שרשור חדש
שאלות בקשר לסוגי קמחים.עוד כינוי

קיבלתי שני סוגי קמחים.

1. קמח שמרים של אוסם.

2. קמח חיטה לאפיית לחם (מועשר בויטמינים ומינרלים) של סופרסל.

 

שאלותי:

א. איך אפשר לנפות את קמח השמרים, הרי השמרים לא אמורים לעבור בנפה?

ב. מה שונה בקמח של השופרסל??? המום

 

תודה

לא מנפים קמח שמרים.-משה ר-
אז מה עושים???עוד כינוי

יש שם שלט אין כניסה לתולעים?

זה לא ואקום...

קמח ללחםטל..

בד"כ עם אחוז חלבון-גלוטן יותר גבוה, שעוזר להתפתחות רשת הגלוטן שחשובה בהכנת לחם ומאפי שמרים.

 

(כמו פה -שטיבל 2:

http://www.stybel.co.il/cat_enriched.php)

 

ונשמע שבאמת אין טעם לנפות קמח שמרים....

אפשר להשתמש בקמח שמרים..עלמא1234

בס"ד

 

הקמח שמרים של אסם (די חדש..) זו לא אריזת נייר, אלא סוג של פלסטיק, וזה כמו ואקום... מותר להשתמש..

ככה עפ"י מה שאני יודעת.... 

יצא לכם לשאול מישהו מוסמך בעניין?עוד כינויאחרונה


מה אפשר לעשות עם פצפוצי אורז ממותקים?נץ1

אם זה עוזר, אז יש לי חמאת בוטנים(ללא סוכר)בבית אבל אפשר גם בלי החמאת בוטנים..

עוגיות,כמו עוגיות קרונפלקס עם בשוקולדכרובי=)
עוגת פיצפוצים. אפשר גם עם חמאת בוטניםיהודיה מא"י

אפשר מתכונים?נץ1
אין לי משהו ממש מוגדריהודיה מא"י

אבל עקרונית מבשלים חמאה, קקאו וסוכר, או ממיסים חמאה ושוקולד ואז מערבבים עם הפיצפוצים, משטחים בתבנית ומהדקים. מקררים ואז חותכים.

ואפשר לשים חמאת בוטנים במקום חמאה.

משהו כמו חצי חבילה חמאה + 3/4 כוס סוכר + חצי כוס קקאו לחצי חבילת פיצפוצים, שזה כמות לתבנית של עוגה.

גם לי אין משו מוגדר אבל קצת שונה מהנ"לכרובי=)אחרונה

בע"ה

 

ממיסה שוקולד בסיר ומוסיפה סוכר, חמאת בוטנים(לא חייבים). מכבה את האש ומוסיפה את הקרונפלקס

ושמה במנג'טים ולמקרר.

 

בהנאה

כפיות שוקולדמשיח עכשיו!

קניתי תבנית בצורה של כפיות. אני רוצה להכין בעזרתם כפיות עשויות משוקולד. יש למישהו רעיון איך להכין תערובת שוקולד? חיפשתי אתמול מתכונים במשך שעה ולא מצאתי כלום.

 

האם פשוט להמיס את השוקולד ולשפוך לתבנית?  יש למישהו ניסיון בזה?

גמלי יש תבנית, צריך פשוט-להבה=)

להמיס שוקולד אפיה (בדר"כ זה לא מצליח עם שוקולד רגיל), למלא את השקעים ולהקפיא לכמה דקות.

מאוד קל ופשוט, עשיתי את זה הרבה פעמים...

בהצלחה!

דווקא שוקולדהאיה 2

רגיל טעים יותר מצמקאו  וכאלו ולי הוא יוצא מצוין (רק יקר בהרבה ) רק שצריך להזהר שממיסים אותו שלא יתערבב בו מים וכאלו נטו שוקולד,

ואם אני רוצה לצפות את הכפיות בסוכריות צבעוניות וכומשיח עכשיו!

הסוכריות ידבקו לכפית גם כשהן קרות וקשות?

 

או שבעצם אני מפזרת לפני שאני מכניסה למקפיא?

לפזר לפני ההקפאהטל..

