תודה!!
הסתדרתי. תודה...נועם ה
רעיון לאוכל זריז , טעים וכמה שפחות משמין..?מקום בעולם
ולא חביתה 
תודה!
סלט ירקות עם טונה ו/או תירסכלנית1אחרונה
יש למישהו מתכון לבצק לבורקס בלי מרגרינה?אמא של שבת
אנחנו משתמשים בבצק פילופעימה
בצק מעולה!!חול בגרבייםאחרונה
3.5 כוסות קמח
1 כוס מיים רותחים
חצי כוס שמן
כף מיץ לימון סחוט
לשים הכל יחד- זהירות הבצק רותח, אז אפשר בהתחלה לערבב בכף/להשהות קצת. ושמים חצי שעה במקרר-אפשר גם לילה שלם.
מוציאים מהמקרר, מחלקים ל-3 חלקים, כל חלק מרדדים לעלה גדול- כמה שיותר דק שמים במרכז את המילוי0לאורך-כמה כפות ומקפלים עליו מ-2 הצדדים את הבצק הנותר (יצא לי קצת מסובך- מקווה שלא תסתבכי..). מניחים בתבנית על הצד המקופל, מברישים בביצה ושומשום, וחותכים בסכין לרוחב חריצים -רק את השכבה העליונה.
אופים ה180 מעלות עד שמזהיב
עוגת שמרים לשבתמיסטר דום
וואו. זה בדיוק כמו שסבתא שלי הייתה עושה!פעימה
נראה מעולה!יעל מהדרום
רוצים מתכון?מיסטר דום
ותודה...מיסטר דום
מתכון לעוגת שמריםמיסטר דום
מצרכים קילו קמח שתים וחצי כפות שמרים שבע כפות סוכר כוס שמן ללוש להשים כוס מים וחצי כף מלח לא גדוש ולשים מוסיפים בהדרגתיות עוד כוס מים פושרים כמובן ואם יוצא מצב שיש יותר מידי מים תשימו עוד קמח כל פעם כף קמח אמור לצאת בצק רך וגמיש וכיפי לעשייה. המילוי זה ארבע כפות קקאו ושתי כוסות סןכר וכפית קינמון שמנפים יחד וככה מחלקים את הבצק לשש אחרי הורדת אויר על כל עיגול שפותחים לריבוע מורחים במרגרינה ששמנו בחוץ לריכוך מורחים על כל רולדה ומפזרים לא יותר מידי מילוי ומגלגלים. אחרי אפייה שמים כוס מים רותחים וחמש כפיות סוכר ומורחים נדיב על העוגה
כמה סוכר!!!~א.ל
זה לא ככ הרבה... זה פחות מכוסמיסטר דום
המילוי..מקום בעולם
אז תשחקי עם ההקקאומיסטר דום
סך הכל זה הרבה יותר מכוס אי אפשר להפחית איכנשהו?~א.ל
אפשר או מרחי שוקולדמיסטר דוםאחרונה
מוכשר
נראה מעולה!נקודה טובה
קציצות בשרמעיין חתום
הכנתי לפני שבוע קציצות בשר מטוגנות עם פירורי לחם
ונשאר לי הרבה..
יש רעיונות איך לשדרג אותן כך שיצא מאכל חדש?
אולי לערבב את כל התערובת שוב ולהכין משהו חדש?
אנחנו יוצאים לטיול בעז"ה אז עדיף משהו שאוכל לאחסן בקופסה ושלא ישפך רוטב..
תודה!
טיגון קצר נוסף?..פלספנית
בעזהי"ת
לפורר, להוסיף ביצה ולעשות פשטידה? פאי רואים?
לפני שבוע? לא הייתי משתמשת..~א.ל
העיבוד מחדש לא יעשה אותו יותר טוב?מעיין חתום
אולי היא התכוונה שזה עלול להתקלקל לכן,לא כדאישמים כחולים
לדעתי לא, זה או לאכול ככה, או שלא כדאי..~א.ל
אגב גם חימום על חימום על חימום לא בריא, וגם עושה טעמים לא טובים לאוכל בשלב מסוים..
