שרשור חדש
רעיונות לכריכים לעשות לבית ספר??כריכים שווים לאאני עזראית[=
לחם עם שוקולד וכו'..
אשמח לרעיונות!(:
חביתה עם גבינה/ קוטג'/ חומוס וירקותיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

חביתה עם ירקות בתוכה (כמו פשטידה).
טונה ורסק עגבניות/ מטבוחה.
טונה וחומוס.
סוגי סלטים מבושלים שונים.
שקשוקה.
שמנת מתוקה ונוגט- שאלותחיה וקיימת

א. שמנת מתוקה פתוחה במשך שבועיים במקרר, להשתמש או לזרוק? (שימוש באפיה\ בישול)

ב. במתכון לעוגה כתוב- קרם נוגט מוכן, מה זה אומר?

תודה

השמנת פתוחה סגורה?רבה אמונתך!

כלומר לאחר שפתחת את השמנת סגרת אותה בדרך כלשהי (פקק או בדרך אחרת...) אם כן אני תמיד משתמשת ומעולם לא קרה כולם

 

קרם נוגט מוכן?? אולי הכוונה למחית נוגט (מחית מאגוזי לוז מקורמלים, מוכרים בחנויות מתמחות)?

פתוחה, הקרטון בתוך שקית.חיה וקיימת
אני הייתי משתמשת (אפשר לטעום אם רוצים)רבה אמונתך!
תודה שבת שלוםחיה וקיימת
קרם נוגט זה יכול היות שלושה דבריםמיסטר דום

1 אבקת נוגט מעורבבת עם פטייסיר או פודינג וניל וחלב /מים

2 אבקת נוגט שעושים עם חמאת קקאו / שמן ומקציפים עם שמנת

3 נוגט למריחה בתוספת על תחתית עוגה ומעל זה שמנת מוקצפת.

הקרם אמור להיות מעורב בתוך עוגה (ז"א מערבבים עםחיה וקיימת

הקמח והמים והסוכר... את הקרם ואופים)

השלישי בטח לא. 

מהשתיים השנים, מי עדיף?

אם אפשר פירוט על כמויות. (כמה פודינג על כמה נוגט, כנ"ל בחמאת קקאו)

תומ"ר

אני חושבת שקרם נוגט זה אבקת נוגט עם שמןיעל מהדרום
לק"י
אבל אני לא יודעת כמויות.
קרם נוגטרסיסי לילה..
זה אבקת נוגט עם שמן.
יש גם מוכנים בחנויות המתמחות באפייה
זה ממרח נוגטמיסטר דוםאחרונה
אם רוצים קרם עשיר להזלפה או למילוי צריכים לערבב עם פטיססיר אבקת נוגט עם שמן וזה על כל 100 גרם אבקת נוגט 50 גרם שמן
תפריט חלבי לליל שבתסקיצה
אז ככה
בהתרגשות רבה- יש לי 200 גר' גבנ"צ (נדיר אצלי במטבח) וגם סלמון מוכן כבר במקפיא (אבל לא הרבה)
אשמח לרעיונות לתפריט
חשבתי מרק בצל
דג
עכשיו איזה מנה או שתיים לתוספות עם גבנ"צ (אני לא משהו בלזניה)
וקינוח- אולי עוגת גבינה? יש לי ריבת חלב, יש דרך להפוך את זה לציפוי?

אשמח לרעיונות
שלא מצריכים מוצרים יקרים (ואני בסטנדרט מחמיר)
ולא דורשים מיומנות מורכבת מידי

הצעהפעימה
בעה"י

אולי במקום מרק בצל תעשי מרק כתום ואת הבצל תקחי לפשטידת בצל
יש לי מתכון לעוגת ריבת חלב, מעונינת?חיה וקיימת

ממש טעימה יאמי

בבקשה:חיה וקיימת

חומרים לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ (אני עשיתי בחד פעמי עגולה)

לבסיס:

150 גר' בסקוויטים טחונים לפרורים.

