היי כולם!
יש לי בשר הודו טחון שקניתי לפני חודשיים בערך ועד עכשיו הוא היה מוקפא...
הוצאתי אותו מהמקפיא וראיתי שכתוב "לשימוש עד 6/7/13" הייתם משתמשים בבשר הזה?
היי כולם!
יש לי בשר הודו טחון שקניתי לפני חודשיים בערך ועד עכשיו הוא היה מוקפא...
הוצאתי אותו מהמקפיא וראיתי שכתוב "לשימוש עד 6/7/13" הייתם משתמשים בבשר הזה?
למה? כי אני יודעת בוודאות שהתאריך ששמים על המוצרים האלו קצר בהרבה ממה שהם בפועל מחזיקים.
רק שמים קצת יותר קמח.
אפשר גם על בצק פריך. (וכל בצק פריך מלוח יהיה טוב)
למרות שבעיניי, אין על בצק שמרים טוב לפיצה.
שלום לכם,
אשמח אם תחכימו אותי:
מתי אמורים לכסות תבנית בזמן אפיה (פשטידה, עוף)?
מה הכיסוי נותן לזה?
הכי נפוץ אצלי-
סלמון, עוף, כנפיים.
אני אף פעם לא יודעת אם לכסות, או מתי להסיר כיסוי ![]()
תודה
ושבשלום!
הכיסוי מונע את זה שהעוף/ סלמון/ כנפיים יקבלו צבע מוכן מבחוץ ויישארו מבפנים לא מספיק מוכנים.
ולכן מסירים את הכיסוי לקראת סוף האפייה, שיקבל את הצלייה הזאת מלמעלה.
למשל עוף-שעתיים בתנור נניח.
בחצי שעה האחרונה את מסירה את הכיסוי.
כנפיים לא צריך לכסות בכלל.
עוף אפשר ככה ואפשר ככה, ואפשר בהתחלה מכוסה ואז פתוח או להפך.
אפיה ולא בנייר כסף שמכניס רעלים לאוכל.
דינה ל.אחרונהטוב אז אני בשלנית ממש מתחילה (למרות שאני נורא נהנית מהעניין)
וכפועל יוצא אני נכווית (והרבה) במהלך הבישולים.
יש למישהי טיפ - לא איך להימנע מכוויות אלא איך אפשר לטפל בזה תוך כדי המשך הטיפול? (הרי אי אפשר לשים משחה ולהמשיך לבשל, ומצד שני כל פעם שאני מתקרבת למקור חום זה צורב בטירוף...)
תודה מראש לעונות 
ולשים אלוורה או כל משחה אחרת, ולקחת פסק זמן קצר מהבישול, עד להקלה.
זה גם מונע צלקות, אם מזדרזים לעשות זאת..
חובה בכל בית משחה לכוויות. האידיאלית: ברנשילד. הם מוכרים משהו יקר יחסית, למקרה של כוויה על שטח מעט גדול מהרגיל, פד ספוג במשחה. למדתי שאפשר גם לגזור חלק ואחרי שמתקרר מחליפים.
למקרים קלים יותר: קני בבית מרקחת פד לא דביק שיש לו פלסטר מסביב. את מורחת משחה לכוויות (סילברול וכד') ועליה שמה את הפד הלא דביק והוא שומר שהמשחה תישאר במקום.
פעימהבס"ד
כללים במטבח-
א. משהו שנופל-לא לנסות לתפוס באויר, לתת לו ליפול לרצפה ואז להרים-זה יכול להיות חם/חד[גם כלים וגם אוכל]
ב. להתעסק בתבניות בתנור/אחרי תנור רק עם כפפות/מגבת-גם אם זה רק לתפוס לשנייה ו'זה בכלל לא חם'.
ג. להקפיד כשאת מערבבת במחבת/בסיר להחזיק בידית! שלא יפול/יעוף.
ובכלל -לזכור שהמטבח הוא מקום מסוכן[ולכן ילדים קטנים לא מתעסקים במטבח]
בהצלחה 
לשטוף במים קרים ולמרוח אלוורה או פולידין(מומלץ ממש). הכוויות יכולות להזדהם בקלות ממריחה של כל מיני.
שיצאו לך רק בישולים טעימים עם מינימום כוויות וחתחים.