אפשר להכין כריכים טעימים עם קציצות בשרשמים כחולים
לא הייתי מכינה משהו חדשחילזון 123
אלא אוכלת את זה ככה כמו שזה. (אם זה נשמר טוב במקרר ולא מקולקל כמובן).
מחממת קצת בתנור או על פלטה וזהו.
לטיול אפשר לשים קציצות בכריך.
תודה לכולן!מעיין חתום
יש לזה עוד ריח טוב אז נראה לי שאשאר איתן כמו שהן..
אולי לשים בתוך ולבשל ברוטב עגבניותפופקוו
לחתוך את הקציצות ולשים בסלט!0 אלישבע 0אחרונה
במה אפשר להחליף שמנת חמוצה במתכון לעוגה?ט'
אני מחליפה בריצ׳..אושר תמידי
תלוי איזה עוגה.הקולה טובה
אני בדר"כ שמה פשוט מים או מיץ פירות אם יש
(לרוב זה פשוט כדי שיהיה נוזלים)
תודה רבה
ט'
מחליפים במיץ תפוזים.רסיסי לילה..אחרונה
יש לי במתכון לעוגיות 2 כוסות קוואקרמקום בעולם
וכוס וחצי קמח.. אפשר להמיר חלק\את כל הקמח לקוואקר?
לדעתי זה עלול לגרום להתפוררות...ת.מ.
את יכולה לשים קצת יותר קוואקר וקצת פחות קמח אבל לא נראה לי שמומלץ באופן משמעותי להפחית קמח... (אם את משתמשת בקוואקר טחון(מה שנקרא דק/מהיר הכנה) אפשר אולי קצת יותר לשחק עם זה..
ולהוסיף יותר נוזלים/ ביצהאמא לכמה...
לראות שזה נשאר בצק ולא גרנולה
(אני משחקת הרבה בכמויות קמח-קוואקר
המקסימום היה 3 כוסות קוואקר על כוס קמח)
תודה רבה! המרתי חצי כוס קמח בקוואקר-יצא טוב
מקום בעולםאחרונה
שאלה על קרפלךזמר הפלוגות
אני רוצה להכין אותו במרק, אפשר להוסיף אותו למרק או שאני חייבת לבשל בנפרד ואז להוסיף? תודה
אפשר לבשל בנפרד... זה פשוט לא יספח את הטעם של המרקדביבונתאחרונה
קצת דחוף~א.ל
אני רוצה לזגג מעל עוגת שוקולד, שוקולד מריר..
אך א. אין לי שמנת מתוקה
ב. מנסיוני השוקולד מתקרר מידי מהר ונשאר דבוק לסיר שבו הוא הומס..
יש דרך להתעלות מעל זה?
תודה רבה!
תנסי להוסיף שמןחיטה
ואפשר להמיס ללא שמנת? יצא טעים?~א.ל
ולא בטעם של שוקולד שרוף?![]()
כן! יוצא כמו שוקולד
חיטה
שוקולד זה שוקולד בכל צורה....
שוקולד נמס יצא לך אם תוסיפי קצת מים וגם ללא שמן , השמן עוזר כדי להשאיר זאת נוזלי.
אם את רוצה להוסיף טעם חלבי - אפשר להוסיף חלב
(וסתם משו-אני בדר"כ גם ממיסה על אש נמוכה וכל הזמן מערבבת ולא על גבי עוד סיר, ולא יוצא שרוף)
תודה!~א.ל
הכי פשוט..ת.מ.אחרונה
40 הפרשות חלה השבת-להרבות זכויות למען עמ"י-pnina-
בעז"ה השבת - פרשת פנחס
מחפשים 40 נשים למצוות
הפרשת חלה![]()
להרבות זכויות למען חיילי צה"ל ותושבי הארץ ובייחוד תושבי הדרום.
מעלת השבת ידועה בכוחה הגדול ונכוון שהפרשת החלה תהיה לכבוד שבת קודש!
וכמו שידוע- שבת היא מקור הברכה!!
מי שיכולה שתודיע בשרשור.
תזכו למצוות
בגאולה השלמה במהרה!! אמן!!