1 חבילת חמאה מומסת

לערבב את החומרים לשפוך לתבנית עם נייר אפיה ולדחוס היטב ולהקפיא.

לחמם תנור לחום 160 ולהניח בתחתית התנור כלי עם מים חמים.

למלית:

4 ביצים- לטרוף.

450 גר' גבינת שמנת נאפוליון (עשיתי עם גבינה 9%)

2 גביעים שמנת חמוצה.

450 גר' ריבת חלב.

2 כפות סוכר.

להוסיף לביצים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה אם יש גושים להמתין 10 דקות ולערבב שוב.

מעבירים את התערובת במסננת (= דלגתי על השלב הזה) יוצקים על הבסיס הקפוא.

לאפות כשעה עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכזה.

מצננים היטב עוטפים בנילון ומעבירים למקרר ללילה.

 

תוך כדי הקלדה נזכרתי בעוגה מהממת (בטעם ובעיקר במראה) פאי גבינה ואוכמניות, אם את מעוניינת

 

 

תודה רבה!!סקיצה
תפוחי אדמה מוקרמים..מקום בעולם
נו הכנת?מינימאוסאחרונה

ספרי לנו מה הכנת ואיך יצא, אולי זה יעשה לי גם השראה לסעודה חלבית

מחפשת מתכון לעוגת דבש שילדים אוהביםמשיח עכשיו!

לאפשרניס (חלק'ה) של הבן שלנו.

 

תודה מראש!!

 

לא אכפת לי מהעלות...

התייעצות אורז!שמחה בחלקה

אז ככה, אני מכינה אורז לשבת בר מצווה של אחיין של בעלי.

אני צריכה כמות ל80 איש כלומר משהו כמו 5-6 ק"ג

כדי לחסוך כסף קניתי אורז במבצע (אורז פרסי לבן של אורזיל

 בד"כ אנחנו קונים של סוגת ויוצא אחלה

הבעיה היא שכנראה האורז הזה פחות איכותי וכשעשיתי היום "ניסוי כלים" והכנתי 2 כוסות ממנו הוא לא התבשל כמו שצריך ויצא דביקי ולא אחד אחד.

יש דרך שהוא ייצא טוב או שבגלל שזה סוג דפוק ככה זה?

 

 הייתן משקיעות וקונות אורז של סוגת כדי שייצא כמו שצריך? (זה פי שלוש במחיר..)

 

איך הכנת? בעיקרון יש כמה כללים שאני מקפידה עליהם:חדשה דנדשה
1. לשטוך את האורז ולסנן היטב.

2.לשפוך את האורז לסיר עם שמן, לטגן את האורז בשמן כמה דקות.

3.להוסיף מים פי 2 מהאורז, להוסיף מלח.
4. לערבב , לחכות שיבעבע קצת, להנמיך את האש לעשר דקות עד שסופח את המים.
5. לא לערבב!!!! רק אחרי שמתקרר ! "לפתוח" את האורז עם כף , כלומר לערבב אותו בעדינות כדי שיהיה אחד אחד.

יוצא טוב לא כמו סוגת אבל יוצא אחד אחד, לא היתי משקיעה עכשיו וקונה סוגת..
ואת גם לא קונה סוגת? ניסית פעם את הסוג הזה?שמחה בחלקה
אני לא קונה סוגתחדשה דנדשה
קונה אורז בוואקום ומכינה כמו שרשמתי.
א-ב-ל אצל ההורים שלי פעם היו קונים אורז של חברת אורזיל כמו שקנית והיה יוצא בסדר גמור בדרך הזו של ההכנה.
גם לי האורז הזה לא יוצא טוב...אמא!!

אני אישית הייתי משקיעה וקונה סוג יותר טוב...

אבל אולי יהיו כאלה שיתנו טיפים טובים מנסיון...

