שרשור חדש
חבר'ה,אשמח לעזרהבת-שבע77

נתקעתי עם כמות מטורפת של מלפפונים?

יש לכם רעיונות מה לעשות איתם? (חוץ מלנסות להכין מלפפון חמוץמטורלל)

 

תודה!!

יש את הסלט של האירועים עם הבצל...שמשי
יש מרק מלפפונים קר... למי שאוהב הוא ממש מרענן בקיץת.מ.
סלט מלפפונים עם שמיר או/ו בצל...
סלט טונה מלפפונים ומלפפונים חמוצים עם קצת מיונז ומלח פלפל...
זה מה שעולה לי כרגע...
לחתוך ולשים בקערה בסלון לכולםאמת ואמונה
כמה גיוונים לסלט עם מלפפוניםחיה רוז

* סלט "נלסון". (אוהבים אצלנו אבל אני לא...): 

פרוסות מלפפון, פרוסות מלפפון חמוץ ופרוסות ביצים. (מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, מיונז)

 

* בסלט המפורסם של תירס ופטריות מקובל להכניס קוביות מלפפונים קטנות.

 

* סלט טונה- קוביות קטנות מאוד של מלפפון, גמבה, בצל וגזר מגורד. עם קופסה או שתיים טונה מפוררת ותיבול של סלט רגיל.

 

* מלפפונים ובצל בחומץ. (אפשר להוסיף גזר וגמבה.

 

* סלט מלפפונים עם עוף (לא טעמתי, נראה נחמד) http://www.doctors.co.il/re-1999/

מלפפונים עם שמיראמא במשרה מלאה

לקנות ארנב, הוא חולה על זהמעיין חתום
אטוב לדעת. אז נתחיל לגוון לארנביםחיה רוז
שמבקרים בחצר. הגזר כבר משעמם..
גם תוכים, כשפורסים להם דק דקכלנית1אחרונה
כמה אפשרויותכוכב לכת
להכניס בכריכים
סלט מלפפונים עם בצל ותיבול של חומץ, מלח וסוכר
מרק מלפפון קר עם שמיר ויוגורט
סלט חי
"סירות" מלפפון ממולאות לנשנוש בריא
מטבל צזיקי (יוגורט עם מלפפון מגורד מתובל. טעים עם לאטק'ס)
תשלחי אלי... הילדים שלי מתים על מלפפון.
ושאלה- למה לא מלפפון חמוץ? אם ניסית מתכון אחד שלא הלך טוב- יש עוד עשרות מתכונים מעולים.
במה את ממלאת את הסירות?חיה רוז
x
מה שאוהבים ומתאיםכוכב לכת
עבר עריכה על ידי כוכב לכת בתאריך ט"ו באלול תשע"ד 16:47
דוגמאות:
גבינה לבנה
רוטב אלף האיים
גבינת שום שמיר
כבד קצוץ
חומוס
טחינה סמיכה
רוטב ויניגרט
תודה לכולם!!בת-שבע77
מה עושים עם חמאת בוטנים? אשמח לרעיונותיאיר השמש
עוגיות
עוף
חזה עוף
וכו'
עוגיותאמא במשרה מלאה

כוס חמאת בוטנים 3/4 כוס סוכר

1 ביצה

לערבב טוב

לשים כדורים על תבנית עם נייר אפיה

ולתנור

חשוב לתת להם להיתקרר טוב ולא להניח אחת על השניה לפני

כי נדבקות

עוגיות פצפוצי אורז ושוקולדזמר הפלוגות

אם תרצי מתכון תגידי

^^אשמח למתכוןיאיר השמש
איך אשים כוס? כמה זה בכפות?יאיר השמש
אני ממלאה כוס חד פעמיתאמא במשרה מלאה

כדי למדוד חמאת בוטניםכוכב לכת
משמנים את כוס המדידה וכף. מוציאים את הח"ב מהקופסא לכוס בעזרת הכף.

השמן מונע מהח"ב להידבק לכוס ולכף.

עןד שיטה אפשרית זו כוס וכף רטובים
נשמע גאוני!כמו הלבנה
כדורי חמאת בוטנים עם שוקולד ובייגלה!!נדנדה כתומה.
אינלי איך לעשות חיפוש,נראלי שט' העלתה אותם פעם.. טעיםם!!
וישלי גם מתכון מעולה ממש לעוגיות חמאת בוטנים. יאמי. אבל אני לא בבית עד סוף השבוע..
השילוב הכי מושלם שקיים זה חמאת בוטנים ושוקולד.
ופעם שמנו חמאת בוטנים במרק כתום.. יצא ממ מעניין. מרק במבה אבל אולי תאהבו..
והכי הכי טעים זה בסקויט/קרקר/פתית/לחמית,עם חמאת בוטנים ונוטלה. אני יכולה לחסל ככה כמויות
מתכוןזמר הפלוגות

לשים בסיר חצי כוס דבש, קופסה קטנה של חמאת בוטנים וקצת שמן שלא יישרף, להמיס. להוסיף 4 כוסות פצפוצי אורז.

