שרשור חדש
בבקשה תענו----אפשר לטגן חזה עוף עם קמח לבן כציפוי?שדות של אירוסים


יופי, ממש תודהשדות של אירוסים
רוצה להוסיף חידוש שגיליתי עקב מחסור בפירורי לחםתיקוןהמידות

טיגנתי את פרוסות החזה בציפוי של קוסקוס מוכן שהוספתי לו מלח ותבלינים.

יצא מעולה , רך וטעים . 

אפשר גם עם אבקת פלאפל. יוצא מעולה+mp8
אווולה, יצירתית!!, אנסה..שדות של אירוסיםאחרונה


צריכה מתכון לעוגת שמרים טובה וללא מרגרינה!!-אילה-
הנה לך... פנסאי
http://mobile.mako.co.il/food-cooking_magazine/all-week-recipes-pastry-recipes/Recipe-d136c32d3080241006.htm

מתכון מעולה, נוסה אצלי בהצלחה פעמים רבות. גם עם מילויים שונים...
איזה מילויים עשית? אין לי את החומרים של המלית שרשומהעיניים תכולות
סליחה על האיחור...פנסאי
אפשרויות למילוי:

קינמון וסוכר חום- יוצא מעולה. אפשר לרסס את העלה קודם בשכבה דקה של שמן שידבק יותר טוב.

ממרח שוקולד זה גם נחמד. מתאים במיוחד אם את עושה מזה מאפים אישיים כמו רוגלך או שושנים.

סוכר וקקאו עם קפה (אם אוהבים) כנל כמו סוכר וקינמון. משמנת את העלה ומפזרת את התערובת.

יש גם ממרח חלבה או חמאת בוטנים ועוד... הכל כיד הדמיון והטעם...

לבריאות!
יש לי מתכון מעולה לרולדת שמרים ללא מרגרינהמנסה לעזוראחרונה

אולי אעלה בהזדמנות..

 

לגבי מילוי- אני הכי מעדיפה קקאו+ סוכר+ קינמון... יאמייי

יאו תודה אנסה לשבת;)-אילה-
מישהי ניסתה פה צלעות מס 2 בשקית צלייה??אמאשלהבייבי
אתם אוהבים חזה עוף בשקית קוקי?לב אמיץ

זה יכול להיות מוצלח אם אוהבים. זה חלק יבש יחסית.

וזה יוצא עסיסי?אמאשלהבייבי
כמו חזה עוף בשקית קוקי. יחסית עסיסי.לב אמיץ


בצק פילו..אנישוש
רעינות מה להכין עם בצק פילו למי יש?
בורקסים במליות שונותקראנץ שוקולד
תפו"א, פטריות, גבינות, אפשר גם מתוקים כמו אגוזים, בננות ועוד..
אפשר למלא בכבדים או בשר טחון..
שטרודל תפוחים - זה המילוי הקלאסיירושלמית טרייהאחרונה


נמאס לי ממלאי מתכוני העוגות שליכינוי
צריכה מתכון לעוגה פרווה, לא עוגת שוקולד, לא עוגת שיש ולא עוגת מייפל.
לא קינוחים, עוגה.
ושתהיה פשוטה- לא פאי וכדומה.. אבל הקצפה זה סבבה מבחינתי.
תודה רבה!
יש מתכוני בסיס כאלה שלא משנה מה מוסיפים העוגה יוצאת מוצלחתחללית

נראלי טעמת מהסוג הזה(;

מישהו ניסה את הגריל הביתי החדש שלSAFIREאיילה

שהוא ללא עשן ואפשר להשתמש בו בבית הוא לא זול ולכן אני מחפשת המלצות כדי לא  להתאכזב

מכירים את עוגיות המזל?ציפורי

אני רוצה להכין עם תלמידות שלי אבל לא כמו המתכון המקורי אלא עוגיות פשוטות שהם פשוט יכניסו פתקים לתוך העוגיות לפני האפייה. נראה לכם שזה בעייתי?