יש לי מתכון פיצוץ...וכמובן יוצא אחד אחדבנימינה

לטגן שן שום לכל כוס אורז, לטגן קצת את האורז עד שנהיה שקוף, להוסיף : מלח, תבלינים וכוס ורבע מים על כל כוס אורז, לערבב, להביא לרתיחה ואז להנמיך את האש על הכי קטן (לפני שסוגרים את הגז מיד אחרי הלהבה הכי גדולה יש אש קטנה) לכסות במגבת (זהירות שלא תיכנס לאש..) ובמכסה 13 דק' בלבד...

תודה שמחה בחלקה

אבל פספסת את הנקודה

 

ניסית פעם את הסוג אורז הזה? את משתמשת בסוגת או בסוג אחר?

ניסיתי בזה ובאחרים המתכון יוצא מעולה בכל סוג שהואבנימינה

(למעט אורז מלא)

עד איזה כמות של אורז ניסית?מינימאוס

ראיתי שחלק מהמרשמים מתאימים דווקא לכמויות קטנות

עד קילו נראה לי...בנימינה

אני קונה רק סוגת כי...נסיכים

כל פעם שקניתי חברה אחרת או שלא יצא מוצלח או שהיה תולעת בשקית בעעעעעעעעעעעעע

חזרתי לעדכן....שמחה בחלקהאחרונה

בסוף חזרתי לסופר והחלפתי לסוגת....
כי ניסיתי פעם נוספת את האורזיל וממש לא יצא טוב.
אמרתי לעצמי שהתסכול בלהכין 5 ק"ג אורז שלא מצליח,יעשה לי לא טוב וייבאס אותי להגיש כזה אורז.
כמובן שהסוגת יצא מושלם

תודה לכן על העיצות.. 

שלום לכולכם...שימו לב מה השעה...לב שמח!

אז ככה

החלטתי לאפות חלות לכבוד שבת קדש

בשעה 21:30 הכנתי את הבצק,

ולצערי הרב נרדמתי כליל...

והתעוררתי רק ב-4...

הרחתי את הבצק, והיה ל ריח חזק של שמרים...

ככה שהבצק עמד באיזור השש פלוס שעות...

יש לציין שהמטבח דיי קר...אבל לא קפוא...

(זתומרת שאין שלג בחוץ...אחרת לא הייתה שאלה..)

שאלתי היא: הבצק החמיץ?!?!?

אשמח לשמוע את דעתכם...

בכל מקרה אפיתי אותם...ויש להם ריח טוב...אבל בכל זאת אני חוששת

לדעתי לטעום אם זה טעם רגיל זה בסדר. לא נראה התקלקלחדשה דנדשה
מקווה יום שישי מבורך שיהיה.
לטעום מהחלות המוכנות הכוונה שלי כמובן.
אין שום חשש כלליהודיה מא"י

למעשה, בחודשי החורף שיום שישי קצר אני משתדלת להכין את הבצק ביום חמישי בערב.

תפיחה ארוכה ואיטית רק עושה טוב לבצק.

אמור להיות לבצק ריח של שמרים..מעפר אני באהאחרונה
מחפשת מתכון לירקות לשבת, אבל -אורית**

הוא צריך להיות בלי שום דבר מתוק, גם לא סויה, ומורכב בעיקר מקישואים\כרוב לבן\קצת קולורבי...

 יש מישהו??

מקלות קולורבי בפירוריםיהודיה מא"יאחרונה
שרשור שבת קדש!אקונהמטטה

אז ערב שבת אנחנו מוזמנים

אבל לא נעים לבוא בלי כלום..אז הכנתי עוגת גזר (שנראה לי תשאר בבית..)

וכנראה ניקח סופלה..

 

ובבוקר:

פרוסות בשר מתוקות

תתפו"א ובטטה

ואורז עם ירקות

 

סלטים בשבפע

וחלות קפואות משבת שעברה!

כל זה רק בשביל לא לבוא "בלי כלום" חיה וקיימת

כל הכבוד לך!

