שרשור חדש
אשמח למתכון לפלפל ממולא - פרווהשבי30

אני רוצה להכין פלפל ממולא - פרווה

 

שזה רק פלפל ואורז

 

אשמח למתכון קל וטעים..

 

תודה

 

אחלה מתכון-תותאחרונה

מכינים את האורז:

מטגנים מלא בצל, מוסיפים אורז ומבשלים אותו. מוסיפים הרבה שמיר קצוץ.

במחבת- מטגנים בצל, מוסיפים עגבניות חתוכות ומשחימים אותן, מוסיפים רסק ותבלינים.

לוקחים את הפלפלים, מורידים להם את הראש (יש כאלה שאוהבים להחזיר אותו לאחר המילוי, אני לא), מרוקנים בזהירות את הבפנוכו, ממלאים באורז, מניחים בתבנית שיעמדו צמודים יפה, שמים מעל האורז מהרוטב שבמחבת, ושולחים לתנור. טעים טעים ויפה!

מתכון לחטיפי אנרגיה טעימים יש לכם ???שושית
לי יש....אמא ל2 קטנטנים
אשתדל להעלות
סלטים באריזה מוסדיתחסין קדוש

מישהו יודע היכן ניתן לקנות סלטים באריזה מוסדית? (3 ק"ג) 

מהו טווח המחירים?

 

תודה. 

 

תנסי לבדוק ברשת אושר עד , יש מצב שיש להם ....שושיתאחרונה

 

נתקלתם בזה?קצת xחרת

 

בזמן האחרון כשאני כרוב של חסלט הוא ממש לא יפה מבפנים,

הכרוב הלבן שחור מבפנים, ובכרוב האדום יש חתיכות חומות יבשות,

מה שמאלץ אותי לזרוק חצי מהכרוב, די מעצבן,

גם אצלכם זה כך?

 

השחור על הכרוב הלבן זה בגלל המזג אויר...ת.מ.
דווקא בזמן האחרון יש את זה פחות ופחות...
אצלנו יש הרבה בשבועות האחרונים..אביה*

התלוננו למי שמכר חסלט והוא הביא לנו אחד אחר שבוע אחרי..אבל גם הוא לא היה משוחצי חיוך

גם אצלי לכרוב הסגול היו עלים פנימיים יבשיםא"םאחרונה

עבודת נמלים לנקות אותו..

המצרכים- פרגיות ובצק עליםזהר הרקיע
מתחשק לי לעשות משהו עם שניהם לליל שבת..

אם אני אמלא את הבצק בפרגיות מטוגנות עם בצל זה יצא טעים לדעתכם?

איך בדיוק עושים את זה?
אני לא מבינה בבצק עלים..
קניתי בצק עלים מרודד..

אשמח לרעיונות והסברים..
את יכולה לעשות מהבצק כונכיותאמא במשרה מלאהאחרונה

ולמלא

איך עושים ?

 

מרדדת את הבצק קורצת עיגולים ועוד אחד עם חור כמו מסגרת

מניחה אחד על השני

אופה

אני מקווה שזה מספיק ברור .חיוך

סליחה שלך כבר מרודד

אז מקריצת עיגולים

בהצלחה

 

איך מכינים גלילות חזה עוף ממולאות בשר?~א.ל

יש לי מתכון שנראה טוב, אבל לא מספיק מפורט..

האם מטגנים את הבשר טחון לפני שהוא נכנס לגלילה?

ואיך עושים את זה בצורה שהגלילה לא תפתח בזמן הבישול?

אז ככה לפי מה שנראה לי :רות22
נראה לי שכן לטגן את הבשר טחון לפני. ככה את בטוחה שמבפנים זה מבושל. ואין לך לחשוש.

לגבי סגירת הגלילה ניתן למרוח ביצה לצפות בקמח מצה / פירורי לחם/ או פירורים של השניצל ולהניח את הסוגר על המחבת לתת לזה להתחמם זה יסגר מהחום ואז להפוך לכל אורך הגלילה.