 

לשים בתבנית ולהקפיא כחצי שעה

 

להמיס 2 חבילות שוקולד מריר עם 2 כפות שמן

 

למרוח מעל הפצפוצי אורז ולהקפיא

תקופה שנראלי בכל בית בישראל היה את הכדורי ביגלהמקום בעולם

וחמאת בוטנים האלה..בוכה/צוחקחושף שיניים

כי הם פשוט מושלמים!!נדנדה כתומה.
מוסיפה לגלידה פרווה שאני עושה+mp8
בראוניז!שוקולד עם כדורי חמאת בוטנים!תחפשי בגוגל.דנדוש

מממממש טוב!

ממרח קבוע לבני השני... ויש גם עוגות טובות עם זה.בת נוגה
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס הכי פשוט הכי טעיםdoro

עוגיות חמאת בוטנים: לערבב כוס חמאת בוטנים לא יקרה עם שברי בוטנים, 3/4 כוס סוכר, ביצה, כפית סודה לשתיה, 1/2 כוס שוקולד צ'יפס. להניח בתבנית עם נייר אפייה עוגיות קטנטנות (תופח!) ואפיה ב180 מע"צ במשך 10דקות. לתת להתקרר. כדאי לעשות כמות כפולה.

הכי טעים בעולם! באחריות!

להנוסיף לשניצליםכלנית1אחרונה

ראיתי פעם מתכון של קשטופ+מעט חרדל+חמאת בוטנים לטבילה של השניצל (במקום ביצה) ואז טבילה בפירורי לחם.

אימצתי את הקטשופ והחרדל עד שיצא לי מהאף, אבל חמאת בוטנים הוספתי רק לעיתי נדירות, כך שזה עדיין לא יצא

ממתכוני הבית

האם יש עצמות בפילה דג בקלה של דלידג?אימון באמונה

משהו יודע? תודה מראש.

כמעט ולא... לפעמים יש מעט מאוד... בתאבון רבה אמונתך!
תודה רבה , עזרת לי!אימון באמונהאחרונה
מישו פעם טיגן בצ'יפסר קציצות בשר?מרים*
לא שאלתי על הקטע הבריאותי...
האם זה יצא טוב?
מן הסתם שכן..יעל מהדרום
אמא שלי עשתה את זהשמשי
אבל נראה לי קציצות עוף דווקא
זה אותו עיקרון..תודהמרים*אחרונה
בצק פילו - אפשר גם בטיגון או בישול????שוב_ושוב

אין לנו תנור כרגע

והייתי שמחה קצת להתעסק בבצק הזה ...

אפשר לטגן אותו ?

לעשות שקיק ולבשל???

אם כן הייתי שמחה לקבל כיוון למתכונים ורעינות למילוים...

בשר טחון וחזה עוף....

 

וסתם טיפים איך מתעסקים איתו

טיגון עמוק-כן. בישול יהרוס אותומוריה
תודה>ואפשר לשים למשל בשר טחון בטיגון עמוק זה יוצאשוב_ושוב

טעים?

יש לך אולי איזה מתכון טוב לטיגון?

מלוח מתוק .. מה שבא בא

וסתם כך איך קושרים אותו , שלא יפתח ?

בטח. יוצא מצויין!מקום בעולם

אפשר לעשות מן שקיקים כאלה ולהדק את הסוף שלהם.. או ריבועים ולהדק עם מזלג מסביב..

בצק עלים - פילובן-גרא

לאחר המלוי יש להרטיב במעט שמן -  מעט! - ואז הבצק ידבק לשכבות השונות, ויחתום את המאפה, שלא יזלוג המלוי

אפשר גם לאפות.תולעת השני

מומלץ לקפל או לגלגל את הבצק סביב המילוי כדי שלא ייפתח.

חברתי המתוקה צררה שקיקי פילו בגבעולי פטרוזיליהבת נוגהאחרונה

וזה יצא מצוין - אם כי באפיה.

 

יש המהדרים להחליף לפני ההגשה את הגבעול האפוי בגבעול טרי ורענן

צריכה רעיונות לפשטידותזמר הפלוגות

עדיף על בסיס בצק ולא חלבי! 

תודה

בסיס בצק פריך עם פיטריות ובצלאמא במשרה מלאה

פשטידת בצל..מקום בעולם

במקור היא בלי בסיס של בצק,אבל בהחלט היא תהיה טעימה גם עם בסיס בצק..

 

אם תרצי אכתוב..

בצק עליםת.מ.
עליו פטריות מלח פלפל ביצים בצל מטוגן...
^^^הכל ממנו
ובמקום פטריות אפשר כל ירק אחר מטוגן/מבושל, כמו תירס.
פשטידת בצל:מקום בעולם

4 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות דקות [לא קצוץ..]

חצי כוס שמן

חצי כוס מים

3 ביצים

מלח

פלפל

2 כפות אבקת מרק [לא משנה איזה..יוצא טעים עם כולן..]

חצי כוס קמח

 

לערבב הכל טוב טוב טוב

לשמן תבנית ולפזר פירורי לחם [במקרה שלך תשימי בצק פריך.. שכבה דקה..]