בצק פריך בטח יעבודיעל מהדרום
למה לא המקורי?אמונינושאחרונה

 

 

למישהי יש רעיון מה לעשות עם כיף כף יבש?מ.מ.

היי,

 

נשארתי עם כמות של 20 אצבעות כיף כף שנפתחו אתמול וכבר יבשות.

יש למישהי רעיון מה לעשות איתם?

כדורי שוקולד אולי?יעל מהדרום
לשים אולי בבלילה של עוגה או מאפינספנסאיאחרונה
אז... מה מכינים לשבת?ש.א.ז.

אחרי כל החגים שעברנו אני מרגישה שאין לי כוח להשקיע יותר מדי.

ומצד שני בא לי דברים טעימים ומגוונים.

אבל קלים!

ובאמת שקשה לגוון כבר, נגמרו לי כל הרעיונות...

עצות?

אני איתך. הראש ריק מרעיונות ט'
אצלנו יהיה טעיםהמצפים לישועה

מכינה דברים שלא הכנתי לחגים בכלל.

אז זה מה שיהיה:

ליל שבת:

סלט תורכי.

מטבוחה.

חצילים בתחמיץ.

שניצל דג סול.

אולי מרק בצל למרות שהחצי לא רוצה.

פאי רועים.

שעועית ירוקה עם רסק עגבניות.

שטוחים.

פירות.

עוגה קנוייה.

ופלים בלי סוכר לחצי.

בוקר שבת:

סלטים מהערב.

דג מהערב.

חמין ראשון לעונה.

קינוחים מהערב.

שבת שלום וחורף מבורך עם גשמים בעיתם בעזרת ה'.

זה הפלוס בתפריט שבתי די קבוע (אצל המשפחה שלי)יעל מהדרום
לק"י

אורז עם תוספת שונה אולי?
ת'תפריט הקבוע והאהוב... מרק עוף, חמין, אורזאשריך
עוף, שניצלים, סלטים...
במינוח אני מגוונת
אני מתעצלתפלספניתאחרונה

לערב הכנתי מרק גדול. עם קוסקוס סגרתי ארוחה. 

לבוקר- עוף עם אורז ואפונה בסיר אחד. ובולונז ליד. וזהו..

לסד"ש אולי אכין תכף קציצותונה.

 

עוגת גבינה אפויה לשבת, ללא קמח וללא הפרדת ביצים..קראנץ שוקולד

ממש טעימה וקרמית..

וואו וואו וואוחמדמדה

היא נראת קרה! איך הצבע כל כך בהיר?

הבסיס זה בצק פריך?

כן, בצק פריך קראנץ שוקולד

והאפייה על 125, לכן היא לבנה..

בדיוק ראיתי אותה בפייסחמדמדה

היא נהייתה טרנדכאילו מוציא לשון אנסה בעזרת ה' בקרוב.

מה המתכון שלה? נראית מעולה!!באלי להכיןמחייכת =)
עוגת גבינה אפויה של אבי מלמדסון..קראנץ שוקולד
עבר עריכה על ידי קראנץ שוקולד בתאריך כ"א בתשרי תשע"ז 14:53

קונדיטור מבית הספר בישולים..
לעוגה בקוטר 20
תחתית פריך מלוח
100 גרם חמאה
10 גרם מים
חלמון
2 גרם מלח
2 גרם סוכר
150 גרם קמח
לערבב ביחד את כל החומרים מלבד הקמח למסה חלקה להוסיף את הקמח ולעבד לבצק
לקרר לשטח ולאפות ב150- כ20 דקות לקרוץ עם רינג גובה 8 קוטר
20 להשאיר מעט בצק חי ולאטום את הרינג ולשים במקרר