בהצלחה
כדאי טיגון קצר לפנימעיין חתום
ולגבי הסגירה שלא תפתח-

אחרי שתגלגלי כל עוף עם המילוי תעטפי בניילון נצמד ותרתיחי אותם עד שהעוף ילבין(התבשל מעט)
אח"כ תוציאי את הניילון והם ישארו מגולגלים היטב.
בהצלחה!
כדי שהגלילה לא תיפתחמקום בעולם
אני תוקעת קיסם אם שניים לאורך הסגירה ( ובודקת היטב שחלק מהקיסם בולט)
אחרי הטיגון מוציאה.. ( ישר אחרי שהוצאתי מהמחבת כדי שלא אפספס שום קיסם..)
יש כאלה שעוטפים בניילון ומבשלים מעט במים חמים.. אותי אישית מפחיד ניילון במים רותחים..
אני עושה את זה המון ויוצא מעולה...עיצובית

לטגן את הבשר /בטטה(יוצא מעולה)

לשים מהמלית על פרוסות החזה שחתוכות דק

לשים מתחת ניילון נצמד ולקשור כמו סוכריה משני הצדדים

לשים במים רותחים לכמה דק עד שמלבין אחכ לצפות בקמח ביצה ופירורי לחם ולעשות טיגון קצר עד להשחמה

תודה לכולכן~א.ל
אני עושה חזה עוך ממלאה בבשר טחון ומגלגלתפרפר לבן
בצוך נייר כסף.

מרתיחה ל3 דק' ומוציאה

מקלפת א הנייר כסף ומכניסה לרוטב

יוצא סוף,רך וטעים.
אהבתי את השירשור הבאת לי מתכון חדש ובנוסף שאלהרות22
אפשר למלאות את הגלילות חזה עוף במאכל אחר כגון גמבה גזר כרוב נבטים רוטב סויה צילי
על בסיס אגרול סיני?
האם זה יצא מוצלח?
ברור. טעים ממש!מקום בעולםאחרונה
מחפשת רעיון לארוחת צהריים:רוני בלילה

ההורים היקרים מגיעים ובא לי להכין ארוחה טעימה. מתקשה לחשוב על רעיון. הם מגיעים מנסיעה ארוכה אבל יש להם גם חתונה אח"כ.

 

אולי ללכת על חלבי?כמו הלבנה
אורז עם שקשוקה וסלטיעל מהדרום
לק"י

פסטה עם ירקות.
פירה, שניצל וסלט.
זה רעיון טוב ולא קשה. תודה רבה!רוני בלילה

(מגיעים מחר)

 

בתאבון ותהנויעל מהדרוםאחרונה
שניצלים מטוגנים, פשטידה טובה, סלט~א.ל

תמיד תוכלי להוסיף גם עוגה טובה או כל קינוח אחר יחד עם כוס קפה. אין סיבה שיגיעו לחתונה רעבים, ועד החתונה מן הסתם יש זמן חיוך

אין מה לעשות עם הבננות?תעשו לחם בננה!!מה המהות

להלן מתכון שיגרום לבית להתמלא בריח מדהים!והלחם יוצא ממש טעים!

מצרכים:

3\4-בננות בשלות

2 -ביצים

סוכר לפי הטעם בעיקרון 2\3 כוס (אני ממש ממליצה על תחליף סוכר מצמח אגבה שזה פי 100 יותר מתוק וגם יותר בריא ויצא מעולה במתכון).

2 כפות-תמצית וניל

2 וחצי כוסות קמח מלא

3\4 כפית מלח

כפית סודה לשתיה

כפית אבקת אפיה(רצוי ללא אלומניום)

קינמון כאוות נפשכם 

כמעט כוס מלאה של אגוזי מלך קצוצים

מומלץ לקישוט ולטעם נמס של שוקלד-נטיפי שוקולד מריר אפיה

אני גם הוספתי חצי כוס של שמן קוקס שתמיד ממש מוסיף במאפים.

