שרשור חדש
דחוף - שמנת מתוקה להקצפה (32%)אהבה של אימא

ניתנת להחלפה בשמנת להקצפה 38%?

כמה סוכר אני צריכה להוסיף כדי שהשמנת להקצפה תהייה מתוקה כמו השמנת המתוקה להקצפה?!?

 

נתקעתי באמצע האפייה

גם שמנת מתוקה היא לא באמת מתוקהשרבוב
תשתמשי בזה חדעתי רגיל
יש בה סוכר.. במתוקה...אהבה של אימא

ככה כתוב ברכיבים... השאלה כמה...

טוב.. הוספתי קצת סוכר..אהבה של אימא

יצא מתוק מדי לדעתי, ומעולה לדעת בעלי... חח מקווה שהיא תיגמר בחג ;)

באמת? אתמול קראתי איפשהוא שאין סוכר..שרבובאחרונה
עדיף לא להשתמש ב-32 להקצפות רק 38-משה ר-


מחפשת רוטב טעים לסלט כרובשלומית12345

ואם אפשר בלי רוטב סויה......

אני שמה רק לימון ושמן זית ויוצא מעולהאמת ואמונהאחרונה

כדורי שוקולד בלי מרגרינה, אפשר מתכון, אפשר?yaeli30
אפשרי חלבי, עם שמנת מתוקה.אפרתולה
לעשות קרם שוקולד מקקאו, סוכר וקצת מיםיעל מהדרום
לק"י

ואפשר להוסיף גם שוקולד, ולהוסיף לזה את הביסקוויטים השבורים.
כדורי שוקולד של רות סירקיס:מחייכת =)
עבר עריכה על ידי מחייכת =) בתאריך ה' בסיון תשע"ד 14:05

בס"ד

 

מרכיבים (30-32 כדורים):
200 גרם ביסקוויטים (בערך חבילה)
10 כפות סוכר
5 כפות קקאו
7 כפות חלב
1 כפית תמצית וניל
100 גרם חמאה או מרגרינה (אני שמה חצי כוס שמן)

 

לפורר את הביסקווטים ולהוסיף את שאר החומרים . ליצור כדורים

יוצא ממש טעים. בהצלחה (:

תמירי את החמאה בשמן.מעפר אני באהאחרונה

זה מה שאני עושה ויוצא מעולה!

מוס מחלבונים..אורחיה

יש לי כמה חלבונים..יש מתכון למוס?

ואין לי ריצ'..

אני חושבת שבמוס צריך דווקא חלמונים..לא?מירי ט.
אין למישהו מוס מחלבונים???אורחיה
תקציפי חלבונים וסוכר למרנג יציב-משה ר-אחרונה

תמיסי שוקולד וחמאה בקערה עד שזה יהיה נוזלי, לאחר מכן תקלי מעט מהחלבונים ותקפלי לשוקולד(השוואת מרקמים)

ואז תקפלי את הכל לתוך החלבונים ולזלף לכוסות..

בוא נראה מי מעלה לנו תמונות יפות ומגרותדרךחדשה_

ליקוק

חכי..כשנסיים להכיןמירי ט.
אין לי מצלמה דווקא ממש מתחשק לי להעלות..שוקולד לבןאחרונה
שרשרו מתכונים לעוגות שתכינו לחג...אפרתולה

מחפשת רעיונות.

עוגת שמנת פירורים ללא אפיה+mp8
אין לפני את המתכון, אבל הביס הוא פירורי ביסקויטים בחמאה מומסת, מעל זה שכבה של שמנת מתוקה+ פודינג וניל+ גבינה מתוקה ומלמעלה עוד שכבת פירורים.
זו עוגה של פעם בשנה- אז אני לא זוכרת מעבר לזה. צרחכה לחפש את המתכון..
אשמח למתכון............בייבי גרו
את מקציפה את המלית?יעל מהדרום
גם אני עושה ככהאמא!!

בלי מתכון מדויק- כל פעם ממציאה:

פירורי בסקויטים עם חמאה מומסת- להדק לתחתית. (להשאיר בערך רבע מהכמות בצד)

להקציף שמנת מתוקה (אפשר שתי חבילות. תלוי בגודל העוגה)

להקציף בנפרד חבילת איסטנט פודינג וניל עם כוס חלב.