אפשר גם שלים בתבנית ועל הסוכריות לשפוך את השוקולד

 

בהצלחה

ותודה על התשובות המהירות והמעשיות!!!!!משיח עכשיו!
אנחנו עושים ככה:אביה*

ממיסים במיקרו [או בבן מארי] שוקולד צימקאו, [אל תנסי להוסיף מרגרינה וכו'- זה לא מתקשה אח"כ]

אם את רוצה לשים סוכריות תפזרי לני ההקפאה!

פשוט להמיס את השוקולד לשפוך לתבניות שוקולד!!טלי מור
ונראה לכן שניתן לעשות גם עם שוקולד חלב?משיח עכשיו!
ברור!! למה לא?!טלי מור
כמו שכבר כתבתי- זה בעיקרון עובד עם שוקולד אפיה,להבה=)אחרונה

אבל אם בא לך לנסות-בהצלחה!

שאלה לגבי העוגיות מזלs~h

היי רציתי לדעת אם יש אפשרות להדפיס את הפתקים שאכניס לעוגיות מזל? אין עם זה בעיה שזה רעיל או משהו כזה?

ואם לא אז איזה עט לא רעיל אפשר?

לא יודעת אם אסור או מותרזמר הפלוגות

אבל מי רוצה לאכול עוגיות עם פתק בפנים גם אם רעיל וגם אם לא?

זה לאיזה משחק בשבת כלה... ולא אוכלים את הפתק s~h
לא נראה לי רעיל ונחמד מאדמשיח עכשיו!

חברות שלי עשו את זה באיזו שבת כלה

 

לא רעיל, ויש טושים אכילים, תבדקי בחנויות מתמחות..-משה ר-
תודה רבה !s~h
בעקרון כותבים על נייר אפיה...להבה=)אחרונה
מה אפשר לעשות עם ערימת שיירי פיתות?בת 30

חבל לי לזרוק.

חשבתי על פשטידה. אבל אשמח לעוד רעיונות.

רק עכשו שמתי לב שזהיהיה טוב

שיירים,אז נראה לי שהרעיונות לא מתאימים..

מצטערת.

ממש שאריות?יעל מהדרום

לק"י

 

כי אם זה חצאים וכאלה- אפשר להכין על זה פיצות.

חלק חצאים, חלק רבעים נגוסים..בת 30
אולי לשים בקציצות?יעל מהדרום
אפשר למרוח בשמן זית ותבלינים ולאפותחילזון 123
לטגן אותם!יוסלה קמצן (קדוש?)

חותכים לרצועות בינוניות ומגנים עד להשחמה ומפזרים מעל זעתר ושומשום.

מעולה עם גבינה לבנה או לאבנה!

יש סלט עם קרעי פיתותאילה שלוחה

בס"ד

 

 

נדמה לי שזה סלט לבנוני בשם "פאתוש"

 

תחפשי בגוגל. אין לי מתכון אבל פעם ראיתי מתכון כזה וזה נשמע ממש טעים!

קרוטונים למרק!renanushy2555
לשים לציפורים שיאכלו.. ךלחךלח
כן, זה מה שקרה בסוף...בת 30
הייתה לנו שכנה פעםzamirb14

הייתה לי שכנה בילדותי המוקדמת 

בבלוק באיזושהי שכונה לא משובחת בעיר לא משובחת (אם כי יחסית למקומות אחרים סביר...)

שהייתה זורקת לחמים לציפורים בחצר של הבלוק...

אבל זה היה הרבה יותר מעניין את העכברים שהיו מגיעים לחצר,

הציפורים לא התלהבו מהם כל כך.

המסר של הסיפור הזה,

הציפורים לא ירעבו אם הלחם ילך לפח,

זה מעלה עובש ומגיעים עכברים וג'וקים הרבה פעמים.

אין פה בל תשחית, אם האלטרנטיבה היא לא לאכול את זה בעצמנו

או לתת לחיה נורמלית שבאמת תאכל את זה(נניח עז או משהו בסיגנון), אלא לתת את זה לעכברים ולג'וקים

שהם נזק תברואתי.

 

אנחנו מניחים לחתולים, כדי שלא יהיו לנו נחשיםבת 30

זה מספיק מוסרי וטוב?????

בד"כ חתולים מבויתים, שלא אוכלים בכוחות עצמם~א.ל

גם לא מתמודדים עם נחשים או עכברים..