-------------------------------------

מחממים תנור ל180

בקערה 1-

מועכים את הבננות,מוסיפים סירופ אגבה\סוכר,תמצית וניל,ביצים,ושמן קוקוס מערבבים היטב.

בקערה אחרת,מערבבים את הקמח,מלח,סודה לשתיה,אבקת אפייה והקינמון.

 

מוסיפים לקערה עם הבננות ומעבדים רק עד שהחומרים היבשים נבלעים בתערובת....מוסיפים את האגוזים ובוחשים עוד פעם לפיזור אחיד..

 

משמנים תבנית,מוסיפים את העיסה.אני בשלב הזה פיזרתי נטיפי שוקולד והוספתי עוד קצת שמן קוקוס מלמעלה וקצת מייפל אפשר גם סילאן!

ולתנור ל35 דק עד 40...או עד שהקיסם יוצא יבש..

יצא מהמם 

תהנו בתאבון!!!!!

 

שידרוג של המתכון הזה:מה המהות
זה עוגה כאילו?... נכון?כמו הלבנה
כן אבן באנגלית זה נקרא banana bread אז הכינוי נשארמה המהות
איזה קטע.. העוגה ממש מזכירה מתכון של קארין גורןאמא ל2 קטנטניםאחרונה
מחפשת מתכון לעוגה/עוגיות בלי שוקלד ומשו בריא ??שושית
ובלי מרגרינה כמובןשושית
יש לי לעוגיות גרנולה.תולעת השני

עם קמח מלא וחמוציות/צימוקים. ליקוק

 

עוזר?

 

(המתכון לא עלי, אז אם את רוצה בעז"ה מאוחר יותר היום.)

הנושא נטחן כאן היטב, חפשי בפורוםכמו הלבנה
מקפיצה ,שושית
טוב, אז כנראה שאת ממש צריכה:כמו הלבנה

עוגיות:

עוגיות טחינה נחטפות- ניקי ב.

את גם בעניין של חיתוכיות?

 

לניקי ב. יש קטגוריה כזאת- עוגיות ועוגות ללא מרגרינה:

http://www.nikib.co.il/category/cakes-dessert/cakes-with-oil/

 

וגם לבישול בזול:

http://bishulbezol.blogspot.co.il/search/label/%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%94%20%D7%A2%D7%9D%20%D7%A9%D7%9E%D7%9F

אני אף פעם לא מבינה למה אי אפשר להיות נחמדיםאמא ל2 קטנטנים

ולענות למי ששואל,

 

ועוד את עונה לה בציניות...

 

רוצה תעני, לא רוצה, תתעלמי

אני רואה שיש שרשור נוסף "חרוש" ו"טחון"אמא ל2 קטנטניםאחרונה

אז מי שמתנצל על כך ואומר:

 

אני יודע שהנושא חרוש אבל...

 

אז לו עונים בנחמדות..חושב

דרוש מתכון טוב לחתיכות סויה!שיפקה

בעלי צמחוני. אמא שלי קנתה לי חתיכות של סויה שמבשלים כמו תחליף לבשר או משו כזה.. אותי זה די מגעיל. לכן לא יודעת מה עושים עם זה.. יש למישהו רעיון טוב? משהו שיהיה טעים לנסיך שלי ולא יראה מגעיל כמו הסויה הזאת..

אשמח לתשובות לפני הבוקר..

תודה!

קציצות עם ירקאמא במשרה מלאה

צריך להשרות אותם לפני ולטחון

מקפיצים עם ירקות ונודלס. מומלץ!!+mp8
איפה קונים את הדבר הזה בכלל?חיה רוז

בהצלחה לך!

זה טופו.מעפר אני באה

יש בכל חנות כמעט..

