כמו שיש באירועים עם סויה וגרעינים שחורים
מכירים ?
או בכלל סלט כרוב שווה עם חמוציות או משהו טוב לשבת
כמו שיש באירועים עם סויה וגרעינים שחורים
מכירים ?
או בכלל סלט כרוב שווה עם חמוציות או משהו טוב לשבת

בכרוב לשים- שומשום קלוי או שקדים קלויים
חמוציות
ואת הרוטב לפני שמגישים- כמויות שוות של שמן חומץ וסויה וסוכר לפי הטעם.
טעים טעים!
איך הסוכר נמס ?
נראים מעולה
משהו שקשור, כמובן, לבישול ואפייה.
התקציב: כ200 שקלים.
והכין אפשר לרכוש אותו בירושלים.
תודה!
.)
יוניאחרונה
שווה! יש לי חבילה של חצילים קטנים, צריכה רעיונות מה לעשות איתם...
עדיף בלי טיגון..
תודה!
כמו מוסקה
את חותכת אותם לחצי מוציאה מעט מבפנים
ממלא
מבשלת בתנור עד שמוכן
ובנפרד מכינה רוטב ושופכת מעל לפני ההגשה
בתאבון
אך לא ניסיתי
החצילים הקטנים מיועדים דווקא לזה
ממלאים אותם בשום לימון ירק פלפל חריף
ומשרים בחומץ
על אותו עיקרון של מטוגנים,רק שזה יוצא עם הרבה פחות שמן וממש טעים.
ולהגיש לידה גלידת פרווה ?
שמנת ופיטריות
95200עוגיות מבצק פריך בדרך כלל מספיק להן 8-10 דקות בתנור
ומיץ תפוזים זה מעולה!!יעל מהדרום
מעיין חתום
ברוקולי
X10000יטבתהאת הכנת את הפיתות לבד????..
זה נראה מעולה!!![]()
אולי אפשר מתכון? זה נראה לי הדבר שהכי קשה להכין אותו..
ברוקולי
משיח נאו בפומ!
אחרי החגיםאחרונהלא מגדרה
לא אורז עם שמיר
ולא אורז אדום
הציבור פה דורש חידוש ![]()
תודה רבה לכם
שבת שלום
או עם שקדים קלויים או צימוקים.
אורז להשרות במים אחר כך לסנן עד שהאורז ירדו כל המים
בסיר לשים שמן זית לטגן גזר גמבה בצל הכל קצוץ דק להוסיף את האורז לטגן עוד קצת
לשים מים חמים כוס וחצי על כל כוס אורז לשים מלח פלפל ואגוז מוסקט קצת להוסיף פטרוזיליה קצוצה להגיע לרתיחה אש קטנה כמה דקות מוכן
קצת הזוי אבל טעים אש.מירי ט.לטגן במחבת משומנת חמאת בוטנים, קצת דבש,
כשזה חם להוסיף לזה פירות יבשים חתוכים ושקדים חתוכים או אגוזים קצוצים או גם וגם
אם זה נהיה מידי סמיך להוסיף קצת מים..
בתיאבון.
ואשמח לעוד רעיונות
תודה!לדעתי ייצא לך אורז בגוון צהבהב.. עשיתי את זה פעם. זה ממש טעים אבל לא ממש מגדרה... יעיל אם את רוצה להוסיף חלבון בלי שהילדים יזהו שהוספת עדשים...
רק במשך זמן קצר יותר
מטגנים בצל ואח"כ מוסיפים גם פלפל אדום.מתבלים בכורכום (שיהיה צהוב) פלפל ומלח.. מעדן![]()


http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=948886
יצא ממש טוב למרות שזה על בסיס שמן ועשיתי עם קמח מלא!
(אפעם לא ניסיתי בגירסא בריאה שכזו)
מילאתי בקצפת
לק"י
למרות שיש לי מרגרינה בבית, שצריך להשתמש גם בה.
תמיד אמרו לי שבפחזניות אין ברירה, חייבים מרגרינה..
תשתמשי במרגרינה למשהו יותר דורש
לדעתי בצק פריך יוצא הרבה יותר טוב עם מרגרינה
וזה הכי קריטי בו
יעל מהדרום
95200איך מכינים את הגלידה של הקסטה? אפשר חלבי, בלי ביצים לא מבושלות..
תודה!
אשתו של בעלי


