שרשור חדש
דגים..אביגיל25
יש לי מושטים שלמים ואני נגעלת לנקות ולחתוך אותם.
אני צריכה מתכונים לתנור
ונראה לכם שאפשר לבשל אותם ככה שלמים?
שבת שמחה
את יכולה את אותו הרוטב של הבישול-פרפר לבן
לעשות בתנור..
צריך לנקות אם לא ניקו לך אותם מאיפה שקניתחדשה דנדשה
לא צריך לחתוך אותםחילזון 123אחרונה

אלא אם כן לא ניקו לך בחנות את ה-מה שיש בתוך הבטן ואז צריך לחתוך ולהוציא את זה

ומבחוץ אם יש קשקשים צריך לגרד אותם עם סכין (עדיף לעשות את זה בתוך קערת מים אחרת הכל עף לצדדים). אבל שוב- בד"כ עושים את זה בחנות כבר.

 

מבשלים\אופים את זה שלם.

אפשר לשים לו בבפנים שיני שום ופטרוזיליה או משהו כזה.

בגוף אפשר לעשות חתכים ולשים פרוסות לימון.

לסדר בתבנית עם בצל או ירקות נוספים ולאפות.

מחפשת רעיונות לסעודת שבת בבוקר,אלמונית 0

ולא חמין או אורז..

ולא משהו עם חומרים שאפשר להשי רק בחנויות מיוחדות..(אין לי אפשרות כזו..)

אוכל שאפשר לחמם בבוקר על הפלטה..

תודה!

תלוימינימאוס

השאלה מה אתם עושים בעניין לחמם דברים עם רוטב

אם אתם  שמים בשבת על הפלטה דברים קרים עם קצת רוטב

את יכולה להכין אפילו עוף ולשים אותו על הפלטה בבוקר

אנחנו לאחרונה אכלנו מוסקה וזה היה ממש נחמד

אני מחפשת מאכלים בלי רוטב...זו הבעיהאלמונית 0

וגם קינוח נחמד (בלי סוכר וקקאו) יתקבל בשמחה

פשטידת בשרמקום בעולם

עוף,שניצל,תפוחי אדמה,קציצות מטוגנות,קוסקוס,חזה עוף עם פטריות..

רעיונות שעולים לי באמצע שיעור...שיר ידידת

מוקפץ סיני (עם חזה עוף או בשר) ואגרולים (הבשר או החזה עוף עם אטריות אורז או אטריות ביצים),

רולדת הודו (עם רוטב),

קונכיות בצק עם בשר טחון ברוטב פטריות,

בורקסי בשר, פשטידות שונות,

זה מה שעולה לי כרגע.

חוץ מזה אפשר להיכנס לכל מיני אתרי בישול באינטרנט ולקבל רעיונות

בהצלחהחיוך

תודה! יש למישהו עוד רעיונות?אלמונית 0

אפשר גם לתוספות או לקינוח שווה וקל יחסית..

רעיונת:ז'וז'ואית

תוספות: אנטיפסטי, ירקות מוקפצים, אפונה וגזר, שעועית ירוקה (ארוכה כזאת) ברוטב אדום...

קינוחים: כדורי שוקולד/נקניק שוקולד (אותו מתכון, רק באחד את קורצת עיגולים ובשני את מגלגלת את העיסה ל"נקניק" ופורסת לפרוסות. יוצא מרשים יאמי

 

קינוחיםמינימאוס

פירות חתוכים ומעל זה ג'לי

אננס טרי

שטרודל תפוחים 

תה ועוגה

 

 

דגי מושט מטוגנים בקמח או ביצים ואבוקדו וטןנהחדשה דנדשה
וכל הנילווה...חמוצים סלט וכו'

קינוח בריא שהצלחתי לחשוב עליו זה פירות חתוכים לקוביות בכוס

סליחה שהכל בנאלי כזה ..

עיקריות: כל סוגי העוף שכבר כתבו...נחשון מהרחברון

תוספות: מג'דרה, אורז עם בשר טחון, תפוחי אדמה סלטים פשטידות כבד וכו...