זה לא..יש טופו ויש סויהיעל מהדרום
בחנויות טבעאמא במשרה מלאה

את מתכוונת לשבבי סויה יבשים?חילזון 123

אם כן אז תעשי חיפוש פה בפורום של "בולונז צימחוני"

הכי טעים (לנו)תות

לטגן בצל, מים רסק ותבלינים, להוסיף את הסויה (אחרי שהשרית אותה במים רותחים וסחטת לפחות פעמיים, להוציא את הגזים...) להרתיח ולבשל די הרבה זמן.

לעשות כמו שניצל. לפרוס דק,לטבול בקמחמרימוש!אחרונה

ביצה  פירורי לחם והכל ולטגן.

אבל זה לטופו.

 

אני יודעת שכבר חרוש אבל..הדס123
באלי להכין השבת ארוחות מיוחדות ולא שגרתיות.
הדרישות: ערב חלבי. בוקר בשרי. אשכנזים- אז ללא רוטב בבוקר..
פליז תתנו לי רעיונות יצירתיים אפשר גם משוגע והזוי..
רב תודות
בורקס בשר, לזניית בשר.כתר הרימון
הצעותמעיין חתום
חלבי- פשטידת בצל עם גבינה, פוקצ׳ות, ניוקי

בשרי- בשר ופטריות מגולגלים בעלי סיגר, פלפל ממולא, תבשיל חומוס גרגירים, חזה עוף ממולא בבשר טחון.
קנלוני במיחוי גבינות ופסטו- יוצא מעולה!!מקום בעולם
מרק בצל עם יין
דג מושט עם מלא מלא עשבי תיבול

בשרי- שניצל ממולא
תפוחי אדמה עם טימין
עוףאורז וגזר..
>>>שיר ידידתאחרונה

ערב חלבי- מרק בצל, פשטידות חלביות, פסטה מוקרמת, פיצה, תפו"א מוקרמים, פוקאצ'ות (עם אנטי פסטי,גבינת פרומאז', גבינת שמנת ורוטב פסטו), סיגרים ממולאות בגבינה (מומלץ גם גבינה קשה כלשהי), פנקייק סתם (ולהגיש לשולחן שוקולד, דבש...) או ממולא בגבינה- אפשר גם מתוק וגם מלוח- גבינה ושום/ פטריות מוקפצות/זיתים . 

 

בשרי- נודלס עם ירקות מוקפצים וחזה עוף (ברוטב סויה וצ'ילי), סלט עוף מוגש עם תפו"א בתנור (במתכון שיוצא קראנצ'י- אופים פתוח בחום גבוה ומערבבים מידי פעם- לדוג'  בטטות ותפו"א עם רוזמרין, מלח, פלפל,שום ושמן זית...) 

אני עם קוביות חדשות. מה שאמור שמאוד קשה לי ללעוס.כמו רקפות

תנו רעיונות לאוכל רך כמה שאפשר..

כריות עם חלב (טעים גם אחרי שהתרככו) לדעתי לפחות..אמא ל2 קטנטנים

גלידות (שזה לא מזין אבל אם זה מה שתאכלי זה גם טוב)

 

מרקים פושרים אם לא בא לך רותח כשחם בחוץ..

 

ביסקוויטים טבולים בשוקו/ תה וכו'...

 

פירה

 

 

מרקים, פיתה, במבה..אושר תמידי
זה מה שאני אכלתי בתקופה ההיא

פירה,מרקים,מעדנים,גלידותת.מ.
דייסת שיבולת שועל!תולעת השני

המאכל מס' 1 שלי לזמנים שאי-אפשר לאכול כרגיל.

 

וכמובן:

מרקים (עדיף מרקים טחונים: מרק כתום, מרק עגבניות, מרק אפונה...)

מילקשייק

מיצים (פירות / ירקות סחוטים טריים)

פירה (תפוחי אדמה / בטטות)

יוגורטים

פירות נימוחים

 

 

בהצלחה!