מחפשת רעיון ומתכון לרוטב בשרי לפסטה בלי בשר טחוןשוקולד לבן
יש לי חזה עוף, אבל אין אפשרות לטחון..
יש למישהו רעיון?
לחתוך לחתיכות קטנות ולבשל בתוך רוטב עגבניות?יעל מהדרום
לחתוך את העוף לחתיכות קטנות ולבשל קצת במיםיעל מהדרום
נראה לי שגם בישול חלקי יהיה טוב.
להוסיף שום קצוץ, רסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל שחור ולבשל.
- אפשר גם לטגן בהתחלה חתיכות בצל, ולזה להוסיף את העוף.
עוד אפשרות:
לטגן חתיכות בצל קטנות, להוסיף חתיכות של חזה עוף, כורכום, מלח וקצת מים ולבשל.
לחתוך לרצועות ולהכין מוקפץ..אושר תמידי
איך? אפשר מתכונים? (שתיכם)שוקולד לבן
מוקפץ את פשוט מכינה במקביל פסטה ומוקפץת.מ.
יש מוקפץ בלי רוטב סויה?(אין לנו)אפשר עם רוטב צ'ילישוקולד לבן
אפשרי ממש עם רוטב צ'ילי..מקום בעולם
רוצה לצרף מתכון? לא מצאתי באינטרנט\ספרי בישולשוקולד לבן
להיום זה לא רלוונטי, אבל חשבתי להכין מחר
ותודה לכולכן!
בבקשהמקום בעולם
חזה עוף
פלפל אדום וצהוב- חתוך לרצועות קטנות
2 בצלים- חתוכים לרצועות דקות
2 שיני שום - קצוצות
1/4 כרוב- חתוך לרצועות דקות
שמן זית איכותי
2 גזרים חתוכים לגפרורים
מלח פלפל, פפריקה כורכום
רוטב צילי´ (מתוק או חריף לפי הטעם)
אופן ההכנה:
במחבת או ווק מטגנים קלות עם מעט שמן זית את רצועות חזה העוף עם מעט מלח, פלפל, פפריקה, כורכום.
באותה המחבת מוסיפים שמן ואת כל הירקות באותו הזמן כולל השום. מקפיצים במשך 8-10 דקות.
מוסיפים את רצועות העוף עם רוטב הצילי לעוד 2 דקות
אפשר להכין עם סוגי רטבים שונים,או רק על בסיס של תבלינים.מגישים על אטריות ומקשטים בעלי נענע.
תודה רבה!שוקולד לבןאחרונה
דובשניות הן דבר שמחהרהור
זה פשע לא לצרף מתכון..imosh30
נראות ממש ממש טוב!!יעל מהדרום
אז מה המתכון ? בבקשה
אמא ל2 קטנטנים
אה.. אופס לא שמתי לב
אמא ל2 קטנטנים
הכנתי את הדובשניות, יצא מדהים! תודה על המתכוןאמא ל2 קטנטנים
הרהוראחרונה
מה אפשר לעשות עם קצפת צמחית?רותינק'ה
נשאר לי ואין לי רעיון מה לעשות...
אשמח למתכונים....
גלידה ביתית קלילהבתאל1
את מקציפה אותה עם חלב (או משהו פרווה דומה) ומוסיפה קפה או קקאו או מה שאת רוצה ומקפיאה...
יוצא אחלה.
מוס.מעפר אני באה
מקציפים ריצ', ממיסים 200 גר' שוקולד לכל חבילה עם קצת יין ומאחדים בתנועת קיפול..
תודה! יש אולי רעיון למתכון לעוגיות?רותינק'ה
עוגת מייפל!!!!שופלי
![]()
עוגת שוקולד, חצי ממנה בעיסה וחצי בציפוי, אם תרצי מבימבה
אצרף מתכון...
קוקילידה!פלספניתאחרונה
שאלה: מה אפשר להכין מבצק של חלותגליה...
לארוחת צהריים? לילדים?
פיצה, פוקצ'ה, סמבוסק, פריקסהיעל מהדרום
נראה טוב, העתקתי
אמא לכמה...אחרונה
תודה רבה לכולכם!!