בס"ד
באמת בכוויות 'פתוחות' זה בעייתי, אבל בכוויה שרק משאירה סימן[מחילה, לא יודעת איך להסביר], שלא נפתחת אלא רק כואבת-זה מאוד עוזר.
[מנסיון רב פעמים של תנור מעל 300 מעלות]
לא כדאי להסתבך עם זיהום בכוויות
כתוב במתכון שזה קערה אחת, ולפני כן כתוב לטרוף את הביצים עם הסוכר זה אומר את החלבונים והחלמונים יחד והסוכר להקציף?
ככה זה משתמע אבל אני מפחדת לנסות יש למשהו מושג?
הכל בקערה אחת זה כל העניין לערבב ולתנור. אלו עוגות קסם כי לוקח להם 5 דקות להיכנס לתנור ותוך 45 דקות הן על השיש לפעמים לא צריך עוגות מסובכות, הרבה כלים מיקסר, אני כבר רואה את ערימת הכלים שגובהת בכיור אז עוגה בחושה פשוטה זה הכי בשבילי.
תבנית 24
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
שמנת מתוקה 38% / ריץ להקצפה לפרווה
כפית תמצית וניל
כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי קמח
כפית וחצי א. אפיה
כף גדושה שוקולד השחר / נוטלה
1. לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר מצרכים (חוץ מהשוקולד) לפי הסדר שרשום. להוציא כחצי כוס מהלילה ולערבב עם השוקולד.
2. להעביר את הבלילה הלבנה לתבנית משומנת, מעל לצקת את בלילה הכהה, לערבב מעט בשביל ליצור צורות.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.
תודה זה בתנור...
חשבתי לאפות את העוגה הזאת (עם סתם ממרח שוקולד מהדרין, אבל לא החלטתי אם שווה שהעוגה התהיה חלבית (ממרח חלבי יותר טעים.. ומן הסתם גם הנוטלה), אבל תהיתי אם מרגישים את הנטיפים, או שיוצאת סתם עוגת שיש.
אלה הכנתי שוקולד מצמקאו וריצ' מבושל ויצא ממש טעיםםם אבל לא יצא נטיפים אלא רק הקרום יצא יחסית קשה.
שלום, אני רוצה להכין סלט גזר לשבת. יש לי גזר ואננס
אבל אין לי מיץ תפוזים....יש תחליף או שאי אפשר בלעדיו?
תודה
בס"ד
כשלא היה לה מיץ תפוזים
זה לא היה באותו טעם, אבל חביב...
חיפשתי שירשורים קודמים אבל לא הבנתי מהם איך...כמה חבילות פסטה צריך? ואיזה סוג פסטה?
אלא אם כן את מתכוונת בלי לקנות עלי לזניה, ומכינה בעצמך.
אפשר לעשות פשטידה אחרת בשכבות.
אפשר להשתמש בספגטי שמסדרים בשכבות עם המילוי של הלזניה.
אפשר להשתמש במצות במקום עלי לזניה
אפשר להשתמש בבצק עלים, בצק פריך וכו'.
אפשר להשתמש בחצילים (ואז זה בעצם מוסקה)
אני רק לא בטוחה אם יהיה צריך לבשל אותם קודם, ואז זה כבר לא כ"כ פשוט
חפשי באינטרנט בצק לפסטה. צריך לרדד דק דק ויש לך עלי לזניה.
לא משנה איזה סוג.
חבילה אחת מספיק.....
ושימי גבינה צהובה למעלה!
(אנחנו קוראים לזה זיטי)
אני פשוט מערבבת את מרכיבי הלזניה (רוטב עגבניות, גבינות, תוספות וכו') עם פסטה (בד"כ פרפרים) ואופה בתבנית.
אם התערובת קשה, אפשר ממש לחתוך ולהגיש "פרוסות", אם התערובת יותר רכה, אפשר להשתמש בכף גדולה ולהגיש הרים של פסטה משגעת!
אז אמנם זה לא יוצא כמו לזניה מסורתית, אבל הטעם אמור להיות זהה.
(ואם התכוונת למשהו אחר לגמרי, אפשר פשוט להתעלם ממה שאמרתי...)
מקווה שעזרתי!