שייקים.רוני בלילהאחרונה
לרגע חשבתי שאני מדמיינת שהעוגה מסתדרת ככה-מקום בעולם

אבל זה אמיתי המום

 

מישו מוכן להסביר לי בבקשה איך הם מצליחים ע"י סחרור של הצלחת ונגיעה עם הסכין לעשות את העוגה ככה מושלמת?

תודה

אין לי מושג אבל זה מדליק!!!כוכב לכת
מגניב לאללהמעפר אני באה
עבר עריכה על ידי מעפר אני באה בתאריך ה' באלול תשע"ד 23:16

זה המון שעות של אימון..

 

תראו את זה!!

זה כבר הרבה יותר פיסול מאפיהאלעד

עבודה מדהימה, מזכירה אובניים.

יש לציין שהקצפת שם עמידה מאוד, אחרת לא ניתן היה ללהטט בה כך,

ובכל מקרה לא הייתי רוצה לאכול ממנה...במיוחד אחרי כמויות הג'לטין וריסוס צבע המאכל.

 

היא עוגה רק ליופי.

כן, זה באמת נראה לגמרי פיסול, איפה העוגה בדיוק?איזו נחמהאחרונה
עבר עריכה על ידי איזו נחמה בתאריך ז' באלול תשע"ד 13:30

אולי איזה מאפין קטן באמצע...

 

כמויות החומר יש פה כבר לא עונות להגדרה של 'ציפוי'....

 

בכל מקרה לא אהבתי בכלל את העצובים... משהו בשילובי הצבעים או בדוגמאות..

 

זה רק מוכיח שצריך גם חוש אומנותי חוץ מטכניקה מפוצצת.

התחילו הלימודים- ואני מסיימת יחסית מאוחר..מקום בעולם

אשמח לרעיונות לאוכל שאפשר להביא לבית ספר עד שעה 4 +..

[ואני לא חובבת לחם, ככה שאפילו את החלק המשביע בבית ספר אין לי ..]

קרקרים/ פריכיות אורז עם ממרח וסלט/ ירקות חתוכיםיעל מהדרום
סלט בורגול/קינואה משביעמעיין חתוםאחרונה
מה אפשר לעשות עם חצי בקבוק שוקוחסין קדוש

שהחמיץ?

 

חוץ מאשר להשליך לפח.. 

אפשר-טאבולה ראסה
לזרוק לאשפה
להעיף מהחלון
להתיח ברצפה

או לחילופין-

לשפוך בכיור
לרוקן באסלה
להקיז לביוב


בהצלחה



^^^^ רעיונות מעולים...+mp8

ואין בוכים על חלב שנשפך, וחכמים הרחיבו את התקנה  גם על חלב ומוצריו. קורץ

חייכתני~א.ל
חיה רוזאחרונה
ככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככבדילמה
סליחה.. זה הילד שרצה "לכתוב" חחחבדילמה
כן כןאלעד
עזרה!אצילות

יש לי ארוחה שבטית מחר בבוקר ובקשו ממני להכין עוגה פרווה -לא יותר מדי ביצים...

 

רעיונות? וגם עם מתכון מצורף בבקשה!

 

 

עוגת קוקוס עם 4 ביצים הולך ?אמא במשרה מלאה

דיי מהירה ויצאת גבוהה

הכנתי את העוגה הזאת, ויצא מעולה:ריעות

בלי ביצים בכלל! טבעונית.

http://veg.anonymous.org.il/art611.html

יצא מעולה בלי ביצים? זה המתכון או הכישרון?חיה רוז
המתכון, המתכון אני לא מבשלת, וכשכן...ריעות


מעניין..חיה רוזאחרונה

כאילו מוציא לשון

מהוא המתכון? תודה!אצילות
שהוא פרווה ? פירוט בבקשה?אצילות
בדיוק מצאתי מתכון באינטרנט שנראה טוב-יעל מהדרום

לק"י

 

את יכולה להכין רק את הבצק שמציעים שם, ולמלא בקצפת עם אינסטנט פודינג.