לשפוך את הבלילה ולפזר מעל שכבת פירורי לחם

 

180 מעלות עד להשחמה..[תכניסי קיסם כדי לבדוק שבאמת מבושל עד הסוף..]

ממש טעיםתמיבני1
אם תתפשרי על פשטידות ללא בצק.. תגידיחיה רוז

* פשטידת גזר ואוכמניות (מתוק)

* פשטידת אננס (מתוק)

* פשטידת קולרבי

* פשטידת בטטה

* פשטידת בצל

* פשטידת תירס, פטריות וכדומה

* פשטידת תפוא

* פשטידה מכל ירק שיש מסביב

* פשטידת דג

 

ועוד...

 

יש הרבה מתכונים.

פשטידת דג?אמא במשרה מלאה

מאיזה סוג דג ?

תכתבי מתכון לפשטידת דג.יאיר השמש
מביאה כאן כמה קישורים. מה שעושים במשפחה זהחיה רוז

יותר הבקלה והטונה. אין לי כרגע את המתכונים.

אולי בהמשך.

הקישורים זה רק להוכחה שזה קיים קורץ

לא בדקתי אותם...

 

http://www.cookshare.co.il/modules.php?name=MyBook&file=Book&op=viewrecipe&recipeid=11937&offset=4&bookid=1&userid=3733

 

http://www.teamim.co.il/Default.aspx?tabid=5483

 

http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-5852,00.html

 

http://www.chef-lavan.co.il/item/7851

 

 

אני יכולה להתפשרזמר הפלוגות

רק תמיד אני מכינה או תפו"א או בצל ולפעמים קישואים ודי משעמם אותי ובא לי לגוון...

חיה רוזאחרונה

המחשב שלי בתיקון והמתכון של פשטידת טונה, גזר ואוכמניות ועוד, שם.

משהו בנתיים: 

 

קודם כל, מה שאת עושה עם תפוא אפשר גם עם בטטה. אפשר לבשל ואז לרסק ולערבב עם ביצים וכדומה. אפשר לערבב תפוא ובטטה. וככה לגוון.

 

פשטידת קולרבי מהפורומים פה.. אני מאוד נהנית ממנה!

http://www.inn.co.il/Recipes/Item/742

 

פשטידת אננס (מתוק.הולך עם עוף סיני מתוק וכדומה):

1 קופסא שימורי אננס

5 ביצים

1 כוס סוכר

שליש כוס שמן

2 סוכר וניל

1 ורבע כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה.

 

לסנן את האננס. לרסק בבלנדר. לערבב הכל בקערה. לשפוך ללתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לכ180 מעלות.

אתגר יש למישהי מתכונים לממרחים ביתיים?חיה רוז
אז ככה, אני צריכה להכין ממרחים ללחם
בלי אגוזים, שקדים,בוטנים וכדומה (אלרגיה..)
בלי טיגון
בלי חלבי
בלי טחינה
מינימום סוכר (לא לבן) .עדיף בכלל בלי.

אני מכינה ממרח עגבניות ומשהו מסגנון פסטו
מחפשת גיוונים.
מאפינס תפו"א במקפיא- בדיעבד.. מה דינו?אורחיה

אני יודעת שלא אמורים להקפיא, אבל אם הקפאתי.. אכיל??

מוזמנת להפשיר ולבדוקפעימה

בעה"י

 

בד"כ  תפו"א במקפיא יוצא ספוג לא אכיל, אבל אולי יקרה לך נס

^^ מסכימה... ותעדכני רבה אמונתך!
תחממי טוב טוב וזה בסדר.אמת ואמונהאחרונה
אצלנו הרבה פעמים מקפיאים פשטידת תפו"א ומחממים ממש ויוצא נהדר
מחפשת רעיונות לארוחת ערב לזוג בלי ילדיםפיסטוקית

אני ובעלי אוכלים ארוחת צהרים מלאה (עוף/דג, פחמימות וירקות) כל אחד בעבודה שלו, וכבר נמאס לנו לאכול כל ערב לחם, ביצה לסוגיה השונים וירקות. יש למישהו רעיון אחר??
אציין שאני בהריון ואין לי כוחות לעמוד כל יום-יומיים להכין משהו מורכב ובעלי מגיע מהעבודה רק מאוחר בערב...

תודה!!

פסטה ברוטב עגבניות או פיצה ביתיתanonimii
כמה רעיונות:רבה אמונתך!

חלקם נשמעים כדורשים השקעה, אבל זה באמת לא לוקח זמן רב...

 

פנקייק 

לזניה

קציצות ירק אפויות (בלחם, או עם אורז...)

יוגורט עם תוספות (סלט פירות, חלבה, גרנולה)

 

תודה לעונים!! אשמח לעוד תשובות בלי פחמימות כבדות..פיסטוקית

אנו לא רוצים שוב פחמימות כבדות (אז לזניה /פסטה) לא ממש מתאים לנו.

מבין התשובות-פנקייק וקציצות אפויות נשמע מתאים לנו, תודה! 

