כדאי להוסיף, אבל מעט, לשים לב שאם עוברים לתזונה שכל הדגנים בה מלאים, אז זה מצטבר.
ולבחון איך זה משפיע עליכם.
אם עודף סיבים תזונתיים מגרה מדי את המעיים, עלולים להפסיד גם את מה שבלי סובין היינו מקבלים מהמזון.


-עדינה-
ירושלמית טרייהנשארו לי שתי חבילות שעוד מעט יעבור להן התאריך.
אני צריכה רעיון למשהו נחמד שלא דורש זמן ומשאבים..
אשמח לרעיונות
הנה מתכון ממש מהיר לכ.שוקולד
250 גר ביסקוויטים טחונים ("שרוול" אחד)
250 מל' ריצ'
200 גר' שוקולד מומס
לערבב... ואז
או שאת עושה כדורים ומצפה בקוקוס
או שאת מגלגלת לנקניק וחותכת לפני הקינוח לפרוסות דקות...
בטח יש דבר כזה...
עוגת וניל קינמון של ניקי ב
כל החומרים סטנדרטים , עם 2 ריץ תכיני כמות כפולה וזה מעולה!

שוקולד עם ריץ. משהו חמים ונעים לימי החורף
מתכוונת לכוס חד פעמי או לכוס מדידה? 2 - קרטון ריצ' הכוונה לקטנה או לגדולה? תודה! אני מקווה שתעני לי היום כדי שאוכל להכין כבר לשבת הקרובה! ![]()
או להקפיא ולהשתמש בעוגה בחושה כשמפשיר
רק להשתמש לעוגה בחושה?
אני חולה ולא בא לי להכין כלום, אז נשמור את ההזדמנות לדברים המפנקים ![]()
ברוקוליחבילת ריצ' 500 מ"ל (או שתיים של 250 מ"ל) יחד עם מיכל פלסטיק תרכיז מנגו (או לימון) קפוא וזה הכל! מערבבים היטב ומקפיאים (אם יש לך מכונת גלידה פשוטה שמקפיאה תוך כדי ערבול, עדיף).
יוצא אחלה גלידה!
בהצלחה!
להקציץ או לערבב עם כף?
מודדת כובעיםעקב חוסר זמן אני יוצא ותיכנס במקומי ט'
מעניין וכיף פה ממש ותודה על הכל ![]()
יעל מהדרום![]()
נשמח אם תקפוץ לבקר
.
בהצלחה רבה לט'.
וברוכה הבאה לניהול ט'!!! בקצב הזה עוד נגלה מי את![]()
![]()
בהצלחה לט'.

קראנץ שוקולד
ט'תודה לך ותודה לכולן 
שכולן פה כולכן 
קראנץ שוקולדאחרונהזה מתבשל טוב גם מבפנים?
תודה?
אנחנו עושים מלא פעמים על האש במנגל חשמלי
כולל כנפיים, נקניקיות , קציצות וכו..
זה מתבשל גם טוב מבפנים כמובן..
הכי נוח עם מלקחיים ומזלג ופשוט לבדוק בפנים ליתר ביטחון
זה לוקח קצת זמן.. (לא יודעת אם יותר ממנגל רגיל..)
טוב, בעלי חולם כבר תקופה ארוכה על כנאפה (קינוח ערבי עם שערות קדאיף גבינת ריקוטה וסירופ סוכר ופסיטוקים)
ולא כ"כ מוצא בחנויות כי לפעמים יש חיקויים שעושים את זה מגבינה לא אמיתית פרווה...
חשבתי לנסות להכין בבית...
השאלה איפה קונים את האטריות קדאיף? באיזה מדף זה אמור להיות בסופר?
במדפים של מוצרי אפייה

מקצף- להקציף קצפת של ביצים או שמנת מתוקה וכו'
בלנדר מוט- לרסק מרק כתום\פירות וכד'
כל אחד מהם עולה בסביבות 100 ומשהו לדעתי
או שאולי תקני עוד להב וקערה למיקסר שיהיה לחלבי
מרוצה ממנו, מקציף מצוין.
אם זה רק להקציף שמנת מתוקה מדי פעם למה להשקיע.
יש לו מקצפים עם עם ארבעה חוטים דקים כאלה, הוא ממש מוצלח.
נראה לי שעדיף לקנות אחד כזה וגם בלנדר מקל בנפרד לדברים אחרים. יוצא יותר זול ואם אחד מתקלקל זורקים בקלות..
של קנווהוד
יש לי אותו כמעט שש שנים ואני מאוד מרוצה
הוא לש מעולה בצקים הכי הרבה בסביבות 1.250 ק"ג
ומקציף טוב
פנסאי
עיניים תכולותאני עושה בו בצק עד 2 קילו הוא מעולה
יעל מהדרום
מחייכת =)
מחייכת =)

יעל מהדרוםאם רק חצי אז זה לא נורא ותנסי כדורים כמו שהיא כותבת שם שזה בצק פירורי ועדיף לא ללוש:
"לפניי האפייה מחממים את התנור, ובעזרת כף קפיצית קטנה של גלידה יוצרים כדורי מהבצק. הבצק הזה מתנהג אחרת מבצק פריך מסורתי, והוא הרבה יותר פירורי. ולכן נעזרים בכף הקפיצית כדי לקחת את הכמות הדרושה של הבצק, מגלגלים אותו מעט מאוד בין הידיים רק כדי ליצור כדור אחיד. גם השוקולד צ'יפס נוטה מעט לברוח מהבצק ולכן אפשר להדק אותו לכדורי הבצק בחלקם העליון. זה נשמע אולי מסובך, אבל זה ממש לא, מדובר בדקות ספורות עד שממלאים תבניות של כדורי בצק."
כף רגילה גם טובהט'
ט'
יעל מהדרום
ט'