שווה לארח אותךקורץ

מוזמנת לשבת הבאהחדשה דנדשה
חחח..אקונהמטטה
הם זוג ואנחנו+2 והיא בהריון
אז באמת לא נעים. ...
אני גם רוצה כי הכנתי אוכל שווהפלספנית
עבר עריכה על ידי פלספנית בתאריך י"ז בטבת תשע"ד 15:18

בעזהי"ת

 

אז אתמול הכנתי

לערב:

מרק עגבניות בשרי עם אורז

פרגיות מקורמלות בדבש עם אגוזים
תפו"א ובטטות בתנור עם רוזמרין

 

ולבוקר-

עוף עם קינואה בטחינה וסילאן עם שום ונענע.

 

 

חלות

סלט חצילים אסייאתי

עוגת מיסיסיפי

הקפצה קלה- אפשר מתכון לעוף עם הקינואה??? תודה!אמא!!
--->>>פלספנית

בעזהי"ת

 

אפילו לא שלי, לשם שינוי

 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3547995,00.html

 

לא נצמדתי לכמויות [12 שוקי עוף?! למה מי מת? שתי משולשים מספיק לנו די והותר ], ככה שגם בשאר המרכיבים 'זרמתי'

והשינוי המרכזי זה הקינואה-

פשוט שמתי קינואה בתחתית התבנית, מעל את העוף. רוטב וכל מה שכתוב שם בערך כמו שכתוב, והוספתי עוד מים [ביחס של בערך 2 כוסות מים לכוס קינואה]

 

הערה חשובה חשובה--- יש טעות במתכון! כתוב לשים על 220 מעלות לשעה וחצי. זה כמובן יישרף. מכניסים ל220 מעלות לעשר דק'- רבע שעה ראשונות, ואז מורידים ל180 לבערך שעה עד שזה מוכן והקינואה מבושלת..

תודה רבה, נשמע טוב! ננסה בעז"ה...אמא!!
אפשר מתכון לתפו"א ובטטה ברוזמרין?ג'נדס
זה לא מידי מורכב;פלספנית

בעזהי"ת

 

פרוסות תפו"א ובטטה, מסדרים בתבנית, קצת שמן זית מעל, תבלינים [שמתי- מלח, שום, פפריקה], כמה ענפי רוזמרין מסביב, לכסות ולתנור..

יש לך מתכון לעוגת מיסיסיפי פרווה? אשמח...מחפשת מתכון
מחמאה במקום חמאה?..פלספניתאחרונה
אפשר מתכון לפרוסות בשר מתוקות?פרפר לבן
מתכון לביצי דג אמנון..?מקום בעולם
מכירים מתכון לפשטידת פטריותאלעד

שמתאים ספציפית לפטריות יער דווקא?

 

חיפשתי חיפשתי ועוד לא נושעתי..

לא יודעת על הסוג הזה ספציפית...דביבונת

אני עושה פשטידה טעימה נורא [אבל לא יפה במיוחד], עם בצל קצוץ ופטריות מטוגנות, ביצים קמח ותיבול. יוצא מאוד טעים. ולדעתי מתאים לכל סוגי הפטריות

תאמר 40 יום פרק שירהמשיח נאו בפומ!

צוחק

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בהצלחה!

אם הן ירקבו כך במקרר-אלעד

תוכלו לראות זאת כאשמתכם הבלעדית!

 

 

דווקא פשטידה אתה רוצה?יהודיה מא"י
האמת..לאו דווקאאלעד

אבל עד שהשקעתי וקניתי "פטריות יער"

 

אי אפשר סתם כך להתייחס אליהם כאל שמפניונים מין השורה..

פשוט לא ראוי

אפשר לשאול משהו?חדשה דנדשה
למה קנית אם אתה לא יודע מה לעשות איתם?!
לא כתוב לך בכרטיס אם את נשואהאלעד

מכל מקום, זו תופעה ידועה אצל גברים..

 

ומהקניות האלה יוצאים המתכונים הטעימים ביותר! יאמי

 

מה שלא תכין, זה לא יהיה כמו עם שמפניוןיהודיה מא"י

אז אפשר להכין תבשיל פטריות: חותכים בצל, מאדים קלות בחמאה, מוסיפים את הפטריות חתוכות, מאדים עוד כמה דקות, מתבלים קלות.