אפשר לצפות בקצפת או בקרם שוקולד.

 

לרולדה:

  •  
  • 5 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 5 כפות קמח
  • 1 כף קקאו
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כף שמן קנולה
 

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור הגדולה בנייר אפייה.


2. מפרידים את הביצים. מקציפים במיקסר את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.


3. מסננים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה ומקפלים אותם בעדינות לתוך קצף החלבונים. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לקפל את התערובת בעדינות עד לקבלת קרם אחיד.


4. משמנים את נייר האפייה בחצי כף השמן, ומשטחים את התערובת על התבנית בעובי אחיד. אופים כ-15 דקות. 

5. מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות ומגלגלים את הרולדה יחד עם נייר האפייה, מניחים בצד לצינון.


6. מכינים את המילוי.

 

7. פותחים את הרולדה ומורחים עליה את הקרם. מגלגלים אותה בחזרה לצורת הגלילה תוך כדי הסרת נייר האפייה. מעבירים לקירור. 

 

http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-cakes/Recipe-389d402df521841006.htm?sCh=949ac3bdc7f26110&pId=258168615

  •  
או.קי. אמ, אני צריכה רעיון למילוי בפנים -אצילות

שהוא פרווה (לא קצפת) -חשבתי על שיהיה כמו מוס אבל יותר מדי ביצים....

קרם שוקולד/ ממרח אגוזים, חלוה וכדומהיעל מהדרום
5 ביצים זה נכנס בקטגוריית "לא יותר מדי ביצים"?!שיררר
מחפשת רעיונות לאוכל לסעודות שבתאחרי החגים

יש 2 דרישות:

1.עדיף לא משהו מטוגן

2.לא עם רסק עגבניות

(בגלל רגישות שלי לנ"ל)

 

ועדיפות למשהו שלא דורש הרבה עבודה..

כעיקרון אני צריכה בעיקר רעיונות לתוספות.

 

תודה רבה!

רעיונות לתוספות:anonimii

תפוחי אדמה בתנור : תפוחי אדמה אדומים חתוכים לפלחים תיבול מלח שמן זית רוזמרין קצוץ אגוז מוסקט מעט 

כל מיני סוגי ירקות אפויים בתנור: גזר סלק תפו"א בצל סגול שום בטטה  תיבול שמן זית מלח פלפל תבלין לתפו"א 

לחתוך את כל הירקות גדול ולאפות בתנור עד שזה מוכן 

סנביצ'יםאור שמשאחרונה

לוקחים לחם בגט ופורסים כך שיתקבלו פרוסות בקוטר של כ 3 ס"מ.

מורחים את הפרוסות משיבה דקה של מיונז, או חרדל, או יחרת, או חומוס כפרי או מעט שמן זית.

על כל פרוסה מניחים חתיכת דג כבוש או פרוסת עגבניה או פרוסת ביצה קשה, או אנשובי או פרוסת מלפפון,

אפשר לשחק עם הצרופים.

מקנחים  כעוגת שמרים עם מילוי פרג.וכוס תה עם מרווה ורוזמרין.

 

בתיאבון.

    

תפו"א, אורז, פשטידות, מוקפץשוקולד לבן
תודה! אשמח לעוד רעיונותאחרי החגים
כמובן שלתפוחי אדמה ופשטידות יש הרבה מתכוניםשוקולד לבן

לגוון  בהם..

