דבר ראשון בהצלחה.
אני ממש מכירה את זה במיוחד עם הגלוטן שפתאום אפשר בתוספות בערך רק אורז ותפו"א ובטטה וכבר נמאס
אפשר לגוון עם סוגי האורז-למשל אורז אדום שאפשר לבשל גם ביחד עם אורז רגיל ואז יוצא מראה יפה מהשילוב צבעים וגם נראה מאכל מוכר למי שלא רגיל לאורז אדום.
כדאי שתכתבי עם איזה ירקות את מסתדרת כדי שנמצא מתכונים מתאימים.
1.יש תחליף לפרורי לחם של b&d פרורי קורנפלקס -לכל הקציצות והשניצלים וכו'
אוכל לבוקר:-פירות-אם מותר.כולל פירות יבשים ואגוזים/שקדים.
חביתות מושקעות-עם תירס/עגבניות/ פטריות/קוביות תפו"א מבושל.
תבשילים של דגן וקטנית: מג'דרה, אורז עם חומוס וגזר מגורד-מתבלים עם שום,כורכום וכמון.דאל עדשים אדומות,
כדאי לנסות גם דגנים כמו קינואה ודוחן-יש הסברים טובים באינטרנט איך להכין.
אני מכינה מרק לקוסקוס ודוחן ליד טחינה אפשר גם סלט כרוב/ירקות/חסה.
דגים-מה שאתם אוהבים וליד אפונה ירוקה/שעועית ירוקה. ירקות צלויים בתנור עגבניה,פלפל,בצל,קישוא,בטטה.
או עם תפו"א שלם אפוי על מלח גס עם הקליפה-ממש טעים.
עוף-שמים ירקות והם כבר מקבלים טעם מהעוף. בסיר/בתנור.תבלינים-מה שאוהבים או רוטב סויה שום ודבש.
ירקות ממולאים באורז/אורז עם בשר טחון/אורזעם קוביות חזה עוף.
רוטב אדום. ליד סלט שווה/ירקות חתוכים.
פשטידה-מירקות מגורדים וביצים,אפשר לפזר מלמעלה שומשום.
תכתבי אם את רוצה מתכון למשהו.
כתבת בלי סוכר-הכוונה לסוכר לבן או לכל דבר מתוק(סילאן/דבש/תרכיז תפוחים טבעי)?
כי אם מותר אז אפשר להכין ממתק פיצפוצי אורז. ויש גם מלא מתכוני רואו פוד-שיכולים לעזור לך