רעיונות לדברים לשבירת הצום?חופר
מרקנפש חיה.
אורז, שעועית
חביתות לחם
תה ועוגה
פוקאצות
לשתות מיםמדברה כעדן.
ו/או תה צמחים
לאט לאט להחזיר נוזלים.
אחכ בהמשך לאכול ארוחב קלילה ונעימה כמו סלט עם קינואה וכו'...
אנחנו נאכלבוקר אוראחרונה
אחרי שבירה עם מים ומשהו קטן
בורגול שנשאר מחמישי ושעועית לבנה ברוטב עגבניות
חזה עוף(אהבת עולם)
יעבוד לי להכין בחג עצמו, על הפלטה?
אם כן- כמה זמן צריך?
ורעיונות בכללי לחזה עוף בכל מיני צורות ותיבולים?
כן, זה לוקח כמה שעות, צריך להטמין גםטוב שם
לעטוף בנייר כסף ולשים ישר על הפלטה?(אהבת עולם)
אני לא עוטף בנייר כסף, אבל אפשריטוב שם
אפשר לשים בפלטה בתבנית נגיד, ולכסות במגבת גם, לא קריטי.
וכן, פרוס מהר יותר, לדעתי לפחות חצי שעה פחות.
אני שמה בתבנית חד"פ על הפלטה ומכסה בנייר כסףיעל מהדרום
לק"י
ומעל מגבת.
אני חושבת ששניצלים לקחו לי בערך שעתיים. אז עדיף לקחת זמן עודף ומקסימום להוריד מהפלטה כשמתבשל.
כי זמן הבישול תלוי גם בחום של הפלטה.
מעולה(אהבת עולם)
וזה טעים? זה לא מרגיש עוף מכובס כזה?ופל לימון
למרות התיבול שבטח את שמה
בכלל לאיעל מהדרוםאחרונה
שאלת הקפאה דחופהמשמעת עצמית
הכנתי בערב החג מלא סלטיםונשאר הרבה.
נראלכם בסדר להקפיא עכשיו לשבת?
חצילים מטוגנים,פטריות וגמבה אפויים, ועוד
כןבאר מריםאחרונה
אני מקפיאה הב
רבה פעמים חצילים מטוגנים.
פטריות וגמבה תנסי - הגיוני שיצליח..
עוד שאלת זמנים...כמה זמן לבשל רוביא יבשה(מושרית)?חילזון 123
סביב 25 דקות או עד שהיא רכה (לנעוץ מזלג) חשוב לדעתנפש חיה.
אפשר לתבל תוך כדי הבישול
אבל להוסיף את המלח רק בסוף
כי המלח סופח נוזלים= גורם למאכל שייתקשה
בקטניות זה יותר בולט , כיוון שהן דורשות זמן בישול ממושך יותר כדי להתרכך.
תודהחילזון 123אחרונה
רעיון למתכון/מנה עם פטריותחנוקה
קניתי סתם פטריות והגיעו ענקיות כאלה שאפשר למלא או משו
יש רעיון למתכון מוצלח לתוספת יפה שתתחמם טוב בחג?
פטריות ממוחאות בשר טחוןתוהה לעצמי
אפשר לצלות אותן וזה יוצא מעולה.המקורית
אני מאוד אוהבת. זה בשרני וטעים.
מלח פלפל וזהו
נראה לי שזה מה שאעשה, תודה!חנוקה
אני אוהבת למלא את הפטריות הגדולותופל לימוןאחרונה
בתבשיל פטריות, בצל , שום, עגבניות קצוצות, ופטרוזיליה קצוצה
למלא ולאפות
יופי של תוספת
יש למישהו מתכון מוצלח לגלידה בלי ביצים חיות?חופר
יש גלידה חלביתחילזון 123
שעשויה משמנת מתוקה וחלב מרוכז
ואז יוצא לזה מרקם אורירי כמו של גלידה אמיתית
והמתכון שלה הוא?חופר
לקח לי זמן למצוא...חילזון 123
מה שיש לי זה-
להקציף 3 שמנת מתוקה
להוסיף בתנועות קיפול פחית חלב מרוכז (כ 400 מל)
להוסיף איזה תוספות שרוצים
ולהקפיא...
