שרשור חדש
יש לכם רעיון לרוטב לפסטהמישהההי

בלי עגבניות ופרווה?

פסטו!!!! יאמייייג'נדס
אני מכינה את הפסטו בבית. ומוסיפה לרוטב עוד שמן זית. פשוט מעדן!!!
מתכון?מישהההי
מממג'נדס
לרוטב פסטו?
תגגלי רוטב פסטו כיכר השבת. יצא מוצלח מאוד!
אני הכנתי עם אגוזי מלך ולא צנוברים, נראה לי בריא יותר...
משהו נחמד של ניקי בBella12

רוטב שמורכב מסילאן, קוביות גזר וקוביות בטטה.

מרככים את הגזר והבטטה במיקרו וחותכים אותם לקוביות.

מטגנים אותם מעט ואז מוסיפים את האטריות + 2 כפות סילאן, אבקת מרק, מלח ופלפל.

יוצא מאוד מאוד טעים! לא מרגישים טעם מודגש מדי של סילאן

תודה רבה לכם !מישהההיאחרונה
עוגת גלידה ליום נישואין באורות גבוהים

יש להורים שלי יום נישואין ואבא שלי אוהב עוגת גלידה אז אני רוצה להכין להם

אשמח להצעות מתכונים טעימים ויחסית קלים

 

תודה רבה!!

אולי משהו כזהיראת גאולהאחרונה
שכבת ביסקויטים (טבולים ביין / חלב).
שכבת גלידה- ריצ' / שמנת מתוקה מוקצף עם חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל.
מעל שוקולד מגורד או לזלף שוקולד.
אפשר להוסיף עוד שכבת ביסקויטים וקצפת.
אפשר לגוון עם הטעמים של הפודינג.
אפשר לפזר אגוזים, ואפשר לעטר בעוד צורות.
רק אני מסתבכת עם לחתוך חזה עוף?זמר הפלוגות

לא יודעת להסביר, זה קשה! ובגלל זה אני בקושי מכינה שניצלים ומוקפץ...

יש רעיונות איך להקל על זה?

לקנות חתוך? או סכין חד.רחלקה
איפה קונים חתוך?זמר הפלוגות

ואני מתכוונת לחתוך לרצועות כמו של מוקפץ

יש סכינים מצויינים לחיתוך. וגם יש "מספריים לחיתוך" כאלה...נפש חיה.


כנראה אין לך סכין טוב, לכי לחנות של כלי בית ותבקשישוקולד לבן


הכי קל לחתוך עוף עם מספרייםחילזון 123אחרונה

תקני מספריים גדולות וחדות ואז כל צורת חיתוך אפשר לעשות די בקלות.

בקר בישול מהיר = הרבה כסף? בהכרח?gidireich

אני חדש בבישול בקר

 

אני מתרשם בינתיים שכל הנתחים של הבקר, שמחירם סביר,  דורשים בישול ארוך של כמה שעות

והנתחים שמאפשרים בישול קצר, יקרים

 

אני שואל אם יש יוצא מן הכלל לכלל הזה. 

 

נתחים שמחירם סביר, אך מאפשרים להסתפק בבישול של נומר עד שעה.

 

מה אומרים \ אומרות?

שריר הזרוע (מס' 8) זול יחסיתלב אמיץ

קפוא, עוד יותר זול, והבישול מהיר יחסית - לנתח שלם כ 3/4 שעה בסיר לחץ, וחתיכות לוקח עוד פחות.

 

צלעות (מס' 2) גם לא מאוד יקר ויחסית זמן בישול קצר: לא בסיר לחץ. אבל בסיר רגיל, כשעה, אולי שעה ו 1/4. על אש נמוכה.

ואפשר לסיים את הבישול בסיר לחץ על אש נמוכה, מקצר את משך הבישול.

 

גם מס' 7, גם מס' 3.

תודה, תגובהgidireich

תודה רבה על המענה,

 

אם לוקחים בחשבון סיר לחץ שום דבר לא אמור להיות איטי. 