לביבות, לכבוד "כמעט חנוכה"כלנית1

אפשר לביבות בטטה אפויות, או פשטידות, סלט עוף קר (ממש כמו סלט טונה).

תודה על כל הרעיונות!אלמונית 0אחרונה

עזרתם לי בהחלט!

בסוף היה מגוון וטעים...

מחפשת גיוון לעוף בתנורזכיתי

משהו פשוט בסגנון ערבב והכנס לתנור....

תודה

משו שהכנתי אתמולמינימאוס

הרבה בצל פרוס מעל זה את העוף

שופכים עליו רוטב שעשוי מסילאן קצת חרדל וקצת סויה ושמן

מורחים על העוף ונותנים לרוטב להשפך סביב מוסיפים כוס מים וסוגרים היטב

רוטב צ'לי חריף ממש משדרג את הטעםאלמונית 0
להכניס לקוקי..הקולה טובה

עם ירקות ותבלינים, קצת שמן קצת מים.לנער טוב ולתנור.. 

בצל, גמבה ועגבניה פרוסים+mp8אחרונה
בטטות ורוטב צילי.
מעולה!!
מחפשת מתכון לגלידת פרווה עדיף בלי ביצים..חיים חדשים
לפרווהתודה על הכל

מקציפים ריצ', קצת פודינג וניל ומה שיש בבית(חלבה, אגוזים מסוכרים, עוגיות ישנות ועוד כיד הדמיון הטובה...)

מחלקים לכוסות ח"פ (עדיף קטנות עם מכסה) ומקפיאים

בתאבון!!!

פירותדלת

מקפיאים פירות [שלא יקפאו לגמרי]

מרסקים

ומקפיאים שוב

 

חשוב השילוב של הפירות..

 

למתיקות-מוסיפים תמרים

לריכוך-מיץ תפוזים

 

מתכון לדוג'-

בננה

אגס

תפוז [לא להקפיא]

קיווי

תפוח

 

 

צריך לתת לזה קצת זמן להפשיר לפני שאוכלים, כי זה קופא ממש..

אבל זה טעים ומתוק בלי תוספות

אפשר לרסק בבלנדר יד, מקל?חיים חדשים
בננה לבד הולך?
כן. הולך הכל! אני עושה בבלנדר יד..פרפר לבןאחרונה
חיים חדשים תודה! גם אני צריכה מתכון כזה!מירימי
סורבה מפירותסבתא-אמא

אפשר לעשות מכל מיני פירות. יוצא טעים ממש ופשוט להכנה.

(אני ממשיכה את הרעיון של דלת).

3 כוסות פרי מרוסק (קיווי/ מיץ ענבים/ מיץ תפוזים/ בננות/ מנגו (שאני הכי אוהבת) / תותים וכו')

להרתיח בסיר 4 כוסות מים(לרסק פרי) או 3 כוסות מים (למיץ פרי) + 1.5 - 2 כוסות סוכר(לפי מתיקות הפרי)

להוסיף את הפירות (כל אחד לחוד) ולערבב, להקפיא עד שמתקשה. להוציא מהמקפיא, לחכות כמה דקות, להכניס למעבד מזון ולרסק עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה - כמו ברד ולהקפיא שוב.

אפשר לעשות ולהקפיא כמה שכבות בצבעים שונים.

כדאי להוציא ולהפשיר קצת לפני ההגשה

להקציףנתנאל ואודיה

ריץ' עם קופסת רסק תפוחים.

להגשה- אפשר להקפיא או לשים במקרר

אפשר לפזר למעלה אגוזים או שקדים קצוצים

עוגת ביסקוויטיםשריתת

שלום! אני מתכננת להכין עוגת ביסקויטים ויש לי 2 ריצ' ו2 חפיסות שוקולד וחבילת פודינג

. אני רוצה שזה יספיק למילוי וגם להמיס שוקולד וקצפת ןלצפות מעל...איך אני מחלקת את הכמויות?