 

חוץ מזה- מרק את מכינה? יש מרקים שונים

אפשר לגוון גם בבשרי- כדורי בשר, לזניה, עופות בסגנונות שונים, מוקפץ, בשר, בורקס בשרי 

קוסקוס עם ירקות?מקום בעולם
שניצל דג..בלינצס .. שניצל ממולא..
תודה,נתת לי רעיון(+שאלה בפנים)אחרי החגים

אולי אכין במקום קוסקוס-בורגול (קצת דומה קורץ ) בתוספת ירקות אפויים/מבושלים.

איזה ירקות מתאימים כתוספת?

 

וחשבתי גם על עוף ואורז בשקית קוקי.

 

נתתי פה פעם עוף עם אורז וגזר ותפו"א..מקום בעולם
יוצא ממש ממש טוב לדעתי!
ואני אישית שמה עלים של סלרי, בטטה, תפו"א, גזר, קישוא, בצל, חומוס..
בד"כ אני עושה רוטב אדום עם רסק, אבל בהחלט אפשר להוריד את הרסק..
בקשר לדבר השני שכתבת,אפשר מתכון?אחרי החגים

בטטה,תפו"א,גזר,קישוא,בצל וחומוס..

תודה רבה!

בשמחה!מקום בעולם

מטגנת בסיר בצל חתוך לקוביות גדולות יחסית..

כשהבצל נהיה רך וזהוב מוסיפים מים..מתבלת במרק עוף,פלפל שחור,ממפריקה רסק וקצת מלח. [ופה מגיע הרקטע למצוא תחליף לרסק.. ;\ ]

כשהמים רותחים מוסיפים את הירקות [חתוכים גס] וקופסאת חומוס..[אם את משתמשת בחומוס לא משימורים תשרי אותם בערך שעה לפני..]

נותנת לזה להתבשל .. אחרי 10 ד' בערך אני מוסיפה את העלי סלרי..

כשזה רך זה מוכן

 

[אני אישית קודם שמה את התפוחי אדמה ל-5 ד' יותר ואז את שאר הירקות שמתבשלים מהר יותר..]

את יכולה פפריקה במקום רסקאמא במשרה מלאה

נותן את הצבע, אבל לא את הסמיכות..:/מקום בעולם
אורז ולפזר עלו בצל מטוגן וחמוציות מטוגנות במעט שמןאורין
דלורית עם צימוקים וקינמון תמיד האורחים שלי מחמיאיםדעה

מתכון קל ופשוט לתוספת טעימה מאוד (אם את אוהבת משהו מתקתק לצד המנה העיקרית)

לטגן בצל חתוך לעיגולים דקים עם מעט שמן.

דלורית שלמה חתוכה לעיגולים דקים.

2 כפות סוכר חום.

מעט מלח.

חצי כפית קינמון.

להוסיף צימוקים לפי הטעם...(לא חייבים)

לבשל כשעה וחצי על אש נמוכה.

בורקס בשר. מעורב בקונכיות בצק. מוקפצים+mp8
סליחה.. כתב לי באנגלית וקפץ. עכשיו בעברית:א"מ...

אנחנו זוג צעיר עם 2 קטנים וקיבלנו 3 רימונים גדולים.

יש רעיונות מה אפשר לעשות עם זה?

אפשרי לשמור עדראש השנה?

אפשר במקררשרבוב

שלמים במקרר אמור להחזיקחילזון 123

עוד אופציה-

אני אוהבת לקלף ולפרק ולהקפיא את הגרעינים. אח"כ כשרוצים לאכול מוציאים ממש לפני האכילה.

יש סלטים שהולכים עם רימוןמעיין חתום
תחפשי בגוגל..
סלט חסה, קוביות מנגו וגרגירי רימון+mp8אחרונה
לתבל במיץ לימון ודבש.
אני אוהבת מאוד לאכול רימונים גם סתם כך.
הכנתי פיצה!!יצא שאווהנדנדה כתומה.
הבצק-מתכון של ניקי ב לאצבעות שום

נראה מעולה!!מעיין חתום
וואו!! נראה מעולהיעל מהדרום
נראה טוב טובכמו הלבנה

מה עשית עם כל החלמונים?