אצלנו גם יש באיזור חתולים, ופעם באמת הגיח עכבר ל"ע    והם שיחקו איתו...חושף שיניים

 

לא מבויתים, נוברים היטב בפחי אשפהבת 30אחרונה

ובינתיים זה עובד...

לפחות ככה נוח לי להאמין...

לפחות פעם אחת ראיתי חתולות עצבניות מסתובבות סביב שיח שבו נחש, עד שהוא כנראה הלך הביתה.

מתבלים אותם עם תבלינים כמו זעתר, שמן זית וכו'נץ1

שמים בטוסטר אובן או תנור עד שזה נהיה קריספי!!

הייתה לנו חנות של פלאפל ליד הבית ומהשאריות של הפיתות הם היו עושים את זה ונותנם ללקוחות לקחת וזה חבל"ז!!

פירורי לחםme and i

פשוט מיבשים את זה בתנור עד שזה נהיה קריספי וטוחנים את זה במעבד מזון עד לקבלת פירורים יוצא הרבה יותר טוב מפירורים שקונים בסופר

הודעה ממדור מתכונים ערוץ 7ornit

לחברי וחברות פורום בישול ומתכונים שלום,

נשמח ליהנות מהמתכונים שלכם במדור המתכונים של ערוץ 7. להוספת מתכון לחצו כאןhttp://www.inn.co.il/Recipes/NewRecipe.aspx

עכשיו אתם נזכרים?? אלעד
מה הכוונה עכשיו?ornit

אף פעם לא מאוחר...

הפורום הזה קיים כבר שנים, מלא וגדוש טיפים ומתכוניםאלעד

אבל אכן, טוב מאוחר מאשר לעולם לא..

 

בהצלחה!

ואם אתם כבר פה- זה ממש מעצבן שאין תמונות למתכוניםמשיח עכשיו!

זה ממש חסר

^^^ ואם יש תמונה אז זה הולך:מודדת כובעים

בשר בקר - תמונה של פרה,

עוף - תמונה של תרנגול

עוגת גבינה - תמונה של גבינה

 

 

כשרואים תמונה המתכון נשמע יותר אמין - מישהו ניסה את זה ויצא לו משהו.

 

או שהתמונה היא של מתכון דומה אבל לא זההמודדת כובעיםאחרונה

שהוציאו ממתכון אחר

זה לא תלוי בהם זה תלוי במי ששולח את המתכון-משה ר-
אני שלחתי מתכון מסויים והוספתי תמונה, והיא מופיעה שם..
אז שיחייבו להוסיף תמונה!שרבוב

קשה לדמיין ככה את האוכל

 

הייתי בחנות ירקות והפטריות פשוט קרצו לי מהמדף!!קשורה=]]

ראיתי ארבעה סוגים שהיו פשוט מגרים!!

ואני מחפשת בשבילן מתכון מעדן!! יש הצעות ומתכונים?

סוגי הפטריות הן- יער, שיטאקי, פורטובלה ושמפיניון!!יאמי

כמובן שאפשר רק חלק..!

תודה רבה!!

וואו פיטריות זה הירק(סוג של) הכי אהוב עליחנהלה החבדנקית

יש מלא מלא מלא מתכוניים

 

מרק פיטריות אני לא יודעת בדיוקטלי מור

את המתכון אבל אפשר למצוא באינטרנט וגם םשטידת פיטריות כנ"ל

יאםםםם...

בהצלחה...

סלט פיטריות! אחד הדברים...להבה=)

מטגנים פטריות ובצל ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט... 

בהצלחה!

רוטב לפסטה שמנת.או על בסיסמה המהות

שמן זית וללקחת מלא עשבי תיבול על מחבת לטגן

פשטידהה.ת.

פשטידה שבפנים יש בטטה/פטריות/גזר/כרשא [איך שלא רושמים את זה]

עם גבינת שמנת,

ומעל יש ציפוי של גבינה צהובה עם שיבולת שועל ואגוזים...

וואו אני חולה על פטריות!!!!!!!!!!הודיתוש
מתכון שלי מיום שישי בבוקראלעד

עם פטריות פורטובלה הכנתי חביתה כזאת,

שאפילו חמותי שרגילה במסעדות גורמה וכד'

אמרה שזו מנה של שף יאמי

 

המתכון:

מטגנים בצל קטן קצוץ ו2-3 פטריות פורטובלה חתוכות

עם 2 כפות חמאה, אחרי שהכל מזהיב מוסיפים 2 ביצים

טיפונת מלח וזהו.