תודהחופר
סורבה מכינים כךופל לימון
מכינים סירופ סוכר ביחס 1:1
מקררים
מערבבים מיץ /מחית פירות
ומקפיאים במכונה או בקופסא, אבל אז יש להקציף מידי פעם כדי לקבל מרקם מתאים
איך מקציפים מידי פעם?חופר
אין לי מכונה, יש לי מיקסר שיודע גם להקציף
מיקסר ידני זה יפי וגם בלנדר סטיקופל לימון
לטובת הפרווה אפשר להכין לבד חלב מרוכז פרווהופל לימון
תודה רבה!חופר
הקישור לא למקום הנכון, אין שם מתכוןחופר
דוקא ל י נפתח הקישור, אבל הנה המתכוןופל לימון
חלב" מרוכז וממותק פרווה
הרכיבים:
1/2 ליטר ריצ' קפה
250 גר' סוכר
25 גר' מחמאה
2 כפות קורנפלור
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
להביא לרתיחה את הריצ' והסוכר ולבשל חצי שעה מבלי לערבב
להוסיף את המחמאה
לבלול את הקורנפלור במים ולהוסיף לסיר, לבחוש
להניח להתבשל כרבע שעה
כאן אפשר לאפסן במקרר לשימוש מאוחר יותר
תודה, כנראה משהו שקשור לסינוןחופר
לסורבה:מיקי מאוס
פירות קפואים
אבקת סוכר ( בין 200-400 גרם על קילו
ככל שיותר סוכר זה יהיה יותר אוורירי ופחות בריא
)
לרסק במגימיקס עם קצת לימון סחוט
חיב נוזליםופל לימון
ממש מעט לימון זה מספיקמיקי מאוס
ככל שיש יותר נוזלים זה יותר קרח.
צריך לעבוד בזהירות עם הפירוט שקצת יפשירו אבל לא יותר מדי
ולא לשים יותר מדי בקערה בבת אחת
מכינים את זה המון יוצא מעולה
הסוכר מונע את היווצרות גושי הקרח.הקפאה של מחית פריופל לימון
נותנת סורבה מרוכז מידיי לטעמי
אנחנו תמיד מכינים סורבה בלי נוזלים. רק פירותנק - ניק
בלי שום תוספות אלא אם הפרי חמוץ אז מוסיפים סוכר.
יופיופל לימוןאחרונה
גלידה שהכנתי בעבר*אשתו של בעלי*
לחן במטבחמדברה כעדן.
יש מתכון לחלב מרוכז ללא מרגרינה/ריץ...
ואז אפשר גלידת אוראו וכו'
וסורבה -
בעיקרון קולפים וחותכים לקוביות ומקפיאים את הפירות שאת רוצה
ואז אחרי הקפאה מלאה מוציאים ל10/15 דק החוצה ומכניסים למעבד מזון, עם טיפה מיץ תפוזים/משקה צמחי (משקה שיבולת שועל/שקדים וכו') וזהו. אם רוצים להמתיק עוד אפשר להוסיף כפית/כף מייפל טבעי/סילאן/דבש...
השילובים שאני אוהבת-
*בננה וקקאו (הקקאו משתלט על הבננה כמעט לגמרי)
*מנגו
*תות בננה
תודהחופר
כמה זמן צריך לבשל בשר ראש בקר?חילזון 123
אני מבשלת 3-4 שעותמאוהבת בילדי
ואז מוסיפה דבש, מלח, פלפל.
אפשר גם חפני הבישול "לסגור" את הבשר ולטגן איתו בצל.
אני אוהבת להוסיף בסוף ערמונים או פרוסות גזר.
אם לא מתוק- זה הולך נפלא עם גרגירי חומוס.
תודהחילזון 123
אני מבשלת שעה וחצי בערך עם הרוטבהמקוריתאחרונה
עושה אותו עם חומוס
ושולקת אותו לפני עוד שעה וחצי
מתכון לאלפחורס הכי קל וטעיםשוקולד פרה.