אני מבין שנתח 8 הוא מהנתחים שדורשים יותר בישול. זה שריר, ומה שעובד הרבה קשה וצריך הרבה בישול. זה מה שראיתי. זמני בישול של 3-4 שעות (לצלי)

 

 

לאו דוקא.לב אמיץ

שריר הזרוע זה חלק רך יחסית, שמכיל גם פיסות ג'לטין שוודאי מתבשלות מהר. הוא הרבה יותר רך מהכתף (4) צלי כתף (5) ופילה מדומה (6).

היתרון שלו זה שהוא לא מתייבש בבישול אגרסיבי  ומהיר - סיר לחץ או בישול ממושך - מרק, חמין.

 

הייתי אומרת שבסיר רגיל זמן הבישול יהיה הכי הרבה כשעתיים לנתח הזה.

 

את החלקים האחרים לא כדאי בסיר לחץ, ואם כן, אז על אש נמוכה מאוד.

אני מבשלת 3-4 שעותבונים מגדלאחרונה

ואז מגיעים לבשר נימוח, שזה הכי טעים...

 

מעולם לא בישלתי אותו בסיר לחץ.

 

אחרי שעתיים עדיין הרגיש קשה ולא מבושל דיו.

מעניין.. למה חשוב לך בישול מהיר?מודדת כובעים


עוגות שמרים בדרך לתנור סה"רורית



במילוי ריבת חלב
במילוי שוקולדסה"רורית

מתכון של ניקי בסה"רורית
עשיתי מקמח 70% מלא
וחצי מהכמות
עם קמח 70% - יפה!לב אמיץ

מה המילוי של הרולדה הראשונה - ריבת חלב?

תודה. כן.סה"רורית
אחרי האפיה סה"רורית

נראה מהמם!! אפשר בבקשה מתכון למילוי ריבת חלב?arlan


תודה זה ממרח ריבת חלב קנוי שמרחתי.סה"רוריתאחרונה
ממרח גבינת ריקוטה - המלצות למתכוניםאנונימוס

שלום,

 

קנינו ממרח ריקוטה, אבל זה לא כ"כ טעים לאכילה כמות שזה...

יש אולי המלצות למתכון?

 

תודה מראש,

אפשר להוסיף את הממרח לגבינה לבנה רגילהלב אמיץ

להכנת עוגת גבינה.

תודה רבה! אשמח לרעיונות נוספים...אנונימוסאחרונה


הכנתי קראנץ וצילמתי את שלבי ההכנהקראנץ שוקולד
נראה יפה מאד וטעים!התנערי מעפר
גם קוראסוניםקראנץ שוקולד
מהמם!! בא לתת ביס סה"רורית
מה פיזרת מעל השוקולד? ואפשר מתכון בבקשה? סה"רורית
חלבהקראנץ שוקולד

ואני יבדוק אם אפשר להעביר את המתכון

אם כן בכיף

יפה! נראה טעים מאוד.לב אמיץ


מקסים! תתחדש ברוקולי
תודה! ועל מה להתחדש?קראנץ שוקולד


על הניקברוקולי
נראה טוב !!מרים*
מקסים!ג'נדס
לא הבנתי את המעבר מהתמונה השלישית לרביעית...
נראה לי שאחרי שמורחים את השוקולד-סה"רורית
מגלגלים לרולדה, ואז חוצים אותה באמצע לשניים. ואת שני החלקים מלפפים אחד עם השני, כשהחתכים של הבצק כלפי מעלה.
אההההג'נדס
נכון. שכחתי שקראתי פעם...

יפה!!
ד"נ- חשוב להבריש מיד לאחר האפייה את העוגה בסירופ סוכרקראנץ שוקולד

או בריבת משמש מדוללת במים. זה כדי לשמור על המאפה שיישאר טרי וורך לאורך זמן וגם נותן ברק.

שכחתי לעשות את זה אבל לא נראה לי שזה נוראג'נדס
יש דרך לעשות את זה אחרי שאוציא מהקפאה?
תנסי עם סירופ חםקראנץ שוקולד


אני ממש אשמח למתכון..א..א..
מקפיצה שוב- הכנתי גם!!!!ג'נדס
עשיתי את המתכון הפרווה של מאקו, ב100% קמח מלא.