כוכב לכת
אוף שמתי כבר שתי כוסות מים...
אמא ל2 קטנטניםלפני שקראתי את התיקון שלך.. 
משתתפת בצערך
תנסי להקפיא ...95200אחרונה
אני עושה ככה
מצרכים : 2 כוסות אורז פרסי
בצל גדול
3/4 כוס עדשים ירוקות
משרה 3/4 כוס עדשים אחרי ברירה שעה -שעתים
חותכת בצל לקוביות מטגנת קלות מוסיפה את העדשים ללא המים
מוסיפה כוס וחצי מים רגילים
נותנת לרתוח עד שהעדשים מעט מתרככים
מוסיפה את האורז ו 5 כוסות מים
כמובן לפי כמות המים שאת שמה בדר"כ באורז שלך { יש אורז בסמטי שדורש פחות מים.}
3/4 כף מלח
1/4 כפית כורכום { אם את רוצה צהבהב }
מערבבת הכול מכסה
עד שנגמרים המים משהו בערך 15 דקות.
בתאבון
פעימהאחרונהעדיפות לסלטים..
תודה!!
מה אומרים?יונית
זה מטריף!!מעפר אני באהאה ו...
ברוכה הבאה ![]()

אבל כך איבדת בהינף יד את יתרון הבריאות של ההכנה העצמית בבית
איך הכנת את המילויים? גם קנוי?
מגרה.See the pain
מליאת מקצועית בליגה.
נראה מעולה!! מה זה בדיוק?יעל מהדרוםנראה טוב ממש!

95200עשיתי כל עוגיה בגודל כפית-לפני האפיה אחרי הן מתפשטות קצת.![]()
תעשי אותם עם רווחים גדולים.
יוצא בערך 40 עוגיות מדהימות!![]()
הבצק יוצא די דביק אז משמנים אצבעות ומכינים עם הידיים את הכדורונים (כדור בגודל של כדור שוקלד קטן).
בעיקרון דילגתי על שלב הקירור פעם ראשונה קיררתי והבצק לא השתנה הרבה אז החלטתי לוותר עכשיו. תאמת נתתי לו לנוח -הייתי עסוקה אז יצא ככה
(המזגן עבד-אולי זה השפיע...בחום הזה
בטח שכן)
אם אין לך מצב רוח לעשות כאלה קטנים תעמידי את ה אמא\אחות\בעל\ילד
אפשר להקפיא-יוצא נחמד מאוד
לדעתי טעם יותר כשזה חם.
מומלץ להפחית את כמות הסוכר.
יוצא מאוד מתוק
אבל תנסו פעם ראשונה לפי המתכון המקורי.
נראה איזה יפות יצאו לך
95200אחרונהשהן לא כמו עוגיות התה הפשוטות
אבל גם לא כמו הפחזניה- מבחינת זמן העבודה והטירחה..
משהו באמצע.
יש רעיונות?
משיח נאו בפומ!
האמת שכן.. (את עוקבת אחרי?!
)יעל מהדרום
משיח נאו בפומ!
מקום בעולםמעולות! מהבלוג 'אז מה את עושה כל היום.
יש כמובן גם את עוגיות השוקולד צ'יפס האלמותיות.
וגם את האלפחורס הידועות..
ואם בא לך להשקיע יש את עוגיות המקרון המדהימות...
בקיצור תנסי למקד קצת...
95200אם רוצים אותן מושלמות יותר אז לפני ההקצפה, ממיסים בכלי מעל סיר מים חמים את החלבונים והסוכר וכשזה מתקרר מקציפים חזק.
ככה לא מרגישים את הסוכר כגושים אחרי האפיה.
מעתיקה לעצלנים 
ולאופן ההכנה:
מתארחים?
מארחים?
מקום בעולםאני הכנתי פעם בשעתיים וזה הספיק.
95200אחרונהתודה
יעל מהדרוםאנחנו עושים על האש ובא לי להשקיע בסלט.
נכון יש פירות שהולכים עם ירקות?
נגיד תפוח או אפרסק..
זרקו רעיונות
דורשת קרבתךלאו דווקא קשור למנגל אבל הכנתי בהמלצת חברה יקרה סלט מסלק שבושל עד החצי, חתכתי לקוביות, הוספתי תפוחים, סלרי, אגוזים, חמוציות, כמה כפות סילאן- ויצא ממש טעים! כדאי לערבב לקראת הארוחה כדי שהצבע של הסלק לא ישתלט על הסלט.
בע''ה ננסה. תודה לכולם.
ויצא ממש מעולה.\
אז חבל על עבודת הבישול וככה זה גם יותר בריא...