איזה אוכל אפשר לשלוח לבית חולים?חיה וקיימת

אחותי אמורה לשהות שבת בבית חולים (קצת צירים, לא משהו רציני ) מה אפשר לשלוח לה לאכול? יש לנו סיר תרמוס.

לא רק אוכל אלא גם עוגות ופינוקים.

תודה ושבת שלום.

פשטידות קטנות+mp8אחרונה
שניצלים, בורקס, לחמניות ביס עם כמה מטבלים.
המלצות לקניית תבניות טובות לעוגות/מאפינסחיים חדשים
מחפשת משהו איכותי וטוב לאפייה.

לאחרונה ראיתי המון את של מיקי שמו וקרין גורן ולא הבנתי אם זה סתם מותג או גם איכותי..

וחוץ מזה, מה עדיף, תבניות סיליקון או רגילות?

מוזר לי להכניס סיליקון לתנור..
עדיף סיליקוןאור כחול

אבל לא בצורת פרח.... סיוט לנקות....

לידיעה כללית - סיליקון מאריך את זמן האפייהאלירז
אני אוהבת פיירקסיםחילזון 123

סיליקון נראה לי כמו להכניס פלסטיק לתנור

וכל התבניות המצופות נשרטות בקלות ואז זה לא הכי בריא.

ראית תבנית שקעים מפיירקס?יהודיה מא"י

גם אני אוהבת פיירקס, עמיד, נוח, וקל לניקוי.

אבל כמדובר בתבנית שקעים (למאפינס) אין על הנוחות של הסילקון. כ"כ הרבה יותר נוח להוציא אותם מתבנית כזאת, לעומת המתכת.

יש לי קעריות קטנות מפיירקס בגודל ממש קטןחילזון 123

ורוב העוגות יוצאות מזה די בקלות. זה לא נדבק כ"כ.

הכנתי בזה מאפינס וגם פשטידות אישיות. וזה משמש גם סתם לשים פיצוחים ופירות בשבת.

 

וכשהתקלקל לי התנור בדיוק כשניסיתי להכין מאפינס וכבר מזגתי את העיסה, גיליתי שאפשר לפעמים לאפות בקלות  במיקרוגל. הכנסתי כל כוסית לדקה למיקרו ויצאו עוגות אישיות חמודות מאד.

 

אשר בחר בנו מכל עם..חסין קדוש

 

סלט טורקי

חציל רומני

חומוס לבנוני

כרוב שוודי

לחם רוסי

סלט יווני

פלפל אוזבקיסטני

עוגה אנגלית לקינוח.

חיוך

המלצתכם?

עוד הצעות?

 

וגםאחרי החגיםאחרונה

גזר מרוקאי.

מחפשת מתכון לפלפלים ממולאים-אחרי החגים

חיפשתי באינטרנט ולא כ"כ הבנתי את ההוראות.

ראיתי שהרבה פעמים כתבו גם לבשל אותם וגם לאפות.

 

אשמח למתכון קל להכנה.

תודה רבה!

ככה אני עושה~א.ל

שוטפת פלפלים וחותכת את הראש- אך משאירה אותו בצד לכיסוי לאחר שאני שמה את המלית.

במקביל מכינה אורז- חצי בישול (כי הוא ממשיך לאחר מכן)

ובשר בקר טחון עם בצל מטגנת במחבת עד שנראה מוכן מתבלת במלח ומעט פלפל שחור

ממלאה/ת כל פלפל, מכינה רוטב שאני אוהבת בסיר, ואחרי שהרוטב מוכן מניחה את הפלפלים סגורים במסודר.

בהצלחה!

תודה! ושאלה-אחרי החגים

אני מכינה את זה בלי בשר טחון,רק עם אורז.

אז אחרי שהאורז עבר חצי בישול שמים אותו בפלפלים ואז מבשלים או אופים?

 

בשמחה אני מניחה את הפלפלים בסיר ומבשלת..~א.לאחרונה

והמלצה- להוסיף לאורז גזר וקישוא- שניהם מגורדים.. 

פיצחתי את מתכון הסיני המטורף!!איך אתם מכינים אותו?am42

בס"ד

 

זה המתכון שלי..