שאתם מכירים??
פעם ראשונה שלי!!
של חן במטבח! מתכון אליפותרחללי
מאחורי הקורנפלור של מיהאיכהאחרונה
הולך להקפיאתלמים
סלק מבושל?
ומרק עדשים (עם ירקות, ללא תפוא)?
הירקות לא נהייםתלמים
לאיראת גאולה
לטעמי התיבול של הסלק נחלש בהקפאה, לכן עדיף לתבל אותו אחרי או להוסיף תיבול.
מסייגת שאני מדברת על סלק חתוך קטן או מגורד. יכול להיות שבסלק גדול כן ירגישו מרקם קצת מושי אחרי ההקפאה.
סלק-לא*אשתו של בעלי*
דווקא אמא שלי קבוע מקפיאה סלק(חתוך לסלט)טארקואחרונה
איך מזרזים הבשלה של מנגו?חנוקה
קנינו לשהחיינו והגיע ירוק לחלוטין
יהיה אכיל?
אם זה לא אכיל אז לא ראוי לברכה...
תשים בשקית עם תפוחי עץ ביחדטוב שם
מהניסיון שלי מנגו מבשיל תוך כמה ימים. עדיף בשמש.יראת גאולהאחרונה
ראש השנה מתקרב. שתפו בהכנות, בסימנים ובמתכוניםנחשון מהרחברון
אנחנו נעשה כנראה כמו כל שנה - ארוחת סימנים
יש 2 קרפיונים שדגתי אתמול עם הילדים.
מחכה להודעות שלכם אולי יהיו רעיונות
בפשטות זה הרעיון - בסעודה לאכול דברים שהם סימן טובהסטורי
בכל מקרה, אצלינו את התפוח בדבש - אכן מביאים מייד אחרי המוציא, לקיים את המנהג. (וגם כמעט פשוט שככה צריך לברך העץ בלי ספק עליו).
שאר הסימנים מגיעים לאורך הסעודה בצורה מתאימה - מה שבסלטים, בסלטים (רוביא וכד'). גזר עם הדג והראש של דג, בתור מנה ראשונה. כרתי וסילקא בקציצות עם המנה העיקרית. תמרים ורימונים - מנה אחרונה.
ככה גם נמנעים ממריחה ומותשות של הילדים, בשעה לא מוקדמת.
כמובן, עם כל סימן אומרים את היה"ר שלו).
עוגיות עבאדי מ"בצק פריך מלוח" קנוי - יוצא טוב?מבקש אמונה
כןןןןמדברה כעדן.
הו מצוין. תודה רבה 💪מבקש אמונהאחרונה
לכמה שבתות מספיק לכם בקבוק של מיץ ענבים?נטלינטלי
לכמה שבתות מספיק לכם בקבוק של מיץ ענבים?
תלוי את מי את שואלתפה לקצת
בכל אופן, לא שמתי לב אף פעם כל כמה זמן נגמר אצלנו בקבוק
אנחנו זוג+3 ותינוק, בשבת גומרים בערך 3/4 בקבוקיעל מהדרום
עושים קידושים והבדלה רק במיץ ענבים.
אחתהסטורי
(היום אם נשאר הילדים מחסלים בראשון/שני)
אצלנואיכה
אנחנו שניים
השבת עשינו שני קידושים בבוקר + אורחים לסעודה והכל נגמר
זה תלוי גם בגודל של הכוסאיכה
אני חושבת בערך 2-3בונים מגדל
3 כוסות בשבת. (2 קידושים והבדלה)
לרוב לא מוסיפים.
כשמוסיפים מן הסתם הולך יותר אבל לרוב מסתפקים במה שיש בגביע.