עשית לי חשק, והכנתי לזניה עם עלי לזניה תוצרת בית.
החלטתי לוותר על בישול מוקדם
זה בתנור עכשיו. נראה איך יצא.
הניסוי הוכתר בהצלחה
הלזניה יצאה מעולה, לא היה חסר בכלל שלא בישלתי את עלי הלזניה לפני השימוש, ואנחנו קיבלנו לזניה עם פסטה טרייה וטעימה (ובמחיר זול בהרבה)
והטירחה באמת לא כ"כ גדולה
רידדת בעצמך?
היה קל?
רידדתי בעצמי, וזה היה קל.
אז למען האמת, לא היה מזיק אילו הייתי מרדדת קצת דק יותר, אבל בצק של פסטה הוא בצק מאוד נוח לעבודה, כך שלא קשה לרדד אותו.
בבקשה
ואם יש צורך מוסיפים קצת מים
או, אם יש לך קמח דורום אז קמח + מים.
לערבב עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
לרדד על משטח מקומח
אני ראיתי שהכמות זה בערך כוס וחצי קמח על ביצה אחת
שבבי סויה מושרים במים וסחוטים
גזר מגורד דק
רסק עגבניות
תבלינים
מים
לערבב ביחד
להניח עלה לזניה בתחתית של התבנית (או עלי, אם משתמשים במוכנים) מעל מהרוטב הנ"ל, מעלמסדרים פרוסות של פטריות, ומעל מורחים שמנת חמוצה או גבינה או קוטג'
עוד עלה, ועוד רוטב, פטריות וכו'.
מעל עלה הלזניה האחרון מורחים רוטב בשמל (חפשי בפורום מתכון הופיע עשרות פעמים)
אופים בתנור כ35 דקות
איזה תבלינים?
תודה לך!
איפה אפשר לקנות את השבבי סויה האלו.
אפשר בחנויות תבלינים אני חושבת, ואולי בסופרים גדולים.
עד לא ממזמן היה לB&D שבבי סויה כאלה, אבל הם הפסיקו לשווק את זה, ואימא שלי מצאה בשבילי משהו של חברה אחרת באיזה סופר. (משהו של "תבליני שרף")
בכל מקרה מדובר במוצר שעשוי מקמח סויה, ואחרי השריה משמש כתחליף לבשר טחון.
תבלינים - כנמו של רוטב פסטה+כמון
רק קמח מלא אף פעם לא ניסיתי אז אני לא יודעת.
וצריך לייבש את זה או שישר מכינים את הלזניה?
וואו זנ נשמע ממש פשוט..
כמה קמח יצא לך לתבנית אחת?
זה כל החוכמה, שתהיה פסטה טרייה.
אני השתמשתי ב2.5 כוסות קמח בערך, ונשאר לי בצק.
אבל בדיעבד היה עדיף לרדד דק יותר, כך שנראה לי ש1.5 כוסות יספיקו.
עשית לי חשק
שכת אטריות, שכבת רוטב וכו' +אטריות ורוטב וכו'..
יש למישהו מתכון טוב??
וכדאי פרווה..
במתכונים של האתר
מטגנים את הבצל ומוסיפים אליו לטיגון קצר את האורז ואז מוסיפים מים ומבשלים, אני אוהבת להוסיף רק מלח כי יש את הרוטב של הבשר עם הפיטריות.
כדי שהאורז לא יתייבש על הפלטה אני שמה קצת מים למטה, לא שמה אותו ישירות על הפלטה אלא על משהו וגם מכסה עם ניילון נצמד ולא בסיר או נייר כסף, הניילון נצמד משאיר את האדים בפנים.
יייאמי!
אפשר להכין ממנו גלידת מנגו? איך?
~א.ל
שתי כוסות מים
כוס וחצי סוכר
שתי מנגו קטנים
כף ליקר שרי
אופן ההכנה
מרתיחים את המים עם כוס סוכר ומקררים במקרר למשך שעתיים
שמים במיקסר את שאר החומרים ומפעילים עד לקבל תערובת חלקה
מקפיאים שעה ומוצאים ומערבבים ועושים זאת ארבעה פעמים
יוצקים לכוסות בעזרת כף גלידה ומקשטים בפירות העונה
אוקיי, בדרך כלל אני משתמשת בגבינות וקוטג'ים שפג תוקפם לפשטידות וכאלה. העניין הוא שעבר גבינה התוקף כבר לפני שבועיים- לא מוגזם קצת? למרות שהיא נראית טוב תאכלס...פשוט אני בהיריון אז אני יותר חוששת לזה.