 

פלפלים בכל הצבעים חתוכים לרצועות דקות

גזר רצועות דקות

נבטים

קישואים רצועות דקות

כרוב קצוץ קטן

בצל ירוק רצועות אלכסוניות 

שום רצועות

טבעות בצל קטנות

חזה עוף רצועות

 

לטגן הכל בסיר עד שהכל ניהיה רך מאד 

להוסיף נודלס לא מבשול ולהמשיך את הטיגון

להוסיף קוביות אננס משומר וטיפה מהנוזלים שלו

להמשיך לטגן עוד כמה דקות

 

להוסיף כוס טריארקי,כוס צ'ילי מתוק,חצי כוס סויה בסגנון סיני 

ואפשר לשים למעלה עם פומפיה טיפונת ג'ינג'ר ולדאוג שלא ישתלט על הטעם 

עוד טיגון קצר של 2-3 דקות ולהוריד מהאש ולהנות.

 

למעלה אפשר להוסיף על כל צלחת טיפה שומשום שחור ולבן למשחק צבעים ומראה טוב בעיניים..

אנחנו שמנו את זה על הפלטה שבת בוקר וזה הוסיף טעם מיוחד..

 

בתיאבון!!

מישו??am42
נתת את המתכון המושלם.. פאדיחות להגיבנחשון מהרחברון
תודה אבל אשמח לשמוע עוד רעיונות איך אתם מכינים..am42
נשמע מדהיםמינימאוס

אין לי מה להוסיף אני מתבלת את זה הרבה הרבה פחות

נשמע טעים מאד. אפשר להוסיף פטריות טריותחילזון 123

וגרגרי תירס או תירס גמדי

ושעועית ירוקה שלמה.

מה שכן במוקפץ אמיתי בד"כ דווקא לא מבשלים את הירקות עד שיתרככו אלא מקפיצים קצת אבל משאירים אותם יחסית קשים.

וזה לא הרבה מידי רוטב? זה שתי כוסות נוזלים, זה לא יותר מדי?

זה לא יותר מידי כי זה הכל מתאדה בסוף..am42
נשמע מעולהheh

אני לא מוסיפה את הגינגיר אבל נתת לי רעיון לגיוון

מה זה רוטב טריארקי?ז'וז'ואית

תמיד תהיתי לעצמי...

איזה טעם זה נותן?

למה זה מיועד בעיקרון? רק למוקפץ?

שמים את זה במוקפצים של האוכל-הסיני במזנון המהיר?

(אני מנסה לקשר לי טעמים לשמות...)

זה דומה לרוטב סויה קצתחילזון 123

שחור כהה כזה. אבל לא מתוק

ההיפך סויה הוא מלוח וטריאקי מתוק-משה ר-

רוטב טעים מאד בייחוד בסושי..

אופס נכון טעיתי כנראהחילזון 123
תודה! בא לי לקנות ולנסות את זה...ז'וז'ואית

עשיתן לי חשק לסושי ולמוקפץ!!!!יאמי

אפרופו סושי, איך מכינים???

חברה שלי אמרה לי שזה ממש לא מסובך, אבל לא ניסיתי..

זה נצלו"ש? לפתוח שרשור חדש?

מה זה עשיתן??אני גבר..[אולי היחד בפורום..]am42
אופסי.... ז'וז'ואית
סושיחילזון 123

באמת לא כ"כ מסובך אחרי שמנסים פעם-פעמיים.

את צריכה לקנות מחצלת ואצות ואורז עגול. ורצוי חומץ אורז.

אז לי יש כמה שינויים-הקולה טובה

נתחיל מזה שחצי מהירקות שיש במוקפץ- אני לא אוהבת..

אז אני שמה רק בצל, שעועית ירוקה עדינה, גזר, ו.... תפו"א ובטטה חתוכים לרצועות דקות דקות. ופטריות..

חוצמזה שאני לא אוהבת רטבים סיניים- אז מצאתי רוטב טעים בטירוף- מייפל, חומץ וטיפה רוטב סויה. (אין לי כמויות, אני שמה לפי העין..)