 

פטריות יער גם ילכו טוב עם עוף, ובמוקפץ

 

(ובעצם, כשאתה כותב פטריות יער, למה הכוונה?)

תודה!אלעד
טטטם תופים :
אה, אז כאלה למען האמת מעולם לא הכנתייהודיה מא"י

אם כי אני מניחה שכל מה שכתבתי למעלה יהיה בכל זאת נכון.

אולי~א.ל

להקפיץ אותן עם קצת חמאה במחבת,

ואח"כ להניח אותן בתוך חציל חצוי, שנאפה זמן מה בתנור

ולפזר מעל החציל גבינה צהובה, מותכת.

ליצור מנות אישיות..

 

שאלת עמי הארצות:+mp8

היכן גדלו פטריות שאינן פטריות יער?? בקופסת השימורים??

 

(תודה לקב"ה שבעלי ממציא מתכונים מחומרים קונבנציונליים...)

חלקן בשדות וחלקן ביערותאלעד

אבל פטריות יער מכונות כך משום שהן גדלות ממש על העץ.

לא על הקרקע בין העצים..

למדתי משהו. תודה+mp8אחרונה
בקשה קצת הזויהזמר הפלוגות

הייתי בחתונה שהיה במנה ראשונה מאפה ממולא פרגיות ופטריות. יש סיכוי להצליח לפצח מתכון או למצוא משהו דומה?

יש מצב שאת מתכוונת לפסטייה או לטורטיה..-משה ר-
יכול להיות,זמר הפלוגות

את מכירה דבר כזה?

*אתה-משה ר-
מכיר, פסטייה פילו זה במילוי עוף/פרגית ופירות יבשים..
יש לך מתכון?זמר הפלוגות
??זמר הפלוגותאחרונה

 

בוקר טוב!שלוה!

מחפשת עוגה ללא סוכר, ולא הרבה מדי עבודה...

יש למישהו?

תודה

כן... תנדנדי לי בשיחה האישיתדניאל55אחרונה

כי אני סחוטה עכשיו ואין לי כח לכתוב פה

מתכון למשהו עם אגוזי מלךג'נדס

אפשר במנה העיקרית, בתוספת או בקינוח....

 

תודה

תוספת-אורז עם אגוזים וצימוקים-משה ר-

קינוח-פאי אגוזים, מאפינס, עוגות בחושות...

עוד תוספת-טנזיה, פירות יבשים, אגוזים ושקדים מבושלים(מאכל מרוקאי)

בעלי לא אוהב צימוקים..ג'נדס

אבל נתת לי רעיון!

אורז עם שקדים, הוא ממש אוהב וגם זה יש לנו...

 

עכשיו- מה עם האגוזים?

אני בכיוון של קינוח... מה זה פאי אגוזים?

זה קל להכנה?

לא חובה צימוקים..-משה ר-
פאי אגוזים זה קל להכנה, תוכלי מצוא מתכונים באינטרנט..
סלטמינימאוס

חסה,

רצועות דקיקות מטוגנות של בטטה (ליצור אותן עם מקלף)

חופן אגוזים שבורים

מתבלים בשמן לימון מלח פלפל סוכר אם רוצים

גלידה ביתית עם אגוזים1289

עוף בדבש/סילאן ואגוזים, אפשר גם חזה עוף או איזה חלק שאוהבים

לנשנש ככה סתם

להוסיף לעוגה או מעליה

לשים בבצק של לחמניות

לאכול עם שוקולד מריר

לחלק לנזקקים

להכין פאי- בלי מרגרינה או חמאה! אם את צריכה מתכון דברי איתי

וולדורף+mp8אחרונה
איך מבשלים גרגרי חומוס?זמר הפלוגות

אבל שיצא יפה....קורץ

ככה:נעמה301

1. שוטפים את הגרגירים כמה פעמים במים- עד שהמים נקיים.