בצק מושחת מידי בשבילי....

מה שאני עושה בדר"כ,

פשוט מוסיפה חבילת חמאה

לגוש האחרון של הבצק של שבת

יוצא מעולה

איך עושים שהבצק יצא קשה, כמו של פיצה שקונים?מוריה (=
בתשובה שעניתי לכמו הלבנה.95200
יוצאים הקצוות קשים ובאמצע רך כמו חלה.
ממש טעים.
נראלי שאנחנו לא מדברות על אותו מתכון..נדנדה כתומה.
דווקא המתכון שאני עושה לא מושחת בכלל,ומאוד קל להכנה!!http://www.nikib.co.il/dairy/4616/
מומלץ ממש..אני מכינה עם שמן וזה הבצק הכי כייפי שקיים!!
יצאה מושלמת! (תשובה ל כמו הלבנה בפנים )95200
כשאכלנו חלבי הייתי עושה בצק לחלות ומרדדת לעיגול של פיצה.
עושים חורים עם המזלג ושמים בתנור ל 10 דק'.
אחרי שהרוטב מוכן, מורחים על כל הפיצות רוטב,שמים תוספות(זיתים, פטריות וכזה.. )
ומכניסים לתנור עד שרואים שקצוות הפיצה משחימים.
יוצא נהדר!

מתכון:
1 ק"ג קמח
2.5 כוסות מים (אם צריך מוסיפים עוד 1/4 כוס )
שקית שמרית או 2כפות שמרים יבשים.
1כפית מלח
1כפית סוכר
1/2כוס שמן זית
חומרים לרוטב והכנה:
רסק עגבניות
בצל
זעתר
מלח
פלפל שחור(התבלין )
כורכום
פפריקה מתוקה
שום

משחימים בצל (בשמן)
מוסיפים רסק עגבניות
את כל התבלינים לפי הטעם...
נותנים לזה להיות על האש עד שמבעבע
מוסיפים שום כתוש.

מורחים על הפיצה ומוסיפים זיתים ופטריות ועגבניות למי שאוהב

הכי שווה פיצות אישיות קטנטנות לקחת לבי"ס
ביום הראשון ללימודים ובפורים כארוחת עשר
איי איי איי -מסורת ישנה

אני רוצה גם!שרבוב

תכיני גם!!זה ממש מתכון קלנדנדה כתומה.אחרונה
אני מהפלאפון אז מסובך לי טיפה להעתיק לך קישור..
תחפשי באתר של ניקי ב 'בצניקי'..
זה באמת שווה!!בצק מעולה גם לפוקצ'ות ואצבעות שום ועוד דברים טעימים שכאלה..
מישהי ניסתה להכין פחזניות עם שמן ולא חמאה?מקום בעולם

איך יצא..?

כן. אמא שלי תמיד מכינה עם שמן (וקמח מלא )95200
יוצא מצויין! הן תפוחות ואפשר לשים בפנים כמות בגודל מצקת נהדרות.
אם תרצי מתכון-אני אעלה
לקחנו מעוגות לכל עת ושידרגנו.95200
1כוס מים
1/2כוס שמן
1/4כפית מלח
להרתיח. להוסיף בבת אחת כוס קמח כוסמין
לבשל כמו פחזניות רגילות
ואח"כ להוסיף 3ביצים
לעשות צורות
לתנור על חום 180 ° c

לא בטוחים אם זה חצי כוס שמן או רבע :-/
תודה רבה!מקום בעולם
בכייף בהצלחה!95200
תודה רבה.מקום בעולםאחרונה

על המתכון הזה הסתכלתי..

אפשר למדוד עם כוס חד"פ?

אני צריכה רעיון לעוגה טעימהמסופקת
שתתאים לתבנית העגולה המקושטת... (יודעים למה אני מתכוונת?)

אפשר שהיא תהיה חלבית...