או עוד משהו שיוצא ממש סוף במוקפץ- ריבת בצל. אני קניתי אבל בעיקרון אפשר להכין בבית.. (פשוט חותכים בצל דקדק ומטגנים המון זמן על אש נמוכה עד שנהיה חום ורך וריבתי כזה, אפשר להוסיף דבש\סוכר)

נשמע מדהים. קצת באיחור בשבילי לשבת זאתכלנית1אחרונה
הבראוניז שלי נראה בכלל עוגהחיהלב

גבוה כזה... מוזר.

 

אפאטי

שמת אבקת.אפיה?מרים*
כן, זה מה שהיה כתוב במתכון..חיהלב
מן הסתם זה יצא טעים..מרים*
אבל בדכ בראוניז זה בלי אבקת אפיה
לא תמידניל"ס

וחיהלב יקרה- לפעמים דקה או שתיים מיותרות בתנור זה מה שיפריד בין הבראוניז הרכים והנימוחים לעוגת שוקולד טעימה אך פשוטה, ייתכן שזה המצב?

התקמצנת על סוכר/מרגרינה/חמאה/שוקולד? השערות:כלנית1

יותר מדי א. אפיה, השתמשת בשמן במקום שוקולד או מרגרינה, מעט מדי ביצים יחסית לקמח.

 

מתכון של פאז!חיהלבאחרונה

3/4 כוס קקאו, 2 כוסות סוכר, חבילת מרגרינה (מחליפה בשמן), 4 ביצים (שמה 3 גדולות- אוהבת את זה יותר קשה..)

בקערה אחת. את הביצים להוסיף אחת אחת ולערבב. אני מוסיפה בשלב הזה גם קצת קפה מגורען לארומה.

 

קערה שניה: כוס ורבע קמח (אני משתמשת לפעמים בד"כ במלא מאה אחוז), כפית א. אפיה, אגוזים (אני לא אוהבת אגוזים, לפעמים שמה קצת שוקולד צ'יפס/שוקולד מגורר) לערבב.

לערבב קערה1+2 להוסיף כפית תמצית וניל (או שקית סוכר וניל)

ולאפות.

 

 

את המרגרינה המרתי ב3/4 כוס שמן. וזהו.

כמה זמן בערך זה היה אמור להיות בתנור?

ועל איזה חום??

רעיונות לירק מבושלג'נדס

יתקבלו בברכה.

כתוספת למה?אחרי החגים

לאורז,תפו"א?

משהו אחר?

כתוספתג'נדס

למנת בשר (ממולאים -רק בבשר ולא באורז)

ולמנת פחמימה (בורגול עם ירקות- לא הרבה מידי ירקות)

 

תודה

ירקות מוקפצים אולי,אחרי החגים

או גזר מבושל עם בצל.

 

זה מה שעולה לי..

בהצלחה!

שעועית ירוקה, קישואים, כרוב מאודה, גזר מתוקכלנית1אחרונה

קישואים ברוטב עגבניות, שעועית ירוקה קפואה ברוטב עגבניות, גזר מתוק (צימס), כרוב אדום מאודה (אפשר חמוץ מתוק עם צימוקים), קישואים מגוררים עם בצל מטוגן.

דג זהבון- איך מכינים?זכיתי

אין לי עשבי תיבול. יש ירקות אחרים.

אוהבים חריף (לא יותר מדי)

תודה!

עוגיות בוטנים מרוקאיותחסדים

יש מתכון בקהל?

 

תודה

רעיון למשהו לעשות עם חלמונים מיותמים?דביבונת

הכנו מוס ונשארו לנו חלמונים, מה אפשר לעשות איתם [פשוט יחסית] שהוא לא חביתה?

אני זוכרת שהיה פעם שרשור בנושא, אבל לא הצלחתי לאתר אותו.

תודה!

שקשוקה-משה ר-
למרוח על החלהיהודיה מא"י

בצק פריך (לעוגיות, תחתית לעוגה או תחתית לפשטידה.)

אני חושבת שאלפחורוס רק עם חלמונים.