יצא פשוט סוף הדרך!!!!!!!

שאלה- כמה דק צריך לרדד את את המלבן?
פחות מחצי ס'מקראנץ שוקולד


המרת את המרגרינה/חמאה בשמן?התנערי מעפר
איך יצא?
אין במתכון מלכתחילה מרגרינה/חמאהג'נדס
ויצא מדהים ולא מאמינים שזה פרווה...
אז איזה מתכון לקחת מmako ?התנערי מעפר
תוכלי לצרף קישור?

חיפשתי בגוגל קראנץ שוקולד באתר של מאקו ולא מצאתי מתכון ללא מרגרינה/חמאה.

עוגות שמרים שיוצאות טוב ללא מרגרינה קשה להכין.
תודההתנערי מעפר
מקווה לנסות בקרוב...
בהצלחהג'נדס
מתכון באמת באמת קליל והתוצאה כיפית בטירוף!
נראה טוב! ינוסה בקרוב בעז"ה..אורניתאחרונה


לזניה ובורקס חלבי ממלוואח - המלצות?נשואה מאושרת.

מחפשת מתכונים טובים

 

תודה )

בורקס חלביבנימינה

אני ממלאת בצק עלים בגבינת שמנת יוצא ממש טעים

2 רעיונות לבורקס חלבייראת גאולה
*פיציות הולך?
מורחת רסק עגבניות (אפשר רגיל ואפשר מיוחד לפיצה) מפזרת תבלינים לפי הטעם ולפי מה שיש: אורגנו, תבלין פיצה, פפריקה מתוקה, אבקת שום. מפזרת גבינה צהובה מגורדת, זיתים קצוצים אם רוצים.
חותכת את המלאווח לשמיניות ומגלגלת כמו רוגלך - מהחוץ פנימה. אופה עד שמשחים.
‏* חטיף נחמד בכלום הכנה- חותכים את המלאווח ל16 משולשים (לשמיניות ואז כל שמינית ל2). שמים בקצה הצר של כל משולש זית בלי גרעין. מגלגלים כמו רוגלך. אפשר לצפות בביצה ושומשום.
וואי מעולה! תודהנשואה מאושרת.אחרונה


מחפשת מתכון למרק כתום מנוסה ומנצח.. יש?חייצ'ו


אצלנו הוא מנצח...לב אמיץ

למעשה שתי גרסאות - מאוד פשוט וטעים:

 

קודם מאדים/מזהיבים רצועות בצל יחד עם חתיכות דלורית - אני פורסת את הדלורית לפרוסות דקות יחסית, ואז זה מתרכך מאוד מהר. אני משתמשת במחבת עם ציפוי שיש או קרמית לשלב הזה ומכסה עם מיכסה.

 

כשדלורית התרככה והבצל הזהיב, או לפחות נעשה שקוף, אני מעבירה לסיר (אם זו כמות קטנה, אני ממשיכה במחבת)

ומוסיפה  (1)לגירסה המתקתקה: מעט שמן זית, מלח, ומים עד כדי כיסוי - ובסוף הבישול קינמון.

(2) לגירסה המלוחה: שמן זית, כורכום, כמון, מלח,פלפל שחור, אפשר גם אבקת שום אם אוהבים, מים כדי כיסוי.

 

מבשלים עוד קצת עד שהבצל והדלורית מבושלים לגמרי, מרסקים בבלנדר מוט. מוסיפים עוד מעט מים אם המרק סמיך מדי.

 

לגירסה המתקתקה מוסיפים עכשיו את הקינמון ואם רוצים, מחשבים את כמות הנוזלים, גורעים מכמות המים, ובמקומם מוסיפים חלב סויה או אפילו שמנת מתוקה.

 

לדלורית עצמה יש טעם עשיר, מתקתק וקרמי.

המרק משביע. לארבעה - חמישה סועדים מספיקה דלורית אחת בינונית.

תודה =)חייצ'ו


לי יש -מרק שתמיד יוצא טעים ממש.נוסה עשרות פעמיםמעין אהבה
חותכת ירקות לקוביות-

בצל גדול
2גזרים
2בטטה
דלורית
קשוא
תפוח אדמה
פטרוזיליה

מבשלת בשמן בסיר למשך כמה וכמה דקות.