לערבב הכל ולהוסיף גבינה וסוכר לפי הטעם

(גם כאן- תלוי בגודל העוגה וברמת ה"בריאות" שאני רוצה).

לשפוך את הכל מעל שכבת הפירורים ולפורר למעלה את הפירורים ששמרנו בצד.

 

בערך משהו כזה ^^^+mp8
לא מצליחה להיזכר.
מהדקת לתחתית את התבנית את פירורי הביסקןיטים שעורבבו בחמאה מומסת.
מקציפה 2 שמנת. מתוקה עם חב' אינסטנט פודינג וכוס חלב. לזה מוסיפה גבינה לבנה+ סוכר+ תמצית וניל ( מחילה, לא זוכרת כמויות.
מלמעלה שופכת את יתרת הפירורים.
עוגת גבינה לוטוס ללא אפיהמיסטר דום

לתחתית תטחני עוגיות לוטוס עם 100 גרם חמאה ותרפדי את התבנית (אפשר להוסיף סוכר אבל זה לפי טעם) בינתיים את מכינה את המלית של הגבינה שזה שתי גבינות נפוליאון אחד שמנת מתוקה שני שליש כוס סוכר תמצית וניל את מקציפה את הקצפת 80 אחוז וטורפת בעדינות את הגבינה והוניל לבפנים כמובן שאת מקציפה עם הסוכר מכניסה למקרר להתייצבות ואז מחממת ממרח לוטוס במיקרו עד שהוא נוזלי ושופכת על העוגה כמובן מחכה שטיפה יתקרר... חג שמח !

הנה:שרבוב
עבר עריכה על ידי שרבוב בתאריך ג' בסיון תשע"ד 19:23

עוגת גבינה פירורים

http://www.carine.co.il/page_3032?bsp=13092

עם ביסקוויטים רגילים

 

עוגת גבינה אפויה- לא מוקצפת

יוצאת יחסית נמוכה אבל לא צונחת!

 

עוגת גבינה:
4 ביצים
2 גבינה טוב טעם 5% (500 גר')
או 500 גרם גבינה רגילה מסוננת מנוזלים בבד שעה שעתיים
2 כפות קונפלור
חצי כוס סוכר
חצי חבילת פודינג וניל (40 גר')
כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגוררת
לאפות בחום 180 כחצי שעה+ עד שמזהיב
מצאתי את המתכון היותר אהוב עלי!שרבוב

לעוגת גבינה פירורים

הוא יותר דל קלוריות

ולא מרגישים!!

http://mabsuta.co.il/645/uncategorized/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%9b%d7%a0%d7%94/

תודה!צפורה

 

הכנתי אותו לחג!

 

נראה איך יצא בחג..

 

 

עוגת גבינה עם בצק עוגיות- עוגה מנצחת!אמת ואמונה

http://www.bazekalim.com/2010/06/18/cookie-dough-cheesecake/

 

אכלתי פעם ראשונה אצל חברה והוקסמתי.

הכנתי פעם אחת ויצא טוב.

 

מומלץ שהעוגה תהיה לילה במקרר לפני האכילה.

בא לי מתכון לעוגת גבינה אפויה!!שמשי
יש לי !!וטעימה מאוד!! בקרוב אביא מתכון..דרךחדשה_
עוגת גבינה קלאסית אפויהאחרי לידה
אין כמוה! קלה וטעימה

6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה
3 מיכלים שמנת חמוצה 9%
4כפות שטוחות קורנפלור
2 שקיות סוכר וניל

*לסנן נוזלים מהגבינה והשמנת לפחות חצי שעה(בתוך בד/מסננת דקה)
*לחמם תנור ל180 מעלות ולמלא תבנית של התנור 3/4 מים, להכניס לתנור.
* להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
*בקערה אחרת לטרוף את החלמונים, גבינה, שמנת, סוכר וניל, סוכר וקורנפלור עד לאחידות.
*לאחד את שתי הקערות בתנועת עטיפה.
* להעביר לתבנית. להניח את התבנית בתוך התבנית עם המים ולאפות חצי שעה. להנמיך את החום ל120 מעלות ולאפות חצי שעה נוספת.
לכבות את התנור ולהשאיר סגור עד שמתקרר.(וברור שלא לפתוח באמצע האפיה )
בתאבון!!
** טוב לחולי צלייאק**
תודה, אני עשיתי שנה שעברהאפרתולה

פאי עם תחתית שוקולד ומילוי שוקולד לבן טעים בטירוף!