אלפחורס.אור כחולאחרונה

את גם יכולה לחפש בגוגל  "מתכונים לניצול חלמונים" או "מה עושים עם חלמונים מיותרים"....

איך מכינים עגבניות מיובשות כדי לשים בסלטיםחיים חדשים

או תבשילים?

מישהו הכין פעם?
חותכים דק, שמן זית, מלח ואורגנו, חום נמוך להרבה זמסקיצה
או באוטו שחונה בשמשיהודיה מא"י
אבל הן בד"כ שלמות, לא?חיים חדשים
חוצים שרי לחצי שמים על 100 מעלות ל 3 שעותמינימאוס
מה עם תבלינים? שמן?חיים חדשים
ואיך שומרים לאורך זמן?
רק שמן זית ומלח. ככה אני עושהז'וז'ואית
חצי שעה בתנור על חום גבוה, אח'כ מורידה לבינוני. אם מתחיל להישרף והעגבניות עדיין רכות, מורידים לחום נמוך. הרבה זמן.
כשמתייבש אני מוסיפה בזיליקום טרי.
יוצא מדהים!
והאם אפשר לשמור בצנצנת לתקופה?חיים חדשים
כמו עגבניות מיובשות שקונים בחנות?
כן בטח, אבל במקרר.ז'וז'ואית

לא יודעת כמה זמן זה נשמר, אצלינו זה מתחסל ברגעיאמי

המקסימום שהצלחנו לשמור זה שבוע במקרר... נשמר מצוין!

אם זה מראש לזמן ארוך (נניח את מתחילה להכין עכשיו לאירוע בעוד שבועיים) אז הייתי ממליצה להקפיא.

נשמע טעיייים.חיים חדשים
המטרה שלי היא שפשוט יהיה לי את המצרך הזה בנגישות, כי בסופר זה יקר.

לכן אני שואלת לגבי איחסון..

זה לא למאכל ספציפי כרגע..
זה גם יקר, וגם, בכנות, הרבה פחות טעים מביתי!!!ז'וז'ואית

באמת!

תכיני פעם אחת ותביני על מה אני מדברת!

אנסה בעז"ה! ושאלה-חיים חדשים
אם אני רוצה להכין ממרח עגבניות, אני פשוט טוחנת אותן או שיש מתכון אחר לגמרי?
אותו מתכון בדיוק, פשוט תטחני.ז'וז'ואיתאחרונה

אני אוהבת את זה גושים

ככה אפשר להוסיף את זה לסלטים (משדרג בטירוף!), לגבינות וכו'...

אפשר בבקשה יותר פירוט?1289
סופגניות!!!!!!שיר ידידת

איך עושים סופגניות שלא יהיו בצקיות באמצע ולא יהיו שרופות?

אפשר להוסיף גם מתכון לבצק? אולי אני אגוון קצת ממה שאני עושה.

תודהיאמי

הסוד של האפויות באמצע ולא שרופותפלספנית

בעזהי"ת

 

זה משחק נכון עם הטמפרטורה.

שמן רותח צורב את הסופגניה- זה טוב להתחלה בשביל שהסופגניה לא תהפוך לספוג מלא שמן, אלא להכניס את הסופגניה לשמן כשהוא רותח בשביל שיתקבל גוון זהוב יפה והשכבה החיצונית תאטם

ואז להחליש את האש כדי שיתבשל היטב בלי להשרף..

וכמה זמן בערך צריך לטגן את הסופגנייה על אש מוחלשת?שיר ידידת
עד שמקבל את הצבע הנכון. רואים כבר.ז'וז'ואיתאחרונה

אבל זה לא מסוג הטיגונים שאפשר לשים בשמן וללכת!

תמיד 2 עיניים על הסיר, להפוך בזמן, להוציא בזמן. לפי הצבע.

 

 

 

איך מכינים פלאפל?ז'וז'ואית

אבל אוורירי ורך כזה, כמו בדוכנים.

ניסיתי מלא מתכונים מהאינטרנט, אבל כולם יצאו כבדים כאלה ודחוסים. בשנייה שהתקררו זה היה כמו לאכול יציקה!