למסת הגבינה
600 גבינת שמנת נפוליאון
220 גרם סוכר
4 ביצים
200 גרם שוקולד לבן
200 גרם שמנת מתוקה
תמצית וניל
לערבב גבינה סוכר וביצים למסה חלקה
להכין גנאש משמנת ושוקולד
לאחד לסנן ולצקת לרינג שהכנו מראש אפייה על 125 מעלות כ70-80 דקות. במידה ובמהלך האפייה העוגה מתחילה לעלות בצדדים יש לפתוח את דלת התנור לדקה שתיים לתת לה לרדת ולהמשיך אפייה.
ואז קירור של שעה מריחה של שמנת חמוצה ולהחזיר לתנור ל 5דקות
ב150
לקרר 24 שעות
תהנו ולכל שאלה אני פה
( העתקתי לכם מהכרטיס שלו ותהנו)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1130489960335163&substory_index=0&id=271664782884356&hc_location=ufi

מותר לשאול מה פרוש זה-?שמן פשתן

לקרוץ עם רינג גובה 8 קוטר
20 להשאיר מעט בצק חי ולאטום את הרינג

כןקראנץ שוקולד
אחרי שאת מרדדת את הבצק את קורצת עיגול עם רינג לאפייה בקוטר 20 ס"מ ובגובה של 8 סמ

אמי הכפלתי את המתכון כי השתמשתי ברימג 24..
לאחר מכן את אוספת את השאריות של הבצק ושמה בינתיים בקירור.. את העיגול שקרצת את אופה ולאחר האפייה את לוקחת את יתרת הבצק ושמה במרווחים שבין העיגול לרינג כדי שהמסה לא תנזל החוצה(היא ממש נוזלית)
תודהשמן פשתן

כשאחליט לעשות אותה מן הסתם יהיו לי עוד כמה שאלוניות....

תודה רבה! (:מחייכת =)
תנסי ותוושעיקראנץ שוקולד
היא מצש מוצלחת וזה שאין בה קמח רק מוסיף לטעם והמרקם שלה 😋
אז ממה היא כן עשויה? התנערי מעפר
היא נראית מדהים!!!!
ממ גבינת נפוליאון, ביצים סוכר וגנאש שוקולד לבן..קראנץ שוקולד

ותודה חיוך

טוב אז...קראנץ שוקולד

העוגה הזאת הוכתרה לעוגת גבינה אפויה המוצלחת ביותר שאכלנו.. טעימה ממש.. אימצתי את המתכון בחום ליקוק

וגם כמובןןן הכי משמינהחמדמדה

כי זה חייב לבוא ביחדפטיש

לשם השוואה, בעוגת גבינה שלי יש רק 2 שמנת (אני משתמשת בד"כ ב15%) וגבינה 750 ג'.

אבל וואו אני מחכה למאורע ששווה את הקלוריות כדי להכין אותהליקוק

יש גבינת שמנת של נפוליאון 16%נווה מדבר
אבל אני לא יודעת איך זה יעבוד עם העוגה הזו....
נדמה לי שהשתמשתי בהקראנץ שוקולד
משמין זה טעים קראנץ שוקולד
באסה שזו הנוסחה מודדת כובעים


חח ממש... שנאמר "טרם פגשתי קלוריה שלא אהבתי"... בת נוגה


😋dora
וואו נראית ממש טוב!!לב טהור:)


וואי זה לא אמיתי!חלליתאחרונה

איך באלי עכשיו.. יופי(;

 

ה' אוהב אותך.

אשמח לעזרה- דגp&y
נשארו לי 3 חתיכות של דג לוקוס מה שמבאס שהוא חתוך גדול וגס, מתוכם יש חלקים של הראש וכל הנגלות של הדג הזה היו כמעט ולא מוצלחות (הדג הקודם שקנינו היה חתוך דק וטוב, והרוטב יצא טעים. איתו פשוט לא מצליח 😬).
בכללי הכמות הזאת לא מספיקה לשבת, יש לי גם דג סלומון .
איך לשלב את הדגים? לעשות מתכון בנפרד לכל סוג?
המתכון של בסלומון לא היה טעים בדג הזה...
והבעיה ששני סוגי הדג מופשרים.
אשמח לעצות.