ציפס וסלטת.מ.
מלאווח ורסק
שקשוקה
פשטידות
טוסטים
פנקייק
פשטידה פשוטה, טוסטים, לחם עם ממרחיעל מהדרום
מרקים מסוגים שוניםאמת ואמונהאחרונה
איזה בישולים יש עם חלב?ת.מ.
יש לנו קרטון חלב מלא שעבר התאריך אבל הוא לא מקולקל...
ככה לא נשתה אותו אבל אחרי בישול וכאלה אין בעיה...
ריבת חלב לא נראה לי שנעשה כי אנחנו נשרוף אותה...
אופציה נוספת זה מוקרם אבל לא צריך כ"כ הרבה...
עוד רעיונות?
דייסת קורנפלור, עוגה עם חלב, פודינג, מרק תירס עםבימבה

חלב

לא אוהבים דיסה..ת.מ.
אם אני מכינה עוגה היא תהיה פרווה ללא סויה כי הגברת שלי רגישה...
פודינג עובר בישול ממש?
חם מידי למרקים...
אפשר לעשות גבינהאמא במשרה מלאה

אם תרצי אשיג לך הוראות

אורז עם חלבאמא במשרה מלאה

אני רוצה משהו שיעבור בישול...ת.מ.
תודה על הרעיונות נשמח לעוד שהחלב לא יזרק מחר אחר כבוד...
גבינה עוברת בישול..נדנדה כתומה.
לאזוכרת מתכון מדןייק ואינלי פה..אבל זה ממש נחמד.
משו עם מיץ לימון שעוזר לה להתגבש..
בישול מלא?ת.מ.
נראלי..הכנתי מזמן אז אני לא זוכרת..נדנדה כתומה.
אבל זה משו עם הרתחה ואז להוסיף לימון/מלח לימון להתגבשות..
כן זה עובר הרתחהאמא במשרה מלאה

רוצה הוראות ?

טוב לדעת...ת.מ.
ונראלי שאוותר כי קמתי עם כאבי גרון אז לא נשתגע עם הבישולים...
עדיף שהחלב ילך לפח ושאני ארגיש יותר טוב..
את יכולה להקפפיא אותו ולעשות בהמשךאמא במשרה מלאה
רעיון טובתמיבני1
את יכולה לכתוב את המתכון?תודהנדנדה כתומה.
אני אתן בקרוב בע"האמא במשרה מלאה

גבינהאמא במשרה מלאהאחרונה

מרתיחם חלב

מוספים קובית סוכרזית  או כפית סוכר

כף חומץ

מרתיחים מנמיכם שלא יגלוש

שמתחיל להיות גושים שמים במסננת שיוריד את המים

 

אפשר להוסיף מלח

אצלנו אוהבים עם קצת מתיקות

הלוואי שנתחיל שרשור תפריטים לראש השנהאנש
אני כבר בלחץ..
והחג בע״ה ארוך
לא תפריט אבלכוכב לכת
טיפ קטן שעוזר לי לארגן תפריט במספר שלבים פשוטים:
א. סיעור מוחין- לרשום טורים של חלקי הסעודות- סלטים, ראשונות, עיקריות, תוספות וקינוחים. תחת כל כותרת רושמים את כ-ל מה שעולה.
ב. מכינים טבלה מסודרת על הכותרות הנ"ל/מספר הסעודות (ליל ר"ה, בוקר ר"ה, ליל ב' ר"ה, וכו')
ג. מסדרים את המנות לפי מה-מתאים-למה (לדוגמא בשר ביין עם אנטיפסטי, עוף ממולא עם תפו"א צלוי)
ד. מתאימים את המנות לסעודות ורושמים בטבלה.
ה. מתאימים לכל עיקרית+תוספת גם מנה ראשונה וקינוח.

בהצלחה!

ולא לשכוח להוסיף רשימת סימנים לשנה טובה ומתוקה!
אשמח לרעיונות חדשיםanonimiiאחרונה
אני לא מוצאת את השרשור של המתכונים של העוףאנצי

מישהו יכול לעזור לי?

תכתבי בחיפוש עוףיעל מהדרום
מצאתי בדף 6 תאריך ז' באבanonimii
הנה:שיר ידידת

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t660461

 

ניסיתי השבת את המתכון של שליש שליש שליש-רוטב סויה, סילאן וקטשופ- יצא מעולה! תודה על המתכון.

מזה תודהתמיבני1אחרונה
צריכה מכם טובה. בגלל שאני מהנייד אז אני לא יכולהרות22
לעשות חיפוש.

אני מחפשת משהו יותר מחצי שנה.
מישהי נראה לי ט' העלתה קישור של עוגיות.שחמט שהיא עשתה ובנוסף צילום מקןרי.

תבורכו מן השמיים! על העזרה.
קישור לשרשור בפנים.חיה רוז

תחיה דולה הביאה את זה.

מאז עשיתי את זה הרבה פעמים. נחטף בצ'יק.

אנשים התלהבו..

 

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t649069#7234578

תודה חיה רוז אבל ... זה עדיין לא זהרות22
העוגיות שההיא העלתה אלו עוגיות שחמט תלד ממדיות הן ממש נראות כמו מתנה.
תארתי לעצמי שהתכוונת לאלה..משיח נאו בפומ!

