ניתנת להחלפה בשמנת להקצפה 38%?
כמה סוכר אני צריכה להוסיף כדי שהשמנת להקצפה תהייה מתוקה כמו השמנת המתוקה להקצפה?!?
נתקעתי באמצע האפייה 
ניתנת להחלפה בשמנת להקצפה 38%?
כמה סוכר אני צריכה להוסיף כדי שהשמנת להקצפה תהייה מתוקה כמו השמנת המתוקה להקצפה?!?
נתקעתי באמצע האפייה 
ככה כתוב ברכיבים... השאלה כמה...
יצא מתוק מדי לדעתי, ומעולה לדעת בעלי... חח מקווה שהיא תיגמר בחג ;)
ואם אפשר בלי רוטב סויה......
בס"ד
מרכיבים (30-32 כדורים):
200 גרם ביסקוויטים (בערך חבילה)
10 כפות סוכר
5 כפות קקאו
7 כפות חלב
1 כפית תמצית וניל
100 גרם חמאה או מרגרינה (אני שמה חצי כוס שמן)
לפורר את הביסקווטים ולהוסיף את שאר החומרים . ליצור כדורים
יוצא ממש טעים. בהצלחה (:
זה מה שאני עושה ויוצא מעולה!
יש לי כמה חלבונים..יש מתכון למוס?
ואין לי ריצ'..
תמיסי שוקולד וחמאה בקערה עד שזה יהיה נוזלי, לאחר מכן תקלי מעט מהחלבונים ותקפלי לשוקולד(השוואת מרקמים)
ואז תקפלי את הכל לתוך החלבונים ולזלף לכוסות..
![]()
מירי ט.
דווקא ממש מתחשק לי להעלות..שוקולד לבןאחרונהמחפשת רעיונות.
בלי מתכון מדויק- כל פעם ממציאה:
פירורי בסקויטים עם חמאה מומסת- להדק לתחתית. (להשאיר בערך רבע מהכמות בצד)
להקציף שמנת מתוקה (אפשר שתי חבילות. תלוי בגודל העוגה)
להקציף בנפרד חבילת איסטנט פודינג וניל עם כוס חלב.
לערבב הכל ולהוסיף גבינה וסוכר לפי הטעם
(גם כאן- תלוי בגודל העוגה וברמת ה"בריאות" שאני רוצה).
לשפוך את הכל מעל שכבת הפירורים ולפורר למעלה את הפירורים ששמרנו בצד.
לתחתית תטחני עוגיות לוטוס עם 100 גרם חמאה ותרפדי את התבנית (אפשר להוסיף סוכר אבל זה לפי טעם) בינתיים את מכינה את המלית של הגבינה שזה שתי גבינות נפוליאון אחד שמנת מתוקה שני שליש כוס סוכר תמצית וניל את מקציפה את הקצפת 80 אחוז וטורפת בעדינות את הגבינה והוניל לבפנים כמובן שאת מקציפה עם הסוכר מכניסה למקרר להתייצבות ואז מחממת ממרח לוטוס במיקרו עד שהוא נוזלי ושופכת על העוגה כמובן מחכה שטיפה יתקרר... חג שמח !
עוגת גבינה פירורים
http://www.carine.co.il/page_3032?bsp=13092
עם ביסקוויטים רגילים
עוגת גבינה אפויה- לא מוקצפת
יוצאת יחסית נמוכה אבל לא צונחת!
לעוגת גבינה פירורים
הוא יותר דל קלוריות
ולא מרגישים!!
הכנתי אותו לחג!
נראה איך יצא בחג.. 
http://www.bazekalim.com/2010/06/18/cookie-dough-cheesecake/
אכלתי פעם ראשונה אצל חברה והוקסמתי.
הכנתי פעם אחת ויצא טוב.
מומלץ שהעוגה תהיה לילה במקרר לפני האכילה.
פאי עם תחתית שוקולד ומילוי שוקולד לבן טעים בטירוף!
שאולי עוד אתחרט...
כמובן שאוריד שמנת אחת לפחות...מוגזם..
אני מכינה קרם שניט וכדורי גבינה ללא אפיה, אם בא לך מתכון
אפשר גם סתם עוגה חלבית טעימה- יש הרבה, או מוס חלבי וכו'
בס"ד
כן חלבי...
עדיף לא גדוש בקלוריות
נשאר לי משו כמה 100 ג' חמאה. קמח. 100 גרם שוקולד.
והדברים הרגילים..
חמאה, טחינה או רוגעלך, רק שצריך זמן לאפיה..
מה הכוונה בדברים הרגילים? קצפת? לקרם שניט צריך קצפת, פודינג ובצק עלים.
כדורי גבינה כתבתי בשרשור אחר פה איך הכנתי (כמה שירשורים למטה)
אני לא יודעת איך להכין קצפות בסיסיות לקישוט העוגות.
חשוב לי להגיש עוגות מרשימות.
אז ככה:
קצפת לעוגת גבינה קלילה.
קצפת לעוגה יותר מורכבת(שוקולד כנראה)
בכללי,ממה עושים את הקצפת הבסיסית שמקשטים איתה?