2. משרים את החומוס ללילה בקערה עם הרבה מים (אפשר להשאיר בחוץ). (כשאין לי זמן אני שמה במים רותחים שעה בערך, אבל לא יודעת אם זה טוב..)

3. מסננים ושמים בסיר עם מים (כ-5 ס"מ מעל הגרגירים). (אפשר גם בצל ושום- תלוי מה את מכינה מהחומוס. אבל לא מלח.)

4. מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהחומוס ממש רך (מתפצלח בין האצבעות).

זה לוקח שעות, אז אם את רוצה לקצר את הזמן- אחרי 3/4 שעה תוסיפי לסיר קצת סודה לשתיה. זה מקצר בהרבה.

 

מידי פעם צריך להוציא את הקצף במהלך הבישול.

 

בהצלחה!

או אבקת אפייה זה אותה פעולה של הסודה לשתייהחדשה דנדשה
אפשר לתבל בכמון ובכרפס במקום הבצל והשום..
תודהזמר הפלוגות

מה רע במלח? אז אם ככה מתי לשים אותו,אחרי הבישול?

אני שמה ויוצא טוב אבל כנראה שיש סיבה שנעמה רשמה כךחדשה דנדשה
האמת שאין לי מושג למה,נעמה301אחרונה

אני רק יודעת שככה אומרים...

אבל חדשה דנדשה אומרת שזה יוצא טוב, אז תשימי. (אני שמה אחרי הבישול- כשאני מכינה מזה ממרח חומוס).

מעדן ביו שעבר לו התאריך לפני חודש+מקום בעולם
אכיל?
תלוי בטעם, אבל אני מנחשת שלא.יהודיה מא"י
להעיף ולא לקחת סיכון (אלא א"כ מתחשק לך להריח אותו)כלנית1אחרונה
מה אפשר להכין מגריסים חוץ ממרק?שריתת

נראה לי שאפשר חבשל כמו אורז בערךחילזון 123
גולש (פרוה או בשרי)כלנית1אחרונה

אפשר להכין בדומה לחמין, גולש. עם ירקות (ת. אדמה, בטטה, קישואים ובצל מטוגן) ולהוסיף גריסים - שימי לב להוסיף הרבה מים, בהתאם לכמות הגריסים.

 

אפשר להוסיף פתיתי סויה יבשים ששרו לילה ונסחטו, כדי שתהיה מנה עיקרית ושניה והכל בסיר אחד.

 

ועוד, לגירסה פרווה משביעה, אפשר להוסיף קוביות טופו (ברבע השעה האחרונה).

 

אפשר להכין דמוי חמין גם באמצע השבוע, עם עוף וגריסים.

תגידו, איזה תהליך אתם מעבירים את הכנפיים עד שהםודודי לי

נכנסים לסיר? מורטים את הנוצות? שורפים? מורידים את העור? אם יש טיפים לייעול אשמח לשמוע

גוזרים במספריים את ה"ציפורן"חילזון 123

ואם יש נוצות גדולות בולטות אז גם אותן. (לפעמים עם קצת עור בולט ומיותר).

 

לפעמים אני גם מחלקת אותן לשתיים עם המספריים.

לפני שבועיים שמתי במרק וזה קלקל לי הכלכלנית1אחרונה

לפני שבועיים שמתי במרק וזה קילקל לי אותו. רציתי גיוון אז קניתי כנפיים ושמתי במרק של שבת. התעצלתי לטפל בהן ורק גזרתי את הנוצות שנראו לעין בקלות במספריים. יש מתכונים בהם ממליצים לחלק את הכנף ל-2 כדי לטפל בה ביתר קלות.

 

ואז, הילד מצא במרק "חוטים" של הכנפיים. הוא לא המשיך לאכול ובשלב הבא אפילו לא טרחתי למלא את הצלחת שלי...