גליה...
שלום לכם
הדס123
רעיונות למתכונים שווים ומפנקים?
המגבלות הן כאלה: הוא לא אוהב חצילים. פלפלים. קישואים ובצל מטוגן/מבושל. אני לא אוהבת בטטות..

מקווה שלא איתגרתי מדי!
תודה מראש

משהו שקל להכין?בתאל1
עוף בדבש (לא יוצא כזה מתוק, אבל נחמד ממש)
שמים בכוס 2-3 כפות דבש, פפריקה, שמן, מלח ופלפל לפי הטעם
מערבבים ושופכים על העוף ומעסים אותו קצת עם הרוטב שיהיה על הכל.
שמים בתנור עם נייר כסף מעל.
עוף עם שעועית ירוקה ועגבניה-
שמים בסיר לחץ -עוף, עגבניה אחת חתוכה, שעועית ירוקה, מלח ופלפל וקצת כרכום
שמים על האש וברגע שמתחיל לצאת אדים -10 דק' בישול.
אם יעלה עוד משהו אעלה בלי נדר
שניצל ממולא-יעל מהדרום
מבשלים תפוחי אדמה ומועכים, מוסיפים ירקות ירוקים, חלמון (את החלבון שומרים), פרטרי לחם, מלח, פפריקה, תבלין לבשר או לקציצות, אפשר גם חתיכות קטנות של חזה עוף או עוף טחון.
(בעיקרון מוסיפים גם בצל מגורד).
פורסים חזה עוף לשניצלים.
וממלאים כל חתיכה בעיסה הנ"ל, מגלגלים ועוטפים בקמח וחלבון של הביצה, אפשר גם בפרורי לחם ומטגנים.
אורז וקציצות בשריות ברוטב.
מה אפשר למלא את השניצלים במקום בתפוחי אדמה?התנערי מעפר
פירות יבשים, מילוי של אגרול, מילוי פטריות ובצל...כוכב לכת
דוקא אנחנו מקפיאים קציצות עם תפוחי אדמה,ונשמר טוביעל מהדרום
אבל אולי אפשר למלא באורז ובשר טחון, ירקות מוקפצים/ מאודים, בצל ופטריות.
המ…הרהור
יש לי מתכון למילוי נהדר שכולל משהו כמו פטריות, בצל, פירורי לחם וביצה קשה. שורד הקפאה בצורה מצויינת.
אעתיק את המתכון המדוייק לבקשתך.
תודה. אלך על מילוי פיטריות ובצלהתנערי מעפר

מתכון:הרהור
כוס בצל + 1/2 כוס פטריות טריות (לטגן ביחד)
(להוסיף) 3 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור, כורכום, 2 ביצים קשות מרוסקות, 1/2 כוס מים רותחים, 1 כף מרק עוף, כוס פירורי לחם.
תודה רבה
התנערי מעפראחרונה
הקפאתי שמנת צמחית להקצפהבתאל1
בגלל שהיה אור במקרר בשבת =( ...
בכל מקרה, מה אפשר לעשות איתה עכשיו?
היא תצליח להיות קצפת?
תלוי כמה זמן היה בהקפאהמיסטר דום
כן...ת.מ.
בנתיים לא נתקלתי בבעיה אפעם...
תודה!בתאל1
מפשירים בחוץ ואז מקציפים?פלספנית
או בחוץ או במקרר תלוי כמה זמן יש...ת.מ.אחרונה
עגבניות מיובשותזמר הפלוגות
בא לי להכין דברים מעגבניות מיובשות אבל לא בא לי לקנות אותם... למישהי יש רעיון איך להכין???
תודה
יש לניקי..עוד כינוי
תודה, נראה טוובזמר הפלוגות
לחתוך לרבעים או משהו כזהחיה רוזאחרונה
לסחוט ולאפות בתנור.
אני מפזרת עליהם שמן זית וחצאי שיני שום.
אם את רוצה יותר יבש- לא הרבה שמן ולהוציא באמצע האפייה ולהעביר בעזרת מזלג לתבנית חדשה.