מקשקשים או מכסים באלומניום ומטגנים על אש קטנה,

ובסוף מפזרים פיסות מוצרלה מלמעלה- ומגישים!

פטריות:+mp8

אני מוסיפה לירקות מוקפצים,

מזהיבה עם בצל ומוסיפה כבד קצוץ- כמלית לקונכיות בצק/ צלחות פילו או כרוטב לבורקס,

חביתת פטריות כאמור לעיל- טוב תמיד אפילו בלי המוצרלה,

 

 

אני מתה על פסטה עם שמנת ופטריותמשיח עכשיו!

http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-30-minutes/Recipe-9ab31f5041b3631006.htm

ניסיתי מלא מתכונים לזה, והנ"ל הוא המוצלח ביותר

פטריות חיות בסלט חסה נבטים גזר דק ורוטב אלף האייםzmil
יש בבית קפה ליד העבודה שלי מנה של פטריות..עוגת גבינה.
הם עושים אותן מוקרמות.
ממלאים את הפטריה בכל מיני גבינות ועשבי תיבול וכל זה ברוטב שמנת... זה אחד הטעימים
סלטחיים חדשיםאחרונה
פטריות, עגבניות שרי חצויות וצנוברים

שמן זית, לימון, מלח פלפל, אפשר שום כתוש, אפשר זעתר..
רעיונות לנישנושים בריאים וקליליםהמוזרה

אני אוהבת לנשנש בין הארוחות (ואני לא ממש מתבישת בזה) אבל אני כן משתדלת שזה לא יהיה דברים לא בריאים או חטיפים תעשיתים מידי.

אז בד"כ אני הולכת על פת אורז בכל מיני צורות, פופקורן,וקרקרים למשל.

אני זקוקה לעוד רעיונות שכאלה.

ואם יש למישהו רעיון למשהו שאני יכולה להכין בעצמי זה בכלל טוב.

תודה רבה!

פירות וירקותיהודיה מא"י

אגוזים,שקדים,גרעינים.

חטיפי שיבולת שועל/חטיפי אורז תוצרת בית

גריסיני/כעכים מלוחים תוצרת בית

פירות יבשיםחיים חדשיםאחרונה
שקדים
אגוזים
חטיפי גרנולה (יש מתכונים באינטרנט)
ירקות חתוכים
יוגורטים
עוגיות..yaeli30

אני ממש אשמח אם אנשים פה יוכלו להביא לי רעיונות/ מתכונים/ גם וגם לעוגיות, רולדות, רוגעלכים וכו' שאפשר להכין די במהירות ולא עם חומרים מידי יקרים..

תודה רבה רבה!!

שוקולד צ'יפסבת 30אחרונה
עבר עריכה על ידי בת 30 בתאריך כ"ג באב תשע"ג 15:37

תקני חבילה של אופנהיימר

ואת המתכון מאחורה תכפילי. במקום מרגרינה- כוס וחצי שמן (בכמות הכפולה), ובמקום סוכר לבן סוכר חום וגם קמח מלא אם בא לך.

תשטחי בתבנית התנור, תאפי עשר דקות וכשזה מתחיל להצטנן תחתכי לריבועים

פשוט, קל, ומהיר וגם טעים

עוגת גבינה קלהzamirb14

אני מבקשת עזרה למתכון לעוגת גבינה קלה (לא דיאטטית)

הכוונה בקלה, זה שהיא לא תהיה מושחתת מבחינת שמנת, טונה חמאה, ביסקוויטים וכדומה, אפשר קצת....

אני רוצה לפנק חברה שילדה ולא בא לי להזיק לה לבריאות עם אובר שמנת ופחמימות

אבל גם שיהיה טעים והיא תהנה ממנה, יען , לא עוגה לסוכרתיים עם כולסטרול גבוה במיוחד..

קלה להכנה כי אני לא אופה הרבה ואני לא רוצה לאתגר את עצמי יותר מידי וסתם לזרוק תבניות לא מוצלחות...

יש לי במקרר ביצים בגודל M,

תמציות וניל 

כמות בלתי מוגבלת של גבינה חמש אחוז של תנובה

שמנת 15% חמוצה (עדיף שיהיה קצת)

סוכר

שמנת מתוקה לבישול 9%

לימונים (אם זה משדרג לגרד קצת קליפה...)...