מתבלת ב-מלח,פלפל שחור,כוסברה יבשה,שמיר יבש.

מוסיפה מים רק עד גובה הירקות או סנטימטר יותר.
מרתיחה.ואז מבשלת על אש נמוכה.

אם יצא יותר מדי מיים-להוסיף קוואקר.
לי יש -מרק שתמיד יוצא טעים ממש.נוסה עשרות פעמיםמעין אהבהאחרונה
חותכת ירקות לקוביות-

בצל גדול
2גזרים
2בטטה
דלורית
קשוא
תפוח אדמה-רשות
פטרוזיליה-רשות

מבשלת בשמן בסיר למשך כמה וכמה דקות.

מתבלת ב-מלח,פלפל שחור,כוסברה יבשה,שמיר יבש.

מוסיפה מים רק עד גובה הירקות או סנטימטר יותר.
מרתיחה.ואז מבשלת על אש נמוכה.

אם יצא יותר מדי מיים-להוסיף קוואקר.

וכמובן-לטחון בסוף עם בלנדר מוט.
שאלה על בצק שמריםג'נדס
אם אכין את הבצק הלילה, עדיף שאתן לו לתפוח במקרר עד מחר ב17 או אולי עדיף שאקפיא אותו לאחר העיבוד הערב, ומחר בצהרים בעלי יוציא אותו להפשרה בחוץ ואז הוא יתחיל לתפוח (אפשרי בכלל?) עד שאגיע באיזור 17...?

הצעות חילוף מוזמנות להישמע...
>>ברוקולי

 

א. את יכולה להכין בצק שמרים שמיועד להתפחה במקרר.

רק שימי לב לא כל מתכון מתאים - ועלול להווצר לך תפיחת יתר

 

ב. לחילופין את יכולה להקפיא לאחר התפחה ראשונה ועיצוב הצורה לפני תפיחה שניה

 

ג. והכי טוב- להכין היום ולהקפיא

ומחר להפשיר ולחמם בתנור לפני הגשה 

 

מסייגת את אופציה ג' אם המטרה להכין סופגניות.

 

 

אם היה לי זמן להכין היום....ג'נדס
זה מה שהייתי עושה
אז תכיני הכל מחר.. ברוקולי
רק שאני מגיעה ב17ג'נדס
וב18:30-45 זה צריך להיות מוכן...
אז נראה לי שאעשה את אופציה ב ג'נדסאחרונה

עכשיו מחכה שבעלי יחזור להוריד לי את המיקסר ממרום מקומו.... (שוקל אלף טוןמת)

 

לדעתי שתי האופציות אפשריות~א.ל


נראה לי יצא מעולה במקרריראת גאולה
זה לא נכון! לא כל בצק שמרים מתאים לתפיחה ארוכה כ"כ!ברוקולי


שלום לכולן!כוחות שמימיים
מחפשת מתכון לסופגניות חלביות קטנות..
תכתבי בגוגל 'סופגניות אשל'משהיא מהבירהאחרונה


סיר כפול (כמדומני ששמו בן מארי) יודעים איפה ניתן להשיג?שמואלג

מחפש לקנות כזה ולא נתקלתי באינטרנט.

 

גם חנות פיזית עשויה לעזור.

יש דבר כזה "מוכן"?משיח נאו בפומ!
אני מניחה קערת נירוסטה על סיר קטן..
(או סיר ע"ג סיר)
נדמה לי זה יותר חנויות ציוד שפיםעוגי פלצת
תחפש במדור שוקולד בחנויות מקצועיותקראנץ שוקולד
לא קונים...שירה00

מרתיחים סיר גדול עם מים (לא רותחים ממש... בינוני) ושמים מעליו משהו שעמיד בחום ונכנס אבל לא נוגע במים (אפשר סיר קטן יותר...) 

בן מאריאילת המלכה

הכוונה לסיר קטן שנתון בתוך סיר גדול יותר ובו מים רותחים.