עוגת גבינה ופירורים של קרין גורן (עם שינויים)יעל מהדרום
עוגת גבינה עם ריבת חלב של קארין גורן.. למרותספגטי מוקרם

שאולי עוד אתחרט...

בדיוק פתחתי את המתכון..אקונהמטטה

כמובן שאוריד שמנת אחת לפחות...מוגזם..

http://www.carine.co.il/page_920?bsp=13092

תסתכלי בקישור שהבאתישרבוב
השני לא של קרין
עוגת מוס בערך טריקולד..גלוק17
לק"י.

תחתית כמו של כדורי שוקולד.
[ביסקוויטים מרוסקים עם (קקאו וסוכר מומסים עם חלב וחמאה)]

ומוס שוקולד נוגט ומעל שוקולד לבן. ואולי גם יהיה ציפוי שוקולד מריר..
המוס זה קצפת עם פודינג וחלב. שמקפלים לתוכה שוקולד<בהתאם לצבע הרצוי> מומס עם חמאה וחלב.

טעים מאוד.
יום אחד ארשום את זה במתכונים בערוץ.
יש למישי מתכון שהוא לא עוגת גבינה¿¿¿אני והוא
לְמה? חלבי? באיזה סגנון?שוקולד לבן

אני מכינה קרם שניט וכדורי גבינה ללא אפיה, אם בא לך מתכון

אפשר גם סתם עוגה חלבית טעימה- יש הרבה, או מוס חלבי וכו'

אמ...אני והוא

בס"ד

 

כן חלבי...

עדיף לא גדוש בקלוריות

נשאר לי משו כמה 100 ג' חמאה. קמח. 100 גרם שוקולד.

והדברים הרגילים..

עוגיות? תחפשי בניקי בשרבוב
אני אישית לא נוגעת בחמאה, אבל אפשר להכין עוגיותשוקולד לבןאחרונה

חמאה, טחינה או רוגעלך, רק שצריך זמן לאפיה..

מה הכוונה בדברים הרגילים? קצפת? לקרם שניט צריך קצפת, פודינג ובצק עלים.

כדורי גבינה כתבתי בשרשור אחר פה איך הכנתי (כמה שירשורים למטה)

עזרה דחופה לשבועות!תמונה...

אני לא יודעת איך להכין קצפות בסיסיות לקישוט העוגות.

חשוב לי להגיש עוגות מרשימות.

אז ככה:

קצפת לעוגת גבינה קלילה.

קצפת לעוגה יותר מורכבת(שוקולד כנראה)

 

בכללי,ממה עושים את הקצפת הבסיסית שמקשטים איתה?

קצפת צמחית/ שמנת מתוקה ואינסטנט פודינגיעל מהדרוםאחרונה
למישהו יש מתכון לקרוטונים שלא נהיים רכים במרק?אפרתולה

אני לא מוצאת בשום סופר קרוטונים שלא עבר עליהם הפסח...

 

 

תודה מראש!!!

יש למישהו רעיון למתכון לכדורי גבינה וביסקוויטים?שוקולד לבן

יש גם שמנת מתוקה, שוקולד חלבי, דבש ומרגרינה אם זה עוזר

אני חושב שיהודיה כתבה מתכון שנה שעברה-משה ר-

תנסי לחפש פה..

זה עם שמנת חמוצה, ואין לי..שוקולד לבן

תודה בכל אופן

בטח כבר לא רלוונטי, אבלפנסאי
אני עשיתי בעבר מחמאה, גבינה לבנה, סוכר, תמצית וניל ופירורי בסקוויט.

לא יודעת בדיוק כמויות, אבל פשוט וטעים.

בסוף כמובן לגלגל בציפויים שונים...
תודה לכולם! בסוף לקחתי מתכון מאמא שלי>שוקולד לבןאחרונה

עם ביסקוויטים וגבינה מעורבבים בשוקולד מומס וקצפת חלבית (חיממתי בסיר)

גילגלתי לכדורים וזיגגתי מעל שוקולד לבן- יצא ממש טעים!

יש לי המון שוקולד איכותי בבית.רחלים

גם מריר וגם חלבי.

למישהו יש מתכון שאפשר לעשות עם זה? משהו קל, ועדיף עם כמה שפחות חומרים יקרים נוספים.