חמאה 

קמח לבן 

קמח מלא 70% (לא יודעת אם זה קשור בכלל... אבל אולי...)

ביסקוויטים

אני צריכה לעשות כמות של שתי תבניות גדולות (לא התבניות אקסטרה-לארג' , הגדולות הרגילות..)

יש למישהי שאפתה כבר הרבה עוגות גבינה בחייה, ומבינה ביחס של כמויות, רעיון לעוגת גבינה 

לא דיאטטית בית חולים אבל לא מושחתת וקלה מאוד להכנה ? (אני צריכה שזה יצליח, ואני מאוד מאותגרת-אפייה)

 

 

 

המתכון של אימא שלייהודיה מא"י

כמה פשוט, ככה מוצלח עם המון מקום לשידרוגים

 

500 ג' גבינה

4 ביצים

כוס סוכר

תמצית וניל, מיץ לימון. קליפה מוגרדת תוסיף המון

2 כפות קרונפלור. אפשר להשתמש בקמח.

 

מפרידים ביצים

מערבבים גבינה + חלמונים+ חצי כוס סוכר+ תמצית וניל וקרונפלור

מקציפים חלבונים עם יתר הסוכר

מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול עדינות

מעבירים לתבנית עמוקה. רצוי פיירקס

אופים ב170 כ35 דקות. מחכים שיתקרר.

 

אפשר להוסיף תחתית: בסקוויטים, בצק פריך, תחתית אגוזים וכו'

אפשר להוסיף תוספות בתוך התערובת: צימוקים, שוקולד צ'יפס, אוכמניות וכו'

אפשר להוסיף ציפוי: הפשוט, והטעים זה שמנת חמוצה מעורבבת עם סוכר או אבקת סוכר. למרוח על העוגה בעודה חמה. אבל אפשר גם קצפת, שוקולד ציפוי בטעם תות (למרוח מעדן תות) ועוד כיד הדמיון הטובה.

 

אני חושבת שהכמות הנ"ל תספיק לתבנית אחת כמו שאת רוצה. 

תודה!!zamirb14

יישר כח !!

עוגה מהממת- כולם מחמיאים לי עליהמשיח עכשיו!אחרונה
עבר עריכה על ידי משיח עכשיו! בתאריך כ"ב באב תשע"ג 23:18

 

בלי להפריד ביצים!!!

http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-dairy_recipes/Recipe-a969ad5632b4e31006.htm

כשרות גלידות שטראוס-משה ר-

יוצאים לחו"ל? כך תזהו את הכשרות בגלידות שטראוס

בשנת תשנ"ו נוצרה שותפות עסקית בין החברה הבינלאומית יוניליבר, לבין חברת גלידות שטראוס. לאחר כמה שנים אימצה חברת שטראוס את המותג הבינלאומי בצורת לב, שבאמצעותו משווקת חברת יוניליבר את מוצרי הגלידות שלה ברחבי העולם.
כתוצאה מכך נוצר מצב שאריזות הגלידות והשלגונים הכשרים המיוצרים בישראל דומות מאוד למוצרים תואמים המיוצרים בחו"ל, שאינם נתונים להשגחה ואף עלולים להכיל רכיבים לא כשרים.
גורמי הכשרות בחברת גלידות שטראוס ביקשו להבהיר לציבור הנוסעים לחו"ל כי סמל הלב לבדו אינו ערובה לכשרות המוצר.
על מנת לזהות מוצר כשר יש לוודא כי מופיע עליו סמלה של חברת גלידות שטראוס, בתוספת ציון ההכשר של הרבנות המקומית בעכו.
יובהר כי המוצרים הלא כשרים המשווקים בחו"ל, לעתים משווקים בשמות זהים לקו הייצור הכשר הפועל בארץ. כך לדוגמה, המותגים המוכרים בישראל כגון מגנום, קורנטו, וסולרו, משווקים גם בחו"ל ללא הכשר. 

