ניסיתי היום להכין את אלה, מהמתכון הזה שמצאתי. (כי כמובן שהיו לנו ועדיין יש, פריכיות די ישנות שכבר לא כיף לאכול אותן),
http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-desserts/Recipe-dd27fe049942c11004.htm
הבעיה:
הם אומרים שם שצריך לאפות אותם חצי שעה בתנור וכל 7 דקות להפוך כדי שזה יתבשל מכל הכיוונים.
היה נשמע לי טיפה מוזר, אבל .... זה המתכון, לא?
אז אחרי 7 דקות פתחתי את התנור וגיליתי ש- - כל הלמטה שחור, שרוף, זה מסריח בגלל שנשרף ודי התבאסתי על החומרים שנשרפו. הוצאתי את זה ונתתי לזה להתקרר.
במחשבה שניה -
למה צריך לאפות כזה דבר? אין בזה ביצים...
מישהו יכול להסביר לי את הענין?
ואיך אפשר לעשות את זה פעם הבאה כדי שיצא טוב? כי כשזה היה בסיר זה היה נראה ממש סבבה!
(לכן התבאסתי כשזה נהרס אח"כ באפיה...)
אם שמים את זה במקרר כמו פצפוצי אורז עם שוקולד זה יוצא טוב?
אוף, איזה באסה, הלוואי ויהיו לכם רעיונות ולנו פתרונות לענין.
תודה רבה!!
)