לא חושבת שיש סיר מיוחד כמו סיר לקוסקוס או סיר לפסטה,   

המטרה היא בישול בחום נמוך (כמו המסת שוקולד) ולכן השימוש הוא בעזרת סיר תחתון ובו מים רותחים שנמצא על מקור החום ובסיר העליון (קטן יותר) מתבשל התבשיל.

בהצלחה.

דווקא ישקראנץ שוקולדאחרונה

יש לי סיר כזה קטין מיוחד רק לשוקולד

הכנתי סופגניות הרגע הכנסתי אותן לשמן והן שוקעות מה לעשות?אביגיל~!


צריך שהשמן ירתחגפן36
השמן צריך להיות על 160-170 מעלות כל משך הטיגוןברוקולי
תודה זאת באמת הייתה הבעיה תודה!אביגיל~!


איך יודעים מה החום של השמן?יעל מהדרום
מדחוםברוקולי
אוקי...נמצא שיטה אחרת לטגן כמו שצריךיעל מהדרום
את בטוחה שחייבים מדחום?~א.ל
ראיתי סרטונים ביוטיוב ולא נתקלתי במדחום
ברור שלא חייבים. אבל אם רוצים להצליח מדוייק ושכללב אמיץ

הסופגניות יצאו יפות ואחידות, בלי להקריב את הסופגניות הראשונות והאחרונות בכל נגלה לבדיקת טמפרטורה.

 

מן הסתם זאת הכוונה.

אני שמעתי פעם אבל לא יודעת אם זה קשור לכאן..האני אני

שלקחת כף עץ ולשים בשמן ואם נוצר בועות מסביב לכף אז השמן מספיק חם..

 

נכון אפשר להכניס גם גפרור הפוך..א..א..
אם יש בועות מסביב השמן רותח
מתכונים מענינים ולא מאוד מסובכים עם עדשים שחורות?ת.מ.
פעם ראשונה שקניתי רוצה לנסות מגוון לראות אם אנחנו בקטע...
עם בצל מוזהב וקוביות גזר, מל"פ.לב אמיץ

או עם פרוסות בצל, שני גבעולי סלרי, כמה שיני שום, מל"פ וכמון.

 

למעשה אפשר לשלב עם כל ירק ועם כל תוספת - חלבון (דג הולך יפה עם זה) או פחמימה - תפ"א, פירה, אורז לבן, כוסמת, קינואה.

 

ואפשר מראש לבשל כמו מג'דרה של עדשים ואורז מלא - השחורות זה אותו זמן בישול של אורז מלא, כשעה. אפשר בתבשיל כזה להשתמש במקום במים, במיץ גזר או מיץ סלק, או גם וגם.

 

הכל הולך חיוך.

סלט טעייםםמרב.

מבשלים את העדשים השחורות.

 

חותכים-

עגבניות לדי קטן (אפשר גם שרי-לרבעים), בצל סגול, פטרוזיליה/כוסברה, אם אוהבים בזיליקום טרי- קצת ממש ממש משדרג. מוסיפים את העדשים ומתבלים בשמן ומל"פ. 

אני מאוהבת בסלט הזה. הוא מושלם.

לא מסובךג'נדס
מבשלים או מאדים בטטה
מבשלים את העדשים איזה רבע שעה (עד שמוכנים)
חותכים סלט עם חסה ועגבניה ומוסיפים את הבטטות (חתוכות לקוביות) ואת העדשים המצוננים.
טיבול - קצת מל"פ לימון...
מג'דרה..א..א..אחרונה
מחפשת מתכון טוב לסופגניות אפויותורוד

אנחנו הולכים להדלקת נר ראשון אצל משפחה שהאישה בדיאטה ולא אוכלת מטוגן אז אשמח למתכונים אפויים טובים.

תודה!