בנוסף אם יש לכם על הדרך מתכון לחריימה טעים אשמח לשמוע
אולי לטחון לקציצות?יעל מהדרום
וואי רעיון רק שבחיים לא טחנתי דג בבית 😬p&y
וואו ה-דגקראנץ שוקולד

מעולם לא טעמתי אותו.. בכ"א אפשר להכין קבב לוקוס בגריל ולא צריך לטחון אפשר לקצוץ דק עם עשבי תיבול..

יש לך מתכון?p&yאחרונה
איך אפשר לסדר תפריט בריא יותר?p&y
מה אתם מוסיפים בתפריט כדי להישאר שבעים ועדיין לאכול בריא?

אשמח לתובנות. רוצה לשנות לנו את הליכות האוכל בבית.. לנקות קצת את הגוף משומנים פחממות סוכרים ומלחים מיותרים שאנחנו אוספים מהמאכלים הקנויים או הפחות בריאי שבבית.

תודה רבה!
לשדרג לפחמימות בריאות יותריראת גאולה
לחם וכדומה מקמח מלא, בורגול, קטניות.
להוסיף כמה שיותר ירקות, בכל צורה שהיא.
להוסיף מלא ירקות, אבודקו, קטניותמודדת כובעים


סלטים ומים.רק אמונה

אוכלים לחם בהתחלה.

ולפני שמתמלאים בעוד פחמימות אז חלבונים וסלטים טעימים

ואם רעבים עוד לחם 

בדר"כ כבר שבעים

ולחכות כמה דקות מנגנון השובע עובד לאט

בערך 13 דקות אם אני זוכרת נכון\לוקח למח לעכל שאכלו ולא רעבים

גם פירות בין לבין עוזר

 

 

לחם=פחמימהטוב בסדר

עדיף לאכול ירקות או חלבונים

פחמימה היא עדיין אב מזון יסודי...דבורית
אנחנו פשוט אוכלים ממנה יותר מידי וכדאי להפחית ובאופן כללי לצרוך פחמימות בריאות יותר...
קטניות,דגנים מלאים, בכל ארוחה להוסיף ירקותמחייכת =)
בין הארוחות לאכול פירות/אגוזים/שקדים/תמרים
לשתות יותר מים
לאכול לאט, ללעוס טוב את האוכל ולא לפוצץ את הצלחת..

ואני הבנתי שאם שותים מים בזמן ארוחה אז זה גורם לירידה מהירה יותר של האוכל ואז שבעים מהר יותר, אז כדי לתת לעיכול לעבוד טוב בקצב שלו- עדיף שלא לשתות מים בזמן ארוחה וכשעתיים אחריה
זה צריך להיות ככהקראנץ שוקולד
שתייה-רבע שעה לפני.
וחצי שעה אחרי.
ככה רופאים אומרים.
לחם מלא ולשים לב למרכיבים שלו- שלא יהין הרבהארלט

חומרי טעם, משמרים וכד', תבשילי קוואקר, עדשים ושאר קטניות, מרקי ירקות, ולדעתי גם ביצים וגבינות- כבסיס האוכל היומי

בקשר ללחם מלא- באמת הקנויים לרוב מלאים בתוספותבארץ אהבתי
באמת הכי טוב להכין לחם בבית (וגם הרבה יותר חסכוני מלחם מלא קנוי). אצלנו מכינים כל פעם משני קילו קמח, שלוש כיכרות לחם (בתבניות שקנינו), אחרי שמתקרר פורסים ומקפיאים. זה לא לוקח המון זמן כמו שזה נשמע... (וכמובן שאפשר מידי פעם גם לגוון עם לחמניות או יצירות אחרות מהבצק).
במשך כמה שנים הייתי עושה ככה אפילו בלי מיקסר (לשתי ביד), אז עכשיו עם מיקסר איכותי זה ממש פינוק...
וואו חלוםדבורית
איזה מיקסר יש לך?מחייכת =)
יש לי של חברת סאוטרבארץ אהבתיאחרונה
הוא עובד מצויין, אבל כבר פעמיים נשבר לנו המכסה שלו (וקנינו אותו לפני כשנה) אז אני לא בטוחה שאני ממליצה...
או באופה לחם . טרי על הבוקר. תענוג!אפ