היית כותבת עוגיות מתנה, ולא שחמט

 

אוה... זו כבר ליגה אחרת... חיה רוז
בדיוק חילזון!! מדהים שזכרתי שזו ט' העלתהרות22
ואכן חיה רוז זו באמת ליגה...
מהמם שניהם איזו סבלנותאמא במשרה מלאה

בבקשה עזרהאמא במשרה מלאה

הכנתי את הבצק לפי המתכון

בשלב הוספת 2 כפיות קקאו

הבצק לא נהיה אחיד ניסיתי עוד כפית לא עזר

בסוף יצאו מין עוגיות שיש אני מקווה שהם יאהבו

את זה

בכל מקרה עדין יש לי בצק ואשמח לדעת מה לעשות כדי שיהיה אחיד

מה הכוונה לא אחיד? פרורי או צבעים מעורבבים?יעל מהדרום
צבעים מעורבביםאמא במשרה מלאה
ותודה שהגבת
אני יודעת שאת המומחית בענין בצקים
מומחית...יעל מהדרום
לק"י

נראה לי פשוט ללוש וללוש..
2 כפיות מספיקות אצלך ל 1/2 בצקאמא במשרה מלאה

או פעם הבאה לשים יותר

אין לי מושג..יעל מהדרום
לק"י

אבל נראה לי שאם לשים ולשים זה מקבל גוון אחיד (אם זה מעט מידי- זה פשוט יצא בהיר).
גם לי אין מושגתמיבני1אחרונה
עזרה דחופה להבוקר.רוני בלילה
בוקר טוב. אני מכינה פחזניות, ורוצה למלא אותן במשהו מתוק וחלבי. חשבתי להכין קרם קפה ושוקולד לבן. אבל זה מצריך כמה שעות במקרר ואין לי את הזמן הזה. בשבת עשיתי עם ריצ' וזה היה מדי אנמי. מצרכים שיש לי- שוקולד לבן, שמנת מתוקה, חלב, קפה. אפשר להקציף שמנת עם קפה ולצפות בשוקולד? אני מבולבלת, לעזרתכם אודה מאד
אפשר בבקשה מתכון לפחזניות?s83

כולל שלבי הכנה מפורטים.

תודה!

אוליאמא במשרה מלאה

להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט ולהוסיף קקאו או שוקולית

שיצא חום

אולי אפשר גם בלי אינסטנט אם השמנת מספיק יציבה

{ היו עושים לנו שהינו קטנים }

אוי, איזה באסה שלא הגבנו בזמן...כמו הלבנה

מה עשית בסוף?

 

סליחה שלא עניתי בזמןתמיבני1אחרונה
הצעות לסנדוויצים בריאיםחיוך-כוח י'

משו שהילדים יסכימו לאכול כמובן?

בזמן האחרון הם מסרבים אפילו לחביתה  

מממ לילדים?חיה רוז

זה מאוד שונה מילד לילד

יש שאוהבים הכל. אבוקדו, גבינה, טונה וכדומה...

יש כאלו שמשתכנעים מעיצוב מעניין של הירקות בכריך. פרצופים וכאלו..

יש כאלו שמסכימים לאכול ממרחי חרובים ושקדים קנויים

ואני מכירה כאלו שמכינים ממרח שוקולד בבית. זה לא הכי בריא. האמת, גם לא מסתדר לי עם הלחם מקמח מלא.

אבל הרבה פחות גרוע מהחנות.

ירקות בתוך הסנדוויץתמיבני1אחרונה
צריכה רעיונות לנשנושים בדיאטהתמנון
לא אוהבת פירות וגם לא גרנולות למינהם...
ירקות זה סבבה אבל זה לא באמת משביע ..
פירות יבשים? זה לא אותו טעם כמו של פירות95200
סלטים...
קמח כוסמין-כל מיני דברים להכין ממנו ...
את כל הפירות את לאא אוהבת או רק סוג מסויים?
פירות יבשים זה לא לדיאטה. משמין בטירוף+mp8


כמה רעיונות:תולעת השני
כל פרי או ירק שאת אוהבת, לשטוף, לחתוך ולאכול.
(אפשר לסייג ולומר רק פירות וירקות בלי הרבה קלוריות, אבל אם האופציה היא בין עוגת שוקולד לבננה/אבוקדו - עדיף משהו קרוב יותר לטבע.)

להכין קרקרים ביתיים קטנים ולנשנש.
(כל מתכון לקילו בצק שמרים, לרדד ולסמן ריבועים עם סכין, לאפות עד שמתייבש, לצנן ולשמור בכלי אטום. כמובן שעדיף משהו מקמח מלא עם שמן זית וסוכר ממקור בריא.)

באופן כללי, כל נישנוש קטן ממשהו טבעי אמור להיות בסדר.

בהצלחה!
קרקרים זה לא משמין? שמרים, פחמימות...בימבה
משמין מאוד..+mp8
גם אם זה ביתי וטבעי.
זה מנות פחמימה, זה ודאי לא לנשנוש סתם כך.
ברור!תולעת השני

אבל עדיף בהרבה על קרקרים תעשייתיים.

 

וחוץ מזה שכל דבר הוא משמין כשאוכלים אותו בכמויות.