גבינה קלה להכנה וממש טעימה!לשם שבו ואחלמה

לקחנו 3 קופסאות שמנת חמוצה 27 אחוז שומן, שמנו בחיתול בד

תיבלנו (מלח, שפע שום, פפריקה, אולי עוד כמה דברים, לא יודע מה אשתי שמה, אם זה חשוב תגידו אשאלותה)

תלינו למשך 36 שעות באוויר (על המיבש כלים)

וקיבלנו גבינה משמינה וטעימה שאין דברים כאלה

ואפשר גם עם 15% שומן, לא חייב 27יהודיה מא"י

ואפשר גם עם זיתים קצוציםאוריה=)

או שמיר

אני מחלקת תערובת כזו לכמה+mp8

ובכל אחת שמה תיבול אחר: שבבי בצל, זיתים קצוצים עם שום, זעתר וכד'.

הרבה פעמים זה טעים גם הטעם הטבעי.

 

אם רוצים את זה פחות מושחת מבחינת הקלוריות-

אפשר לשים חצי כמות עם גבינה לבנה רגילה- 5 או 9 אחוז,

או לעשות את זה עם יוגורט במקום שמנת.

 

התוצאות מעולות בכל האופנים!!

אפשר לערבב חצי מהכמות עםמרים*אחרונה
לבן/גיל רגיל
יוצא אותו מרקם
פשוט איכס...משיח עכשיו!אחרונה
לוביה/רוביה שעועית ארוכהגתית77

קניתי שעועית ירוקה ארוכה טריה, כזו שנקראת לוביה או רוביה

ואוכלים אותה בראש השנה אצל חלק מהעדות.

שמעתי שניתן להקפיאה כך, ללא שטיפה, ולהוציא כשצריך.

האם זה נכון? 

מישהי ניסתה?

הטעם לא יהרס?

תודה רבה ושבת שלום.

 

אפשר..מקום בעולם

אני חושבת שעדיף לשטוף,ליבש ואז להקפיא,במקום שכל פעם כשתוציאי תשטפי..

ושים כמויות קטנות בשקית,כדי שיהיה לך יותר נח להשתמש בזה מהפריזר..

תודה רבה.גתית77אחרונה
מ-ל-פ-פ-ו-נ-י-םקינמונית

די זקנים...

רעיונות ומתכונים??

חוץ מלזרוק לפח...

יש גם גזר בגיל הזהב, אם זה עוזר...

 

תודה!

ירקות כמושים פחות טעימים ובריאים מרעננים.heh

הרעיון היחיד שיש לי לדעת לחשב לפעם הבאה את הכמויות שאתם צורכים...

בכל מאכל ירגישו שהירק עייף.

מבחינה בריאותית כמעט כל היתרונות הבריאותיים לא קיימים בירק עייף מאד.

 

את מצליחה לקלף אותם?מירי ט.

אם כן..אז יאללה סלט מלפפונים..

לקלף, לפרוס לעיגולים דקים, להוסיף טבעות בצל חי..

לתבל בלימון וקצת סוכר וקורט מלח..

יאם...

מלפפונים חמוציםזמר הפלוגות
חמוצים עושים ממלפפונים "חזקים"מודדת כובעיםאחרונה
לפרוס לעיגולים, ולהשרות במי מלחחסין קדוש
מה זה מעבד מזון עם להב פלדה?ציליגילימימי
נראה לי שזה הלהב סכין הרגילה המתכתית (ולא הפלסטיק)חילזון 123אחרונה
וככה הגשתי את העוגה!מיסטר דום
הגזמת קצתאלעד

אבל רעיון נחמד

 

[דובדבן מסוכר בקצה העוגה היה עושה נהדר לקומפוזיציה]

למה?!nadieli

נראה ממש טעים ומגרה לעין!... 

מסכים ולא מסכים איתך...מיסטר דום
זה הגשה לפי דעתי הרבה יותר מעניינת ומושכת את העין....אבל ההזלפה לא יצאה לי טוב!
בסדר צודק\תnadieli

רציתי לפרגן למרות שאנ יכן חושבת שזה יפה וטעיםחיוך גדול

שמעי אני מחמיר על עצמי תמיד !מיסטר דום

אבל כולם אמרו שזה יצא ממש טעים ויפה.. שיהיה מפגש פורום אני אכין לכם פבלובה  בלי נדר !!

אולי תיתן מתכון?הודה גולדה=)
בכיף אני ישלח לך באישימיסטר דום
מלוכלך מדי...ךלחךלחאחרונה

הקצפת לא מסודרת והשוקולד משפריץ..