תכיני לחמניות מתוקות עם ריבה ותפזרי אבקת סוכר.ברוקולי
זה הטעם של סופגניה
לא מניסיון, אבל יש לניקי כמה מתכונים. חפשי שם..מרק חורפי
מתכון..א..א..אחרונה
קילו קמח
2 ביצים
2 כוסות מים קרים
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כף מלח
לשים הכל לבצק.אם חסר מים להוסיף
מתפיחים.עושים כדורים קטנים
שוב מתפיחים
מטבילים כל כדור בשמן ואופים
היום בערב חנוכה תנו רעיונות מה אתם מכינים?איילה


ספינג'.DvorW


לביבות וסופגניות..א..א..אחרונה
ראיתי את העוגה הזו באינטרנטאת פניך אבקש

20151130135919.jpg

אפשר לשים את השוקולד על העוגה יום קודם? באותו יום?
מה כבר יכול לקרות לזה?
וואו !!!!לב אמיץ

אם יש לך מקום במקרר, וכלי מתאים מבחינת הגובה, כדי לאחסן את העוגה, אין סיבה שלא יום קודם.

אפשר במגש נמוך...את פניך אבקש
על הגובה לא חשבתי
אני חושבת שיהיה מקום...
אבל השוקולד לא יימס? או יתרכך..?
במקרר לא.לב אמיץ


והגליליות ששם... יחד עם הקרם.. יתרככו?את פניך אבקש
או שכדאי לשים צמוד להגשה?
את הקישוטים כדאי סמוך להגשהאם הבנים12
ואם השוקולד קצת יתקשה, זה יתפס טוב?את פניך אבקש
אולי רק את הגליליות כדאי באותו יום.לב אמיץ


כדאי לשים את כל הציםוי והתוספות קרוב להגשה..מקום בעולם
הקרם יכול להתקשות ואז התוספות לא ידבקו, והגליליות יהיו רכותת..
אז זה בעצם יהיה להכין הכל באותו יום... חוץ מהעוגהאת פניך אבקש
כן. אבל זה ממש פשוטאם הבנים12
להמיס שוקולד ולתקוע עליו את כל הקישוטים.
כמה דקות בסה"כ.

אם יש מילוי לעוגה כן כדאי להכין אותו שישאר רק הציפוי.

משקיענית! נראית עוגה מהממת!
אפשר להכין קרם יום קודם?את פניך אבקש
אפשר בבקשה את המתכון לעוגה המהממת הזאת?משתמשת חדשה123
לפי איך שנראה לי, אני עושה עוגה רגילהאת פניך אבקש
טורט.. שוקולד.. מה שתרצי,
חותכת לרוחב, שיהיו 2-3 שכבות.
מורחת קרם בין לבין, מצפה את העוגה מבחוץ,
ממיסה שוקולד ושופכת מעל.
ושמה את כל הקישוטים האלה מעל...

אולי יש עוגה אחרת.. אין לי מושג, אבל כל עוד זה מצופה ולא רואים מה יש בפנים (בתמונה) אפשר להתפרע...
מעולה תודה!!משתמשת חדשה123
יש בזה סוכר?פולמוס


בוודאות.את פניך אבקש
צריך לבדוק אם במרכיבים של הקרם יש סוכר... אם לא אז גם בעוגה אפשר לחפש מתכון בלי... וכן הלאה.
|צוחק| אבל תודה על התשובה הכנה ^^פולמוס


ידעתי שצחקתאת פניך אבקש
תהיתי לעצמי כמה פעמים אם שאלת ברצינות.... אמרתי בכל זאת אני אכתוב
איזו ערימה!!@! מודדת כובעיםאחרונה


איך מכינים קוסקוס אמיתי?פיתה פיתה

יענטו מסולת.

 

תודה רבה!

 

ועם כבר, איזה דברים מכינים במרק לקוסקוס?

כאילו מתכון

הסבר כתוב יעזור לך? ויש לך את הכלים הדרושים?יעל מהדרום
איזה כלים דרושים?פיתה פיתה

וכן

סיר אידוי, נפה לקוסקוס (אפשר להסתדר בלי..פחות נוח אבל)יעל מהדרום
לק"י

וקערה גדולה (לי יש קערת מתכת ענקית שמיועדת להכנת קוסקוס).