ב. בעדשים יש הרבה ברזל, נכון? אז אם אכלתי כמות משמעותית של עדשים, אבל ביחד עם שמנת חלבית-הסידן יפריע לספיגה של הברזל?
שמשיקחי את הגבינה-
שימי בתוך גרב ניילון ותלי במקרר- שכל הנוזלים יצאו החוצה
עד כאן הגבינה מוכנה
אם רוצים שתצא אורירית מקציפים אותה
לבריאות 
אבל אחרי שבועיים אני אמות מפחד לאכול אותה חיה ובלי בישול...
אני אפילו תוהה אם שבועיים זה לא מוגזם בשביל אפייה.
אם הטעם שלה סביר, אז אין מה לחשוש
עיקר הבעיה במוצרי חלב מקולקלים זה הטעם שלהם, אי כי יש לא מעט מוצרים מקולקלים בכוונה, כמו יוגורט, רווין וגבינות מעופשות.
אחרי שבועיים אני הייתי חוששת לטעם חמוץ חזק כ"כ שיורגש אפילו אחרי בישול ואפייה
ולגבי הסידן והברזל. הם אכן מפריעים זה לזה לספיגה, אם כי לפי מה שאני הבנתי זה לא אומר שברגע שאכלת ברזל ביחד עם סידן לא קיבלת כלום, כך שבמיוחד אם אכלת הרבה עדשים עם מעט שמנת מן הסתם הרווחת כמות זו או אחרת של ברזל.
ועוד שאלה- אם אין לי שוקולית, יש משהו שאפשר לעשות עם קקאו שיהיה לפחות דומה בטעם?
קקאו + סוכר, ולבשל עם חלב.
וזה לא טעם דומה, זה הרבה יותר טעים
אם את רוצה שיהיה דומה לשוקו המוכן אז הרבה סוכר ומעט קקאו
אפשר גם להוסיף תמצית וניל או קינמון. זה טעים מאוד.
שמשימוצרי חלב כי הם עשירים בסידן, אבל גם דברים אחרים שעשירים בסידן יפריעו לספיגת הברזל
בעזהי"ת.
איך אכלת עדשים עם שמנת? זה מאכל אחד או בנפרד?
בגלל שהייתה בהם טחינה שהשתלטה ממש...ולא רציתי לזרוק...
קיצור, רציתי לשפר את הטעם והמרקם ולעשות את זה קליל יותר אז הוספתי את השמנת.. זה עזר
שטותאני אוספת מתכונים לבתדודה שמתחתנת.....(מזל"ט
)
אבל...
אסור לה לאכול קמח חיטה,תפו"א וחלבי
אז אם אפשר בבקשה מתכונים לארוחות צהריים-לא דברים מסובכים בבקשה זה ממש ממש יעזור
אבל בגדול כל תבשילי הדגן + קטניות למניהם, עוף לסוגיו, דגים וירקות.
אסור חיטה לגמרי, או רק קמח? אם רק קמח אז אפשר גם קוסקוס ובורגול.
היו פה בעבר המון שירשורים בנושאי ארוחת צהריים
2 כוסות גזר מגורד (4 גזרים)
בצל קטן מגורד
4 כפות שמן
קמח ת. אדמה
2 ביצים
מלח
לערבב את המצרכים, ליצור כדורים, לשטח קצת. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות. חום בינוני 180 מעלות 15 – 20 דקות ולהפוך לצד השני לעוד 10 דקות.
יש אפשרות לסדר אותה ??
אשמח לתשובה מהר באישי..
באיזה מהירות הקצפת?
עומדת על צוקגם עם קצפת לא יצא מזה, דברים אחרים שלא צריכים הקצפה אפשר.
לא ידעתי שרטיבות מפריעה לקצפת, ולא זכור לי בעיות בהקצפה אי פעם.