תבנית סיליקוןב"ה!אם בישראל!

קניתי תבנית בצורה מיוחדת ועדיין מלחיץ אותי להכניס משהו שמרגיש לי פלסטיקי לתנור

זה באמת מתאים לאפיה בחום גבוה??

 

ועוד שאלה- איך מכינים ציפוי לבן עמיד?

ציפוי שוקולד אני מכינה עם 100 גר' שוקולד מריר וחצי ריצ' ויוצא מצויין.

איך עושים ציפוי לבן פרווה?

 

תודה!

תבנית סיליקוןגתית77

לא השתמשתי אישית אבל ראיתי עוגות שנאפו כך

והמשתמשות היו מרוצות מאוד. עוגות השוקולד שנאפו

השתחררו מהתבנית בשלמות והשאירו תבנית נקיה.

(עוגות שוקולד לימי הולדת).

תבניות סילקון מתאימות לאפייה גם בחום גבוה!!קשורה=]]

ובקשר לציפוי- יש ציפוי שנשמע נהדר (אבל לא ניסיתי..)

בערבוב של חלבונים ואבקת סוכר.. אני לא זוכרת כמויות מדויקות- אם את רוצה- אחפש לך.

זה משהו כמו 2 חלבונים/ חלב על 2 כוסות אבקת סוכר (הרבה אבקת סוכר, וזה נהיה רוטב נחמד שכזה לציפוי..)

חשוב מאוד לשמן את תבנית כדי שעוגה תצאה טובחנהלה החבדנקית


יצא ב"ה מצוייןב"ה!אם בישראל!

בלי לשמן ובלי כלום יצאה עוגת יומולדת יפה

רעיון גאוני התבניות האלה!

ציפויאחת-קטנהאחרונה

בס"ד

לגבי הציפוי - אני עושה באמת מאבקת סוכר ומים. מערבבים הרבה אבקת סוכר עם ממש קצת מים לסמיכות הרצויה. מורחים או שופכים, וזה יתקשה. יוצא בטעם של סוכר, אבל נראה טוב ונוח.

מקווה שעזרתי...

סלט אפרסקים ואגוזי פקאןהמוזרה

אכלתי פעם באיזה אירוע סלט מתוק, שעשוי מאפרסקים ואגוזי פקאן מסוכרים, וזה היה ממש טעים.

בא לי לנסות לחקות את זה , אבל בשום אופן לא הצלחתי להבין מה יש ברוטב.

מישהו\יא מכיר\ה משהו כזה? או יש רעיון איך לעשות את זה?

תודה!

זה עם חסה?מירי ט.

מלא פעמים מכינים סלט חסה עם אפרסק משומר, וקצת פקאן סיני או משו כזה.

וחמוציות..ומה שרוצים.

לא יודעת אם לזה התכוונת..

אם את צכה רעיון לתיבול אז 2 כפות מהמצרכים הבאים:

שמן, לימון, חרדל (אולי כף וחצי ובעצם),דבש.

3 שיני שום, מלח ופלפל.

בתיאבוןןן...

ממש לא זההמוזרה

ציינתי שזה סלט מתוק!

והיו בו רק אפרסקים טריים, ואגוזים.

נשמע יותר כמו קינוח..סוגשל קומפוט? סלט פירות?מירי ט.אחרונה
קומפוט תפוחים..מרים*
אני רוצה להכין..יש לי.רק תפוחים..זה בסדר ככה או שכדאי לקנות עוד פרי?
וחייבים לקלף את התפוחים?או שזה בסדר עם הקליפה?
אני לא יודעת לקלף תפוח עץ
תודה
אפשר גם רק תפוחיםיהודיה מא"יאחרונה

ולא חייבים לקלף את הקליפה.

תפוח עץ מקלפים בדיוק כמו תפוח אדמה

מה אפשר לעשות מבשר טחון חוץ מקציצות?זמר הפלוגות
בולונז, פשטידה, מילוי לבורקס וכדו'יעל מהדרום
היו פה מלא שרשורים על זה-משה ר-
תנסי בחיפוש..
איך מוצאים שרשורים קודמים?זמר הפלוגות
למעלה בצד שמאל- יש חיפושיעל מהדרוםאחרונה

לק"י

 

תכתב- בשר/ בשר טחון, ותראי מה זה יתן.