לפעמים מתחשק, וצריך, לנשנש פחממות - אבל גם הנשנוש הזה יכול להיות בשכל.

 

 

 

 

 

(והערה קטנה, אולי במקום לומר למה הרעיונות של כולם לא טובים, תנסו להציע משהו טוב בעצמכן?)

לו ידעתי- הייתי מרזה בעצמי+mp8

אבל להציע דברים משמינים למי שמנסה לרזות- זה וודאי לא פיתרון....

 

 

מה שנחשב כמנה מותרת יומית:

כוס פופקורן.

כוס ביגלה.

שורה שוקולד מריר.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

זה משמין חיה רוז

בייגלה זה פחמימות

שוקולד מריר זה סוכר

כוס פופקורן זה גם פחמימות וגם הרבה מלחים שגורמים לגוף להשמין..

 

צוחק

מסטיק ללא סוכרהלליש
הכי טוב שישתמיבני1אחרונה
סלטמעריצה של אבא
עבר עריכה על ידי מעריצה של אבא בתאריך ה' באלול תשע"ד 16:23
עבר עריכה על ידי מעריצה של אבא בתאריך ה' באלול תשע"ד 16:23

כרוב וגזר ,לגרד בפומפיה גסה את הגזר ולחתוך לרצועות דקות את הכרוב,לשים קצת קצת מיונז ולימון (אם את אוהבת אפשר גם שמיר) ולערבב הכל יחד יוצא ממש טעים!

כל פעם שבא לך לנשנש משהו את יכולה לאכול את זה..

וטעמתי עוד סלט של כרוב לבן עם כרוב סגול,עם טיפה שמן זית וחומץ,קצת סוכר (זה נשמע משמין אבל אם לא שמים בכמויות זה בסדר ויוצא ממש טעים..) 

 

עוד משהו את יכולה להכין ירקות בחומץ,לשים כרוב חתוך,כרובית,גזר,מלפפון וגמבה ופלפל חריף אחד ושום..להשאיר בצנצנת עם חומץ וכף מלח כמה 

ימים(בערך שבוע),ואח"כ זה מוכן ואפשר לאכול את זה במקום ממתקים..

 

בהצלחה!!כן

זה נקרא סלט בסייהzmil
פריכיות אורז.שירה..!
אפשר גם עם דבש וזה ממש טעים.
גם זה לא דיאטטי בכלל..+mp8
למה לא?שירה..!
אם אוכלים במידה זה לא כמו לנשנש בסקוויטים או עוגות, הרבה פחות משמין.
אמנם לא ירקות, אך גם טוב.
יש לזה ערך קלורי די רציני.הלליש

אם אוכלים 4 פריכיות במקום סנדוויץ'-

 

זה סבבה,

 

אבל בתור נשנוש- זה כן משמין,

 

ודבש גם...

חישוב קלורי זה לא הכל...חיה רוז

השאלה מה קורה לקלוריות האלו אח"כ בגוף.

קלוריות ממקור בריא יותר הופכות פחות מהר לשומן..

 

קלוריות ממקור פחות בריא משבשות יותר את התהליכים בגוף שמוציא פחות ואוגר יותר.

 

ודאי שיש השפעה לערך הקלורי. אבל בערבון מוגבל.

צודקתהלליש

ועדיף קלוריות של חלבון...

מחדדת את דבריישירה..!
אם את מחפשת משהו שאפשר לנשנש כל היום ללא הפסקה, מה שנקרא "לטחון" רק ירקות זה דיאטטי, לא פריכיות, לא קרקרים וגם לא פירות- גם להם יש ערך קלורי.
אבל אם את מחפשת משהו סביר לאכול פעם- פעמיים בין הארוחות כשאת רעבה, אז 2-3 פריכיות עם פרי זה מעולה ולא משמין. כמובן שזה עדיף מבייגלה, עוגות וכו'.
בהצלחה!
אני חושבת גם על משהו...nechama l

פשוט להסתכל רק על עצמך ולראות כמה שאת...

להסתכל על הרזים, ולפעמים פשוט אין חשק לאכול...!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)

ארוחת ערב פחות לאכול רציני צהרים ומרזים...צוחק

ירקות מבושלים בצורות שונות-שמשי
אנטיפסטי, ירקות מוקפצים, מרקים...סלטים שונים.
מדי פעם חטיף אנרגיה, קובית שוקולד( לא משמין אם עוצרין בקוביה אחת... )
סלט פירות...
קוביות ירקות צבעוניים עם הרבה זעתר וקצת מלח ולימוןאורין
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת-כמו צמח בר
לאכול ארוחות משביעות..
אפשר מידי פעם לנשנש ירקות בין לבין..
ולדאוג שלא יהיה לך משעמם.. כי זה גורם מספר אחת לנישנושים...
אז נשנוש שכן משביעחיה רוז

כתבת "זה לא באמת משביע"

לעניות דעתי

אם בן אדם רעב, הוא צריך לאכול. תקראי לזה נשנוש, תקראי לזה ארוחה.