תודה רבה, אשמח לכמה מתכונים.

אפשר להכין מוס שוקולד לבן או מריר-משה ר-

אפשר להכין גנאש לעוגות 

אפשר להכין פרלינים..

אין לי שוקולד לבןרחלים

רק מריר וחלבי.

אשמח למתכונים של עוגות בסגנון של בראוניז או פרלינים.

המלצה-סה"רורית

תחפשי בראוניז של מיקי שמו. אני חושבת בראוניז שוקולד קפה.

אחותי הכינה אתמול- יצא טעים סוף!!

מקופלת ~א.ל
תודה, אני לא אוהבת.רחלים
עוגה עוגיות..שרבוב

אני אישה פשוטה

אשמח למתכונים.... בבקשה.רחלים
אין לאף אחד??רחלים
הגבתי לך למעלה^סה"רורית
מתכונים של מה?שרבוב
תגדירי קצת..
מה מצא חן בעיניך?
אשמח למתכונים של עוגות בסגנון של בראוניז או פרלינירחלים

ם.

ולסהרורית היקרה תודה רבה, אני לא כ"כ אוהבת קפה, האם הטעם שלו בבראוניז חזק?

את יכולה להוריד קפה אם את לא רוצהשרבוב

ויש מללללא בראוניז ברשת

תחפשי

בדר"כ אני לא עושה דברים מושחתים אז אין לי מתכון..

 

ואת יכולה לעשות סופלה

בקשר לקפה-סה"רורית
אני לא זוכרת עד כמה הקפה דומיננטי. הוא מעשיר את הטעם. אני מניחה שאפשר לוותר עליו. בתאבון
>> וכל מילה נוספת מיותרת... תולעת השני
פונדו שוקולדכוכב לכת

מתכון של לינדה קוליסטר מספרה "שוקולד"

100 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
9 כפות שמנת מתוקה
1 כף רום בקרדי (?) או ליקר גרנד מרנייה (?) (לא חובה)

להגשה: אננס פרוס, בננות פרוסות, תותי שדה חצויים, דובדבנים חצויים ומגולענים, אגסים או כל פרי אחר שיש.

להמיס כל שוקולד בנפרד, להרתיח את השמנת ולהוסיף 3 כפות ממנה לכל קערת שוקולד מומס ולערבב בעדינות. אם משתמשים ברום/ליקר מוסיפים לשוקולד הלבן בלבד

להניח את 3 הקערות על מתקן חימום עם חום נמוך ולסדר את הפירות יפה מסביב. מניחים מזלגות קטנים או שיפודים טובלים פירות בשוקולד לפי בחירה ואוכלים

טעים ביותר!

הערה שלי- לא חייבים מתקן מיוחד לפונדו. יש קערות יפות עם מתקן הגבהה שמתחתיו אפשר להניח נר קטן או 2 נרונים (הקטנים עם האלומיניום) וזה עובד מצוין!
הכי פשוט, זול, מהיר ומנוסה על ידי קבוע-+mp8
לאכול את זה ככה.
גם טעים ביותר.
יש לי המון...רחלים

אני לא יכולה לאכול כ"כ הרבה לבד.

בעלי לא אוכל ו-2 הילדים שלי קטנים.

 

לא משנה.. זרקתי עם הילד לכמה שכנים מהמרפסת. הם חגגו והודו עד הגג. שמחתי.

תזרקי לפח. זה הורס את הבריאות. תאכלו ירקות.ריינסאחרונה

יש אפשרות לעשות ממרח שוקולד ביתי -פלפלתי

משוקולד חלב ועם שמן בלי מרגרינה?

יש חיה כזאת?

ואם כן - יש למישהו מתכון?

[זה יוצא יותר זול מלקנות מוכן?]

תנסי עם שמן קוקוסשרבובאחרונה
זה שמן במרקם מרגרינה
עוגת גבינה פירוריםאני!

ש מישהו מתכון לעוגת גבינה פירורים בלי מרגרינה דיי דחוף!!

אפשר אולי לעשות בצק פריך בלי מרגרינהיעל מהדרום
עם חמאה או עם שמןתחיה דולה
אני לא רוצה חמאהאני!

ואני רוצה מתכון מנוסה או מתכון כתוב לא באלי להתחיל להסתבך עם בצק פריך שלא ייצא טוב...