 

בקיצור, זה רעיון לא רע לטפל בהן לפני הבישול, לגזור את הנוצות במספרים של עוף (אם יש), ואח"כ לתפוס את כל כנף במלקחיים (כמו של מנגל) ולחרוך את הנוצות מעל להבה.

 

צריכה רעיון לקינוח לבערך 10 נשים..בשמחה תמיד!
שלא יהיה יקר מידי, ויראה מושקע

תודה רבה!!!
עוגת שוקולד כוס חמה בכלום עבודהimosh30
ציוד:
5 כוסות אספרסו
רכיבים :
4 כפות קמח
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 ביצה
3 כפות חלב
3 כפות שמן
2 כפות שוקולד צ`יפס מריר
1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
בקערה קטנה מערבבים יבשים
מוסיפים ביצה ומערבבים מעט .
להוסיף שמן וחלב להמשיך לערבב עד לבלילה אחידה
מוסיפים שוקולד צ`יפס ווניל מערבבים מעט
שופכים לכוסות עד 2/3 גובה בכל כוס
מכניסים למיקרו ל- 50 שניות עד דקה במקסימום חום כל אחד והמיקרו שלו .
להזהר מיתר זמן העוגה תתיבש.
מוציאים שופכים מעט סירופ שוקולד ומגישים
יושבים מתכרבלים מול סרט טוב ומתענגים ביס ביס כפית כפית.
טיפטיפון
מכניסים כל כוס לחוד למיקרו(לא להכניס את כל הכוסות יחד).
אפשר להגיש עם קצפת או גלידת וניל.
אל תוותרו על סירופ השוקולד
המתכון הזה^ת.מ.

 

ציוד:
5 כוסות אספרסו
רכיבים :
4 כפות קמח
4 כפות סוכר
2 כפות קקאו
1 ביצה
3 כפות חלב
3 כפות שמן
2 כפות שוקולד צ`יפס מריר
1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
בקערה קטנה מערבבים יבשים
מוסיפים ביצה ומערבבים מעט .
להוסיף שמן וחלב להמשיך לערבב עד לבלילה אחידה
מוסיפים שוקולד צ`יפס ווניל מערבבים מעט
שופכים לכוסות עד 2/3 גובה בכל כוס
מכניסים למיקרו ל- 50 שניות עד דקה במקסימום חום כל אחד והמיקרו שלו .
להזהר מיתר זמן העוגה תתיבש.
מוציאים שופכים מעט סירופ שוקולד ומגישים
יושבים מתכרבלים מול סרט טוב ומתענגים ביס ביס כפית כפית.
טיפטיפון
מכניסים כל כוס לחוד למיקרו(לא להכניס את כל הכוסות יחד).
אפשר להגיש עם קצפת או גלידת וניל.
אל תוותרו על סירופ השוקולד
ת.מ תודה שתיקנת לי את הפאדיחהimosh30אחרונה

מרחף

סלט פירותיהודיה מא"י
טרייפל רימוניםאמא שלה

http://www.oogio.net/pomegranate_honey_and_pistachio_trifle

 

אני עשיתי אותו גם פרווה, גם המרתי את הפיסטוקים באגוזים ועוד כמה שינויים- ותמיד יצא מעולה!

 

אם אין רימון נורמלי בעונה זו, אפשר עם תותים או כל פרי אחר.

 

בהצלחה!

קעריות קדאיף במילוי פטיסייר ופירות-משה ר-

או מילוי אחר..

אפשר גם פאיים אישיים..-משה ר-
מאפינס ~א.ל
קאפקייס מעוצבים..-משה ר-
נגיד שיש לי 4 ק"ג גבינה לבנה.עטרה12

וקילו אחד של גבינה צפתית... יאמי

שניהם התאריך תפוגה שלהם מחר / מחרתיים...

 

מה אפשר להכין? ומתכונים בבקשה!!!

לגבי הגבינה-פעימה

בעה"י

 

אצל סבתא שלי כשהגבינה בסיום ימיה היא מכינה ממנה סוג של פנקייק ומקפיאה במנות. מומלץ.