(אני בטוחה שאתה צודק, וזה שאף פעם לא היתה לי בעיה זה סתם ענין של מזל)
אני לא המצאתי ולא ממציא שום דבר, זה דברים שקונדיטורים אומרים.
ברצינות לחלוטין, אני בטוחה שאתה צודק, והעובדה שאף פעם לא נתקלתי בבעיה היא פשוט ענין של מזל.
וגם את הקערה, מתחילים להקציף במהירות נמוכה ולאט לאט מגבירים עד שהקצף נהיה יציב וזהו, אפשר לבדוק אם רואים שהמטרפה משאירה סימנים על הקצף, או בדיקה ידנית, לוקחים קצת באצבע ורואים אם הקצף נוזל או נשאר על היד.
היתה לי בעיה בהקצפה.
להבה=)
אשמח אם תעזרו..hodaya100אני רוצה להכין קרם שמנת וניל כדי לשים על עוגה. (עוגה מס' 2:http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article -da6a257084e0431006.htm)
במתכון כתוב:
לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 קופסה אינסטנט פודינג וניל
צבעי מאכל בג'ל
כמה שאלות:
א. כמה מ"ל שמנת מתוקה? 250 מ"ל יספיק כדי לקבל קרם עמיד?
ב. זה משנה אם אני אשתמש בצבעי מאכל נוזליים במקום בג'ל?
תודה רבה!!
ב. את מתכוונת לצבעי מאכל שמוכרים בסופרים שעולה 3-4 ש"ח? אם כן תקחי בחשבון שתצטרכי לשים כמות מכובדת בשביל שזה יצבע את המסה.
א. אני צריכה קרם בכמות שיספיק לכסות עוגה בערך בגודל 32X26..
ב. כן. קניתי של חברת malmon's...
תודה רבה!!
הקוסקוס מתבשל מהאדים שעולים מהסיר. דרך המסננת האדים נמלטים החוצה. אם המסננת ממש בתוך הסיר זה נראה לי מבשל ולא מאדה. אבל זה יכול להיות נסיון מעניין....
והאמת, שכל ההסברים על איך עושים לא עוזרים אם לא רואים בעיניים את התנועות.
אבל בטח יש על זה סרטונים ביוטיוב.
בהצלחה~!
אם תרצי, את יכולה לבוא אלינו...
3 כוסות סולת מוסיפים 1/3 כוס שמן עם מלח לפי הטעם ( אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם)
מערבבים טוב.
לאחר מכן מוסיפים 3 כוסות מים רותחים מערבבים היטב ומכניסים למיקרוגל ל4 דק' על חום גבוהה, מוציאים ומערבבים שוב.
מכניסים שוב ל ארבע דק'.
לאחר מכן מגרדים את זה במסננת של קוסקוס , ויוצא ממש ממש טעים, כדאי לנסות, מהיר ועים ואיכותי.
אין צורך בסיר רק במסננת.
היי את המתכון הזה אני מכינה כמעט כל שבת, וגם לימדתי את החברות שלי - וכולם מרוצים, חוץ מזה שזה טעים ממש זה ממש חוסך המון כסף! אז ככה:
3.5 כוסות מים.(כל כוס בערך 230 מ"ל)
כוס שמן חד - פעמית (עד הקו האחרון - זה בערך קצת יותר מחצי כוס רגילה)
5.5 כוסות סולת ברורה.
בסיר מרתיחים את המיים, השמן ומלח לפי הטעם, (אפשר להוסיף גם כורכום אבל אז הקוסקוס מתקלקל מהר יותר)
מוסיפים את הסולת כוס אחר כוס תוך כדי עירבוב, שמים על האש הכי נמוכה שיש, עדיף על מגביה למשך שעה, לאחר מכן מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה!! עוד שלושת רבעי שעה נוספים, לאחר מכן פותחים את מכסה הסיר ומשאירים לעוד כשלושת רבעי שעה, מגרדים את הסולת עם המסננת לקוסקוס וזהו !
הלהיט שלי (ושל כל מי שלימדתי...)
מרתיחים בסיר גדול: 5 כוסות מים, 1/2 כוס שמן, כף מלח.
כשהמים רותחים מנמיכים את האש ושופכים בהדרגה 1 ק"ג סולת (לאחר בדיקתו ).