 

ואם תסנני פחמימות כי זה משמין

וסוכרים כי זה משמין

וירקות כי לא משביע

ופירות כי את לא אוהבת

ועוף כי זה משמין

וחלבי כי לא נשאר עם מה לאכול אותו,

 

את תישארי רעבה.

וזו לא דיאטה. זה צום.

בדיאטה צריך לאכול משהו.

 

ואם את רעבה בין ארוחות אז נשנוש צריך להיכלל בתפריט הדיאטה.

 

אם את בקטע של דיאטת קלוריות אז כל דיאטנית מחשבת גם את קלוריות הפחמימות בנישנוש.

(אני בכלל נגד דיאטת קלוריות, אבל זה סיפור אחר)

נשנושים כמוש את מחפשת הם לא להשביע רעב אלא שעמוםגליה...

הדבר הכי טוב זה לעבוד על עצמנו לא לאכול כשלא רעבים.

למצוא תעסוקות , לעשות דברים,

להיות עסוקים עד ארוחת בינים או חטיף בין הארוחות זה  לא קשה במיוחד אם את לא באמת רעבה.

אם את רעבה בעמת זה משהו אחר,

וכדאי ללכת לייעוץ דיאטנית שתעזור לך.

בגדול אני הייתי ממלציה על הכנת סיר מרק ירקוות גדול ירקות דלים בפחמימות כמו קישוא\ דלעת\כרוב קצת גזר

ולאכול כשרעבים.

הכי טוב לחכות את ה3 שעות בין הארוחה הגדולה שגם אותה צריך לתכנן היטב כדי שתוכלי להיות שבעה

לפחות ל3 שעות. אחרי 3 שעות יש ארוחה קטנה שיכולה לכלול פרי עפ חופן קטן שלל אגוזים,

או פרוסת לחם אחת עם ממרח לא מתוק, יוגורט וכו.

הכי טוב ללכת לדיאטנית שתסדר לך,

כי הבעיה זה לא רק הנשנוש, אלא לסדר את הארוחות העיקריות נכון כך שתהיי שבעה מתחילת היום בצורה טובה ונעימה.

בהצלחה

אז מסטיקחיוך-כוח י'

בוכה/צוחק

 

 

יש הבדל בין בלנדר למעבד מזון?משיח עכשיו!

קיבלתי את שניהםמשיח עכשיו!

בחיים לא השתמשתי. למה כל אחד מהם מיועד?

מה כדאי לעשות חלבי ומה בשרי?

בלנדר לחלביאמא במשרה מלאה

ומעבד מזון לבשרי לדעתי פשוט הסכין יותר חזקה בדר"כ במעבד מזון

בתמונות הם נראים אותו הדברמשיח עכשיו!

מעבד מזון- מומלץ פרווה, שישמש בסיס לכלכלנית1

מעבד מזון פורס לך ירקות או משמש כמו פומפיה כך שאפשר להעזר בו לפשטידת תפוחי אדמה ועוד.

את גם יכולה במקרה הצורך לרסק ירקות מבושלים (שהצטננו) בסכין שלו.

 

בלנדר- משמש להכנת מרק כתום וכדומה.

מתאים גם להכנת מילקשייק, מילקשייק פירות (אפשר על בסיס חלב סויה)

תחשבי אם את מתכוונת להכין מרק כתום בשרי דווקא או שתשתמשי לטחינת

אגוזים, מחית אפונה, חומוס וכדומה. תזכרי שבלנדר טוב לטחינה יחד עם מעט נוזל, להבדיל ממעבד מזון שמתאים

גם לטחינה יבשה, אבל בגלל מבנה הסכין שלו מרסק פחות מרקים.

מעבד מזון: כולל סכיני חיתוך-                                           בלנדר:

מעבד מזון 

תודה על הפירוט!!משיח עכשיו!

שאלה: בלנדר ומעבד מזון- מה לעשות חלבי ומה בשרי?משיח עכשיו!

בלנדר- חלבי ומעבד בשרימעיין חתום
אצלי זה הפוך...תות

הבלנדר מוט משמש לי לטחינה של מרקים, גם לתינוקות מרקים עם בשר. המעבד מזון פרווה (אצלי יש לו חלק של שייקים שמתחבר אליו, והוא כמובן חלבי)

אצלי הבלנדר חלבי כי אני עושה אייס וכד'פודינג111

ויש לי מעבד ידני למרקים בשריים

^^^ גם אצלי כך, אני טוחנת בשר וכבדים במעבדאיזו נחמה

בבלנדר טוחנת בעיקר מרקים חלביים ושייקים, וכמובן גם פרווה (פרווה חלבי אם אתם מבינים את כוונתי)

נראה לי שבלנדר זה לנוזלים ומעבד ליבשיםחיוך-כוח י'אחרונה
עדשים כתומים צריכים להשרות לפני ההכנה?נדנדה כתומה.
כמה זמן?
וכמה זמן בישול צריך?חשבתי להכין כזה תבשיל עם בצל-תפו"א-גזר-עדשים..