אפשר לפנות לדיטאניתרוית 87

לפי מה שזכור לי אפשר ללכת פעם בשנה מטעם קופת חולים גם אם אין איזה בעיה רפואית ובקשר לשובע בדרך כלל כשאוכלים בריא יותר שבעים

קודם להוסיף ואחר כך להפחיתקייט מידלטון

שלב א - להוסיף לתפריט אוכל בריא יותר, לנסות מאכלים חדשים - כמו קטניות נוספות(חומוס, עדשים, אפונה ועוד) קינואה , בורגול, גרנולה ביתית, שקדים ואגוזים , קוואקר, אורז מלא, להגדיל צריכה של ירקות ופירות

 

אחרי שמתרגלים לדברים החדשים ואוהבים אותם , לאט לאט להוריד את הקודמים - להפחית את מה שלא בריא.

אורז מלא לא בריא !gila-m-s
וודאי שהוא יותר בריאקייט מידלטון

מאורז לבן, 

נכון שיש יותר ארסן מאורז רגיל, ולכן מומלץ לשטוף אותו או להשרות אותו קודם, 

בכל מקרה הגוף שלנו יודע להתמודד עם רעלים בכמות קטנה, 

וזה לא סותר את זה שהאורז עצמו מכיל רכיבים תזונתיים טובים יותר.

 

לכן לא מומלץ לאכול אורז יותר מפעם בשבוע.

 

רק 10 אחוז מהרעל יורד בשטיפה. צריך בישולארלט

ראשוני ואחכ שטיפה כדי להוריד את רוב הארסן. באורז בסמטי הכי פחות ארסן

ירקותטוב בסדר

בכל ארוחה - חלבון ותוספת ירקות חיים או מאודים שהם יהיו מבחינה כמותית העיקר.

ככה שיצאו שבעים לכמה שעות אבל יהיו שבעים מירקות ולא מפחמימות.

עדשים. חומוס מבושלzmil
כמה רעיונותקראנץ שוקולד

אפשר לבנות לא מעט מנות בריאות, טעימות ומזינות..

למשל חציל בטחינה, סלט ירקות ולחם מלא..

ממולאים עם אורז או בורגול- לאוהבי הקינואה אפשר גם קינואה.

תפו"א ובטטה בתנור עם חזה עוף בגריל..

פירה בטטה/תפו"א/כרובית עם מנת דג בגריל.

להכניס המון קטניות באוכל, לצרוך פחות חלבי, אפשר להכניס סידן בעזרת טחינה כמו כן ברזל ומגנזיום..

סכיני בשר איכותיות.מעפר אני באה

אשמח למלצות על סכיני בשר טובים ומאיפה ניתן להשיג...

צווילינג, ציור של תאומים. נעמן הביאו אותם לפני שנתייםירושלמית טרייה

אבל עכשיו כבר נראה לי שאין אצלם, אבל חפשי באינטרנט.

zwiling אם אני לא טועה באיות.

תודה!מעפר אני באה

עוד מישו?

יש לי חברה שאבא שלה מוכר סכינים איכותיותשמשיאחרונה
אין לי שמץ איזה סוג אבל הבנתי שזה ממש יקר.
צריכה המלצה לתנורהדס123
דו תאי עם ג למעלה, שתהיה אופציה לטורבו וגם לכבות אותו, ושבכללי יהיה נוח להתעסקות תודה!
כדאי לכתוב טווח מחיריםהתנערי מעפר
בין 2000-3000. אם ממש איכותי אפשר גם 4000הדס123
מקפיצה~מטילדה~
אשמח גם להמלצות, לי חשובה אפיה אחידה.
ממליצה על בלומברגהמצפים לישועה

יש לי אותו כבר כמעט 3 שנים והוא מצוין. לפני כן היה לי קינג שלא היה כשמו, ממש תנור גרוע.