אני לא מוצאת בשום סופר קרוטונים שלא עבר עליהם הפסח...
תודה מראש!!!
יש גם שמנת מתוקה, שוקולד חלבי, דבש ומרגרינה אם זה עוזר
תנסי לחפש פה..
תודה בכל אופן
עם ביסקוויטים וגבינה מעורבבים בשוקולד מומס וקצפת חלבית (חיממתי בסיר)
גילגלתי לכדורים וזיגגתי מעל שוקולד לבן- יצא ממש טעים!
גם מריר וגם חלבי.
למישהו יש מתכון שאפשר לעשות עם זה? משהו קל, ועדיף עם כמה שפחות חומרים יקרים נוספים.
תודה רבה, אשמח לכמה מתכונים.
אפשר להכין גנאש לעוגות
אפשר להכין פרלינים..
רק מריר וחלבי.
אשמח למתכונים של עוגות בסגנון של בראוניז או פרלינים.
תחפשי בראוניז של מיקי שמו. אני חושבת בראוניז שוקולד קפה.
אחותי הכינה אתמול- יצא טעים סוף!!
~א.לאני אישה פשוטה
ם.
ולסהרורית היקרה תודה רבה, אני לא כ"כ אוהבת קפה, האם הטעם שלו בבראוניז חזק?
ויש מללללא בראוניז ברשת
תחפשי
בדר"כ אני לא עושה דברים מושחתים אז אין לי מתכון..
ואת יכולה לעשות סופלה

תולעת השניאני לא יכולה לאכול כ"כ הרבה לבד.
בעלי לא אוכל ו-2 הילדים שלי קטנים.
לא משנה.. זרקתי עם הילד לכמה שכנים מהמרפסת. הם חגגו והודו עד הגג. שמחתי.
ש מישהו מתכון לעוגת גבינה פירורים בלי מרגרינה דיי דחוף!!
ואני רוצה מתכון מנוסה או מתכון כתוב לא באלי להתחיל להסתבך עם בצק פריך שלא ייצא טוב...
כי אם זה בגלל השומן אז תזכרי שהעוגה עצמה גם ככה מלאה שומן בכל מיני צורות ורמות.
אז דווקא אפשר להקל על השומן בדברים אחרים שיפגעו פחות בעוגה.
ואם בכל זאת תחפשי, מאמינה שמתכונים שהבסיס בהם בנוי על עוגיות יצטרכו פחות שומן, ואולי ישרדו גם עם שמן (אולי, לא מניסיון)
לפרווה, במקום חמאה מחמאה, במקום חלב, חלב סויה וכ"ו...
למי יש מתכון מוצלח שהכין?
אני מעדיפה משהו מנוסה..כי אין לי כוח לנסיונות והימורים של מתכונים מפציצים באתרי מתכונים.
אלא משו שהצליח מנסיונכם.
תודה חבר'ס.
2 כוסות קמח (רגיל או מלא)
2 כפיות א. אפיה
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 ביצים
כפית תמצית וניל
1 כוס חלב/מים/מיץ/יין
מערבבים הכל ומוסיפים מה שרוצים- שוקולדצ'יפס, אגוזים, צימוקים, פירות וכו'...
מעבירים לתבניות מאפינס ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
אם זה קמח לבן 20 ד' אפיה
קמח מלא 25-30 ד'.
הביצים?
הקמח?
ומה גודל התבנית הטוב שתצא לי פשטידה איכותית וגבוהה??
ויש ממב לעשות את אותה הבלילה של פשטידה מסוימת רק לחלק אותה במנג'טים?שיהיה אישי.
עדיין תצא טוב?
אולי כדאי לשמן את המנג'טים..
אני רוצה לעשות חמאה בכל מיני טעמים
איזה רעיונות יש לכם?
תודה
ג'נדס
שבועותשלום לכולם.
אני רוצה להכין לשבועות סלט יווני.
מה שמים בפנים? במה מטבלים??
תודה רבה!!!
בעה"י
וגבינה בולגרית [בצל ]
ומתבלים בשמן זית וזעתר
יש שיוסיפו נאצ'וס וכאלה[או דוריטוס].
פטריות, ביצה קשה, זיתים, קוביות חלומי מטוגנות או בולגרית ואפשר להוסיף בוטנים קלויים או אגוזי מלך..
אם איני טועה, פודינג זה המוכן ואינסטנט- מהיר- זו האבקה להכנה מהירה.
תכלס, היום כולם קוראים לאבקת האינסטנט גם פודינג לבד.
פודינג זה לבישול.
אינסטנט פודינג- לאפיה
לא יצא לי לראות...
מכינים פודינג... (בד"כ יש מתכון על השקית. בערך- מבשלים חלב מוסיפים את האבקה. מבשלים עוד קצת. מוזגים לצלוחיות ומקררים במקרר).
מהאינסטנט - אפשר להכין פודינג, אבל בלי בישול. נראה לי רק מערבבים את זה עם מים\חלב. לפי המתכון שבשקית.
ואפשר להוסיף בעוגות. לפי המתכון. נגיד בעוגת ביסקויטים וגבינה בלי אפיה - הרבה פעמים מוסיפים.