 

אבל שימי לב שלא בטוח שכשהתאריך עובר מחר זה אומר שמחר ב8:00 בבוקר הגבינה מתקלקלת...

4 קילו חיה וקיימת

תכיני את זה:

/Recipes/Item/1580 (750 גר' )

ואת זה:

/Recipes/Item/1930 (250 גר')

וגם את זה:

http://www.nikib.co.il/dairy/27728/ (500 גר')

סיימת 2.5, אין לי עוד הצעות ממולצות...

אגב, עם הגבינה אפויה לא קרה כלום אם את משתמשת בה כמה ימים אחרי התאריך.

 

נא לשלוח טעימות...

(בטוח שלא תצליחי לגמור לבד...)

תודה!עטרה12

בינתיים הכי פרקטי לי זה הרעיון הראשון והשלישי...

 

וניסית בעצמך את המתכונים??

 

מקפיצה לעוד רעיונות...

רק השני, הראשון והשלישי בקרוב בעז"ה, אם תכיניחיה וקיימת

תעדכני איך יצא.

השני ממש ממש טעים.

תקפיאי חלק ותשתמשי לאפיהכלנית1
^^^חילזון 123אחרונה
עוגת גבינת שיש קפואהimosh30

מצרכים:

2-3 כפיות אבקת קפה נמס
2 כפיות אבקת קקאו ממותקת או חצי כפית אבקת קקאו ו-2 כפיות סוכר
5 ביצים
2 כוסות סוכר
1 ק"ג גבינת 9%
חצי כף תמצית וניל
חצי כף תמצית רום
15 ביסקוויטים שלמים או מפוררים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את אבקת הקפה הנמס עם אבקת הקקאו הממותקת.
2. מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה.
3. מערבבים בקערה גדולה את הגבינה, החלמונים, כוס הסוכר והתמציות. מבליעים בעדינות לתוך התערובת את החלבונים המוקצפים.
4. מרפדים תבנית פיירקס מלבנית גדולה בפירורי ביסקוויטים או בבסקוויטים שלמים. יוצקים על הביסקוויטים מחצית מן התערובת.
5. זורים על מחצית זו את תערובת אבקת הקפה והקקאו, עורמים מחצית שניה של תערובת. מקפיאים. עם פריסת העוגה, המשטח הכהה שבתווך יוצר אפקט "שיש" מפתיע כשם שהוא מוסיף טעם.

דג בקלה קפואכוכב לכת

כללית לא מכינה כמעט דגים ומנסה להכין בקלה פעם ראשונה (איזה פאדיחות לשון אדומה)

 

איך מומלץ להכין?

טיגון, אפייה או בישול בנוזלים?

 

מתכונים יתקבלו בברכה!

נדמה לי שטיגון רקשמשי
קציצות?!מינימאוס

טוחנים את הדג הקפוא עם בצל תפו"א פטרוזליה 

מוסיפים ביצים ופרורים ומטגנים

טובלים בקמח ואז בביצה ומטגנים בדר"כ זהחדשה דנדשה
השימוש בבקלה
לא קודם ביצה ואז קמח?כוכב לכת
לא, קמח קודם כל ואז ביצה ..חדשה דנדשהאחרונה
אפשר הכליהודיה מא"י

אפייה עם רוטב - אפייה ארוכה, חצי שעה לפחות, כדאי אפילו יותר. המלצה שלי על רוטב עגבניות פשוט או רוטב עגבניות עם ירקות.

טיגון - שניצלים

ובישול ברוטב, שוב כדאי רוטב עגבניות, עם פטריות. יוצא מעולה.

תודה רבה חבר'ה! עזרתם מאד כוכב לכת
נערת הטבע,ביקשת להודיע איך יצא המרק גריסיםמחייכת =)
אז שתדעי שהכנתי ויצא ממש טעים!
המשפחה שלי מאוד אהבה,וזה מתכון ממש טוב וקל!
אז תודה שהעלית וזכיתי להכין!