שאלה פשוטה: למה לא חמאה?ניל"ס

כי אם זה בגלל השומן אז תזכרי שהעוגה עצמה גם ככה מלאה שומן בכל מיני צורות ורמות. אז דווקא אפשר להקל על השומן בדברים אחרים שיפגעו פחות בעוגה.

 

ואם בכל זאת תחפשי, מאמינה שמתכונים שהבסיס בהם בנוי על עוגיות יצטרכו פחות שומן, ואולי ישרדו גם עם שמן (אולי, לא מניסיון)

אפשר לשים שכבת ביסקוויטים למטה ומעל פרורי ביסקוויטיעל מהדרום
יש לי!שרבוב
מחר בע"ה אעתיק
מתכון לעוגת גבינה עם פירורים מבצק פריךשרבוב
לבצק:
3 כוסות קמח לבן
2 ביצים
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
א. אפיה קצת פחות מ1

ללוש
2/3 מהבצק לרפד בתבנית של העוגה
1/3 לאפות בנפרד כפרורים ואחרי האפיה לפורר עוד

להזהר מאפית יתר!
לפעמים ה1/3 מוכן ראשון

מלית גבינה- יש במתכון ששמתי בקישור אחר מהאתר מבסוטה
נצלו"ששרבובאחרונה
אם אני עושה את העוגה באינגליש קיק
כמה פסים צריך?
2 או3?
תודה
יש דבר כזה קיש בטטה עם פטריות פרווה?*קומי אורי*
תנסי אצל הטבעונים... יש להם אחלה רעיונות..גלוק17
אפשר פשוט להמיר את החומרים החלביים-משה ר-

לפרווה, במקום חמאה מחמאה, במקום חלב, חלב סויה וכ"ו...

אבל לרוב זה על בסיס גבינה או קוטג'..גלוק17אחרונה
מתכון טוב למוס שוקולד חלבי, יש למישהו?ט!הר

תודה

תכיני רגיל אבל עם שוקולד חלבי או לבן במקום מרירכוכב לכת
מה הרגיל? ט!הר
לא מצאתי מתכון שיניח את דעתי.
להקציף קצפת עם פודינג וחלב. להמיס שוקולד עם קצתגלוק17
לק"י

עם קצת חלב וחמאה. ולקפל את השוקולד אחרי שקצת התקרר בעדינות לקצפת.
תודהה!!! ט!הראחרונה
בא לי להכין מאפינס לשבועות..מירי ט.

למי יש מתכון מוצלח שהכין?

אני מעדיפה משהו מנוסה..כי אין לי כוח לנסיונות והימורים של מתכונים מפציצים באתרי מתכונים.

אלא משו שהצליח מנסיונכם.

 

 

תודה חבר'ס.

מאפינס מתוקתחיה דולהאחרונה

2 כוסות קמח (רגיל או מלא)

2 כפיות א. אפיה

1 כוס סוכר

1/4 כוס שמן

2 ביצים 

כפית תמצית וניל

1 כוס חלב/מים/מיץ/יין

 

מערבבים הכל ומוסיפים מה שרוצים- שוקולדצ'יפס, אגוזים, צימוקים, פירות וכו'...

 

מעבירים לתבניות מאפינס ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני.

אם זה קמח לבן 20 ד' אפיה

קמח מלא 25-30 ד'.

מה גורם לפשטידה לתפוס גובה???אמהונת

הביצים?

הקמח?

ומה גודל התבנית הטוב שתצא לי פשטידה איכותית וגבוהה?? 

ויש ממב לעשות את אותה הבלילה של פשטידה מסוימת רק לחלק אותה במנג'טים?שיהיה אישי.

עדיין תצא טוב?

 

הביצים. וא.אפיה אם את מוסיפהט'
תודה. יש בפנים עוד שאלות.אמהונת
אפשרי לחלק אותה למנג'טים לדעתי..מקום בעולם
ועדיף שהבלילה תהיה גבוהה גם בתבנית, לא עד הסוף, אבל יותר גבוהה מהחצי..
ניסיתי את זה פעם וזה ממש נדבק,3>

אולי כדאי לשמן את המנג'טים..