אני אכתוב את השלבים. מקווה שיצא ברור:
קודם כל ממלאים את הסיר התחתון במים ומרתיחים.
1. בוררים את הסולת בקערה.
2. לוקחים כוס מים, ושופכים קצת מים על חלק מהסולת ו"מערבבים" עם היד, שיצאו פירורים (אני שמה כחצי כוס מים על קילו סולת).
3. מנפים את הקוסקוס בנפה לתוך הקערה או מפוררים עם הידיים לפירורים קטנים.
4. מוסיפים מלח ושמן (נגיד כף-שתיים מלח, ושליש כוס שמן. אני לא מודדת) ומערבבים.
5. שמים בסיר העליון ומבשלים בישול ראשון.
6. אחרי 20-30 דקות, כשהקוסקוס נהיה לבן מסביב, שופכים לקערה- מוסיפים 2-3 כוסות מים ומערבבים.
מחזירים לבישול נוסף (נגיד 40 דקות. עד שהקוסקוס רך ומבושל).
7. שופכים לקערה ומפוררים עם כף מחוררת/ ידיים/ נפה.

בהצלחה!!
למרק- קטניות, תפו"א, בטטה, דלעת, קישוא, גזר, בצליעל מהדרוםאחרונה
לק"י

עוף.
עגבניה גם מוסיפה.

לתיבול- פפריקה/ כורכום/ שניהם
מלח
תבלין לקציצות/ בשרי כלשהו
חמין פרווהמרב.

איך עושים?

 

פעם ראשונה שאני אכין חמין... אז אני צריכה פירוט מדוייק  

 

תודה!

יש מליון דרכים.. לדוג'רימון
מטגנת תבלינים- פפריקה, אבקת שום ןכו'
מוסיפה חתיכות תפוחי אדמה, בטטה,
שעועית, חומוס, חיטה וכו' ( אחרי השרייה וברירה.. ) אפשר גם חתיכות בצל.. מוסיפה מים ומבשלת...הרבה זמן..
לפני שבת לדאוג שיש מספיק מים שלא ישרף..
תסתכלי באתר של ניקי בפלגים.

יש לה מתכון שיוצא לי ממש טוב..

שמן בסיר,~א.ל
עבר עריכה על ידי לעולם חסדו בתאריך כ"א בכסלו תשע"ו 21:15

להוסיף בצל חתוך לרבע, לחכות שיקבל טיפה צבע

להוסיף חומוס בצד אחד, שעועית בצד שני

מעל זה תפוחי אדמה

בשקית קוקי, להוסיף חיטה

או אורז, או גם וגם..

תבלינים: פפריקה אדומה חריפה ומתוקה, פלפל שחור, מלח, כמון, כורכום 

אוקיי יצא מעולה.מרב.אחרונה
לקחתי קצת מכל אחת פה
לא הייתה שקית קוקי אז עשיתי בלי אורז.
תודה רבה!!
חיטה תפוחה - שלווהתמנון

קנינו שלווה ללא סוכר ופשוט אין לזה טעם מטורלל

למישוה יש רעיון מה אפשר לעשות עם זה?? אולי איזה קינוח...

תמיסי שוקולד לבן תערבבי עם השלווה תדחסי בתבניתקראנץ שוקולדאחרונה

ותקפיאי יצא לך כמו החטיפי שוגי

מישהו מכיר מקום/ חברה שמוכרתחייצ'ו

קמח כוסמין בזול?

 

מותר לי עכשיו רק כוסמין. אבל זה יקר.. מאד.

לצערי זה יקר בכל מקוםברוקולי

 

במנחת הארץ אפשר להזמין 40 ק"ג במחיר מוזל 

אולי שווה לך להתארגן עם חברות /שכנות 

 

ואם את קרובה אלי- אז את מוזמנת איתי  

 

 

תודה רבה, מאיזה איזור את?חייצ'ו


מה עם יצהר?(של עקיבא הכהן) 14 ש"ח לקילומושיקו

בכמות יש מצב להזמנה עד הבית..

ממליצה בחום על הקמח של עקיבא הכהןה' הוא מלכינו
אם את רוצה פרטים תפני באישי בשמחה
14 לכוסמין? כי אצלנו מוכרים בסביבות 17-18...חייצ'ו

איפה ניתן להשיג במחיר כזה?

קמח יצהראנשאחרונה
ניתן לקנות גם ברמי לוי מהדרין בגבעת שאול
במקפיא של הבצקים וכו