שבת וחציחילזון 123
הרבה פעמים אני משתמשת גם לבישול, אז מתחסל די מהרופל לימון
מיץ ענבים? מה את עושה איתו?חילזון 123
למשל אופה בתנור חזה בקרופל לימון
2 קג חזה בקר
התיבול:
3 בצלים חתוכים
ראש שום חצוי
1/3 כוס סוכר חום
6 עלי דפנה
2 כפות חומץ
טימין
תירוש ענבים בהיר או יין אדום חצי יבש
למרוח את נתח הבשר בפלפל שחור גרוס, מלח ושמן זית
להניח על הבצלים
לצקת את היין כדי חצי כיסוי
לכסות היטב את התבנית ולתנור ל-3-4 שעות בחום נמוך
150-160 מעלות תלוי בגודל הנתח
מעניין. אני אופה תמיד עם ייןחילזון 123
מתאים גם מתאיםופל לימון
לא בדקתי בדיוק אבל למעלה מחודשחופר
שבת אחת בד"כ.מוריהאחרונה
טוב, מעז לשאול. כבש, איך מכינים? (מה קונים?)הסטורי
אשמח לכל מתכון/טיפים וכד'
זה תלוי בחלקאיכה
אני מכירה שעושים זרוע בתבנית עם מכסה, מלח פלפל ירקות שרוצים (עגבניות, שום, בצל) ובתנור לארבע שעות בחום נמוך.
לדעתי, תשאל את הקצב מה ממולץ לנתח.
ו @נחשון מהרחברון מכין הרבה, כדאי לשמוע את דעתו.
אצלנו צלעותאהבתחינם
לא רק במנגל
אנחנו מבשלים עם פירות יבשים.. מעדן!
יש כמה דרכיםנחשון מהרחברון
תודה, מה זה מרינדה?הסטורי
מרינדה - תערובת תיבול נוזלית שמשרים בה מצרכים לפנינחשון מהרחברון
צליה.
הרכב קלאסי של מרינדה הוא משהו שומני (מיונז/שמן זית/שומן קוקוס) משהו מתוק (סילאן/דבש/סוכר) משהו ממליח (רוטב סויה/מלח) וטעם (שום/פפריקה/ירוקים מיובשים/פלפל/או כל תיבול אחר) מערבבים למשחה כזו, מוסיפים קצת נוזלים אם צריך ומורחים ומעשים את הבשר. ואז שמים בתבנית (אני מרפד את התבנית בנייר כסף ונייר אפיה) מניח את הנתח המתובל, שופך קצת יין/בירה/מים) עוטף בניייר אפיה ונייר כסף ומנסה שיהיה כמה שיותר אטום ואז בתנור בטמפרטורה נמוכה יחסית כמה שעות.
תודה רבה על הפירוט, נראה אם נעז...הסטורי
כתף טלה זה יוצא טעיםחילזון 123
זה נתח עם עצם גדולה באמצע.
שמים בתבנית עם יין אדום, תבלינים (וירקות שורש אם רוצים) מכסים ואופים אפיה ארוכה.
תודה רבה, השאלה אם זה זכר לאיל...הסטורי
טוב לא יודעת... שאלת על הכנת כבש,חילזון 123
נכון, תודה רבההסטוריאחרונה
למהנטלינטלי
למה לפעמים מכינים משהו (נניח חמין או עוף עם ירקות בתנור) והוא יוצא מושלם-מעולה-שמיימי ולפעמים מכינים ***בדיוק*** באותה צורה והוא יוצא אמנם טעים וטוב, אבל לא מושלם-מעולה-שמיימי?
א. כי כנראה זה לא בדיוקחופר
מה נחשב סטטיסטיקה טובהנטלינטלי
מה נחשב סטטיסטיקה טובה? למה אני צריכה לשאוף? שבערך כמה פעמים מתוך כמה יצא בצורה המושלמת וכמה פעמים לא? תודהה
אולי הסיר? החום של התנור/הגז? הפלטה?רק טוב!
נראה לי גם קשורבתאל1
אולי התאווה והרצון לאותו אוכל נחלש אצלינו?טוב שם
כי שמת פחות שמן 🙈סתם אחת
בטוח זה זהטוב שם
זה תלוי בכוונה שמכניסים באוכל
מתואמת
וברצינות - גם אנחנו תוהים על זה לפעמים. (אצלנו קורה לפעמים שהחמין, במיוחד, ממש מתקלקל...)