כמו תבנית רגילה.. חובה לשמן או על ניר אפיה..מקום בעולם
אם המנג'טים מאיכות טובה אז זה לא נדבקצו חיוךאחרונה
חמאה בטעמיםעיצובית

אני רוצה לעשות חמאה בכל מיני טעמים

איזה רעיונות יש לכם?

תודה

מתוך הספר של רות יולסכוכב לכת
העיקרון זהה- להקציף 6 כפות חמאה, להוסיף את התבלין/ים ולערבב היטב.

חמאת שום- 2 שיני שום כתושות

חמאת עשבי תיבול- 1 וחצי כפיות מכל עשב תיבול קצוץ לפי הרשימה הבאה; פטרוזיליה, בצלית(מישהו יודע מה זה?), טרגון טרי, בצל ירוק

חמאת חרדל- 2 כפיות לא גדושות חרדל

חמאת פפריקה- 2 כפיות פפריקה, 3 כפיות בצל קצוץ מטגנים יחד עד הזהבה ומעבירים דרך מסננת עדינה

חמאת אנשובי- 2 כפות ממרח אנשובי

חמאה חריפה- 3 כפיות רוטב וורצ׳סטר-רויאל, 6 טיפות טבסקו, 2 כפיות אבקת חרדל, 1/2 כפית בצל קצוץ, 1/2 כפית בצלית

מקווה שיעזור
ממש להקציף במיקסר?עיצובית

במיקסר או במטרפה ידנית או במזלג עד שנהיה ואורירי יחסיתכוכב לכת
שום ושמיר- זה ממש טעיםצו חיוךאחרונה
אפשר בבקשה מתכון לרוטב שום ביתי?ג'נדס
יש לי שמנת להקצפה(השחורה) אפשר להשתמש בהמרים*

לפשטידה?

?? ולבישול?,מרים*
לא יודעת מה זה שחורה,אפרתולהאחרונה

אבל אפשר בהחלט להשתמש בשמנת להקצפה גם בבישול ואפיה

ההבדל הוא אחוזי השומן שיותר גבוהים.

סלט יוונישבועות

שלום לכולם.

אני רוצה להכין לשבועות סלט יווני.

מה שמים בפנים? במה מטבלים??

תודה רבה!!!

הבסיס זה חסה, זיתים שחורים, מלפפון, עגבניהפעימה

בעה"י

 

וגבינה בולגרית [בצל ]

ומתבלים בשמן זית וזעתר

 

יש שיוסיפו נאצ'וס וכאלה[או דוריטוס].

 

 

מטבלים עם זעתר, מל"פ ושמן זיתמעפר אני באה
מה זה נאצוס? סליחה על הבורות..פלפלתי

אאל"ט זה חתיכות של טורטיה אפויות ופריכותכוכב לכת
שמוגשות יחד עם מטבלים שונים (סלסה, גוואקמולי)
עגבניות, מלפפונים, חסה, גמבה-משה ר-אחרונה

פטריות, ביצה קשה, זיתים,  קוביות חלומי מטוגנות או בולגרית ואפשר להוסיף בוטנים קלויים או אגוזי מלך..

מה ההבדל בין פודינג לאינסטנט פודינג?טאבולה ראסה
נראה ליחיה רוז

אם איני טועה,  פודינג זה המוכן ואינסטנט- מהיר- זו האבקה להכנה מהירה.

תכלס, היום כולם קוראים לאבקת האינסטנט גם פודינג לבד.

תשובהפעם ראשונה

פודינג זה לבישול.

אינסטנט פודינג- לאפיה

אפשר לקנות את זה נפרד בחנויות?חיה רוז

לא יצא לי לראות...

כן! אני שואלת כי עמדתי וראיתי במדף אחד את 2המוצריםטאבולה ראסה
מהפודינג הרגיל (לא אינסטנט)חילזון 123

מכינים פודינג... (בד"כ יש מתכון על השקית. בערך- מבשלים חלב מוסיפים את האבקה. מבשלים עוד קצת. מוזגים לצלוחיות ומקררים במקרר).

 

מהאינסטנט - אפשר להכין פודינג, אבל בלי בישול. נראה לי רק מערבבים את זה עם מים\חלב. לפי המתכון שבשקית.

ואפשר להוסיף בעוגות. לפי המתכון. נגיד בעוגת ביסקויטים וגבינה בלי אפיה - הרבה פעמים מוסיפים.

 

 

למדתי משהו חדש היום (-:חיה רוזאחרונה