מערבבים עד שהסולת סופחת את כל המים ונוצר גוש.
משאירים מכוסה על להבה קטנה ביותר במשך 10 דקות.
לאחר שמתקרר מכניסים למעבד מזון עם הסכין המסתובבת. מפעילים לדקה ומקבלים קוסקוס כמו של הסבתות במינימום מאמץ.
בתאבון!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3892622,00.html
את צריכה את הכלים הדרושים.
והנפה שהבחורה משתמשת בה, היא לא נפת משי..
אלא רשת.
יש מליון גירסאות.
סבתא שלי בכלל עושה קודם מים, ומוסיפה אותם רק לסירוגין..
כמו פה:
יש לי מתכוןפופקוו
להבה=)
רק ככה אפשר להכין קוסקוס.
וקוסקוס אמיתי אוטונטי זה בלי כל השידרוגים והשטויות.
צריך להכין לפי כללי המסורת![]()
(מוזמנת.)
הכנתי עוגת שוקולד בחושה והיא יצאה ממש יבשה. יש מה לעשות איתה חוץ מלהפוך אותה לכדורי שוקולד?
תודה
הוא יחלחל פנימה וירטיב את העוגה.
או שאין דבר כזה
על כל כף קקאו צריך לשים 2 כפות סוכר. ממיסים עם מים רותחים (את המים את מוסיפה כל פעם מעט לפי הצורך והסמיכות של זה).
העוגה יוצאת מעולה עם הרוטב הזה למרות שאין בו מרגרינה
סוכר וניל/סוכר רגיל, ת.וניל, אפשרי- מעט לימון, או מייפל... כוס מים רותחים, מערבבים ושופכים עם כף על העוגה.
עדיף לאכול אותה כשהיא קרה (לשמור במקרר)...
חב' שוקולד מריר
עם חצי ריץ' קטן
תמיסי יחד יוצא מש טעים!
http://www.nikib.co.il/cakes-dessert/2388/
תנסי, מה רע בכדורי שוקולד? (:
עם ביצה ובצל מטוגן במחבת
תפו"א ממולאים
צבע מאכל ירוק.
מרתיחים את העלים.
כשהם רכים מוציאים אותם, שוטפים וסוחטים קצת.
לאחר מכן חותכים לחתיכות - כמו של סלט רגיל.
מטגנים במחבת עם מעט שמן, קוביות שום כשהן משחימות
מוסיפים את עלי הסלק ומתבלים : במלח, פפריקה , כמון , לפי הטעם.
אפשר גם להוסיף מעט לימון.
סלט טעים במיוחד....
פשטידת עלי סלק
2 קופסאות קטנות פטריות (אני משתמשת בחב' פטריות טריות מטוגנות מעט)
500 גרם עלי סלק בר חלוט וחתוך
4 ביצים
2 כוסות קמח מלא (אני משתמשת בקמח 70% אבל אפשר גם קמח לבן)
4 בצלים
1 אבקת אפייה
פלפל שחור גרוס, מלח גס
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
מטגנים את פרוסות הבצל בחצי כוס שמן עד שהן מתרככות מעט.
טורפים את הביצים עם הקמח ואבקת אפייה מתבלים במלח ובפלפל.
מוסיפים לביצים את התרד, הבצל והפטריות, מערבבים ויוצקים לתבנית משומנת .
אופים ב180 מעלות כ-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתקשה מעט.
חצי קילו פילה סלמון
לטמפורה
כוס קמח
רבע כוס קונפלור
שקית אבקת אפייה
כוס סודה לשתייה
מים לפי הצורך
שתי ביצים
כף בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
למנגולד
שתי כוסות עלי מנגולד קצוצים גס
חצי חבילת מרגרינה
חצי כפית שום כתוש
אופן ההכנה
חותכים את הסלמון לקוביות של 2 ס"מ ומערבבים את חומרי הטמפורה עד להסמכה
מחממים את השמן וטובלים את פילה הסלמון בטמפורה ומטגנים עד להזהבה
מקפיצים את עלי המנגולד במרגרינה ובשום ומתבלים במלח ובפלפל
סידור הצלחת
לוקחים צלחת מלבנית ומניחים עליה עלי מנגולד בצורת קן ועל כל קן מניחים יחידה של סלמון