אפשר לתת לזה סיבות גשמיות, כמו למשל שלא הרתחנו מספיק זמן את החמין לפני שבת, אבל למעשה הסיבה לכך החא שמיימית... הקב"ה רצה שהשבת יהיה לנו ניסיון, ונצטרך להסתדר בלי חמין... ולנו נותר להתפלל שלא יגיענו לידי ניסיון... 
יכול להיות שיש לכם שקע שנכבה עם שעון שבתרק טוב!
לא, אנחנו לא מפעילים שעון שבת בכלל
מתואמת
חוץ מאשר למזגנים.
ה"בעיה" אצלנו שלפי המנהג שלנו צריך להניח אוכל גם מערב שבת על קומה שנייה, וגם אסור לכסות את הפלטה. אז צריך להצליח "לכוון" היטב את החמין על הפלטה כדי שלא יתקלקל...
ומה עם סיר בישול איטי יכול לעזוררק טוב!
מנסה לעזור..
לא מכירה מה זה...מתואמת

לדעתי זה בגלל שהוא לא מתחמם מספיקהמקורית
נכון, זו כנראה הסיבה.מתואמת
רק אומרתבתאל1
לא בטוחה בזה, צריכה לשאול את בעלי...מתואמת
אנחנו בדקנו עם רב...בתאל1
לפי הפסקים של הרב אליהו.
הוא נתן כמה רעיונות כמו לשים מטבעות על הפלטה, מכסים של צנצנות...רשת אבל לא צריך מוגבהת. ולנו כרגע יש דבר כזה שנקרא עלפלטה -מן משטח סיליקון שמיועד לפלטה וחוצץ בינה לבין הסירים.
מתואמת
לא ידעתי שיש אנשים שסוברים ככה...מענייןאור123456
כן, זו דעה יחסית נדירה
מתואמת
את בטוחה? אולי כדאי לשאול שובהסטורי
נכון, הפלטה שנעשתה על פי פסיקתו טובה יותרמתואמת
אבל כבר אין להשיג אותה יותר לצערנו.
ואני בטוחה בפסק... בעלי מקורב לכמה מקורבים של הרב אליהו...
יכול להיות שהפלטה שלכם לא חמה מספיק?תוהה לעצמי
הפלטה שלנו טובה בעיקרוןמתואמת
הבעיה שלך שאת משאירה את החמין על קומה שניהופל לימון
כשתפתרי את הסוגיה ההלכתית לא תצטרכי לחפש תירוצים והחמין יצא מושלם -
אנחנו מעדיפים לשמור על המנהג ההלכתי שלנומתואמת

אפשר להתשמש בסיר בישול איטיבוקר אור
מה זה סיר בישול איטי בעצם?מתואמת
לא, מה פתאום. זה לא עם אשבוקר אור
אה, הבנתי...מתואמת
טוב, נשקול אם שווה לנו לקנות רק בשביל הפעמים הבודדות שחמין לא יוצא טוב 
(את הבישול הראשוני עושים גם בסיר הזה?)
אנחנו לא עןשיך הכל באותו סירבוקר אור
עדיף שתכינו משהו אחרארץ השוקולד
ברור שאנחנו לא אוכלים אותו כשהוא מקולקל!מתואמת
(שבת אחת לאחרונה לא הכנתי חמין - ואילו צעקות הרים אחד הקטנים במחאה...)מה אתם אוכלים כשהוא מתקלקל?המקורית
דברים מסעודה שלישית...מתואמת
איכות הבשר או הדג השתנתהאור123456
אולי סיר אחר?
תבלינים או עשבי תיבול פחות טריים?
פחות זמן השרייה או תהליכים אחרים...
מאת ה היתה זאתגפן36אחרונה
טוב מה, לא מבשלים לשבת?בוקר אור
אצלנובוקר אור
ערב
מרק ירקות עם כנפיים ואטריות
קוסקוס
רוטב בולונז
בוקר
תפו"א קטנים בתנור
אנטיפסטי
קבבונים בתנור
האורחים יביאו איתם עוד תוספת
סדש
פסטה ברוטב עגבניות
חומוס
טחינה
פטריות בצ'ילי
מקלות גזר
חלות חצי כוסמין מהמקפיא
חיתוכיןת שוקולד צ'יפס מהמקפיא
עוגיות חמאת בוטנים מהמקפיא
מנגו, מלון
אצלנואיכה
סלטים - חומוס ביתי (אם בעלי יזכור להכין..), טחינה, מטבוחה, פסטו מהמקפיא, סלק וחציל.