מה הסוד לפלאפל טוב? כזה שנמס בפה ולא צריך בשבילו מסור חשמלי?

(ניסיתי עם סודה לשתייה, וגם זה לא עזר...)

יש לי מרשם מעולהמינימאוס

אבל לא עלי .. מקווה לזכור לחפש אותו

המתכון שלי שיוצא לי מצוייןיהודיה מא"י

להשרות חומוס לילה אפשר יותר.

לסנן, לשטוף

 

במעבד מזון לרסק בצל בינוני, שום, וירקות עלים שרוצים. (לא חייב שום וירקות עלים. למעשה אני לא בטוחה שחייב בצל, עוד לא יצא לי לנסות בלי. בסופו של דבר כל אלו זה תיבול)

לשים חומוס, כמה שנכנס במעבד מזון (לי יוצא 4.5 כוסות בערך של חומוס מושרה)

תבלינים: שום (אם לא שמנו קודם), פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון, מלח ולפעמים גם קצת כורכום)

לטחון היטב

 

אם רוצים לאפות את הפלאפל: להוסיף שמן

אם רוצים לטגן, לפעמים צריך להוסיף קצת קמח, לפעמים לא.

לעשות כדורים ולטגן.

 

ויכול להיות בכלל שהם יוצאים לך קשים בגלל שמן חם מיד/לא חם מספיק?

לא נראה לי... ניסיתי גם בשמן ממש רותח ומבעבע!!!ז'וז'ואית

תודה נשמה בכל אופן.

זה די דומה למתכון שלי!

אז למה לא יוצא לי??עצוב

 

מינימאוס אשמח לקבל גם את המתכון שלך, לערוך השוואות בחומרים/כמויות חושף שיניים

שייך להוסיף ביצה? המצאה שליאמת ואמונה

אולי זה ייתן אווריריות לפלאפל

אז אולי בשמן פחות חם?יהודיה מא"י
לא לכדרר את הכדור ולדחוס אותו אלאפנסאי
להעביר מיד ליד שישאר אוורירי כזה. לא מצליחה להסביר כל כך אבל זה ט שנתן לי בעל דוכן פלאפל.
תודה!! טוב, נעשה ניסיון נוסף עם הטיפים שלכם...ז'וז'ואיתאחרונה

הלוואי שיצליח באמת...

מיקסר קנווד kmm770, יש המלצות או דיס?בילי

בע"ה

 

ממש אשמח לשמוע ממישהו שאולי קנה את המיקסר הזה או מכיר אישית מישהו שקנה את המיקסר הזה.

(ולא משמועות או מהאינטרנט, אלא רק מנסיון אישי).

 

מה אתם אומרים עליו?

אנחנו חייבים סוס עבודה. 2 קילו קמח מלא או 70% כל יומיים בערך.

לא אכפת לי גם לעשות רק קילו כל פעם, אך זה אומר שהוא יעבוד זמן כפול.

 

יש למישהו נסיון?

 

על פניו הוא אמור להתמודד עם זה לאורך זמן (מנוע מאוד חזק1200W)...

 

תודה רבה!

 

 

 

נראה לי שזה מה שיש ליג'נדס

ובינתיים השתמשתי בו רק לעוגות ובלינצ'סים.

בטוחה? זה מיקסר יחסית יקר וחדשבילי
את מתכננת בקרוב לנסות לעשות בו קמח מלא? מישהי אחרת ?

תודה!
עכשיו פתחתיג'נדס

את החוברת, זה דגם KMX-51 KENWOOD

KMX או KMIX?..פלספנית
אם זה של קנווד זה טובאמת ואמונה

רק בגלל מס הדגם הייתי הולכת עליו... פנסאי
^^ בדיוק מה שרציתי לומר!אושר תמידיאחרונה
שמנת לקצפת שעבר עליה התאריך ביומיים שלושה מה דינה?פנסאי
הריח קובעמה אני ומה חייאחרונה
אם שארתי אפונה במים כבר 3 ימים- יכול להיות שנרקבה?ודודי לי