בעלי ממליץ על סאוטר (הוא המבין מבינינו)ש.א.ז.אחרונה

פירוט שלו: 

יש 2 דגמים של 2 תאים עם גז. 

דגם אחד הוא מספר 680, פחות מומלץ כי המכסה זכוכית ואי אפשר להשתמש בו לפלטה.

בנוסף, אין עליו כפתור שמבטל את הצתת הגז ליום טוב.

 

הדגם השני נקרא 690 והוא מה שיש לנו, מגיע עם מכסה פח שיכול לשמש כפלטה במידה ותרצי. יש כפתור שמבטל את ההצתה. אחד הגזיות הוא עם להבת טורבו (שהיא להבה כפולה וגדולה מאוד- מעולה למוקפצים, מרקים וכו'), וגם בתא התחתון יש אפשרות להדליק עם טורבו.

 

לא זוכרים בדיוק כמה עלה אבל ההבדל במחיר ביניהם הוא סביבות 300 ש"ח והוא שווה את ההשקעה הנוספת (בעיקר בשביל האפשרות להשתמש בגז בחג).

 

אם את מחפשת מקום לקנות אז אנחנו מאוד ממליצים על חנה ריינר שממוקמת ברמות, אישה יראת ה' וישרה מאוד, במחירים מצויינים, היו לנו חוויות ממש טובות איתה כמה פעמים כבר ושמענו גם על אחרים שנורא התרשמו ממנה. המספר שלה: 025866684

 

בהצלחה!

מכירים את המדור המעולה הזה בערוץ 7?ט'

http://www.inn.co.il/Recipes/

 

מתכונים מצוינים, מגוונים וטעימים. כמו למשל - מאפינס תפוחים וקינמון  ליקוק

 

 

מוזמנים להנות ממה שיש ולשלוח מתכונים משלכם!!

 

 

השתפרתי חמדמדה

עוגת שוקולד שכבות במילוי קרם לוטוס בציפוי גנאש שוקולד מוקצףכאילו מוציא לשון

 
 
ואווו מושלם !חולת אהבה


נראה אדירארץ השוקולד
איך הכנת?
תודה! חמדמדה

הכנתי עוגת שוקולד, פרשתי לשכבות, מילאתי בקרם לוטוס (קצפת+ 2 כפות אבקת סוכר+2 כפות ממרח לוטוס מומס+ כף פודינג), למעלה ציפתי קודם בממרח לוטוס מומס ואז מגנאש שוקולד הזלפתי טיפטופים, ובטופ פשוט הוספתי לגנאש קצפת ,הקצפתי אותם וזילפתי.

יפה מאוד!! כיף לראות את מעשי ידייך!חבוי


תודה תודה חמדמדה


תודהארץ השוקולד
אנסה מתישהו גם
מהמם!~ יהודית ~

איך היה לך סבלנות להכין את זה?

חושבת על התוצאה ומקבלת מוטיבציה חמדמדה
עבר עריכה על ידי חמדמדה בתאריך י"ז בתשרי תשע"ז 20:15


הגנאש המוקצף נראה מגרה ביותרקראנץ שוקולד
והזילוף מושלם.. הלוואי עליי😏
תודה!חמדמדה

הרבה אימונים אבל זה משתלם בסוףחיבוק

איזה יפה!!!חילזון 123


יצא לך מושלם!!!!!וזכני לגדל

והכי מצחיק.. שדקה לפני ראיתי את זה בפייסבוק והתלהבתי חחח...

 

אפשר הסבר איך עושים גנאש שוקולד?גפן36
ואיך עושים אותו מוקצף?
ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה/ריצ' ביחדמחייכת =)
וכדי להקציף, צריך לקרר טוב (לפחות 4 שעות) ואז מקציפים את זה עם עוד שמנת ..