סלטים חיים לפי מה שיתחשק.
חלות במקפיא.
עוגות - מה שיש, לא זוכרת מה יש במקפיא, נזרום.
ער''ש
עוף עם ירקות (שעועית,פטריות, בצל בשני צבעים ועגבניות שרי)
אורז ירוק
בוקר
חמין
שניצלים (אמא האלופה שלחה לי)
קוגל תפו''א
סדש
פיצה
טונה משימורים
אצלינויעל מהדרום
לק"י
חצילים עם גמבה ועגבניות
חצילים אדומים
טחינה
סלק
גזר וכרפס
סלט חי
עוגיות שוקולד
עוגת מייפל ועוגת שוקולד
ליל שבת:
קוסקוס
מרק
עוף
יום שבת:
קוסקוס
ירקות בתנור
תפו"א בתנור
פרגיות
סד"ש:
פשטידה
והלוואי שעוד משהו
צנחתי פה לשניה🤗... עונה גם:משמעת עצמיתאחרונה
לילה:
חריימה מושט + סלטים
מרק עוף
אסאדו עם ירקות שורש
בוקר:
סלט חסה עם פרוסות רוסטביף
סלט ביצים
צ'ונט אסאדו
סדש:
קוגל תפו"א
סלט ירקות
סלטים:
צ'ימיצורי
חומוס ביתי
סלט שורשים בתחמיץ
פסטו
פטריות גמבה בצל
תירס גמבה מלפפון חמוץ
עוגת קפה
כפפות❤️
איך אתם מתמודדים עם הלכלוך שמתלווה לכל הבישול והניקיון שאחריו?
אני מוצאת את עצמי כל הזמן משתמשת בכפפות ,לא מסוגלת לכל הלכלוך מסביב
לכלוך איפה?מאוהבת בילדי
על השיש או על הידיים?
על הידיים❤️
כל ההכנות של האוכל דורש נגיעה בכל מיני דברים
לקלף בצל למשל , לגעת בעוף, וכו
אני משתמשת בידייםמאוהבת בילדי
חוץ מבצק- כייותר קל לזרוק כפפות מאשר להוציא שאריות בצק מהידיים
וגם ערבוב של שמן- תפו"א בתנור, מרינדה...
חוץ מזה אני שוטפת ידיים וזהו.
גמני משתמשת בכפפות המון. לכל דבר בערךהמקורית
יש לי קושי תחושתי
ואני גם קצת איסנטיסנטית
משתמשת בהכל בידייםפה לקצת
לא יוצא לי כמעט להשתמש בכפפות בכללי, במטבח בבישולים אף פעם לא
אפשר לנצלש לך לשאלה קשורה?הרמוניה
פשטו אני נגיד שוטפת ידיים כל פעם כי אני גם לא יכולה עם הלכלוך ובימים כאלה שזה כל הזמן בישולים וניקיונות הידיים שלי פשוט נהרסות מרוב שטיפות... מה עושים עם זה??
זה כמו שקורה לי❤️
פשוט כפפות כל הזמן
הידיים נשמרות זה תענוג
למשל לסחוט סמרטוט זה הצלה עם כפפות
לא מסוגלת בלי
מצרך בסיסי בבית
אז לי זה לא נוח כפפות...הרמוניה
רק לחלק מהניקיונות, אבל לבישולים עצמם ממש לא..
