פשטידות: בטטה, קישואים, בצל, פטריות, ירקות, טונה, אטריות, תירס (עכשיו אפשר חלבי)
פאטה טונה
בורקסים קנויים, מלאווח גלגלים, ג'חנון, קוגל אטריות, קוגל תפו"א
בורקסים/מאפים ביתיים ממולאים (העיקרון: בצק טוב ומילויים לפי המצב רוח)
סלט על בסיס אורז/תפו"א ותוספות מגוונות
בלינצ'ס, פנקייקס, לביבות ירקות
פיצה חלבית/סתמית, פוקאצ'ות
לפעמים אני לא מספיקה להכין משהו אז פשוט מחממים אוכל סתמי שנשאר מיום שישי. לא הכי חגיגי, אני יודעת, אבל לפחות משביע.
פעם גם נשארה לי המון חלה מהסעודות הקודמות, אז הכנתי פיצה זריזה על הפלטה.
אפשר על אותו עיקרון להכין כריכונים יפים (אם את מעוניינת בהגשה אסתטית).