ואלו היחסים בין השמנת והשוקולד שהעלו פה פעםמחייכת =)

זה היחסים לפני או אחרי העוד שמנת?ארץ השוקולד
לפני, אחרי שאתה מכין את הגנאש את מוסיף עוד שמנתקראנץ שוקולד

להקצפה..

תודה, כמה להוסיף?ארץ השוקולדאחרונה
נראה טעים ויפה...האני אני


וואו נייס!יוני
איזו מדהימה!!!!!!!מודדת כובעים

ומה זה הגובה הזה? המום 

איך חותכים את זה לפרוסות בגודל אכיל?

מושחת ומקסים כאחד!!!מעפר אני באה


אמללאא!! את אדירה! נראה סוף הדרך!!לב טהור:)


כמה את לוקחת?קייט מידלטון

מגניב!

קורס קונדיטוריהמקווה לטוב=)

שלום!

אני מחפשת קורס קונדיטוריה בירושלים.

זה יכול להיות גם משהו יותר חובבני כי זה רק לתחביב..

ראיתי שממליצים פה על טעמים אבל זה די יקר,

אשמח להמלצות על משהו קצת יותר זול ובכשרות טובה..

תודה רבה

תבדקי בדן גורמהקראנץ שוקולד


זה בתל אביב.. תודה!מקווה לטוב=)


מישהו שמע על הקמפוס הקולינרי בגבעת שאול?מקווה לטוב=)


למדתי בו אבל בפיסול בירקות ופירות..עוזרחבוי


את ממליצה על הבית ספר באופן כללי?מקווה לטוב=)אחרונה


תבדקי במכללת השףנטלי 3>


אשמח לקבל מתכון לעוגת שיש בחושהdayfani23

 

2 תבנית אינגלישקייק 

 

תודה רבה ותזכו למצוות

ניראלי שהיא תתאים ל2 תבניות אינגליש קייק..מחייכת =)
אנחנו גם עושים את המתכון הזה-אביה*
בלי השוקולד המריר כי הוא נמס ושוקע למטה,
אלא לוקחים חלק מהתערובת ומערבבים אותה עם שוקולית..
שימי לב להקציף באמת 10 דק' זה עושה אותה אוורירית.
ואם אני לא טועה זה כמות ל3 אינגליש קייק אבל לא סגורה על זה..
מתכונים מאתר אשירה,תיכנסי הוא מעולה וקל להכנה!חבוי


שלי בלי הקצפה, רוצה?כמו הלבנה


כמו הלבנה - אשמחdayfani23אחרונה

 

האמת שמצאתי באינטרנט :

 

4 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן 

3/4 כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח תופח

כף גדושה שוקולית 

 

מקווה שיצא טעים )

שאלהdayfani23

 

חדשה פה , סליחה על הבורות ..

 

הכנתי טחינה מטחינה גולמית והיא נשארה בצבע חום .. איך היא נהפכת ללבנה ?

אולי זו טחינה משומשום מלא?אביה*
כדי שהטחינה תהיה כמה שיותר לבנה אפשר לעשות אותה ממים קרים מהמקרר/הקפאה אפילו,
היא יוצאת יותר לבנה ואוורירית..
‏^ מים קרים מאוד מאוד מאודיראת גאולה
תודה רבה )dayfani23


לימון גם מלבין את הטחינה...p&yאחרונה
שרשור המתכונים הכי טובים!חלילית אלט

יאללה, שכל אחד יכתוב מה המתכון הכי טוב שלו ואני אנסה אחר כך בבית

קינוח או מנה עיקרית?ארץ השוקולד
אחד המתכונים הטוביםתתתתתאחרונה

עוגת גבינה ללא אפייה כל פעם עם משהו אחר אוכמניות פירורים וכו

 

דג סולעוד כינוי
מחפשת רעיון להכין דג סול
לא מטוגן
בלי עגבניות, פירורי לחם, מיונז...
אשמח לרעיון.
מועדים לשמחה
קציצות?שמחה ומשמחתאחרונה