..אני:))))
אין ברירה אחרת... האהרמוניה
לא יקרה שום דבר אם את שוטפת הרבה את הידייםאני:))))
תודההרמוניה
בהתחלה זה לא נחEliana a
מתרגלים
שוטפים ידיים בברז ומנגבים?🤔מה צריך יותר מזה?חילזון 123
שוטף ידיים כל שתי שניות 😏מבקש אמונה
זה יכול לשגע אותי שהידיים שלי מלוכלכות,
אבל אני גם לא רוצה להשתמש בכפפות מכמה סיבות
עכשיו סיקרנתהרמוניה
בקטע של הכפפות?מבקש אמונה
כןהרמוניה
אה, פשוטמבקש אמונה
כי כשיראו את המיומנות, יתחילו לקשר לכל מיני חיסולים שביצעתי עם כפפות 😜
לא עכשיו תכלס חח
כי אני שונא שימוש בחד פעמי. כל פעם שאני זורק חד"פ לזבל זה מרגיש לי רע. זה הסיבה העיקרית
וגם כי תכלס לא נוח לי כפפות.
וגם אם לא היה אכפת לי לזבל את הטבע אין לי עצבים ללבוש כל פעם כפפות
אהה חחחחחהרמוניה
טוב...
אני לא אוהבת את המגע של זה
חמותי ככה. משתמשת כל הזמן בכפפות.אם_שמחה_הללויהאחרונה
אני רק כשמערבבת משהו עם שמן ותבלינים/ קציצות.
ויש לי פטנט: במקום כפפות לשים שקית ניילון על היד ולסגור עם גומיה.
אבל אני בכלל בקושי קונה חד פעמי.
לכבוד ראש השנה אל תקנו דבש יד מרדכי!!לחם מלא
הטענה המופרכת מהדברים שלך - פעולה נגד הדעהארץ השוקולד
זו אמירה חמורה ושטותית.
מעבר לבעיות הנוספות בנושא עליהם הרחבתי בצמ"ע
הבהרתי בצמעלחם מלא
הם פעלו לא נכון אבל אין קשר לאנטישמיותארץ השוקולד
שטראוס תומכת בטרורלחם מלא
ריבונו של עולם, עברנו מרידוד אנטישמיות לרידודארץ השוקולד
תמיכה בטרור...
הם לא תומכי טרור, אלא נותני חסות לאירוע שמאורגן על ידי עירייה בישראל.
אם האירוע הוא אירוע טרור, אז יתכבד שר הפנים לטפל בראש העיר ויתכבד שר האוצר וימנע תקציב בנושא.
הם דמויות עם אחריות רבה יותר אם כבר.
מה הקשר??לחם מלא
אוקי יש לממשלה יותר אחריות, מה זה מונע את החריות של החברות?
אגב לא מצויין שהממשלה מממנת את האירוע.
ומה הקשר עירייה? הערייה מסרה שהאירוע לא ממומן על ידה אלא על ידי חברות פרטיות לכן אין לה אפשרות לפקח על התכנים.
העניין הוא שזה אירוע של העירייה לפי הכתבהארץ השוקולד
ממילא, הגיוני שהם יניחו שזה בסדר ולא יבדקו את התכנים.
ברור שנתינת נחסות לאירוע לא הגיעה כדי לתמוך בטרור.
וגם ציבורית הם מרוויחים בתמיכה באירוע כזה.
הממשלה אחראית לוודא שהמוסדות פועלים כנדרש, אם הם לא אז האחריות עליהם ולא על חברות פרטיות, אז אם זה תמיכה בטרור אז סמוטריץ וארבל הם תומכי טרור הרבה יותר משטראוס.
העירייה מסרה שהם לא מימנו את האירוע אלאלחם מלא
החברות הפרטיות, תקרא עד הסוף...
אגב ברור שהם לא מחפשים לגרום לפיגועים אלא הם מחפשים להתחנף לערבים במחיר תמיכה בטרור
העירייה ארגנה, יש לה יותר קשר לענייןארץ השוקולד
זה לא סותר את האחריות של החברות הפרטיותלחם מלא
לא אמרתי שהם פעלו נכוןארץ השוקולד
וזה שהם לא מגיבים לכתבהלחם מלאאחרונה
לא מראה שהם מתחנפים לערבים?
אגב מה העניין לדון פה וגם בצמ"ע? לא במקרה אף אחד לא הגיב, זה פורום למתכונים בלבד