תודה!
כששמתי במרק לא השרתי...ת.מ.
והם מוכנות די מהר לא זוכרת זמן מדויק...
ותעדכני איך יצא אולי נכין גם משהו כזה...
לא צריך הם מתבשלות די מהרחיוך-כוח י'
אין צורך להשרות,הכל ממנו
וזמן הבישול ממש קצר.
תזכרי שהעדשים הופכות להיות כמין עיסה, הן לא כמו עדשים ירוקים שנשארים בצורתם.
טוב.. אז יצא ממש חביב. תודהנדנדה כתומה.אחרונה
טגנתי בצל,הוספתי גזר ותפו"א חתוכים לקוביות יחסית קטנות. כיסיתי במים,ובישלתי כמעט בישול מלא.
בשלב הזה הוספתי חצי כוס עדשים,תבלינים וקצת רסק עגבניות..
יצא אחלה!

[ושוב יצא לי כמות ענקית.. אפילו שהכנתי קצת יחסית כי זה רק אני אוכלת.. אוף איתי.]
איזה סלטים חיים מתאימים בארוחה חלבית?ת.מ.
די דחוף עכשיו אין במכולת את מה שחשבנו לעשות וצריך לדעת מה לקנות במקום...
סלט יווני ממש מוצלח.שוקולד לבן

גם סתם סלט כרוב וחסה יכולים להתאים- סלטים זה לא דבר שמתאים רק בזמן מסויים

חשבהנו על חסה אבל אין במכולת...ת.מ.
אולי יהיה באיזה דוכן פה שמוכר חסלט גם...
כרוב יש רק חתוך ואני לא אוהבת אותו בסלטים חיים כי הוא קצת יבש כזה... נקווה שהקצת כרוב שנשאר בבית יספיק לסלט...
אני מעדיפה שהסלטים יהיו פרווה אז סלט יווני לא מתאים...
אולי סלט תירס?שוקולד לבן

למרות שזה לא עונה על הצורך של סלט חי..

אפשר סלט עגבניות או סתם סלט רגיל פשוט ממה שיש בבית.

אמא שלי גם מכינה לפעמים סלט מלבבות דקלשוקולד לבן

(לבבות דקל, עגבניות, בצל, ותיבול-שמן ,מלח ופלפל)

אני לא אוכלת סלטים, אבל אלה שכן אוכלים אצלנו אוהבים אותו

כמה:אחרי החגים

סלט ביצים,

סלט עגבניות שרי,

סלט ירקות,

גבינות מתובלות.

סלט תירס..מקום בעולם

תירס,גמבה,פטריות-עם מיונז,פלפל שחור ומלח.. ואפשר לשים מעל שמיר

סלט פסטהאמונלה
תודה לכולם...ת.מ.
בסוף השגנו חסה אז יש- סלט חסה,סלט גזר (גפרורים כאלה), סלט כרוב (ב"ה הכרוב שהיה בבית הספיק) וסלט עגבניה שבד"כ אני מכינה משרי אבל לא היה במכולת...
מקווה שיהיה טעים...
חסה . כרוב. פסטה.פודינג111
סלט כרפס/סלרי מעולהחיוך-כוח י'אחרונה

אנחנו ממש אוהבים...

 

קוצצים את הכרפס יחד עם העלים, מוסיפים אגוזי קשיו וחמוציות (בראש השנה אפשר להוסיף גרעיני רימון)

מטבלים במיץ לימון או מיץ מתפוז, שמן זית ומלח.

 

יאמיק

 

אשמח למתכון לקציצות עוף/בקרanonimii
קשה לי לכתוב כמויות-לפי הרגש, אז אכתוב רק מרכיביםבימבה

עוף טחון/בשר טחון, 

בצל קצוץ,

עשבי תיבול כמו פטרוזיליה או כוסברה, שמיר.

שום כתוש

2 ביצים (לדבק)

קמח (לדבק)

טחינה גולמית (מייצבת ומדבקת, בכלל לא מורגשת)

קינמון

 

מערבבים הכל ומטגנים/מבשלים ברוטב

 

 

 

ממליצה להןסיף לקציצות ראס אל חנותמעיין חתוםאחרונה
לפני שאני זורקת...שרבוב

מה לעשות עם שביבי דיסת קוואקר לתינוקות?

זה פתוח ואני לא יכולה לתרום

ואין לי רעיון למי לתת..

את שלי זרקתי... לא נראה לי שיש מה לעשות איתםרות22
לתרום לציפורים בחוץ.בת 30
זה רעיון!שרבוב

גם אם לא יאכלו יהיה לי טוב

אולי עוגיות כלשהן?אילה שלוחה
אם אתם אוהבים דייסות- לאכול בעצמכם רבה אמונתך!

על בסיס חלב.

 

טעמתי פעם, והופתעתי מאוד! (לטובה כמובן...)

יש עוגיות קוואקר מאוד טעימותדורשת קרבתך
וואי, בדיוק היום ראיתי פוסט על מלא דברים מגניביםכמו הלבנהאחרונה

לעשות עם קווקאר גרוס-

http://matkonation.com/2014/09/%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%A8-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%A8/#.VAyomvl_t1Y

יש שם:

פנקייק

קציצות

קרקרים

ועוד מלא...

וגם, אתר שלם של קווקאר! (של החברה שמשווקת אותו...)

https://www.quaker.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D